Rica ederim canım benim Amin İnşaAllahÇok tesekkur ederim inşallah, Allah hicbirimizi bekletmesin, hayırlısıyla kavusalim. Bu aksam da adet olmazsam kan testi yaptiririm.
Merhaba hoşgeldinMerhaba kızlar Adetime 4 gün var benimde aşılama yaptırdım ignenin etkisini geçmesini bekliyorum nasip olursa benımde 4 gündür soyle
36.8
36.7
36.6
36.8
Umarım güzel sonuclar alırız hepimize rabbim güzel saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Rica ederim canım ne demek. Birazcık yardımcı olabiliyorsam ne mutluM miraleyn canım böyle bir şey yapıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim öncelikle. 30 haziran 1 temmuz yumurtlma testinde pik gördüm 2 ve 3 temmuz çatlama oldu. 10 temmuzda idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim bhcg bakıldı 1.85 çıktı gebelik yok diye antibiyotik verdi doktor. Aşağıya ateş tablomu koyuyorum yorumlarsan çok sevinirim. 12 temmuzdan beri gebelik testi çift çizgi çıkıyor. Doktora söyledim ilaçları kullan hamile değilsin o çizgiler enfeksiyondan kaynaklı dedi. İlaçları içemiyorum yardımcı olur musun???
Teşekkür ederim canım. Dün kan verdim tekrar bugün tatil olunca yarına kaldı sonuçlar. Bekliyorum bakalım zaten bat yarın yada cuma günü. İnşallah pozitif sonucu atarım yarın :)Rica ederim canım ne demek. Birazcık yardımcı olabiliyorsam ne mutlu
Canım kesin birşey demem çok zor. Adet dereceni bilmiyorum adete az kaldı sanırım. Istersen adet gününü bekle olursan içersin bu daha mantıklı gibi şuan için. Ama değerin bugün düşmüş yarında ölç eğer yine düşerse büyük ihtimalle adet olursun diye düşünebiliriz
Yarın tekrar haberleşelim olur mu? İçme bugün istersen
Teşekkür ederim canım. Dün kan verdim tekrar bugün tatil olunca yarına kaldı sonuçlar. Bekliyorum bakalım zaten bat yarın yada cuma günü. İnşallah pozitif sonucu atarım yarın :)
Anladım canım. Zaten eğer gebelik varsa yarın test sonucunda belli olur diye düşünüyorum ki İnşaAllah hayırlı güzel bir sonuç alırsınTeşekkür ederim canım. Dün kan verdim tekrar bugün tatil olunca yarına kaldı sonuçlar. Bekliyorum bakalım zaten bat yarın yada cuma günü. İnşallah pozitif sonucu atarım yarın :)
İnşallah hepimizden güzel haberler duyalım bu ayMerhaba hoşgeldin
Amin İnşaAllah Rabbim hepimizin yüzünü en yakın zamanda güldürsün
Aşılama olmuşsun ne güzel İnşaAllah tutar en güzel şekilde
4 gün kalmış merakla bekliyorum sonucu
Rica ederim canım benim Amin İnşaAllah
Umutlandırmak istemem ama bana hamişsin gibi geliyor
Merakla bekliyor olacağım
Rica ederim canım inan çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almanı nasip eder İnşaAllahM miraleyn Günaydın. Gece test yaptirdim, simdi uyandim, ates ölçtüm 36.5 olmuş, 36.6ydı en son. Tamam adet olucam dedim. Test sonuç mesaji geldi. Beta 102. Ne hissettiğimi bilmiyorum şu an. Çok mutluyum ama çok da korkuyorum, inşallah hayırlısıyla tutunur ve sağlıkla gelir. Ama bu sonucu görmek bile nasıl güzel bir duygu anlatamam.
Bana uğurlu geldin çok teşekkürler.❤❤❤❤❤
Rica ederim canım inan çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almanı nasip eder İnşaAllah
Dua et canım bizlerede. Bizlerde tadalım en yakın zamanda bu güzel duyguyu İnşaAllah
Kendine çok dikkat et bize yazmayı unutma arada
Kan sonucum çıktı canım 53 çıkmış hamileyim :))) sabah ateşim 37.0 idiAynen tatlım gün içersinde ki ateş değerinin bir önemi yok bizim açımızdan . Sabah yataktan kalkmadan dil.altından yaptığımız ölçüm bizim için önemli
MaşaAllah yaa çok sevindimKan sonucum çıktı canım 53 çıkmış hamileyim :))) sabah ateşim 37.0 idi
Kuzum benim hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah. Birbirimize dua edip elimizden geleni yapıp o güzel günü bekleyeceğiz İnşaAllah. Vakti gelmeden çiçek bile açmıyor. İnanıyoruz elhamdülillah. Ruhu yaratıldiysa eğer beklediğimiz bebişin . Mutlaka günü gelince bize gelecektirHamiş olan herkese hayırlı olsun sağ salim sıkıntısız rahat bir gebelik geçirp bebişinizi kucagınıza alırsınız inş ♥
bende 2 gündür olan düşüşümle bugün adet oldum maalesef ama bekliyordum..
Naptın canım sen ne durumdasın. ?Ölçme saatinde sorun yok canım. Daha yumurtlama gününe var ufak iniş çıkışlar olabilir. Bizim için önemli olan yumurtlama zamanında bunu tespit etmek. Şuan ki değerlerine fazla takılma
Düzenli uyuyup uyanıyorsun bu güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?