Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar yeniden, bugün derecem 0.2 düştü bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama normal sanırım

Bu 36.4 kaçıncı gün ölçümün ?
Adet öncesi 36.0 gördüysen zaten bir sonraki döngün yaklaştığında değerlerin aynı kademeli şekilde düşüyorsa bilki adet olacaksın. Zaten tam.olarak.adet derecenden emin olman için en az 2 döngü ölçmüş olman gerek canım şuan kesin birşey demek zor
Ama.hamile isen emin ol ateş değerin en az 36.6 dan aşağı düşmemesi lazım okiş
Zamanla daha netleşecek tamam mı canım

Teşekkür ederim bugünü değerlendireyim o zaman ☺ Sizde durumlar nasıl peki uzun zamandır takip edemedim kusura bakmayın
Estağfurullah tatlım ne demek kafana göre takıl
Benim ateş değerim dün bugün düştü muhtemelen en geç yarına adet olurum
Adet bitimi rahim.filmi olacam nasipse
Ne diyelim.hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah

Geçmiş olsun canım Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün İnşaAllah
Hoşgeldin bu arada

24. Gün 36,3
25. Gün 36,4
26. Gün 36,4
27. Gün 36,6
28. Gün 36,2
29.Gün/1. Gün 36,2
Ben yüksek ihtimalle bugün adet olacağım
Malesef öyle görünüyor canım benimde dün bugün belli etti kendini ateşim düştü aynen bende adet olurum yarına kadar. Hayırlısı ne diyelim
Bu arada bana mesaj gelince bildirim gelirdi şimdi gelmiyor ilginç. Foruma girdim gördüm mesajları yoksa sabahtan yazardım

Merhaba benim yaklaşık 7gündür vucut ısım aynı yanı 37.0-37.1 ama dünden beri kasık be bel ağrıları yaşıyorum bata 5 gün var ve bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç negatif bugünde vucut ısım 37.0 çıktı yani düşmedi buna rağmen adet olabilirmiyim yoksa olacak olsaydım muhakak düşer miydi ?

Tatlım adet derecen neydi şuan bilemiyorum ama dercenin suan için yüksek ve sabit gitmesi iyi fakat düşüşe geçmesi için erken olabilir senin için. Adete 2 gün kala düşer büyük ihtimalle eğer adet olacaksan.
Zaten hamileysen düşmeyecek İnşaAllah
Bekleyip göreceğiz
Bu arada hamile olsan dahi teste çıkmamış olabilir az daha sabırcanım

Tamam canım teşekkür ederim

Amin canım. Evet dediğin gibi bazen bildirim gelmiyor

Rahim filmi sonrası gebe kalan çok oluyormuş nasıl oluyor bilmiyorum ama yeni ay güzel şeyler getirir umarım
Bugün ateşim 0.2 arttı
Dün 36.0
Bugün 36.2

Rahim filmi sonrası gebe kalan çok oluyormuş nasıl oluyor bilmiyorum ama yeni ay güzel şeyler getirir umarım
Bugün ateşim 0.2 arttı
Dün 36.0
Bugün 36.2
Amin canım benim hepimiz için iyi şeyler olur İnşaAllah
Bu arada canım benim malum aklımda tutamıyorum şu ateş değerlerini yazarken yanına kaçıncı gün olduğunu yazarsanız sevinirim artı bir de sonuna bat tarihini
Çünkü böyle birşey anlayamam
Tamam mı tatlişler

Şimdi geriye doğru baktım şu mesajını gördüm dün demiştik yükselme olursa yumurtlamış olabilirsin diye sanırım bu 0.2 lik artış ondan olabilir
Bu arada tatlım bu mesajından alıntı yaparak yeni ateş değerlerini ekleyerek gidersen daha verimli olur diye düşünüyorum okiş

Tamamdır normalde güncelleyerek gidiyordum bugün boş bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…