- 18 Haziran 2019
- 317
- 186
- 53
Çok teşekkür ederim dusuncelerin icin peki adet olacagımızı 2 gun onceden mi öğreniyoruz vucut ısımız duşunceCanım yıpratma kendini lütfen . Az kaldı öğrenecez. Adet dereceni de bilmiyoruz o yüzden hiçbirşey düşünemiyorum ama adete 1 gün kala ateşin düşer en kötü adet günü eğer olacaksan tabi. Eğer düşmezse hamile olabilirsin ve test yaparsın
Şuan düşünmemeye çalış zor ama farklı şeyler yap kafanı meşgul edebileceğin
Bende 2 saat önce hasta oldum. 2 gün önce düşmüştü ateşim bekliyordum.
Hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah ne diyelim
Aa inşallah normal çıkar yine canımTatlım bende bugün 2 saat önce falan oldum. Yine günümüz aynı gibi
Benimde 36.0
Devletten sıra alacam şimdi. Özelde hormon bakıldı fsh 12 çıktı diğerleri normaldi. Birdedevlette baktiricam. Çünkü 6 ay önce normaldi değerim
Sonrasında rahim filmi
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim dusuncelerin icin peki adet olacagımızı 2 gun onceden mi öğreniyoruz vucut ısımız duşunce
İnşaAllah canım benim teşekkür ederimAa inşallah normal çıkar yine canım
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
Ben oğluma hamile kalmadan öncesinde bir buçuk yıl ölçtüm. Hiç değişmediadet derecem hep 35.9 du. Aradan 11 yıl geçti halen 35.9 ya da 36.0 çıkar 0.1 0.2 derece oynayabilir ama %90 oranda hep 35.9 çıkmıştır.
Yani senin böyle son gün düşmesi veya farklı derece çıkması beni şaşırttı açıkçası hiç duymadım bilemiyorum. Belki gece uyuyup uyanmanla alakalı ya da farklı saat ölçümü ile farklılık olabilir bilemiyorum
Ben de bir farklılık yok canım sadece dünden bu yana göğüs acısı hassasiyet var. O da arada olur zaten adete yakın o yüzden belirti aramıyorum adet günümü bekliyorum
Klima ile uyuyorum o sebeple ateş değerimede güvenemiyorum bakalım az kaldı ya yarın ya da en geç salı bekliyorum ama İnşaAllah gelmez
Selam tatlım
Tahmini bat tarihim 5-6 ağustos ta olurumSelam tatlım
Şuan yorumluk bur durum yok canım. Adetin yeni bitmiş. Yumurtlama günleri ve adete yakın ateş değerleri daha çok anlam kazanıyor bizim için. Bat ne zaman. Kaçıncı gün bekliyorsun adetini?
Ateşinin düşmesine bakarsak malesef adet olacaksın gibi ama yarın da ölç bakalım yarında düşük çıkarsa o zaman büyük ihtimalle olursun
29-30 günde bir oluyorsun anlaşılan. Muhtemelen 14-17.günler yumurtlama olabilir. O günlerde ateş değerinden tespit edebiliriz İnşaAllahTahmini bat tarihim 5-6 ağustos ta olurum
Evet canım genelde 14 ya da 15.inci gün yumurtlamayı görüyorum29-30 günde bir oluyorsun anlaşılan. Muhtemelen 14-17.günler yumurtlama olabilir. O günlerde ateş değerinden tespit edebiliriz İnşaAllah
Ölçme saatinde sorun yok canım. Daha yumurtlama gününe var ufak iniş çıkışlar olabilir. Bizim için önemli olan yumurtlama zamanında bunu tespit etmek. Şuan ki değerlerine fazla takılmaMerhaba hanımlar,
Güncelleme için geldim, bugün 0.2 derecelik bir artışım var, tahmini yumurtlamama 7-8 gün olduğu için değersiz bir artış sanırım bu.
Ayrıca her sabah 7 ye alarm kurdum. Ateşimi ölçüp geri yatıyorum, 1-2 saat fln umarım bu doğru bir yöntemdir. En geç 9 da uyanmış oluyorum. Akşamda 1-2 gibi yatıyorum genelde. Ölçümlerimde hep bir dalgalanma var sabit değil. Bu durumdan dolayı kaynaklanmıyordur umarım.
Eki Görüntüle 2662453
Merhaba tatlım hoşgeldinM miraleyn merhaba, ben de konunuzu görüp ateş ölçmeye başladım. Bu ay değerlerim böyle, yorumlayabilir misiniz? Normalde döngüm 28 /29 günde birdi fakat 2 ay önce biraz düzenim değisti.
Eki Görüntüle 2662777
Merhaba tatlım hoşgeldin
Bat geçmiş ama ateş düşmemiş. Adet derecen ne bilmiyorum ama ilk ölçümüne bakıyorum muhtemelen en fazla 36.0 dır eğer öyleyse bu değere göre hamile olabilirsin test yap.derim eğer yarın da düşmez ise
Canım idrarda çıkması için erken olmuş olabilir yarın da ateşin düşmez ise test yap canımHoşbuldum, mesajimda yazacaktım unutmuşum, 13 temmuzda idrar testi yaptım birşey çıkmadı. Hiç belirtim yok zaten
Neredeyse 1,5 senedir bebek istiyoruz. Ben hormon testleri yaptirmistim sorun görünmüyordu. 2 ay önce eşim test yaptırdı değerleri biraz kötüydü, doktor vitaminler verdi. 1 ay daha deniycez olmazsa ben rahim filmi çektiricem.
Benimde bu ay adet öncesi bir iki gün akıntım oldu. Ateş değerin düşmüş evet. Belliki adet yakın ama.dediğin gibi İnşaAllah biran önce gelir seni bekletmedenMerhaba M miraleyn bugün yine vucut ısım düşüşte yarın adet olmam gerek , bugün ekstra olarak krem gibi beyaz akıntım oldu .. hamilelikte umudum yok ama bi an evvel artık adet olmak istyorum ..Eki Görüntüle 2662839
Müsait değildim pek ayrıntı yazamadım cevap olarak bu mesajına. İnşaAllah vitaminler eşine iyi gelir. En yakın zamanda bebişin gelir fazla bekletmeden İnşaAllahHoşbuldum, mesajimda yazacaktım unutmuşum, 13 temmuzda idrar testi yaptım birşey çıkmadı. Hiç belirtim yok zaten
Neredeyse 1,5 senedir bebek istiyoruz. Ben hormon testleri yaptirmistim sorun görünmüyordu. 2 ay önce eşim test yaptırdı değerleri biraz kötüydü, doktor vitaminler verdi. 1 ay daha deniycez olmazsa ben rahim filmi çektiricem.
Müsait değildim pek ayrıntı yazamadım cevap olarak bu mesajına. İnşaAllah vitaminler eşine iyi gelir. En yakın zamanda bebişin gelir fazla bekletmeden İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?