Sagol canim ates yuksek regli olmak tuaf bu ates bir bende tutmuyor sanirimHayırlısı olsun canım benim
Senin 25 de pik 26 catlama olmus gozukuyor canim degerlendir 12 saat vaktin oluyor catlama baslayincaKuzuşcum
Bugğn de 36.2 ateş...
Teslterim böyle
Bu arada sen naptın ?
Hep beni konuşuyoruz durumlar nasıl
Eki Görüntüle 2667896
Oyy canım benim düşündüğün için çok teşekkür ederimKuzuşcum
Bugğn de 36.2 ateş...
Teslterim böyle
Bu arada sen naptın ?
Hep beni konuşuyoruz durumlar nasıl
Eki Görüntüle 2667896
Şaşkınım canım inan ilginç. Şöyle söyleyeyim son anda düşse bile ateşin. Mesela adet derecene 0.3 ve daha az yakınsa bilki adet olacaksın öyle düşün.Sagol canim ates yuksek regli olmak tuaf bu ates bir bende tutmuyor sanirim
DÜn sabah da ilişki oldu tatlımSenin 25 de pik 26 catlama olmus gozukuyor canim degerlendir 12 saat vaktin oluyor catlama baslayinca
Önceden tajip yapmadım ki bebeğim.Oyy canım benim düşündüğün için çok teşekkür ederim
Bugün 2. Ve son olur bu ay içinkayınvalideme gidicez yarın. Sonrada annemlere. Zaten yumurtlamışımdır bu zamana kadar. Bundan sonra şans az ya gerek yok çalışmaya
Önceki değerlerini hatırlayamadım ama yumurtlama sonrası aynı gidiyordu sanırım 36.2 idi dimi öyleyse bu iyi
Ovulasyondan da pek anlamıyorum malesef tatlım
Amin canım İnşaAllahÖnceden tajip yapmadım ki bebeğim.
Ama adet derecem 35.9
Bakalım yumurtkama geçtikçe belki ateş artar :)
Durjma göre bakacağız artık
İkimiz içinde hayırlısı olsun
36.3 çıktı ateşim :)Amin canım İnşaAllah
Tamam
Enteresan bugunde boyle cikti ates iki kere olctum 37 birde 36.9 Eki Görüntüle 2667852
Eki Görüntüle 2667852 bugun regli 36/7
KuzucumAmin canım İnşaAllah
Tamam
Canım kac gün kaldı adete , olmam mı gerekıyor yoksa var mı dahaKuzucum
Yıldız olanlarda ilişki oldu.
Artık beklemedeyim.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Daha yapmıyorum bıraktım.
Eki Görüntüle 2668550
Var kuzumCanım kac gün kaldı adete , olmam mı gerekıyor yoksa var mı daha
Aayy kuzum bildirim gelmedi ben de girmedim foruma. Şimdi bi bakayım dedim bir sürü mesaj var.Kuzucum
Yıldız olanlarda ilişki oldu.
Artık beklemedeyim.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Daha yapmıyorum bıraktım.
Eki Görüntüle 2668550
AmşnnnnAayy kuzum bildirim gelmedi ben de girmedim foruma. Şimdi bi bakayım dedim bir sürü mesaj var.
Tamam canım zaten MaşaAllah yeterince çalışma var . Artık beklemeye geçtinateşde yükselmiş. İnşaAllah yüksek gider ve düşmez
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İyi bayramlar herkese canım teşekkür ederimAmşnnnn
Şyi bayramlar şimdiden
Kuuzuumm ben hamileyimİyi bayramlar herkese canım teşekkür ederim
Ben bu sabah 36.7 olctum ama koltuk alti bat 3ü sabha test yaptim negatif, klomende ilk defa buay kullandim ne dersin, varmidir?İnşaAllah Rabbim umutlarımızı sevince çevirir. İyi bir zaman ölçmek için. Ölcmeye başla canım. Eğer adet olursan ki İnşaAllah olmazsın diyelim ama eğer olursan adet dereceni bilirsin bu sayede.
Ooyy kuzuumm çok ama çok sevindimKuuzuumm ben hamileyimgece gebelik testi yaptım cok silik çıktı. Bugün de kan verdim Ayy inşallah darısı sana olsun bat larımız yakındı cok istiyorum
Merhaba canım hoşgeldinBen bu sabah 36.7 olctum ama koltuk alti bat 3ü sabha test yaptim negatif, klomende ilk defa buay kullandim ne dersin, varmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?