Aynen canım iyi oldu böyleHaklisin canim ekleyim hemenEki Görüntüle 2664681
Evet canim gecen ayin 29 sabah oldum 28 gece lekelendim o sabahda 36.6 idi atesimAynen canım iyi oldu böyle
Adet derecen 36.6 mı ben mi yanlış gördüm
Adet derecen yüksekmişEvet canim gecen ayin 29 sabah oldum 28 gece lekelendim o sabahda 36.6 idi atesim
Evet herkesin cok dusuk benim hep yuksek nedense ocak ayinda hamilelik yasamistim ozaman 37.4 du bat gunum gecen ay 37.2 idi regliden iki gun once bat diye 36.6 dustu ins hic birimiz hamile olmadan es gecmeyiz bu yiliAdet derecen yüksekmişbenim hamile kaldığımda derecem 36.5 di 11 sene önce. Adet derecem 35.9 çünkü
Senin 37.1 i düşmemesi gerek eğer hamişsen. Düşüyorsa adet geliyor demek olur
Bu ay İnşaAllah adet dereceni görmezsin
Amin İnşaAllah canım benimEvet herkesin cok dusuk benim hep yuksek nedense ocak ayinda hamilelik yasamistim ozaman 37.4 du bat gunum gecen ay 37.2 idi regliden iki gun once bat diye 36.6 dustu ins hic birimiz hamile olmadan es gecmeyiz bu yili
Galiba canim her kisi farkli sizinde ikinci cocuk olacak sanirim bende ikiyi istiyorum rabbim nasip ederse insAmin İnşaAllah canım benim
Anladım seninde son anda ateşin düşüyor. 11 yıl önce bende bir forumda yazıyordum . Ozaman bazi arkadaşların da senin gibi yüksekti adet dereceleri normal yani bünye meselesi
Aynen canım. Evet 2.yi istiyorum yaşım 37 olmak üzere. Zaman aleyhime işliyor. Benim için ne kadar çabuk olursa o kadar iyiGaliba canim her kisi farkli sizinde ikinci cocuk olacak sanirim bende ikiyi istiyorum rabbim nasip ederse ins
Aci dayanirsin anestizili olmasa bile dogum yapmis kadinsin canim endise duyma neden film cekineceksiniz sorunmu var bende 35 oluyorum iki ay sonra bu yaslarda 3 yapmamiz gerekirdi rabbim boyle emretmis demekki herseyde vardir bir hayir rabbim kimselere aratmasin evlat kokusunuAynen canım. Evet 2.yi istiyorum yaşım 37 olmak üzere. Zaman aleyhime işliyor. Benim için ne kadar çabuk olursa o kadar iyi
Yarın sabah rahim filmi çekilecem ilk defa. Heyecan var korku var karışık ruh halim
Anestezili olacak en azından acı hissetmeyecegim ama hayırlısı ile olup bitse
Amin canım benimAci dayanirsin anestizili olmasa bile dogum yapmis kadinsin canim endise duyma neden film cekineceksiniz sorunmu var bende 35 oluyorum iki ay sonra bu yaslarda 3 yapmamiz gerekirdi rabbim boyle emretmis demekki herseyde vardir bir hayir rabbim kimselere aratmasin evlat kokusunu
Canım benim hep sen bize moral verip destek oldun , korkmana gerek yok inş rabbim bir dert sıkıntı vermesın inş korktugun gibi gecmeZ ve bir sıkıntı cıkmaz inş duam seninleAynen canım. Evet 2.yi istiyorum yaşım 37 olmak üzere. Zaman aleyhime işliyor. Benim için ne kadar çabuk olursa o kadar iyi
Yarın sabah rahim filmi çekilecem ilk defa. Heyecan var korku var karışık ruh halim
Anestezili olacak en azından acı hissetmeyecegim ama hayırlısı ile olup bitse
ins gerek kalmaz canim bekletmeden gelsin bebegin insAmin canım benim
Benim 2.evliligim bu. 1 yılımız yeni bitti. O yüzden benim 2. Nasipse eşimin ilk çocuğu olacak
Rahim filmi ile rahim ve tüplerin durumu belli olacak. Eğer tüplerde tıkanıklık falan varsa açılır ve engel durum teşkil eden durumlar saptanır canım. Zaten aşılama ve tüp bebek öncesi de bakılıyor. bu rahim filminden sonra 3 ay kadar bekleyecem. Olmaz ise kendiliğinden .aşılama yaptıracagiz İnşaAllah gerek kalmaz
Ooyy canım benim Allah-u teala razı olsunCanım benim hep sen bize moral verip destek oldun , korkmana gerek yok inş rabbim bir dert sıkıntı vermesın inş korktugun gibi gecmeZ ve bir sıkıntı cıkmaz inş duam seninle ♥♥♥
benimde hep ateşim yüksek çıkıyor adet derecem reglin ilk günü oluyor sanırım o gün 36.6 çıktı 4gündür ölçuyorum bıraz işin mantıgını 2. Ayda anlıyorsun ama yumurtlamaya yakın yine tablomu atarım yorumlarsın inş ovulasyon testi sıparısı verdim onlarıda beklıyorum bakalım hem ateş hem testler paralel gidecek mi
Amin İnşaAllah canım benim çok teşekkür ederimins gerek kalmaz canim bekletmeden gelsin bebegin ins
Tatlım yaGünaydın canım
Bat ne zaman ?
Olabilir canım değerlendir bu geceyi okişTatlım ya
Benim ateşime baksana bugün düştü bir anda
Sence yunurtlama çatlama olabilir mi ? Eki Görüntüle 2664915
TatlımOlabilir canım değerlendir bu geceyi okiş
Bat ne zamandı?
Eğer bat a 14 15 gün kalmışsa büyük ihtimalle yumurtlama olabilir canım. Sen yinede ihmal etme sakın bu günü
Yarınki ateş değerinden belli olur umarım
Amin insallah canim cumle isteyene versin rabbim bugun dayanamadim test yaptim testin cizgisi bile yoktuCanım inşallah hamilesindir
Adet gününe kadar bekle bence canım ümitsizliğe kapılmaAmin insallah canim cumle isteyene versin rabbim bugun dayanamadim test yaptim testin cizgisi bile yoktudaha var ama erken olurum bu ay gecen ay 28 cektiyse bu ay 26 ceker genelde oyle olur olsa test cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?