- 18 Haziran 2019
- 317
- 186
- 53
Eger yarın düşmezse bence gebelik olabilir gibi ♥
ins canim benim ama nedense cok umutsuzum ins supriz olurEger yarın düşmezse bence gebelik olabilir gibi ♥
Merhaba tatlımMerhaba arkadaslar bende biliyorsunuzdur ki ovulasyona basladım basladıgım gün yumurtlamayı gordum 2 gundur devam ediyor aynı zamanda ateşide ölçüyorum bugunku derecem 36.7 ama testi 12 de yapıcam bakalım catlamıs mı yoksa halen yumurtluyormuyum
Eki Görüntüle 2667006
Tatlım MaşaAllah ateşin yüksek ve sabit. Bat a az kalmış. İnşaAllah güzel haber alırız senden
Evet ates guzel gidiyor testler yok diyor canim yarin belli olur isidanTatlım MaşaAllah ateşin yüksek ve sabit. Bat a az kalmış. İnşaAllah güzel haber alırız senden
Evet canım bencede. Söylemiştim adet günüEger yarın düşmezse bence gebelik olabilir gibi ♥
Kesinlikle. Yarın düşmezse bir sonraki gün adet günün. O gün de düşmemişse o gün veya ertesi gün testi tekrarla tatlımEvet ates guzel gidiyor testler yok diyor canim yarin belli olur isidan
ins canim allah razi olsun motive ediyorsun insaniEvet canım bencede. Söylemiştim adet günü
Kesinlikle. Yarın düşmezse bir sonraki gün adet günün. O gün de düşmemişse o gün veya ertesi gün testi tekrarla tatlım
Amin İnşaAllah canım Rabbim cümlemizden razı olsunins canim allah razi olsun motive ediyorsun insani
Sagol canim benim allahim guzel kalbini en kisa zamanda tekrar evlat sevinci ile doldursun kolay dogumlar versin insAllahAmin İnşaAllah canım Rabbim cümlemizden razı olsun
Birbirimize Her türlü destek tam.destek her zaman her şartta
Ooyy kuzum ne güzel bir dua ettin. Amin İnşaAllah. İsteyen herkesede bizede nasip etsin RabbimSagol canim benim allahim guzel kalbini en kisa zamanda tekrar evlat sevinci ile doldursun kolay dogumlar versin insAllah
insanlarin en makbul duvasi tanimadigi baska bir kula ettigi duvadir rabbim bu guzel gunun yuzu suyu hatrina tum duvalarimizi kabul etsin sagliktan sihatten biz aciz kullarini ayirmasin muhanet kullarina muhtac etmesin kalbimizden gecen tum isteklerimizi geri cevirmesin insAllah aminOoyy kuzum ne güzel bir dua ettin. Amin İnşaAllah. İsteyen herkesede bizede nasip etsin Rabbim
Bilmukabele
MaşaAllah canım benim ne güzel dua ettin. Amin İnşaAllah. Allah-u teala razı olsuninsanlarin en makbul duvasi tanimadigi baska bir kula ettigi duvadir rabbim bu guzel gunun yuzu suyu hatrina tum duvalarimizi kabul etsin sagliktan sihatten biz aciz kullarini ayirmasin muhanet kullarina muhtac etmesin kalbimizden gecen tum isteklerimizi geri cevirmesin insAllah amin
Merhaba M miraleyn az ınce yaptıgım test sonucum bu şekilde sanki halen yumurtluyor gibiyim silikleşme yok gibi , evet bende cok şaşırdım erken yumurtlamama adetten 3 gün sonra yumurtlmaya başladım ve 3 gundur devam ediyor, bata 21 gün var daha 30günde oluyorum adetMerhaba tatlım
Ovulasyon sonucunu yaz olur mu?
Çok erken yumurtlamışsın gibi. Kaçıncı gün bekliyorsun adetini?
TAtlımmmm
Merhaba canım. Ben pek anlamıyorum nilen bir arakadaş daha iyi yorumlayabilir bunu ama gördüğüm kadarıyla bugün ki koyuluk önceki günlere nazaran daha fazla. Yani pik ya da pik e daha yakın. Yani aslında daha yumurtlamadın sadece biraz daha yaklaştın okişMerhaba M miraleyn az ınce yaptıgım test sonucum bu şekilde sanki halen yumurtluyor gibiyim silikleşme yok gibi , evet bende cok şaşırdım erken yumurtlamama adetten 3 gün sonra yumurtlmaya başladım ve 3 gundur devam ediyor, bata 21 gün var daha 30günde oluyorum adet
Eki Görüntüle 2667052
MaşaAllah çok güzel . Hadibakalım değerlendirmeye devamTAtlımmmm
Tam tahmin doğru :)
Bugün pik gördüm. Ama benim testlerm blzukdu galiba soluk gösteryor...
Yumurtlama sanırım bugün.
Hiç şaşmadı 5-6 aydır maşallh...
17.gün dedin migeliyor :)
Eki Görüntüle 2667062
Sence bugün ilişki olsun mu yoksa yarın sabah mı yapsam ?MaşaAllah çok güzel . Hadibakalım değerlendirmeye devam
Sabah olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Erkekler için sabaha karşı vücut dinlenmiş olduğundan sperm daha da kaliteli oluyormuşSence bugün ilişki olsun mu yoksa yarın sabah mı yapsam ?
Çarşamaba akşamından beri olmuyor ilişki...
Yarın sabah evdeyiz sabah da yapabilirim.
Belki o zamana çatlama olur gibi düşüniyorum.
Mühim olan zaten çatlama ya
Öyleyse bu akşam yokSabah olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Erkekler için sabaha karşı vücut dinlenmiş olduğundan sperm daha da kaliteli oluyormuş
Hadi hayırlısı bakalım canım İnşaAllah hayırlısı ile tutturursunuz bu sefer
İstersen bu akşam olsun. Diğeri pazar sabahı. En azından 1 gün arayla olmamış olur. Sperm.kalitesi açısından ama.yinede sen bilirsin kuzumÖyleyse bu akşam yok
Yarın sabah ve pazar sabaahı yapıp allaha bırakıyorum...
Kuzum bugün dua var
Onu okuyun diyorlar gördün mi
Sende oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?