Bu ay umudum yok kuzum zaten bugunde test yaptim negatif iki gun icinde regli gelir diye umuyorum her ay atesim boyle sonra birden dusuyor malesifGeçen ay nerdeyse aynı tablom vardı çok heycanlanmıstım ateş derceemiz cok benzıyor benımde son 8-9 günüm hep 37-37.1 di adete malesef 2 gün kala baya düşmüştüumarım sende oyle olmaz canım
Hayırlısı inş ama halen bir ümit var adet olmadıgınız süreceBu ay umudum yok kuzum zaten bugunde test yaptim negatif iki gun icinde regli gelir diye umuyorum her ay atesim boyle sonra birden dusuyor malesif
Catlamadan sonra 12 gun gecti kuzum tabi rabbim en iyisi bilir. Umut vardi az cok ama bugunde nagatif gorunce regliyi bekler oldumHayırlısı inş ama halen bir ümit var adet olmadıgınız sürece
Anladım canım
Dahaca ateş değerin yüksek ve sabit gidiyor canım. Bu iyi. InşaAllah düşmez önümüzdeki günlerde. Bekleyip göreceğiz. Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllahEli kulaginda regli olacak gibi agrilarim var bugun hayirlisi bakalimEki Görüntüle 2666385
Dur bakalım canım umutsuz olma şimdidenBu ay umudum yok kuzum zaten bugunde test yaptim negatif iki gun icinde regli gelir diye umuyorum her ay atesim boyle sonra birden dusuyor malesif
Canım gebelik varsa bile çıkması için erken olabilir. Ateşin adet gününe kadar düşmemiş olursa ki İnşaAllah. Adet günün test yap okişCatlamadan sonra 12 gun gecti kuzum tabi rabbim en iyisi bilir. Umut vardi az cok ama bugunde nagatif gorunce regliyi bekler oldum
Evet tatlımAnladım canım
Yumurtan dahaca çatlamamış olabilir bilemiyorum. Sen yinede gün aşırı olarak devam et canım benim
Amin canim cok tesekkurler hayirlisiDahaca ateş değerin yüksek ve sabit gidiyor canım. Bu iyi. InşaAllah düşmez önümüzdeki günlerde. Bekleyip göreceğiz. Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
Kaç gündür ovulasyonla bakıyorsun canımEvet tatlım
Ama ovülasyon testi yaptım çok çom silik çoktı.
Pik değil hala...
Belji de ateşim daha düşücek... bakalım.
Dediğin gibi gün aşırı ilişki yapıyorum bu hafta pzartssiye kadar
Rica ederim ne demek canımAmin canim cok tesekkurler hayirlisi
Tatlım pazartesiden beri bakıyorumKaç gündür ovulasyonla bakıyorsun canım
Eğer 1 haftadır falan baktığın halde pik görmediysen demekki daha var yumurtlamaya
P.tesiden önce yumurtlama olmadığını düşünüyorum. Eğer öyleyse dediğin gibi 1-2 güne kadar yumurtlamış olursun İnşaAllahTatlım pazartesiden beri bakıyorum
Ama o gğndem beri silik...
Normalde 16-17 günlerinde olurdu.
Bugğn 16 olmadı.
Belki de var daha yumurtlamay...
Ateş bize ilerleyen günlerde gösterecek sanırım :)
Yumurtlama görsem de ben yine de güm aşırıdan fazla yapmicam.
Bu ay öylesine deniyorum bakalım :)
P.tesiden önce yumurtlama olmadığını düşünüyorum. Eğer öyleyse dediğin gibi 1-2 güne kadar yumurtlamış olursun İnşaAllah
Kesinlikle gün aşırı çok doğru aynen devam canım benim
TEşekkğr ederim kuzummm
Bakalım pazartesiye belli olur :)
Kuzum 35.9 dan 36.2 çıktı bugün...P.tesiden önce yumurtlama olmadığını düşünüyorum. Eğer öyleyse dediğin gibi 1-2 güne kadar yumurtlamış olursun İnşaAllah
Kesinlikle gün aşırı çok doğru aynen devam canım benim
Aynen tatlım bende bugün yumurtlaman olmuştur diye düşünüyorum. Merakla ovulasyon testinin sonucunu bekliyorumKuzum 35.9 dan 36.2 çıktı bugün...
Öğlen yumurtlama testi yapcam bakalım...
Bence bugün oldu diye düşüniyorum.
Hep 35.9 gidiyodu
Tamam tatlımAynen tatlım bende bugün yumurtlaman olmuştur diye düşünüyorum. Merakla ovulasyon testinin sonucunu bekliyorum
Yaz olur mu sonucu?
AynenTamam tatlım
Zaten dün ilişki olmadı bugün devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?