Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim dusuncelerin icin peki adet olacagımızı 2 gun onceden mi öğreniyoruz vucut ısımız duşunce

Aa inşallah normal çıkar yine canım

Çok teşekkür ederim dusuncelerin icin peki adet olacagımızı 2 gun onceden mi öğreniyoruz vucut ısımız duşunce
Rica ederim canım
Kişiden kişiye değişir bu canım. Ay ay ölçtükçe netleşir tecrübe kazanırsın. Bilirsin artık. Benim bazen 4 gün önceden belli ederdi. Son zamanlarda 2-3 gün kala anlıyorum
Birkaç ay ölçmekle anlarsın ne demek istediğimi okiş

Selam tatlım
Adeş durumum böyle...

Merhaba hanımlar,
Güncelleme için geldim, bugün 0.2 derecelik bir artışım var, tahmini yumurtlamama 7-8 gün olduğu için değersiz bir artış sanırım bu.
Ayrıca her sabah 7 ye alarm kurdum. Ateşimi ölçüp geri yatıyorum, 1-2 saat fln umarım bu doğru bir yöntemdir. En geç 9 da uyanmış oluyorum. Akşamda 1-2 gibi yatıyorum genelde. Ölçümlerimde hep bir dalgalanma var sabit değil. Bu durumdan dolayı kaynaklanmıyordur umarım.

Ölçme saatinde sorun yok canım. Daha yumurtlama gününe var ufak iniş çıkışlar olabilir. Bizim için önemli olan yumurtlama zamanında bunu tespit etmek. Şuan ki değerlerine fazla takılma
Düzenli uyuyup uyanıyorsun bu güzel

M miraleyn merhaba, ben de konunuzu görüp ateş ölçmeye başladım. Bu ay değerlerim böyle, yorumlayabilir misiniz? Normalde döngüm 28 /29 günde birdi fakat 2 ay önce biraz düzenim değisti.

Merhaba tatlım hoşgeldin
Bat geçmiş ama ateş düşmemiş. Adet derecen ne bilmiyorum ama ilk ölçümüne bakıyorum muhtemelen en fazla 36.0 dır eğer öyleyse bu değere göre hamile olabilirsin test yap.derim eğer yarın da düşmez ise

Hoşbuldum, mesajimda yazacaktım unutmuşum, 13 temmuzda idrar testi yaptım birşey çıkmadı. Hiç belirtim yok zaten

Neredeyse 1,5 senedir bebek istiyoruz. Ben hormon testleri yaptirmistim sorun görünmüyordu. 2 ay önce eşim test yaptırdı değerleri biraz kötüydü, doktor vitaminler verdi. 1 ay daha deniycez olmazsa ben rahim filmi çektiricem.

Merhaba M miraleyn bugün yine vucut ısım düşüşte yarın adet olmam gerek , bugün ekstra olarak krem gibi beyaz akıntım oldu .. hamilelikte umudum yok ama bi an evvel artık adet olmak istyorum ..

Canım idrarda çıkması için erken olmuş olabilir yarın da ateşin düşmez ise test yap canım
Benimde bu ay adet öncesi bir iki gün akıntım oldu. Ateş değerin düşmüş evet. Belliki adet yakın ama.dediğin gibi İnşaAllah biran önce gelir seni bekletmeden

Müsait değildim pek ayrıntı yazamadım cevap olarak bu mesajına. İnşaAllah vitaminler eşine iyi gelir. En yakın zamanda bebişin gelir fazla bekletmeden İnşaAllah

Müsait değildim pek ayrıntı yazamadım cevap olarak bu mesajına. İnşaAllah vitaminler eşine iyi gelir. En yakın zamanda bebişin gelir fazla bekletmeden İnşaAllah

Çok tesekkur ederim inşallah, Allah hicbirimizi bekletmesin, hayırlısıyla kavusalim. Bu aksam da adet olmazsam kan testi yaptiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…