Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar Adetime 4 gün var benimde aşılama yaptırdım ignenin etkisini geçmesini bekliyorum nasip olursa benımde 4 gündür soyle
36.8
36.7
36.6
36.8
Umarım güzel sonuclar alırız hepimize rabbim güzel saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin en kısa zamanda

M miraleyn canım böyle bir şey yapıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim öncelikle. 30 haziran 1 temmuz yumurtlma testinde pik gördüm 2 ve 3 temmuz çatlama oldu. 10 temmuzda idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim bhcg bakıldı 1.85 çıktı gebelik yok diye antibiyotik verdi doktor. Aşağıya ateş tablomu koyuyorum yorumlarsan çok sevinirim. 12 temmuzdan beri gebelik testi çift çizgi çıkıyor. Doktora söyledim ilaçları kullan hamile değilsin o çizgiler enfeksiyondan kaynaklı dedi. İlaçları içemiyorum yardımcı olur musun???

M miraleyn canım böyle bir şey yapıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim öncelikle. 30 haziran 1 temmuz yumurtlma testinde pik gördüm 2 ve 3 temmuz çatlama oldu. 10 temmuzda idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim bhcg bakıldı 1.85 çıktı gebelik yok diye antibiyotik verdi doktor. Aşağıya ateş tablomu koyuyorum yorumlarsan çok sevinirim. 12 temmuzdan beri gebelik testi çift çizgi çıkıyor. Doktora söyledim ilaçları kullan hamile değilsin o çizgiler enfeksiyondan kaynaklı dedi. İlaçları içemiyorum yardımcı olur musun???

Eklentiler

• IMG_20200715_215244.webp
    19 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba hoşgeldin
Amin İnşaAllah Rabbim hepimizin yüzünü en yakın zamanda güldürsün
Aşılama olmuşsun ne güzel İnşaAllah tutar en güzel şekilde
4 gün kalmış merakla bekliyorum sonucu

Rica ederim canım ne demek. Birazcık yardımcı olabiliyorsam ne mutlu
Canım kesin birşey demem çok zor. Adet dereceni bilmiyorum adete az kaldı sanırım. Istersen adet gününü bekle olursan içersin bu daha mantıklı gibi şuan için. Ama değerin bugün düşmüş yarında ölç eğer yine düşerse büyük ihtimalle adet olursun diye düşünebiliriz
Yarın tekrar haberleşelim olur mu? İçme bugün istersen

Teşekkür ederim canım. Dün kan verdim tekrar bugün tatil olunca yarına kaldı sonuçlar. Bekliyorum bakalım zaten bat yarın yada cuma günü. İnşallah pozitif sonucu atarım yarın :)

Teşekkür ederim canım. Dün kan verdim tekrar bugün tatil olunca yarına kaldı sonuçlar. Bekliyorum bakalım zaten bat yarın yada cuma günü. İnşallah pozitif sonucu atarım yarın :)
Anladım canım. Zaten eğer gebelik varsa yarın test sonucunda belli olur diye düşünüyorum ki İnşaAllah hayırlı güzel bir sonuç alırsın sonucu bekliyorum

Rica ederim canım benim Amin İnşaAllah
Umutlandırmak istemem ama bana hamişsin gibi geliyor
Merakla bekliyor olacağım

M miraleyn Günaydın. Gece test yaptirdim, simdi uyandim, ates ölçtüm 36.5 olmuş, 36.6ydı en son. Tamam adet olucam dedim. Test sonuç mesaji geldi. Beta 102. Ne hissettiğimi bilmiyorum şu an. Çok mutluyum ama çok da korkuyorum, inşallah hayırlısıyla tutunur ve sağlıkla gelir. Ama bu sonucu görmek bile nasıl güzel bir duygu anlatamam.

Bana uğurlu geldin çok teşekkürler.❤❤❤❤❤

Rica ederim canım inan çok mutlu oldum. Rabbim sağlıklı rahat bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almanı nasip eder İnşaAllah
Dua et canım bizlerede. Bizlerde tadalım en yakın zamanda bu güzel duyguyu İnşaAllah
Kendine çok dikkat et bize yazmayı unutma arada

Amin inşaAllah, Allah sana ve isteyen herkese tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, çocuklarınızı da korusun. Ben de burda hep dua istiyordum, sağ olsunlar onların duaları da vesile olmuştur. Eşime söylemeden geldim sana yazdım hemen bundan sonra da yazarım tabiki.

Kan sonucum çıktı canım 53 çıkmış hamileyim :))) sabah ateşim 37.0 idi
MaşaAllah yaa çok sevindim
Hayırlı uğurlu olsun İnşaAllah
Rabbim.sağlıklı hamilelik gecirmeni ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsin İnşaAllah canım
Bir günde iki hamile haberi aldım sayfada MaşaAllah
Darısı başımıza İnşaAllah
Dua et bizede
Bu arada aşılama aşamasına nasıl geldin bu süreci bize anlatırsan sevinirim canım

Hamiş olan herkese hayırlı olsun sağ salim sıkıntısız rahat bir gebelik geçirp bebişinizi kucagınıza alırsınız inş
bende 2 gündür olan düşüşümle bugün adet oldum maalesef ama bekliyordum..

Kuzum benim hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah. Birbirimize dua edip elimizden geleni yapıp o güzel günü bekleyeceğiz İnşaAllah. Vakti gelmeden çiçek bile açmıyor. İnanıyoruz elhamdülillah. Ruhu yaratıldiysa eğer beklediğimiz bebişin . Mutlaka günü gelince bize gelecektir
Rabbim büyük. İnanıp bu uğurda elimizden geleni yapmakta bir ibadettir İnşaAllah
En yakın zamanda bizde bu güzel duyguları tadacağız İnşaAllah canım benim

1. gün 36.4
  2. gün 36.1
  3. gün 36.1
  4. gün
  5. gün 36.1
  6. gün
  7. gün 36.0
  8. gün 36.3
  9. gün 36.3
  10. gün 36.2
  11. gün
  12. gün
  13. gün
  14. gün 36.3
  15. gün 36.2
  16. gün 36.1
  17. gün 36.1
  18. gün 36.1
  19. gün 36.2
  20. gün 36.0
  21. gün 36.2
  22. gün 36.2
  23. gün 36.0
  24. gün 36.2

25. gün 36.0
    21. gün çift çizgiyi gördüm fakat ateşim yükselmiyo acaba yumurtlamadım mı kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…