Canım önceki değerlerini bilmiyorum36.1 düştü bu sabah
Şimdi daha iyi anladım bebepimCanım yumurtlama ve çatlama olarak normal seyreden ateşin birden en az 0.2 değer düşmesi ile yumurtamız olgunlaşmış ve çatlıyor diyoruz. Ertesi gün yükselen ateş değerinden anlarız bunu fakat bu ateşin düştüğünde o günü değerlendirmek gerekiyor özellikle yükselen ateşi görmeden evvel. Genel olarak ateş yükselince geç kalınmış gibi düşünülüyor.
Sürekli ateş takibi yapınca kişi kendini daha iyi tanıyor ve ateş değerinden anlaşılıyor zamanla. Programını ona göre yapabiliyorsun
Merhaba canım günaydınMerhaba günaydın M miraleyn bugun ateşim düşük çıktı acaba bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim regl biteli 2 gun oluyorvede seffaf akıntımda var
Eki Görüntüle 2665467
Şeffaf uzayan bir akıntın varsa kaçırma yinede bu günü degerlendir istersen ne olur ne olmazMerhaba günaydın M miraleyn bugun ateşim düşük çıktı acaba bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim regl biteli 2 gun oluyorvede seffaf akıntımda var
Eki Görüntüle 2665467
Ateş değerin iyi gidiyor
Aynen canım iyi yapmışsınŞimdi daha iyi anladım bebepim
O zaman bebim takvimde 10.gün yumurtlama olmuş olabilir...
Ya da bugünden sonra yumurtlama çatlama olmuş olacak
Her iki ihtimalle de ben bu ginleri değerlendirdim
Yıldız olanlar ilişki
Eki Görüntüle 2665488
Normalde adet döngüm 30 ve duzenlidir ama bugun bir anda ateşim düşük birde baya bi akıntı gorunce acaba mı dedimMerhaba canım günaydın
Kaç günde bir oluyorsun normalde?
Yumurtlama için erken olduğunu düşünüyorum. Gün aşırı ilişki yap istersen canım
İlerleyen günlerde daha net anlarız İnşaAllah
Durmak yok yola devam diyorsun yani :)Aynen canım iyi yapmışsın
Aynen devam
Anladım canım erken ama kesin bilemeyiz tabi. En iyisi gün aşırı değerlendirebilmek bence. 30 ise genel olarak yumurtlama günleri 15-16. Günler olur diye düşünüyorum sende bilirsin zatenNormalde adet döngüm 30 ve duzenlidir ama bugun bir anda ateşim düşük birde baya bi akıntı gorunce acaba mı dedim
Aynen öyle canımDurmak yok yola devam diyorsun yani :)
Sagol canim insAllahAteş değerin iyi gidiyor
İnşaAllah düşmez ve kırmızıları görmezsin
Günaydın tatlımAynen öyle canım
Günaydın canımGünaydın tatlım
Bugün artık iyice düştü. Tahminlerimce bugün yarın yumurtlama zaten...
Eki Görüntüle 2665847
Merhaba günaydın canımMerhaba günaydın miraleyn, bendede durumlar böyle biraz sanki bu ay çok dengesiz gidiyor vucut ısım gibi gecen ayın verilieri daha düzenliymişti bilmiyorum neden hep 9:30-10:00 arası ölçüyorum sabit
Eki Görüntüle 2665864
Tamam canım o zamanMerhaba günaydın canım
Sen bu günlerdeki değerlerine takılma fazla anlam.da yükleme bizim için önemli olan yumurtlama haftan ve adete yakın günler
Şuan 7.günündeymişsin
Bat kaçıncı gün olur tahminen?
Aslında tam eminde olamiyorum normalde adet döngüm 28 di sonradan 30a döndü 2 ay oncede 25.günde oldum bilmiyorum hangisini baz alacagım ama telefonda programa göre 30Tamam canım o zamançok uzun ya taaaa 15.06 Bugün ovulasyon testim elime gecti ögleden sonra onu yapıcam ilk defa umarım elimize yuzume bulastırmam hic anlamıyorum çunkü bildiginiz tüyolar varsa alırım bi dal
Yok kuzum zaten gün aşırı yapıyorum yaGünaydın canım
Aynen büyük ihtimalle yumurtlama oluyor
Bugünü kaçırma derim
15 ağustos demek istedin sanırımTamam canım o zamançok uzun ya taaaa 15.06 Bugün ovulasyon testim elime gecti ögleden sonra onu yapıcam ilk defa umarım elimize yuzume bulastırmam hic anlamıyorum çunkü bildiginiz tüyolar varsa alırım bi dal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?