Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat ne zaman canım
Çift çizgi derken yumurtamayı mı kastettin?
Muhtemelen yumurtlama sanırım
Ateşinden anlayamadım canım ama.sanki 21.gün çatlamış gibi görünüyor
Bekleyip görelim İnşaAllah yükselir ateşin

Naptın canım sen ne durumdasın. ?
Adetin 6.günündeyim. Yarın tam olarak bitmiş olur. Öğleden sonra doktora gidicem. Rahim filmi için randevu alacam muhtemelen p.tesi olabilir. Şunu bir atlatsaydım hayırlısı ile
Bu arada soğan kürü yapıyorum
Sonra testere dişli aslan pençesi çayı ve sonrasında incir kürü deneyecem İnşaAllah
Sen ne yaptın nasılsın canım?

Valla seni tebrik ediyorum
Bunların hepsini yaptığın için
Bende iş güç koşturmaca spor dedken vakit geçiyor.
Bugün adetin 10.gündeyim...
Ben ovülasyom testi yapmicam bu ay.
Geçen ay çok üzüldüm çok ağladım.
O yüzden bu ay oluruna bırakıyorum
Pzartesiden sonra gün aşırı ilişki yaparım yeter.
Uğraimicam...
Folik asiti de bıraktım...
Dinlenşcem tatike gidicem
Bu ah olmazsa ağustos ayında doktor kontrolünde düşüniyorum

Teşekkür ederim tatlım
Ama dahaca soğan küründeyim
Nasipse diğerlerini de yapacam. 2 kilo kadar incir aldım bile çoktan. Dolapta bekliyor zamanını
Canın nasıl istiyorsa akışına bırak kafan rahat olsun canım
Bende bıraktım dün itibari ile folik asiti. Çünkü bu bana iyi gelmedi. Vücudum sişti kilo aldım. Lazer yaptırmıştım çok az tüy vardı önceden baktım artmaya başladı göğüslerim büyüdü derken icmeyecem dedim bu benim hormonlarla oynuyor belliki
Folbiol kullanırken hiçbir sorun yoktu. Geçen aydan bu yana özel hastanedeki doktorun verdiği bu Tuesto folin 90 tablet iyi gelmedi işte. Dedim yeter içtiğim.
İşte böyle ne yazdım ama
Doktora gidecem bakalım rahim filmi yarın gel demezse iyi. P.tesiye şartlandım ama hayırlısı

Hadi bakalım süper
Git güzelce muayene ol çektir vw güzel haberlerini söyle bize

Merhaba bende Kasım ayından bu yana gebelik istiyorum ama olmadı. Nasıl bir yöntem bu?

Evet yumurtlama testi yapıyorum aynı zamanda ateş yükselmeyince acaba yumurtlamadım mı diye düşündüm Bat 27 temmuz bugün biraz daha düştü ateş saat farkı da yok hep aynı saatte ölçüyorum
19 . 36.1
20 . 36.2
21 . 36.0
22 . 36.2
23 . 36.2
23 . 36.0
24 . 36.0
25 . 36.2
26 .
27 . 36.0
28 . 35.9

Tatlım 19. Günden önceki değerler yok sanırım ölçmedin. Adet dereceni bilmiyoruz. Bu yüzden birşey diyemiyorum. 10 gün var daha adetine. En azından şunu görmeliyiz. Eğer hamile isen bu ateş değerlerin adetine yakın yükselişe geçip sabit kalması gerekiyor. Bunu birlikte göreceğiz. Ölçmeye devam canım
İnşaAllah seni bekletmeden gelir meleğin

Adet döneminde de ölçtüm uzun diye yarım paylaştım şu şekilde tamamı
1 . 36.3
2 . 36.4
3 . 36.1
4 . 36.1
5.
6 . 36.1
7 .
8 . 36.0
9 . 36.3
10 . 36.3
11 .
12 .36.2
13 .

14 .
15 . 36.2
16 . 36.2
17 . 36.1
18 .
19 . 36.1
20 . 36.2
21 . 36.0
22 . 36.2
23 . 36.2
23 . 36.0
24 . 36.0
25 . 36.2
26 .
27 . 36.0
28 . 35.9
Yumurtlama sonrası yüksekmesi gerek diyosunuz ya bende belirgin bi yükselme olmadı acaba yumurtlamadım mı ona canım sıkıldı

Değerlerin inişli çıkışlı anlayamadım pek canım ama sanki 21-22. Günler yumurtlamış gibisin
Dediğim gibi adete yakınlaştıkça değerin artması gerek eğer hamişsen
Hakkında hayırlısı olsun canım benim üzülme

Hepimiz için inşallah Güzel haberler gelmeye başlamış sayfadan çok güzel bişeye vesile oluyorsunuz allah sizinde gönlünüze göre verir umarım

Hepimiz için inşallah Güzel haberler gelmeye başlamış sayfadan çok güzel bişeye vesile oluyorsunuz allah sizinde gönlünüze göre verir umarım ☺
Amin İnşaAllah canım benim
Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşaAllah

Kızlar merhaba, ateş ölçme yöntemini ilk defa deniyorum. Adetimin 2.gününden itibaren ölçtüm. Suan 14.günündeyim. çok dalgalı seyrediyor ateşlerim pkos var bu arada bende. O da etkiliyormus döngülerim uzun takvimime göre yumurtlamam haftaya ama yine de size tablomu göstermek isterim

Kuzum gübaydın
BUgün benim ateş böyle oldu ne dersin ???

Merhaba canım hoşgeldin
Tablomu göstermek isterim demişsin ama tablon yok mesajında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…