Bu 36.4 kaçıncı gün ölçümün ?Canım benim kafam bu konuda biraz karıştı hatirlarsan sana yazmıştım 36.6 36.5 36.3 36.1 36.0 diye devam etti adetimin birinci günü geç kalktigim için ölçemedim ama bugün ölçtüm 36.4 benim adet ateşim ne biraz anlamadım
Estağfurullah tatlım ne demek kafana göre takılTeşekkür ederim bugünü değerlendireyim o zaman ☺ Sizde durumlar nasıl peki uzun zamandır takip edemedim kusura bakmayın
Geçmiş olsun canım Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün İnşaAllahÇok enteresan gercekten ama ben pek uykusu düzenli biri değilimdir ovülasyon testlerınde pozıtıfı cok yakalamama rağmen gebelik olmadı 1 yıldır evliyim .polip varmıs gecen ay histeroskopiyle aldırdım inşallah Rabbım hepimize sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip eder
Malesef öyle görünüyor canım benimde dün bugün belli etti kendini ateşim düştü aynen bende adet olurum yarına kadar. Hayırlısı ne diyelim24. Gün 36,3
25. Gün 36,4
26. Gün 36,4
27. Gün 36,6
28. Gün 36,2
29.Gün/1. Gün 36,2
Ben yüksek ihtimalle bugün adet olacağım
Normal canım adetlisin şuan. 0.1 0.2 en fazla 0.3 gibi bir düşüş olabilir takılma bunaMerhabalar yeniden, bugün derecem 0.2 düştü bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama normal sanırım Eki Görüntüle 2660822
Tatlım adet derecen neydi şuan bilemiyorum ama dercenin suan için yüksek ve sabit gitmesi iyi fakat düşüşe geçmesi için erken olabilir senin için. Adete 2 gün kala düşer büyük ihtimalle eğer adet olacaksan.Merhaba benim yaklaşık 7gündür vucut ısım aynı yanı 37.0-37.1 ama dünden beri kasık be bel ağrıları yaşıyorum bata 5 gün var ve bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç negatifbugünde vucut ısım 37.0 çıktı yani düşmedi buna rağmen adet olabilirmiyim yoksa olacak olsaydım muhakak düşer miydi ?
Canım adet dereceni bilmiyoruz ama suan için iyi gidiyor ateşin İnşaAllah inişe geçmez bekleyip görecez
Tamam canım teşekkür ederimBu 36.4 kaçıncı gün ölçümün ?
Adet öncesi 36.0 gördüysen zaten bir sonraki döngün yaklaştığında değerlerin aynı kademeli şekilde düşüyorsa bilki adet olacaksın. Zaten tam.olarak.adet derecenden emin olman için en az 2 döngü ölçmüş olman gerek canım şuan kesin birşey demek zor
Ama.hamile isen emin ol ateş değerin en az 36.6 dan aşağı düşmemesi lazım okiş
Zamanla daha netleşecek tamam mı canım
Amin canım. Evet dediğin gibi bazen bildirim gelmiyorMalesef öyle görünüyor canım benimde dün bugün belli etti kendini ateşim düştü aynen bende adet olurum yarına kadar. Hayırlısı ne diyelim
Bu arada bana mesaj gelince bildirim gelirdi şimdi gelmiyor ilginç. Foruma girdim gördüm mesajları yoksa sabahtan yazardım
Rahim filmi sonrası gebe kalan çok oluyormuş nasıl oluyor bilmiyorum ama yeni ay güzel şeyler getirir umarımEstağfurullah tatlım ne demek kafana göre takıl
Benim ateş değerim dün bugün düştü muhtemelen en geç yarına adet olurum
Adet bitimi rahim.filmi olacam nasipse
Ne diyelim.hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah
Rica ederim canımTamam canım teşekkür ederim
Amin canım benim hepimiz için iyi şeyler olur İnşaAllahRahim filmi sonrası gebe kalan çok oluyormuş nasıl oluyor bilmiyorum ama yeni ay güzel şeyler getirir umarım
Bugün ateşim 0.2 arttı
Dün 36.0
Bugün 36.2
Şimdi geriye doğru baktım şu mesajını gördüm dün demiştik yükselme olursa yumurtlamış olabilirsin diye sanırım bu 0.2 lik artış ondan olabilirMerhaba ☺ Bayadır yokum buralarda biraz bu düşünceden uzak kalmaya çalıştım ama ölçümlere devam ettim eksik olan günler var memlekete gitmiştik orda ölçüm yapamadığım günler oldu
- gün 36.3
- gün 36.4
- gün 36.1
- gün 36.1
- gün
- gün 36.1
- gün
- gün 36.0
- gün 36.3
- gün 36.3
- gün 36.2
- gün
- gün
- gün
- gün 36.3
- gün 36.2
- gün 36.1
- gün 36.1
- gün 36.1
- gün 36.2
- gün 36.0
Bir yandan ovulasyon testi de yapıyorum ama pcos olduğum için sonuçlar çok koyu olmuyor bugün baya koyulaştı derecede 0.2 düştü sizce yumurtlama oluyor mu
TamamdırŞimdi geriye doğru baktım şu mesajını gördüm dün demiştik yükselme olursa yumurtlamış olabilirsin diye sanırım bu 0.2 lik artış ondan olabilir
Bu arada tatlım bu mesajından alıntı yaparak yeni ateş değerlerini ekleyerek gidersen daha verimli olur diye düşünüyorum okiş
Geçmiş olsun canım Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün İnşaAllah
Hoşgeldin bu arada
[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?