Adet gününe kadar bekle bence canım ümitsizliğe kapılmaAmin insallah canim cumle isteyene versin rabbim bugun dayanamadim test yaptim testin cizgisi bile yoktudaha var ama erken olurum bu ay gecen ay 28 cektiyse bu ay 26 ceker genelde oyle olur olsa test cikardi
Dis gebelik gecirdim ya birazda endiseliyim olursa sagliklimi yoksa olmayacakmi nedense cabuk hamile kalamiyorum kizimdada 3 yil surdu rabbim hayirlisini versin bekleyecem el mahkum kuzum sagollasinAdet gününe kadar bekle bence canım ümitsizliğe kapılma
Tamam canım aynen iyi yapmışsın. Gün aşırıTatlım
Baksana çizelgem 17 sine çizgiyi koydu
Bat 5-6 ağustos daha var...
Dün geceyi değerlendirmedim çnkü 1 gün önce yapmıştım.
Bu ay gün aşırı yapıcam her gece yapmicam.
Ama bu akşamı değerlendirirm mutlaka
Eki Görüntüle 2664965
Varsa bile daha erken olur tabi 2.cizginin çıkması için. Sabret bakalım İnşaAllah vardır hayırlısı ileAmin insallah canim cumle isteyene versin rabbim bugun dayanamadim test yaptim testin cizgisi bile yoktudaha var ama erken olurum bu ay gecen ay 28 cektiyse bu ay 26 ceker genelde oyle olur olsa test cikardi
Acaba yumurtlama var mıdır ?Tamam canım aynen iyi yapmışsın. Gün aşırı
Hayirli ise olsun kuzum insVarsa bile daha erken olur tabi 2.cizginin çıkması için. Sabret bakalım İnşaAllah vardır hayırlısı ile
Canım grafikten anladığım kadarıyla ateş değerin düşmüş ertesi gün artmış. Büyük ihtimalle yumurtlamışsındır diye düşünüyorumAcaba yumurtlama var mıdır ?
Bi de yumurtlamada ortalama olarak ateş artıyor mu ?
Ama daha 11 gün çok erken ben genelde 15-16 da yumurtluyorum...Canım grafikten anladığım kadarıyla ateş değerin düşmüş ertesi gün artmış. Büyük ihtimalle yumurtlamışsındır diye düşünüyorum
Evet yumurtlamada ateş düşer sonrasında artar bundan anlayabiliriz
Ölçmeye devam et canım bakıcaz. Emin olamayız şimdi tabi ama yinede değerlendirmek lazım. Zaten öylede böyle de gün aşırı yapacaksın dimiAma daha 11 gün çok erken ben genelde 15-16 da yumurtluyorum...
Evet canım her şekilde 1 hafta gün aşırı ilişki yapcağım.Ölçmeye devam et canım bakıcaz. Emin olamayız şimdi tabi ama yinede değerlendirmek lazım. Zaten öylede böyle de gün aşırı yapacaksın dimi
İlerleyen günlerde bakıp birlikte değerlendirelim ateş değerlerini okiş
Canım 10-11 yumurtlama sonraki çatlama... değerlendir bugünleri. En azından gğm aşırı değerlendirBu ayda benim ovu testim boyle cikmisti Eki Görüntüle 2665213
Degerlendirdim canim ates tablosunu attim sabah yildizli olan yerler degerlendirilmisCanım 10-11 yumurtlama sonraki çatlama... değerlendir bugünleri. En azından gğm aşırı değerlendir
36.1 düştü bu sabahÖlçmeye devam et canım bakıcaz. Emin olamayız şimdi tabi ama yinede değerlendirmek lazım. Zaten öylede böyle de gün aşırı yapacaksın dimi
İlerleyen günlerde bakıp birlikte değerlendirelim ateş değerlerini okiş
Acaba yumurtlama var mıdır ?
Bi de yumurtlamada ortalama olarak ateş artıyor mu ?
Gün aşırı ilişki olsun canım istersen. Ilerleyen günlerde daha net görürüz değerlerdenAma daha 11 gün çok erken ben genelde 15-16 da yumurtluyorum...
Bu ovulasyon kitlerinden kullanmadım pek bilmiyorum canımBu ayda benim ovu testim boyle cikmisti Eki Görüntüle 2665213
Önceki mesajımda ayrıntılı yazdım canımEvet canım her şekilde 1 hafta gün aşırı ilişki yapcağım.
Bir de ateşim düştüğünde mi yumurtlama oluylr ?
Yükseldiğinde değil dimi ?
Düştüğünde yani.
Ölçmeye devam ediyorum...
Belim ağrıyoe biraz yaklaştı galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?