Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzuşcum
Bugğn de 36.2 ateş...
Teslterim böyle
Bu arada sen naptın ?
Hep beni konuşuyoruz durumlar nasıl
Eki Görüntüle 2667896
Oyy canım benim düşündüğün için çok teşekkür ederim
Bugün 2. Ve son olur bu ay için kayınvalideme gidicez yarın. Sonrada annemlere. Zaten yumurtlamışımdır bu zamana kadar. Bundan sonra şans az ya gerek yok çalışmaya
Önceki değerlerini hatırlayamadım ama yumurtlama sonrası aynı gidiyordu sanırım 36.2 idi dimi öyleyse bu iyi
Ovulasyondan da pek anlamıyorum malesef tatlım

Sagol canim ates yuksek regli olmak tuaf bu ates bir bende tutmuyor sanirim
Şaşkınım canım inan ilginç. Şöyle söyleyeyim son anda düşse bile ateşin. Mesela adet derecene 0.3 ve daha az yakınsa bilki adet olacaksın öyle düşün.
Mesela benim adet derecem 35.9 . Diyelim 36.5 gidiyor bu iyi diyorum düşmez ise tabi. Ama 36.3 görürsem kesin adet olucam derim.
Sende en düşük 37.1 olmalı hamişsen. Bilki bu değeri az bile düşse adet geliyor demek oluyor
Zamanla kendin dahaiyi çözersin tatlım

Önceden tajip yapmadım ki bebeğim.
Ama adet derecem 35.9
Bakalım yumurtkama geçtikçe belki ateş artar :)
Durjma göre bakacağız artık
İkimiz içinde hayırlısı olsun

Kuzucum
Yıldız olanlarda ilişki oldu.
Artık beklemedeyim.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Daha yapmıyorum bıraktım.
Eki Görüntüle 2668550
Aayy kuzum bildirim gelmedi ben de girmedim foruma. Şimdi bi bakayım dedim bir sürü mesaj var.
Tamam canım zaten MaşaAllah yeterince çalışma var . Artık beklemeye geçtin ateşde yükselmiş. İnşaAllah yüksek gider ve düşmez
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Amşnnnn
Şyi bayramlar şimdiden

İnşaAllah Rabbim umutlarımızı sevince çevirir. İyi bir zaman ölçmek için. Ölcmeye başla canım. Eğer adet olursan ki İnşaAllah olmazsın diyelim ama eğer olursan adet dereceni bilirsin bu sayede.
Ben bu sabah 36.7 olctum ama koltuk alti bat 3ü sabha test yaptim negatif, klomende ilk defa buay kullandim ne dersin, varmidir?

Merhaba arkadaşlar, burada okuduktan sonra bu yöntemi bende uygulamaya çalıştım.
24.07.2020 - regl 1.gün- 36.2
25.07.2020-regl 2.gun-35.9
26.07.2020-regl 3.gun-36.1
27.07.2020-regl 4.gun-36.1
28.07.2020. -regl 5.gun -36.1
29.07.2020-regl 6.gun-36.1
30.07.2020-36.1
31.07.2020-35.9******
01.08.2020-36.1
Bu durumda bugün yumurtlama günüm mü olmalı ?

Kuuzuumm ben hamileyim gece gebelik testi yaptım cok silik çıktı. Bugün de kan verdim Ayy inşallah darısı sana olsun bat larımız yakındı cok istiyorum
Ooyy kuzuumm çok ama çok sevindim MaşaAllah. Rabbim sağlıklı rahat bir hamilelik gecirmeni nasip etsin İnşaAllah. Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına al yavrunu canım
Allah-u teala razı olsun. İnşaAllah darısı tüm isteyenlerle birlikte banada olsun. Benimde 3 gün kaldı bat a . Bu ay pek umut yok 2 kez oldu ama nasip bakalım hayırlısı olsun İnşaAllah

Ben bu sabah 36.7 olctum ama koltuk alti bat 3ü sabha test yaptim negatif, klomende ilk defa buay kullandim ne dersin, varmidir?
Merhaba canım hoşgeldin
Koltuk altından değil dil altından ölçmem gerek. Bat yarın. İnşaAllah adet olmazsın. Dil altından ölçmeye devam et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…