Hala regl olmadım. Bu saate kalmazdı hiç. Çok şaşırdım
Merhaba bugün adetimin 8. Günü ateş ölçtüm merak ettin 36,9 bu ne demek pekiKızlar bu tabloya bakın aklınıza takılan varsa sorun. Zaten düzenli ölçerseniz zamanla daha iyi anlarsınız
3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştıTest yaptınmı canım hamilesindir inşallah
Merhaba hoşgeldinMerhaba bugün adetimin 8. Günü ateş ölçtüm merak ettin 36,9 bu ne demek peki
Tatlım İnşaAllah hamişsindir ama ateş değerin son günlerde nasıldı hatırlayamadım. Bugün olmayı bekliyordun sanırım dimi?Hala regl olmadım. Bu saate kalmazdı hiç. Çok şaşırdım
Anladım tatlım olsun bakalımTamamdırnormalde güncelleyerek gidiyordum bugün boş bulundum
Yarın ilk işim kalkmadan ölçmek olucak ozmnMerhaba hoşgeldin
Günün herhangi bir saatinde ölçülen değer dikkate alınmaz canım eğer öyle baktıysan
Sabah yataktan kalkmadan hergun aynı saatte ölçmüş olman gerek bu şekilde düzenli ölçüm olursa zamanla bazı şeyler netleşir
Rica ederim canımYarın ilk işim kalkmadan ölçmek olucak ozmnÇok teşekkür ederim
Ateşim düşüktü canım. 36,2 çıkıyor iki gündür. bu zamana kdr 28 günün üzerine hiç çıkmadı döngüm. Bu bi ilk olacak sanırım. Hamile hissetmiyorum kendimi zaten. Gelicek bugün yarın kırmızılar biliyorumTatlım İnşaAllah hamişsindir ama ateş değerin son günlerde nasıldı hatırlayamadım. Bugün olmayı bekliyordun sanırım dimi?
Eğer öyleyse birkaç gün gecikme olabilir canım
Ben olabilirim ilk hamişMaşaAllah MaşaAllah
Ben de oğluma hamile iken aynı şeyleri yaşadım. Bacak kasılması ağrısı hissetmiştim hamile olduğumu
Zor ama akışına bırakmak ve olacaksa olacak deyip kafayı rahatlatmak gerek. Her kes kendince bir yol bulabilir bu anlamda
Mesaj için teşekkürler
Arada yaz olur musayfamızın ikinci hamişisin. Ilki kimdi unuttum onu yazmıyor ondan geriye doğru bakacam sayfalara kimdi acaba
Canım benim ruh halimiz ve havalar etkileyebiliyor malesef . Birkaç gün erken veya geç olabiliyor. Benimde son 4 ay öncesine kadar 25.gün olurdum yada En geç 26.gün.Ateşim düşüktü canım. 36,2 çıkıyor iki gündür. bu zamana kdr 28 günün üzerine hiç çıkmadı döngüm. Bu bi ilk olacak sanırım. Hamile hissetmiyorum kendimi zaten. Gelicek bugün yarın kırmızılar biliyorum
MaşaAllah MaşaAllah 9 haftalık olmuş bile mercimekBen olabilirim ilk hamiş
Geriden geliyoruz biraz 2 gün önce 6+4 cikti kalp atışlarını zorla duyduk biraz korkuttu bakalim Rabbim en hayirli zamanda nasip etsin sizlere de inşallahMaşaAllah MaşaAllah 9 haftalık olmuş bile mercimek
Canım yıpratma kendini lütfen . Az kaldı öğrenecez. Adet dereceni de bilmiyoruz o yüzden hiçbirşey düşünemiyorum ama adete 1 gün kala ateşin düşer en kötü adet günü eğer olacaksan tabi. Eğer düşmezse hamile olabilirsin ve test yaparsınBugünde derecem aynı vucut ısım sürekli yüksek eşim dokununca sırtıma fln yanıyorsun sen diyor neredeyse soguk duşa giriyorum sürekli ama 2 dk sona yine vucudum sıcak ,
Adete 4 gün var ama ben 2 gündür şiddetli bel ve kasık agrısı yaşıyorum hiç akıntım yok karnım gurul gurul goguslerim agrıyor adet olacagım zaman aynı belirtlieri yasıyorum adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım bariz negatifdi umudum hiç ama hiç yok kendimi tanıyorum çünkü hic bi belirtiyi hamilelige yormuyorum eli kulagında erken bile adet olabilirim diye dusunuyorum hatta ama bu belirsizlik stres beni 1 haftda yıprattı
Eki Görüntüle 2661212
Tatlım bende bugün 2 saat önce falan oldum. Yine günümüz aynı gibiEvet bu gece adet oldum. Ateşim de 36.0 çıktı bugün zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?