Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah sorun olmaz dediğin gibi bu konuda pek bilgim de yok maalesef bende düşünüyorum Dr. A gitmeyi henüz hazır hissetmedim gitmedim bKalım kısmet

Canım inşallah sorun olmaz dediğin gibi bu konuda pek bilgim de yok maalesef bende düşünüyorum Dr. A gitmeyi henüz hazır hissetmedim gitmedim bKalım kısmet
Amin İnşaAllah canım benim sağol
Bence erteleme doktora gitmeyi. Ben keşke 6 ay önce gitseydim diyorum. Bu zamana kadar boşa kürek çekmiş gibi oldum. Zaman kıymetli ve geçiyor hızla malesef
Randevunu al kendini hazır hissedersin o zaman

Üzüldüm canım ama hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah ne diyelim. Vakti gelmeden çiçek açmıyor. Vardır elbet günü ama yakındır İnşaAllah
Sadece hafif leke gibiydi sabah suan birsey yok canim agrimda yok yumurtlama 10 idi bugunde test yaptim negatifti bakalim hayirlisi ya teste sorun var yada bende surelab diye bir marka hakkimizda herseyin hayirlisi

Sadece hafif leke gibiydi sabah suan birsey yok canim agrimda yok yumurtlama 10 idi bugunde test yaptim negatifti bakalim hayirlisi ya teste sorun var yada bende surelab diye bir marka hakkimizda herseyin hayirlisi
İnşaAllah gelen leke regl ile alakalı değildir. Yarın ateşin düşük çıkmazsa testi tekrarla istersen canım. Sanırım ilk dün düşük çıkmıştı dimi. Eğer dün ise bugün ki kaçtı bugün de mi düşük ateşin yazdın mi şuan bilemedim.

ilk bugun dusuk cikti ama esimi yolcu etmistim sonra olctum belki o etkiledi gun icinde olctum 37/3 du umudum yok ama hayirlisi hersey olabilir

Eki Görüntüle 2667670 ilk bugun dusuk cikti ama esimi yolcu etmistim sonra olctum belki o etkiledi gun icinde olctum 37/3 du umudum yok ama hayirlisi hersey olabilir
Aa kız yataktan kalktıktan sonra mı ölçtün . Ondan düşük çıkmış olabilir. Gün içerisindeki derecenin bizim için önemi yok canım
Yarın sabah bir ölç bakalım belkide yüksek çıkacak. Hadi bakalım hayırlısı

malesef oyle yaptim bu sabah esim yuzunden oldu maskeyi unutmus evde ama testler ne gatif diyor o beni umutsuz yapti malesef

malesef oyle yaptim bu sabah esim yuzunden oldu maskeyi unutmus evde ama testler ne gatif diyor o beni umutsuz yapti malesef
Hayırlısı canım benim daha erken olabilir biliyorsun önce kanda sonra idrarda çıkıyor gebelik varsa. Bekleyelim. Yarın sabah ki ateşinden büyük ihtimalle daha net konuşabiliriz umarım

Hayırlısı canım benim daha erken olabilir biliyorsun önce kanda sonra idrarda çıkıyor gebelik varsa. Bekleyelim. Yarın sabah ki ateşinden büyük ihtimalle daha net konuşabiliriz umarım
Tamam canim yarin da bakalim duruma gore yarin regli son gun zaten olmam lazim

Haklısın cnm zaten artık bayramdan sonraya kaldı bir de çocukları bırakacak kimse yok okul açılırsa daha rahat olur benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…