Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay nerdeyse aynı tablom vardı çok heycanlanmıstım ateş derceemiz cok benzıyor benımde son 8-9 günüm hep 37-37.1 di adete malesef 2 gün kala baya düşmüştü umarım sende oyle olmaz canım
Bu ay umudum yok kuzum zaten bugunde test yaptim negatif iki gun icinde regli gelir diye umuyorum her ay atesim boyle sonra birden dusuyor malesif

Catlamadan sonra 12 gun gecti kuzum tabi rabbim en iyisi bilir. Umut vardi az cok ama bugunde nagatif gorunce regliyi bekler oldum
Canım gebelik varsa bile çıkması için erken olabilir. Ateşin adet gününe kadar düşmemiş olursa ki İnşaAllah. Adet günün test yap okiş
Erken daha

Anladım canım
Yumurtan dahaca çatlamamış olabilir bilemiyorum. Sen yinede gün aşırı olarak devam et canım benim
Evet tatlım
Ama ovülasyon testi yaptım çok çom silik çoktı.
Pik değil hala...
Belji de ateşim daha düşücek... bakalım.
Dediğin gibi gün aşırı ilişki yapıyorum bu hafta pzartssiye kadar

Evet tatlım
Ama ovülasyon testi yaptım çok çom silik çoktı.
Pik değil hala...
Belji de ateşim daha düşücek... bakalım.
Dediğin gibi gün aşırı ilişki yapıyorum bu hafta pzartssiye kadar
Kaç gündür ovulasyonla bakıyorsun canım
Eğer 1 haftadır falan baktığın halde pik görmediysen demekki daha var yumurtlamaya

Kaç gündür ovulasyonla bakıyorsun canım
Eğer 1 haftadır falan baktığın halde pik görmediysen demekki daha var yumurtlamaya
Tatlım pazartesiden beri bakıyorum
Ama o gğndem beri silik...
Normalde 16-17 günlerinde olurdu.
Bugğn 16 olmadı.
Belki de var daha yumurtlamay...
Ateş bize ilerleyen günlerde gösterecek sanırım :)
Yumurtlama görsem de ben yine de güm aşırıdan fazla yapmicam.
Bu ay öylesine deniyorum bakalım :)

P.tesiden önce yumurtlama olmadığını düşünüyorum. Eğer öyleyse dediğin gibi 1-2 güne kadar yumurtlamış olursun İnşaAllah
Kesinlikle gün aşırı çok doğru aynen devam canım benim

P.tesiden önce yumurtlama olmadığını düşünüyorum. Eğer öyleyse dediğin gibi 1-2 güne kadar yumurtlamış olursun İnşaAllah
Kesinlikle gün aşırı çok doğru aynen devam canım benim
Kuzum 35.9 dan 36.2 çıktı bugün...
Öğlen yumurtlama testi yapcam bakalım...
Bence bugün oldu diye düşüniyorum.
Hep 35.9 gidiyodu

Merhaba arkadaslar bende biliyorsunuzdur ki ovulasyona basladım basladıgım gün yumurtlamayı gordum 2 gundur devam ediyor aynı zamanda ateşide ölçüyorum bugunku derecem 36.7 ama testi 12 de yapıcam bakalım catlamıs mı yoksa halen yumurtluyormuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…