Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo süper arefe günü okurum slrın olmaz.
Tatlım yarın sabah yapsam daha iyi.
Spordan geldi. Çok yorgun o yüzden korktum riske girmek istemedim.
Duayı da buraya bırakıyorum.
Arkadaşkar belki yardımımız dokunur.
Bende birazdan kalkıp abdest alıp okuyacağım

Kuzum
Bak
Yüksek gitmeye devam ediyor..
Yumurtkama oldu gerçekten galiba :)

M miraleyn nasılsın cnm senle bat larımız yakın oluyor genelde 3 agustos benimki bu ay ates ölçmedim hiç biraz kafamdan atayım dedim ovulasyon yaptım çatlamayı görünce bıraktım onu da bekliyorum artık. Sen ne alemdesin

Kuzum Allah-u teala razı olsun. Sabah namazından sonra okuyabildim. Rabbim kabul etsin cümlemizin dualarını

İyiyim canım benim çok teşekkür ederim
P.tesi rahim filmi çekildim. Dr antibiyotik verdi. Soğan kürü ve antibiyotik kullanıyorum diye bu ay bebek çalışması yapmayız dedim ama üzülüyorum da bir taraftan boş geçecek diye derken antibiyotiği kullanmama kararı aldım. Çünkü her film çekilen kullanmamış.
Zaten hap sevmem birde antibiyotik olunca rahatsız oluyordum kullanırken. Bırakınca ilacı biz deneme yaptık bir kez. Bir kez daha olur ve biz memlekete gidecez . Bakalım 2 kezde olursa olur dedim. Yaşayıp göreceğiz hayırlısı olsun hakkımızda İnşaAllah
Ateş bende ölçmüyorum. Pekde umudum olmadığından. Ama adete 4 gün kala ölçerim ne var ne yok diye
Benim bat da 5 ağustos

Evet kuzum
Çarşamaba tatile gideceğim Allahın izni ile :)
Biraz çıkar aklımdan ❣
InşaAllah canım benim
Bayram dolayısı ile iki memlekete bir gidip geleceğiz bizde.sanırım bi 12 gün sürer evime gelmek. Muhtemelen hasta gelirim. İnşaAllah olmam 2 denemeyle bakalım
Tüm yolcularında bizimde yolumuz açık olsun İnşaAllah

Hadi inşallah canım rahim filminden sonra hamiş kalan cok oluyor sen de onlardan olursun umarım.
Peki filmde ne çıktı tıkanma vs fln bir durum var mıymış. Öyle durumlarda ilaç gönderip açıyorlar çünkü o sırada oyle okumuştum bazı yorumlarda

Canım tüplerim açıkmış. Fakat rahimde 8 mm ebatında bir lezyon görüldü. Polip olabilir dendi kesin değil yani. Özel hastaneye pek güvenim yok malesef. Bayramdan sonra eğitim araştırma hastanesine gidecem. Kesin belli olsun. Polipse alınması gerekecek sanırım. Gebelik şansını düşürüyormuş çünkü. Kötü düşünmek istemiyorum . İnşaAllah sorun çıkmaz

AMİN kuzum
Bak test yaptım pik çıktı bugün daha
Demek ki yumurta kocaman oldu şuan :)
İçerde kocaman yumurtalar vare
Sabah da ilişki yapmıştım zaten.
Yarın sanah da ilişki yapcam

Ben halen yumurtluyorum Niye çatlamıyor kiiii Valla acaip stres oldum bugün bi ümit çatlamıştır diyordum ama yok neden böyle oluyor ya

22 de yumurtlama olmuş teste göre
gittikçede daha koyulaşmış sanki ve en koyu bugünki,
bazen geç çatlama olabiliyor,

Ben halen yumurtluyorum Niye çatlamıyor kiiii Valla acaip stres oldum bugün bi ümit çatlamıştır diyordum ama yok neden böyle oluyor ya

Eki Görüntüle 2667462
4 gun yumurtlayanda oluyor catmayi kacirma sakin 12 saat vaktin oluyor degerlendir catlayinca canim ben bu ay kacirdim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…