- 18 Haziran 2019
- 317
- 186
- 53
Seninkiyle fark 3 gün benimkiyle baya 6 gün varTatlım benzer şeyi bende yaşıyorum en erken adet günüm c.tesi engeç salı 3 gün farkediyor
O yüzden en geç olduğum günü bekliyorum daha sağlıklı ve garanti olur. Sen de 30. Günü bekle canım okiş
İnşallah canım.Tatlım adet olursam dr adet bitiminde gel rahim filmi çekelim dedi. Rahim filminden sonra aşılama takibine başlarız dedi ama İnşaAllah bunlara gerek kalmaz
Canım onun için birşey söyleyemem şuan senin ateş değerlerinin gidişatindan anlaşılır o. Ölçümlerini yap belli eder kendini yumurtlama ve çatlama o zaman değerine göre yorum yaparızTamam kavradım şimdi olayı
Pekş yunurtkama da nasıp olucak ?
Çatlama da nasıl ?
Helal olsun kuzum ne demek ben seve seve yazıyorum. Biraz yardımcı olabilirsem ne mutluSeninkiyle fark 3 gün benimkiyle baya 6 gün var6 gün beklemek çoookkkk zorrr gercekten hayırlısı artık teşekkür ederim ya sürekli böyle soru sorup yoruyoruz sizide hakkınızı helal edin ♥♥
Tamamdır kuzumCanım onun için birşey söyleyemem şuan senin ateş değerlerinin gidişatindan anlaşılır o. Ölçümlerini yap belli eder kendini yumurtlama ve çatlama o zaman değerine göre yorum yaparız
Bende öyleyim canım. Benimde tam adet günü düşüyor.Merhaba arkadaşlar;
Ben de ateş ölçümüne başladım. ateşim ovulasyon sonrası 36,8-36,7 lerde giderken (ki adetten 2 gün önce bile böyleydi) adet günü 36,5 e düştü. Benim de öncesinden bir düşüş olmadı. Benim gibi adet günü düşen çok insan da varmış. Yani ancak adet günü hamile olup olmadığımı anlayabiliyorum :)
Bu nedenle ateş ölçümüne devam edeceğim fakat adetten 2 gün önce de erken gebelik testi yapmaya devam edeceğim gibi görünüyor.
Genelde bunu bazal termometleyle yapmak gerekir daha emin sonuc almak icin. Bildigimiz ates ölcerler sadece 3 rakamli oldugu icin, normalde 4 rakamli olmasi gerekler misal 36.56 ona göre hesaplaniyor ama gercekten cok iyi yöntem baya arastirmak lazim cünkü ilac uyku düzensizligi, yarim saat gec ölcmek bile yansiyor. Daha iyi sonuc almak icin vajina diyorlar en iyi orasi. Ama tabiki rahat olan dil alti. Kol alti olmuyor en az 3 dakika ölcülmesi gerek normalde o yüzden siradan ates ölcerlerle zikzak cikabiliyor tabloda.. bende cok arastirdim. Bu yönemtle yumurtlama/catlamayi kesin netlestirebilip hamile olup olmadigini ögreniliyor dogru. Ovulasyon testi lh pik iki gösterir pik den 24-48 saat arasi catlar yumurta. Bazal ölcü net tarihine gösteriyor..
Merhaba canim, her gün ayni satte olmasi gerek, yani hep 6 da yada hep 7 de. Cok oynar yoksa pek bisey anlasilmaz..Merhaba bişey soracaktım bende sabahları ateş ölçüyorum uykularım düzensiz mesela 4'te yatıyosam 7'de uyanıp ölçüyorum veya 2'de yatıp 5'te kalkınca o zaman ölçüyorum
Yani neticede 3 saat uyumuş oluyorum ama ikisi arasında fark oluyor hangi saatlerde ölçmek daha doğru acaba
Selam cnım ben erken adet oldumHelal olsun kuzum ne demek ben seve seve yazıyorum. Biraz yardımcı olabilirsem ne mutlubende bildiğim kadarıyla yazarım herzaman sorun olmaz hiçbir zaman. Zaten müsaitsen yazıyorum yoksa daha sonra mutlaka cevap vermeye çalışıyorum
Hepimiz aynı duygularla buradayız farkımız yok anlıyorum sizi
Olsun bakalım geçer günler hayırlısı ile
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun İnşaAllahSelam cnım ben erken adet oldumartık agustosa hayırlısı diyelim. Gecen ay adet derecem 36.2 Di. Bugün 36.5 oldu her ay değişik mi olacak onu anlamadım zaten benimki sadece adet günü düşüyor. O yüzden bana. Bir faydası olmadı. Sen nasılsın var mı belirti
Merhaba canım hoşgeldin tekrarMerhaba ☺ Bayadır yokum buralarda biraz bu düşünceden uzak kalmaya çalıştım ama ölçümlere devam ettim eksik olan günler var memlekete gitmiştik orda ölçüm yapamadığım günler oldu
- gün 36.3
- gün 36.4
- gün 36.1
- gün 36.1
- gün
- gün 36.1
- gün
- gün 36.0
- gün 36.3
- gün 36.3
- gün 36.2
- gün
- gün
- gün
- gün 36.3
- gün 36.2
- gün 36.1
- gün 36.1
- gün 36.1
- gün 36.2
- gün 36.0
Bir yandan ovulasyon testi de yapıyorum ama pcos olduğum için sonuçlar çok koyu olmuyor bugün baya koyulaştı derecede 0.2 düştü sizce yumurtlama oluyor mu
Tatlım umutsuz olma şimdidenBenim uygum hep parça parça olduğu icin gec kalkıyorum 10-10bucuk gibi bugun 7:45de sagolsun kedim uyandırdı merak ettm ölçtüm 36.6 çıktı ki 4gündür 37.0-37.1 çıkıyor hemen moralim bozuldu oylelikle tekrar dalmışım sonra 10bucukta kalktım ölctüm 37.1 çıktı derecem ama acaip moralim bozul adet olacakmış gibi bel agrısı ve kasık agrısı başladı çok ümitsizlenm bugun malesefEki Görüntüle 2660438
Teşekkür ederim bugünü değerlendireyim o zamanMerhaba canım hoşgeldin tekrar
Kafana göre takıl canım. Nasıl rahat oluyorsan
Ateş değerin düşmüş bu geceyi değerlerindir derim muhakkak. Yarın yükselme olursa yumurtan çatlamış olabilir o yüzden kaçırma derim
İnşaAllah tutturursun bu.ay
Mesajını tekrar okudum şimdi koyulaşma oldu demişsin çok bilmiyorum ama sanırım pik oluyor yarın silikleşebilir ozaman yumurtlaman yakın
Merhaba canim, her gün ayni satte olmasi gerek, yani hep 6 da yada hep 7 de. Cok oynar yoksa pek bisey anlasilmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?