Merhaba canım hoşgeldinMerhaba arkadaşlar, burada okuduktan sonra bu yöntemi bende uygulamaya çalıştım.
24.07.2020 - regl 1.gün- 36.2
25.07.2020-regl 2.gun-35.9
26.07.2020-regl 3.gun-36.1
27.07.2020-regl 4.gun-36.1
28.07.2020. -regl 5.gun -36.1
29.07.2020-regl 6.gun-36.1
30.07.2020-36.1
31.07.2020-35.9******
01.08.2020-36.1
Bu durumda bugün yumurtlama günüm mü olmalı ?
Canım yaa Allah razı olsun cok sağol en kısa zamanda darısı hemencecik sana olsunOoyy kuzuumm çok ama çok sevindimMaşaAllah. Rabbim sağlıklı rahat bir hamilelik gecirmeni nasip etsin İnşaAllah. Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına al yavrunu canım
Allah-u teala razı olsun. İnşaAllah darısı tüm isteyenlerle birlikte banada olsun. Benimde 3 gün kaldı bat a . Bu ay pek umut yok 2 kez oldu ama nasip bakalım hayırlısı olsun İnşaAllah
Merhaba evet ilk kez deniyorum. Kasımdan bu yana gebelik için uğraşıyoruz ama olmadı henüz. Bat 21 Ağustos . Bana da erken geldi ama bilemiyorum tabi. Zaten degerlendiremedim de eşim sağlıkçı 24 saat nöbete gittiMerhaba canım hoşgeldin
Bat ne zaman? İlk defa ölçüyorsun sanırım. Yumurtlama için erken gibi geldi bana ama olabilir de tabi . Gün aşırı degerlendir yine de. İlerleyen günlerde netleşir İnşaAllah. Ölçmeye devam
Benimde var ama paylasamiyorum sen hangi programi kullaniyorsun canim bende indireyimRegl oldum hanımlar ama burayı boş bırakmayayım dedim, ateş ölçme işini sevdim ben bayağıama artık uygulamaya alıyorum notları grafik üzerinde n görsellik hoşuma gitti, dün ve bu sabah ateşim düştü aha dedim regl olacam ama yumurtlama olayını pek çözemedim
Eki Görüntüle 2670779
Adet takvimi diye aratınca çıkan ilk uygulama, görseli şöyle;Benimde var ama paylasamiyorum sen hangi programi kullaniyorsun canim bende indireyim
Sagol canimAdet takvimi diye aratınca çıkan ilk uygulama, görseli şöyle;
Eki Görüntüle 2670788
Tatlım kusura bakma. Bayram yoğun geçti. Eşimin memleketi sonra benim memleketim derken. Bir de üzerine dedem vefat etti. Dahada yoğun olduk yazamadım. Diğer kızlarda kusura bakmasınlar. Yarından itibaren düzenli cevap veririm İnşaAllahMerhaba evet ilk kez deniyorum. Kasımdan bu yana gebelik için uğraşıyoruz ama olmadı henüz. Bat 21 Ağustos . Bana da erken geldi ama bilemiyorum tabi. Zaten degerlendiremedim de eşim sağlıkçı 24 saat nöbete gitti
Öncelikle başınız sağolsun. Bu ay kasmiyorum kendimi zaten özel günlerimi de degerlendiremedim. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah. Herşey de vardır bir hayır.Tatlım kusura bakma. Bayram yoğun geçti. Eşimin memleketi sonra benim memleketim derken. Bir de üzerine dedem vefat etti. Dahada yoğun olduk yazamadım. Diğer kızlarda kusura bakmasınlar. Yarından itibaren düzenli cevap veririm İnşaAllah
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Ben de bugün regl oldum malesef
Ne diyelim hayırlısı
Allah-u teala razı olsun canım.Öncelikle başınız sağolsun. Bu ay kasmiyorum kendimi zaten özel günlerimi de degerlendiremedim. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah. Herşey de vardır bir hayır.
Basiniz sagolsun rabbim ahiretini guzel eylesin mekani cennet olsun insAllah bende bu ay memlekete gideceyim allah izin ederse ins o yuzen takvimi donusde atarim artik insTatlım kusura bakma. Bayram yoğun geçti. Eşimin memleketi sonra benim memleketim derken. Bir de üzerine dedem vefat etti. Dahada yoğun olduk yazamadım. Diğer kızlarda kusura bakmasınlar. Yarından itibaren düzenli cevap veririm İnşaAllah
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Ben de bugün regl oldum malesef
Ne diyelim hayırlısı
Allah-u teala razı olsun canım benim amin İnşaAllahBasiniz sagolsun rabbim ahiretini guzel eylesin mekani cennet olsun insAllah bende bu ay memlekete gideceyim allah izin ederse ins o yuzen takvimi donusde atarim artik ins
Amin canim rabbim cumlemizden razi olsun.hayirlisi ile gider geliriz insAllah sagolasin canim.benimAllah-u teala razı olsun canım benim amin İnşaAllah
Tamam canım yolun açık olsun
Allah'a emanet ol
Merhaba bu ay çok uğraşmayacagim dedim ama her sabah ateş ölçmeye devam ettim.Allah-u teala razı olsun canım.
Akışına bırak zaten iyi yapıyorsun
Amin İnşaAllah herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
İstiyoruz ya gerçekten o yüzden sabırsız oluyoruz doğal olarak. Regl derecen kaç biliyor musun?Merhaba bu ay çok uğraşmayacagim dedim ama her sabah ateş ölçmeye devam ettim.biz kadınlar sabredemiyoruz işte. 36.1 ile başlamıştım.bat 21 Ağustos . Şuan ateşim 36.4 ve son olarak bugün 36.6 olarak değişti. Acaba neler oluyor yine
Üzgünüm canım hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah ne diyelimBenim yine umutlar başka bahara kaldı gecen ayda 2 gün kala ateşim düşmüştü bu ay 3 gün kala düştü bugun yarın adet olucam zaten belim agrıyor kasıklarım agrıyor testte negatif cıkmıstıyine olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?