Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi daha iyi anladım bebepim
O zaman bebim takvimde 10.gün yumurtlama olmuş olabilir...
Ya da bugünden sonra yumurtlama çatlama olmuş olacak
Her iki ihtimalle de ben bu ginleri değerlendirdim
Yıldız olanlar ilişki

Merhaba günaydın M miraleyn bugun ateşim düşük çıktı acaba bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim regl biteli 2 gun oluyor vede seffaf akıntımda var

Eki Görüntüle 2665467
Merhaba canım günaydın
Kaç günde bir oluyorsun normalde?
Yumurtlama için erken olduğunu düşünüyorum. Gün aşırı ilişki yap istersen canım
İlerleyen günlerde daha net anlarız İnşaAllah

Merhaba canım günaydın
Kaç günde bir oluyorsun normalde?
Yumurtlama için erken olduğunu düşünüyorum. Gün aşırı ilişki yap istersen canım
İlerleyen günlerde daha net anlarız İnşaAllah
Normalde adet döngüm 30 ve duzenlidir ama bugun bir anda ateşim düşük birde baya bi akıntı gorunce acaba mı dedim

Normalde adet döngüm 30 ve duzenlidir ama bugun bir anda ateşim düşük birde baya bi akıntı gorunce acaba mı dedim
Anladım canım erken ama kesin bilemeyiz tabi. En iyisi gün aşırı değerlendirebilmek bence. 30 ise genel olarak yumurtlama günleri 15-16. Günler olur diye düşünüyorum sende bilirsin zaten
Ama yinede adetten sonra gün aşırı ilişkiye başlamak mantıklı

Günaydın canım
Aynen büyük ihtimalle yumurtlama oluyor
Bugünü kaçırma derim
Merhaba günaydın miraleyn , bendede durumlar böyle biraz sanki bu ay çok dengesiz gidiyor vucut ısım gibi gecen ayın verilieri daha düzenliymişti bilmiyorum neden hep 9:30-10:00 arası ölçüyorum sabit

Merhaba günaydın canım
Sen bu günlerdeki değerlerine takılma fazla anlam.da yükleme bizim için önemli olan yumurtlama haftan ve adete yakın günler
Şuan 7.günündeymişsin
Bat kaçıncı gün olur tahminen?

Tamam canım o zaman çok uzun ya taaaa 15.06 Bugün ovulasyon testim elime gecti ögleden sonra onu yapıcam ilk defa umarım elimize yuzume bulastırmam hic anlamıyorum çunkü bildiginiz tüyolar varsa alırım bi dal

Tamam canım o zaman çok uzun ya taaaa 15.06 Bugün ovulasyon testim elime gecti ögleden sonra onu yapıcam ilk defa umarım elimize yuzume bulastırmam hic anlamıyorum çunkü bildiginiz tüyolar varsa alırım bi dal
Aslında tam eminde olamiyorum normalde adet döngüm 28 di sonradan 30a döndü 2 ay oncede 25.günde oldum bilmiyorum hangisini baz alacagım ama telefonda programa göre 30

15 ağustos demek istedin sanırım
Ovulasyonla birlikte takip etmen iyi olur tabi canım. Ben hiç kullanmadım. Bilen arkadaşlar anlatırsa daha sağlıklı olur senin için. Bildiğim kadarıyla testi yapmadan 2 saat öncesine kadar sıvı almaman gerekliymiş
2.çizgi ilk çiZgiden daha koyu olduğunda pik oluyormuş yani yumurtlamaya az kalmış demek oluyormuş
Pikden sonraki günlerde silikleşirse bu çizgi yumurtan çatlamış ya da çatlamak üzere gibi demek oluyormuş ve dolayısı ile bu günler değerli
Zaten ateşde ölçüyordun daha verimli ilerler bu ay senin için İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…