Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba tatlım
Ovulasyon sonucunu yaz olur mu?
Çok erken yumurtlamışsın gibi. Kaçıncı gün bekliyorsun adetini?

Evet canım bencede. Söylemiştim adet günü

Kesinlikle. Yarın düşmezse bir sonraki gün adet günün. O gün de düşmemişse o gün veya ertesi gün testi tekrarla tatlım
ins canim allah razi olsun motive ediyorsun insani

Amin İnşaAllah canım Rabbim cümlemizden razı olsun
Birbirimize Her türlü destek tam.destek her zaman her şartta
Sagol canim benim allahim guzel kalbini en kisa zamanda tekrar evlat sevinci ile doldursun kolay dogumlar versin insAllah

Ooyy kuzum ne güzel bir dua ettin. Amin İnşaAllah. İsteyen herkesede bizede nasip etsin Rabbim
Bilmukabele
insanlarin en makbul duvasi tanimadigi baska bir kula ettigi duvadir rabbim bu guzel gunun yuzu suyu hatrina tum duvalarimizi kabul etsin sagliktan sihatten biz aciz kullarini ayirmasin muhanet kullarina muhtac etmesin kalbimizden gecen tum isteklerimizi geri cevirmesin insAllah amin

MaşaAllah canım benim ne güzel dua ettin. Amin İnşaAllah. Allah-u teala razı olsun

Merhaba tatlım
Ovulasyon sonucunu yaz olur mu?
Çok erken yumurtlamışsın gibi. Kaçıncı gün bekliyorsun adetini?
Merhaba M miraleyn az ınce yaptıgım test sonucum bu şekilde sanki halen yumurtluyor gibiyim silikleşme yok gibi , evet bende cok şaşırdım erken yumurtlamama adetten 3 gün sonra yumurtlmaya başladım ve 3 gundur devam ediyor, bata 21 gün var daha 30günde oluyorum adet

Merhaba canım. Ben pek anlamıyorum nilen bir arakadaş daha iyi yorumlayabilir bunu ama gördüğüm kadarıyla bugün ki koyuluk önceki günlere nazaran daha fazla. Yani pik ya da pik e daha yakın. Yani aslında daha yumurtlamadın sadece biraz daha yaklaştın okiş

Sabah olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Erkekler için sabaha karşı vücut dinlenmiş olduğundan sperm daha da kaliteli oluyormuş
Hadi hayırlısı bakalım canım İnşaAllah hayırlısı ile tutturursunuz bu sefer

Öyleyse bu akşam yok
Yarın sabah ve pazar sabaahı yapıp allaha bırakıyorum...
Kuzum bugün dua var
Onu okuyun diyorlar gördün mi
Sende oku

Öyleyse bu akşam yok
Yarın sabah ve pazar sabaahı yapıp allaha bırakıyorum...
Kuzum bugün dua var
Onu okuyun diyorlar gördün mi
Sende oku
İstersen bu akşam olsun. Diğeri pazar sabahı. En azından 1 gün arayla olmamış olur. Sperm.kalitesi açısından ama.yinede sen bilirsin kuzum
Zilhicce günlerindeyiz. Çok kıymetli günler. Tesbihatlar var biliyorum canım. Ama dua.olarak bilemedim hangi dua.ki?
Düşündüğün için sağol Allah-u teala razı olsun canım benim
Birbirimize dua.edelim İnşaAllah. Rabbim herkesin gönlündekileri hayırlısı ile nasip etsin İnşaAllah
Arefe günü ve bayramın 1.günü oruç tutacam nasipse. Ve arefe günü 1000 ihlas okumak çok sevap. Bilginiz olsun tatlişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…