Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bugün adetimin 8. Günü ateş ölçtüm merak ettin 36,9 bu ne demek peki
Merhaba hoşgeldin
Günün herhangi bir saatinde ölçülen değer dikkate alınmaz canım eğer öyle baktıysan
Sabah yataktan kalkmadan hergun aynı saatte ölçmüş olman gerek bu şekilde düzenli ölçüm olursa zamanla bazı şeyler netleşir

Yarın ilk işim kalkmadan ölçmek olucak ozmn Çok teşekkür ederim

Tatlım İnşaAllah hamişsindir ama ateş değerin son günlerde nasıldı hatırlayamadım. Bugün olmayı bekliyordun sanırım dimi?
Eğer öyleyse birkaç gün gecikme olabilir canım
Ateşim düşüktü canım. 36,2 çıkıyor iki gündür. bu zamana kdr 28 günün üzerine hiç çıkmadı döngüm. Bu bi ilk olacak sanırım. Hamile hissetmiyorum kendimi zaten. Gelicek bugün yarın kırmızılar biliyorum

İnternete baktığımda düşük bazal vücut ısısına rağmen hamile olmak mümkün oluyormuş. Gerçi internete göre her şey mümkün de

Ben olabilirim ilk hamiş

Canım benim ruh halimiz ve havalar etkileyebiliyor malesef . Birkaç gün erken veya geç olabiliyor. Benimde son 4 ay öncesine kadar 25.gün olurdum yada En geç 26.gün.
Ama son 4 aydır sırayla 24. Gün 27. Gün 24.gün 27.gün diye gitti bugün 24.günüm olmak üzereyim bekliyorm

MaşaAllah MaşaAllah 9 haftalık olmuş bile mercimek
Geriden geliyoruz biraz 2 gün önce 6+4 cikti kalp atışlarını zorla duyduk biraz korkuttu bakalim Rabbim en hayirli zamanda nasip etsin sizlere de inşallah

Bugünde derecem aynı vucut ısım sürekli yüksek eşim dokununca sırtıma fln yanıyorsun sen diyor neredeyse soguk duşa giriyorum sürekli ama 2 dk sona yine vucudum sıcak ,
Adete 4 gün var ama ben 2 gündür şiddetli bel ve kasık agrısı yaşıyorum hiç akıntım yok karnım gurul gurul goguslerim agrıyor adet olacagım zaman aynı belirtlieri yasıyorum adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım bariz negatifdi umudum hiç ama hiç yok kendimi tanıyorum çünkü hic bi belirtiyi hamilelige yormuyorum eli kulagında erken bile adet olabilirim diye dusunuyorum hatta ama bu belirsizlik stres beni 1 haftda yıprattı

Canım yıpratma kendini lütfen . Az kaldı öğrenecez. Adet dereceni de bilmiyoruz o yüzden hiçbirşey düşünemiyorum ama adete 1 gün kala ateşin düşer en kötü adet günü eğer olacaksan tabi. Eğer düşmezse hamile olabilirsin ve test yaparsın
Şuan düşünmemeye çalış zor ama farklı şeyler yap kafanı meşgul edebileceğin
Bende 2 saat önce hasta oldum. 2 gün önce düşmüştü ateşim bekliyordum.
Hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah ne diyelim

Evet bu gece adet oldum. Ateşim de 36.0 çıktı bugün zaten
Tatlım bende bugün 2 saat önce falan oldum. Yine günümüz aynı gibi
Benimde 36.0
Devletten sıra alacam şimdi. Özelde hormon bakıldı fsh 12 çıktı diğerleri normaldi. Birdedevlette baktiricam. Çünkü 6 ay önce normaldi değerim
Sonrasında rahim filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…