Canım benim o zaman en erken olduğun gün ve engeç olduğun gün aralığını hesaplayalım. 25.gün oluyorsan erken olarak o zaman Aklında bulunsun 10.11. Gunler yumurtlama en geç 30 da oluyorsan 15.16. Günler yumurtlama olarak düşünürsek 10.ve 16. Günler arası yumurtlama olur diyebiliriz. Ateş değerine göre de yorumlarız canım sen düzenli ölçmeye ve gün aşırı ilişkiye devam et canımAslında tam eminde olamiyorum normalde adet döngüm 28 di sonradan 30a döndü 2 ay oncede 25.günde oldum bilmiyorum hangisini baz alacagım ama telefonda programa göre 30
Ateş değerlerin iyi gidiyor canım bat a yaklaşıyoruz İnşaAllah düşmez
ins canim son 3 gune belli olur hakkimizda hayirlisi olsunAteş değerlerin iyi gidiyor canım bat a yaklaşıyoruz İnşaAllah düşmez
Aynen doğru canım. InşaAllah aminins canim son 3 gune belli olur hakkimizda hayirlisi olsun
Ben 2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum elimden geldiğince yardımcı olmak isterimTamam canım o zamançok uzun ya taaaa 15.06 Bugün ovulasyon testim elime gecti ögleden sonra onu yapıcam ilk defa umarım elimize yuzume bulastırmam hic anlamıyorum çunkü bildiginiz tüyolar varsa alırım bi dal
Tatlım ovulasyon da yapıyorsun. Yumurtlamayı kaçıncı gün gördün?1 . 36.3
2 . 36.4
3 . 36.1
4 . 36.1
5.
6 . 36.1
7 .
8 . 36.0
9 . 36.3
10 . 36.3
11 .
12 .36.2
13 .
14 .
15 . 36.2
16 . 36.2
17 . 36.1
18 .
19 . 36.1
20 . 36.2
21 . 36.0
22 . 36.2
23 . 36.2
23 . 36.0
24 . 36.0
25 . 36.2
26 .
27 . 36.0
28 . 35.9
29 .
30 . 36.0
31 . 36.2
32 . 36.2
33 . 36.2
Bat 30 temmuz
Bende de durumlar bu şekilde
11 temmuzda yani 22. gün çatlamayı gördüm fakat bende pcos var döngüm 40 günTatlım ovulasyon da yapıyorsun. Yumurtlamayı kaçıncı gün gördün?
Anladım canım11 temmuzda yani 22. gün çatlamayı gördüm fakat bende pcos var döngüm 40 gün
UmarımAnladım canım
İnşaAllah olmazsın
Evet canım 2 gün önce çektirdim. Tüplerim açıkmış fakat rahimde 8 mm ebatında polip benzeri bir şey görmüş radyalog. Emin değiller tabi. Emarla takip önerdi. Doktorum ise alalım ameliyatla dedi.Umarım
Sizde durumlar nasıl rahim filmi çektiricektiniz en son
Merhaba canım çok teşekkürler özelden yazdım bakarmısınBen 2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum elimden geldiğince yardımcı olmak isterim ☺
En kısa zamanda çözülür umarım hiç uğraşmanıza gerek kalmaz polip benzeri bişey annemde de olmuştu ufak bi operasyonla aldılar önemli bişey değildir inşallahEvet canım 2 gün önce çektirdim. Tüplerim açıkmış fakat rahimde 8 mm ebatında polip benzeri bir şey görmüş radyalog. Emin değiller tabi. Emarla takip önerdi. Doktorum ise alalım ameliyatla dedi.
Şuan soğan suyu kullanıyorum belki iyi gelir. Ayrıca antibiyotik verdi dr. Onu da kullandığım için bu ay bebek için çalışmaya ara verdim. Bat 5 ağustos. Bitince emar a girecem gerekirse aldıracam ama araştırma hastanesine gitmek istiyorum birde orada baksınlar özel hastaneye fazla güvenemiyorum
Cevap verdimMerhaba canım çok teşekkürler özelden yazdım bakarmısın
Amin İnşaAllah canım benim çok teşekkür ederimEn kısa zamanda çözülür umarım hiç uğraşmanıza gerek kalmaz polip benzeri bişey annemde de olmuştu ufak bi operasyonla aldılar önemli bişey değildir inşallah
KUzum günaydınCanım yumurtlama ve çatlama olarak normal seyreden ateşin birden en az 0.2 değer düşmesi ile yumurtamız olgunlaşmış ve çatlıyor diyoruz. Ertesi gün yükselen ateş değerinden anlarız bunu fakat bu ateşin düştüğünde o günü değerlendirmek gerekiyor özellikle yükselen ateşi görmeden evvel. Genel olarak ateş yükselince geç kalınmış gibi düşünülüyor.
Sürekli ateş takibi yapınca kişi kendini daha iyi tanıyor ve ateş değerinden anlaşılıyor zamanla. Programını ona göre yapabiliyorsun
Geçen ay nerdeyse aynı tablom vardı çok heycanlanmıstım ateş derceemiz cok benzıyor benımde son 8-9 günüm hep 37-37.1 di adete malesef 2 gün kala baya düşmüştüEli kulaginda regli olacak gibi agrilarim var bugun hayirlisi bakalimEki Görüntüle 2666385
Bu şekildeydiEli kulaginda regli olacak gibi agrilarim var bugun hayirlisi bakalimEki Görüntüle 2666385
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?