- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Canım inşallah sorun olmaz dediğin gibi bu konuda pek bilgim de yok maalesef bende düşünüyorum Dr. A gitmeyi henüz hazır hissetmedim gitmedim bKalım kısmetCanım tüplerim açıkmış. Fakat rahimde 8 mm ebatında bir lezyon görüldü. Polip olabilir dendi kesin değil yani. Özel hastaneye pek güvenim yok malesef. Bayramdan sonra eğitim araştırma hastanesine gidecem. Kesin belli olsun. Polipse alınması gerekecek sanırım. Gebelik şansını düşürüyormuş çünkü. Kötü düşünmek istemiyorum . İnşaAllah sorun çıkmaz
MaşaAllah hadi bakalım rastgeleAMİN kuzum
Bak test yaptım pik çıktı bugün daha
Demek ki yumurta kocaman oldu şuan :)
İçerde kocaman yumurtalar vare
Sabah da ilişki yapmıştım zaten.
Yarın sanah da ilişki yapcam
Eki Görüntüle 2667456
Amin İnşaAllah canım benim sağolCanım inşallah sorun olmaz dediğin gibi bu konuda pek bilgim de yok maalesef bende düşünüyorum Dr. A gitmeyi henüz hazır hissetmedim gitmedim bKalım kısmet
Canım benim sakin ol. Pik olmuş ya da pik e çok yakınsın. Çatlamayı görecez az kaldı İnşaAllahBen halen yumurtluyorumNiye çatlamıyor kiiii Valla acaip stres oldum bugün bi ümit çatlamıştır diyordum ama yok neden böyle oluyor ya
Eki Görüntüle 2667462
Üzüldüm canım ama hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah ne diyelim. Vakti gelmeden çiçek açmıyor. Vardır elbet günü ama yakındır İnşaAllahAynen dusmus agrilarim var canim yarina kalmaz ufaktan lekeler basladi
Sadece hafif leke gibiydi sabah suan birsey yok canim agrimda yok yumurtlama 10 idi bugunde test yaptim negatifti bakalim hayirlisi ya teste sorun var yada bende surelab diye bir marka hakkimizda herseyin hayirlisiÜzüldüm canım ama hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah ne diyelim. Vakti gelmeden çiçek açmıyor. Vardır elbet günü ama yakındır İnşaAllah
İnşaAllah gelen leke regl ile alakalı değildir. Yarın ateşin düşük çıkmazsa testi tekrarla istersen canım. Sanırım ilk dün düşük çıkmıştı dimi. Eğer dün ise bugün ki kaçtı bugün de mi düşük ateşin yazdın mi şuan bilemedim.Sadece hafif leke gibiydi sabah suan birsey yok canim agrimda yok yumurtlama 10 idi bugunde test yaptim negatifti bakalim hayirlisi ya teste sorun var yada bende surelab diye bir marka hakkimizda herseyin hayirlisi
İnşaAllah gelen leke regl ile alakalı değildir. Yarın ateşin düşük çıkmazsa testi tekrarla istersen canım. Sanırım ilk dün düşük çıkmıştı dimi. Eğer dün ise bugün ki kaçtı bugün de mi düşük ateşin yazdın mi şuan bilemedim.
Aa kız yataktan kalktıktan sonra mı ölçtünEki Görüntüle 2667670 ilk bugun dusuk cikti ama esimi yolcu etmistim sonra olctum belki o etkiledi gun icinde olctum 37/3 du umudum yok ama hayirlisi hersey olabilir
Aa kız yataktan kalktıktan sonra mı ölçtün. Ondan düşük çıkmış olabilir. Gün içerisindeki derecenin bizim için önemi yok canım
Yarın sabah bir ölç bakalım belkide yüksek çıkacak. Hadi bakalım hayırlısı
Hayırlısı canım benim daha erken olabilir biliyorsun önce kanda sonra idrarda çıkıyor gebelik varsa. Bekleyelim. Yarın sabah ki ateşinden büyük ihtimalle daha net konuşabiliriz umarımmalesef oyle yaptim bu sabah esim yuzunden oldu maskeyi unutmus evde ama testler ne gatif diyor o beni umutsuz yapti malesef
Tamam canim yarin da bakalim duruma gore yarin regli son gun zaten olmam lazimHayırlısı canım benim daha erken olabilir biliyorsun önce kanda sonra idrarda çıkıyor gebelik varsa. Bekleyelim. Yarın sabah ki ateşinden büyük ihtimalle daha net konuşabiliriz umarım
Merakla bekliyorum sonucuTamam canim yarin da bakalim duruma gore yarin regli son gun zaten olmam lazim
Haklısın cnm zaten artık bayramdan sonraya kaldı bir de çocukları bırakacak kimse yok okul açılırsa daha rahat olur benim içinAmin İnşaAllah canım benim sağol
Bence erteleme doktora gitmeyi. Ben keşke 6 ay önce gitseydim diyorum. Bu zamana kadar boşa kürek çekmiş gibi oldum. Zaman kıymetli ve geçiyor hızla malesef
Randevunu al kendini hazır hissedersin o zaman
Hmm anladım canım doğru sende haklısın. Hadi bakalım o zamanda çarçabuk gelir zaten. Zaman hızlı akıyorHaklısın cnm zaten artık bayramdan sonraya kaldı bir de çocukları bırakacak kimse yok okul açılırsa daha rahat olur benim için
Gerçekten ilginç canım bilemedim. Aslında 37.1 i düşmesi iyi değil ama.bekleyelim görelim. Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllahEnteresan bugunde boyle cikti ates iki kere olctum 37 birde 36.9 Eki Görüntüle 2667852
Basladi canim reglim akinti gelmeye basladi aksama tamamen sokulurGerçekten ilginç canım bilemedim. Aslında 37.1 i düşmesi iyi değil ama.bekleyelim görelim. Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah
Hayırlısı olsun canım benimBasladi canim reglim akinti gelmeye basladi aksama tamamen sokulur
KuzuşcumMaşaAllah hadi bakalım rastgele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?