Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni tablomla merhabalar, henüz yumurtlama günüme gelmedik, bat 4 ağustos

Tatlım adetim ağustos 6-7
Ama yumurtlama haftaya pazartesiden sonra yumurtlama dönemim tahminen
Tamam canım
Haftaya birlikte bakacaz ateş değerinden İnşaAllah. Benim yumurtlamada haftaya . Ama p.tesi rahim filmi çekilecek. Muhtemelen 2 gibi ilişki yasak olur. Zaten ondan sonraki hafta memlekete gideceğiz. 3 kez olur herhalde ancak bakalım bu ay olursa nasip

Hadi bakalım
Ben bu meraktan ateş ölçüyorım
Hiç umudum yok.
Geçen ay çok üzüldüğüm için bu ay dinlenicem
Bakalım nasıl gidecek

Hadi bakalım
Ben bu meraktan ateş ölçüyorım
Hiç umudum yok.
Geçen ay çok üzüldüğüm için bu ay dinlenicem
Bakalım nasıl gidecek
Akışına bırak canım bende öyle yapmaya çalışıyorum
Çünkü fazla düşünmekle olmuyor. Sadece kendimizi yormuş oluyoruz
Hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah

Baya inişli çıkışlı ateş değerlerin. Acaba farklı saatlerde mi ölçtün? Haftaya yumurtlama zamanını ateş değerinden net olarak anlarız İnşaAllah canım.
Hayır hergun saat 7 de ölçüyorum. Yataktan kalkmadan , uykumu da alıyorum. Belki gribal birşey geçirmiş olabilirm sinüzitim azmıştı geçenlerde. Ama bilemedim ki polikistikoverden olabilir mi. İnşallah görürüz çok sağol canım

Anladım canım şuan için böyle olsun bakalım .önemli olan yumurtlama döneminde ateş değerlerin bizi yanıltmasın İnşaAllah. Yasayacaz göreceğiz canım
Rica ederim

Merhaba 3 aydir ates olcmeyi deniyorum bu ay kadar dengesiz ates gormedim ins hepimize bu ay ugurlu gelir yorum yaparsaniz mutlu olurum tesekkurler

Merhaba 3 aydir ates olcmeyi deniyorum bu ay kadar dengesiz ates gormedim ins hepimize bu ay ugurlu gelir yorum yaparsaniz mutlu olurum tesekkurlerEki Görüntüle 2664399
Merhaba hoşgeldin
Tatlım dediğin gibi biraz dengesiz değerlerin . Ne desem bilemedim
Adet derecen 36.0 sanırım . Ondan sonra da değerlerin baya bir artmış. MaşaAllah yani 37 yi görmüşsün bu değerler böyle giderse güzel.
Şunu diyebilirim. Eğer adete yakın özellikle 36.6 yı düşerse adet olman büyük ihtimal diyebiliriz. Hamişsen zaten bu değerin üzerinde seyreder

Sagol canim tesekkur ederim ins sbir supriz yapar bebek olur bo ay baya degisik geciyor benim icinde hayirlisi hepsini not aliyorum bosa cikmazsa yazacagim reglim baslamadan birgun oncesi ates 36.3 olmustu canim

Sagol canim tesekkur ederim ins sbir supriz yapar bebek olur bo ay baya degisik geciyor benim icinde hayirlisi hepsini not aliyorum bosa cikmazsa yazacagim reglim baslamadan birgun oncesi ates 36.3 olmustu canim
Rica ederim canım. İnşaAllah Rabbim kimsenin beklentisini boşa çıkarmasın
Anladım. Dediğim gibi ateşinin sabit ve yüksek olması gerekiyor. Hatta tahminimce adet günü öncesi hamişsen eğer bu 36.3 değil de en az 36.6 ve daha yüksek bir değer olur
İnşaAllah bu ay bu yüksek dereceden aşağı düşmez

Hayirlisi ins rabbim saglikli sihatli nasip etsin cumlemize

Bu sabah 37.1 cikti canim
Tatlım önceki ateş değerlerinin olduğu mesaja alıntı yaparsan iyi olur. Çünkü öncekileri değerlerini hatırlayamam ve bir yorumda yapamam
Kaçıncı günün bat ne zaman bu bilgilerde olursa mesajda daha sağlıklı yorum yapılabilir

Haklisin canim ekleyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…