Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninkiyle fark 3 gün benimkiyle baya 6 gün var 6 gün beklemek çoookkkk zorrr gercekten hayırlısı artık teşekkür ederim ya sürekli böyle soru sorup yoruyoruz sizide hakkınızı helal edin

Seninkiyle fark 3 gün benimkiyle baya 6 gün var 6 gün beklemek çoookkkk zorrr gercekten hayırlısı artık teşekkür ederim ya sürekli böyle soru sorup yoruyoruz sizide hakkınızı helal edin ♥♥
Helal olsun kuzum ne demek ben seve seve yazıyorum. Biraz yardımcı olabilirsem ne mutlu bende bildiğim kadarıyla yazarım herzaman sorun olmaz hiçbir zaman. Zaten müsaitsen yazıyorum yoksa daha sonra mutlaka cevap vermeye çalışıyorum
Hepimiz aynı duygularla buradayız farkımız yok anlıyorum sizi
Olsun bakalım geçer günler hayırlısı ile

Bende öyleyim canım. Benimde tam adet günü düşüyor.

Merhaba bişey soracaktım bende sabahları ateş ölçüyorum uykularım düzensiz mesela 4'te yatıyosam 7'de uyanıp ölçüyorum veya 2'de yatıp 5'te kalkınca o zaman ölçüyorum
Yani neticede 3 saat uyumuş oluyorum ama ikisi arasında fark oluyor hangi saatlerde ölçmek daha doğru acaba

Son durum güncellemesi yapayım:
Adet derecem net artık 36.4-36.5

Merhaba canim, her gün ayni satte olmasi gerek, yani hep 6 da yada hep 7 de. Cok oynar yoksa pek bisey anlasilmaz..

Benim uygum hep parça parça olduğu icin gec kalkıyorum 10-10bucuk gibi bugun 7:45de sagolsun kedim uyandırdı merak ettm ölçtüm 36.6 çıktı ki 4gündür 37.0-37.1 çıkıyor hemen moralim bozuldu oylelikle tekrar dalmışım sonra 10bucukta kalktım ölctüm 37.1 çıktı derecem ama acaip moralim bozul adet olacakmış gibi bel agrısı ve kasık agrısı başladı çok ümitsizlenm bugun malesef

Merhaba ☺ Bayadır yokum buralarda biraz bu düşünceden uzak kalmaya çalıştım ama ölçümlere devam ettim eksik olan günler var memlekete gitmiştik orda ölçüm yapamadığım günler oldu

1. gün 36.3
  2. gün 36.4
  3. gün 36.1
  4. gün 36.1
  5. gün
  6. gün 36.1
  7. gün
  8. gün 36.0
  9. gün 36.3
  10. gün 36.3
  11. gün 36.2
  12. gün
  13. gün
  14. gün
  15. gün 36.3
  16. gün 36.2
  17. gün 36.1
  18. gün 36.1
  19. gün 36.1
  20. gün 36.2
  21. gün 36.0
    Bir yandan ovulasyon testi de yapıyorum ama pcos olduğum için sonuçlar çok koyu olmuyor bugün baya koyulaştı derecede 0.2 düştü sizce yumurtlama oluyor mu

Selam cnım ben erken adet oldum artık agustosa hayırlısı diyelim. Gecen ay adet derecem 36.2 Di. Bugün 36.5 oldu her ay değişik mi olacak onu anlamadım zaten benimki sadece adet günü düşüyor. O yüzden bana. Bir faydası olmadı. Sen nasılsın var mı belirti

Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
Ben oğluma hamile kalmadan öncesinde bir buçuk yıl ölçtüm. Hiç değişmediadet derecem hep 35.9 du. Aradan 11 yıl geçti halen 35.9 ya da 36.0 çıkar 0.1 0.2 derece oynayabilir ama %90 oranda hep 35.9 çıkmıştır.
Yani senin böyle son gün düşmesi veya farklı derece çıkması beni şaşırttı açıkçası hiç duymadım bilemiyorum. Belki gece uyuyup uyanmanla alakalı ya da farklı saat ölçümü ile farklılık olabilir bilemiyorum
Ben de bir farklılık yok canım sadece dünden bu yana göğüs acısı hassasiyet var. O da arada olur zaten adete yakın o yüzden belirti aramıyorum adet günümü bekliyorum
Klima ile uyuyorum o sebeple ateş değerimede güvenemiyorum bakalım az kaldı ya yarın ya da en geç salı bekliyorum ama İnşaAllah gelmez

Merhaba canım hoşgeldin tekrar
Kafana göre takıl canım. Nasıl rahat oluyorsan
Ateş değerin düşmüş bu geceyi değerlerindir derim muhakkak. Yarın yükselme olursa yumurtan çatlamış olabilir o yüzden kaçırma derim
İnşaAllah tutturursun bu.ay
Mesajını tekrar okudum şimdi koyulaşma oldu demişsin çok bilmiyorum ama sanırım pik oluyor yarın silikleşebilir ozaman yumurtlaman yakın

Tatlım umutsuz olma şimdiden
Malesef bu düzensiz uyku kalkma saati ateş değerini etkiliyor ve sağlıklı bir kanıya varamıyoruz
Ama simdilik.iyi gidiyor ateşin yarın sabahda ölc bakalım tatlım

Canım benim kafam bu konuda biraz karıştı hatirlarsan sana yazmıştım 36.6 36.5 36.3 36.1 36.0 diye devam etti adetimin birinci günü geç kalktigim için ölçemedim ama bugün ölçtüm 36.4 benim adet ateşim ne biraz anlamadım

Teşekkür ederim bugünü değerlendireyim o zaman Sizde durumlar nasıl peki uzun zamandır takip edemedim kusura bakmayın

Merhaba canim, her gün ayni satte olmasi gerek, yani hep 6 da yada hep 7 de. Cok oynar yoksa pek bisey anlasilmaz..

Hadi ya tüh o işi bi türlü ayarlayamadım
Ama önemli olan yeteri kadar uyumak değil mi ki vücuttaki ateş mesela yüksekse her uyumada aynı çıkmaz mı? Şimdi sabah namazı arada olunca uykum bölünüyor
Ya namazdan önce ölçmeliyim ya da namazdan sonra
Mesela bazen 5:20'de ölçüyorum bazende 7'de şunu farkettimki 5 civarı ölçümlerim 7'ye göre daha düşük çıkıyor nedense...
5'te namazdan sonra yatıp 8'de kalkmayı istiyorum ama 7'de kalkıp eşime kahvaltı hazırladığımdan 2 saat yeterli olmuyor sanırım 7'den sonra zaten pek uyuma şansım yok oğlum 8 civarı uyandığından uyutmuyor beni

Çok enteresan gercekten ama ben pek uykusu düzenli biri değilimdir ovülasyon testlerınde pozıtıfı cok yakalamama rağmen gebelik olmadı 1 yıldır evliyim .polip varmıs gecen ay histeroskopiyle aldırdım inşallah Rabbım hepimize sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip eder

24. Gün 36,3
25. Gün 36,4
26. Gün 36,4
27. Gün 36,6
28. Gün 36,2
29.Gün/1. Gün 36,2
Ben yüksek ihtimalle bugün adet olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…