- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
Ooo süper arefe günü okurum slrın olmaz.İstersen bu akşam olsun. Diğeri pazar sabahı. En azından 1 gün arayla olmamış olur. Sperm.kalitesi açısından ama.yinede sen bilirsin kuzum
Zilhicce günlerindeyiz. Çok kıymetli günler. Tesbihatlar var biliyorum canım. Ama dua.olarak bilemedim hangi dua.ki?
Düşündüğün için sağol Allah-u teala razı olsun canım benim
Birbirimize dua.edelim İnşaAllah. Rabbim herkesin gönlündekileri hayırlısı ile nasip etsin İnşaAllah
Arefe günü ve bayramın 1.günü oruç tutacam nasipse. Ve arefe günü 1000 ihlas okumak çok sevap. Bilginiz olsun tatlişler
Kuzumİstersen bu akşam olsun. Diğeri pazar sabahı. En azından 1 gün arayla olmamış olur. Sperm.kalitesi açısından ama.yinede sen bilirsin kuzum
Zilhicce günlerindeyiz. Çok kıymetli günler. Tesbihatlar var biliyorum canım. Ama dua.olarak bilemedim hangi dua.ki?
Düşündüğün için sağol Allah-u teala razı olsun canım benim
Birbirimize dua.edelim İnşaAllah. Rabbim herkesin gönlündekileri hayırlısı ile nasip etsin İnşaAllah
Arefe günü ve bayramın 1.günü oruç tutacam nasipse. Ve arefe günü 1000 ihlas okumak çok sevap. Bilginiz olsun tatlişler
Kuzum Allah-u teala razı olsun. Sabah namazından sonra okuyabildim. Rabbim kabul etsin cümlemizin dualarınıOoo süper arefe günü okurum slrın olmaz.
Tatlım yarın sabah yapsam daha iyi.
Spordan geldi. Çok yorgun o yüzden korktum riske girmek istemedim.
Duayı da buraya bırakıyorum.
Arkadaşkar belki yardımımız dokunur.
Bende birazdan kalkıp abdest alıp okuyacağımEki Görüntüle 2667294
Aynen canım dediğin gibi. Yumurtlama olmuş görünüyor. İnşaAllah güzel haberler alalım senden
İyiyim canım benim çok teşekkür ederim
Aaaa düşmüş ateşin kuzum yaBugun geliyor benim beklenen karthayirlisi insEki Görüntüle 2667386
İnşAllah beraber güzel haberler alırız.Aynen canım dediğin gibi. Yumurtlama olmuş görünüyor. İnşaAllah güzel haberler alalım senden
Amin İnşaAllah canım benimİnşAllah beraber güzel haberler alırız.
Çok kasmicam
Evet kuzumAmin İnşaAllah canım benim
Rahat olmak lazım
InşaAllah canım benimEvet kuzum
Çarşamaba tatile gideceğim Allahın izni ile :)
Biraz çıkar aklımdan ❣
Hadi inşallah canım rahim filminden sonra hamiş kalan cok oluyor sen de onlardan olursun umarım.İyiyim canım benim çok teşekkür ederim
P.tesi rahim filmi çekildim. Dr antibiyotik verdi. Soğan kürü ve antibiyotik kullanıyorum diye bu ay bebek çalışması yapmayız dedim ama üzülüyorum da bir taraftan boş geçecek diye derken antibiyotiği kullanmama kararı aldım. Çünkü her film çekilen kullanmamış.
Zaten hap sevmem birde antibiyotik olunca rahatsız oluyordum kullanırken. Bırakınca ilacı biz deneme yaptıkbir kez. Bir kez daha olur ve biz memlekete gidecez . Bakalım 2 kezde olursa olur dedim. Yaşayıp göreceğiz hayırlısı olsun hakkımızda İnşaAllah
Ateş bende ölçmüyorum. Pekde umudum olmadığından. Ama adete 4 gün kala ölçerim ne var ne yok diye
Benim bat da 5 ağustos
Canım tüplerim açıkmış. Fakat rahimde 8 mm ebatında bir lezyon görüldü. Polip olabilir dendi kesin değil yani. Özel hastaneye pek güvenim yok malesef. Bayramdan sonra eğitim araştırma hastanesine gidecem. Kesin belli olsun. Polipse alınması gerekecek sanırım. Gebelik şansını düşürüyormuş çünkü. Kötü düşünmek istemiyorum . İnşaAllah sorun çıkmazHadi inşallah canım rahim filminden sonra hamiş kalan cok oluyor sen de onlardan olursun umarım.
Peki filmde ne çıktı tıkanma vs fln bir durum var mıymış. Öyle durumlarda ilaç gönderip açıyorlar çünkü o sırada oyle okumuştum bazı yorumlarda
AMİN kuzumInşaAllah canım benim
Bayram dolayısı ile iki memlekete bir gidip geleceğiz bizde.sanırım bi 12 gün sürer evime gelmek. Muhtemelen hasta gelirim. İnşaAllah olmam 2 denemeyle bakalım
Tüm yolcularında bizimde yolumuz açık olsun İnşaAllah
Kac güne kadar çatlamaması normal ki yani ne kadar daha böyle yumurtlucam22 de yumurtlama olmuş teste göre
gittikçede daha koyulaşmış sanki ve en koyu bugünki,
bazen geç çatlama olabiliyor,
Aynen dusmus agrilarim var canim yarina kalmaz ufaktan lekeler basladiAaaa düşmüş ateşin kuzum yaÜzgünüm. Ama dur bakalım yarın nasıl olur. İnşaAllah olmazsın
4 gun yumurtlayanda oluyor catmayi kacirma sakin 12 saat vaktin oluyor degerlendir catlayinca canim ben bu ay kacirdim malesefBen halen yumurtluyorumNiye çatlamıyor kiiii Valla acaip stres oldum bugün bi ümit çatlamıştır diyordum ama yok neden böyle oluyor ya
Eki Görüntüle 2667462
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?