Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin insallah canim cumle isteyene versin rabbim bugun dayanamadim test yaptim testin cizgisi bile yoktu daha var ama erken olurum bu ay gecen ay 28 cektiyse bu ay 26 ceker genelde oyle olur olsa test cikardi
Adet gününe kadar bekle bence canım ümitsizliğe kapılma

Adet gününe kadar bekle bence canım ümitsizliğe kapılma
Dis gebelik gecirdim ya birazda endiseliyim olursa sagliklimi yoksa olmayacakmi nedense cabuk hamile kalamiyorum kizimdada 3 yil surdu rabbim hayirlisini versin bekleyecem el mahkum kuzum sagollasin

Amin insallah canim cumle isteyene versin rabbim bugun dayanamadim test yaptim testin cizgisi bile yoktu daha var ama erken olurum bu ay gecen ay 28 cektiyse bu ay 26 ceker genelde oyle olur olsa test cikardi
Varsa bile daha erken olur tabi 2.cizginin çıkması için. Sabret bakalım İnşaAllah vardır hayırlısı ile

Acaba yumurtlama var mıdır ?
Bi de yumurtlamada ortalama olarak ateş artıyor mu ?
Canım grafikten anladığım kadarıyla ateş değerin düşmüş ertesi gün artmış. Büyük ihtimalle yumurtlamışsındır diye düşünüyorum
Evet yumurtlamada ateş düşer sonrasında artar bundan anlayabiliriz

Evet canım her şekilde 1 hafta gün aşırı ilişki yapcağım.
Bir de ateşim düştüğünde mi yumurtlama oluylr ?
Yükseldiğinde değil dimi ?
Düştüğünde yani.
Ölçmeye devam ediyorum...
Belim ağrıyoe biraz yaklaştı galiba...

Merhaba günaydın M miraleyn bugun ateşim düşük çıktı acaba bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim regl biteli 2 gun oluyor vede seffaf akıntımda var

Acaba yumurtlama var mıdır ?
Bi de yumurtlamada ortalama olarak ateş artıyor mu ?

Canım yumurtlama ve çatlama olarak normal seyreden ateşin birden en az 0.2 değer düşmesi ile yumurtamız olgunlaşmış ve çatlıyor diyoruz. Ertesi gün yükselen ateş değerinden anlarız bunu fakat bu ateşin düştüğünde o günü değerlendirmek gerekiyor özellikle yükselen ateşi görmeden evvel. Genel olarak ateş yükselince geç kalınmış gibi düşünülüyor.
Sürekli ateş takibi yapınca kişi kendini daha iyi tanıyor ve ateş değerinden anlaşılıyor zamanla. Programını ona göre yapabiliyorsun

Önceki mesajımda ayrıntılı yazdım canım
Yükselmeden önceki gün önemli imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…