Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım hoşgeldin
Bat ne zaman? İlk defa ölçüyorsun sanırım. Yumurtlama için erken gibi geldi bana ama olabilir de tabi . Gün aşırı degerlendir yine de. İlerleyen günlerde netleşir İnşaAllah. Ölçmeye devam

Canım yaa Allah razı olsun cok sağol en kısa zamanda darısı hemencecik sana olsun hatırlarsan bu ay bende o kadar umutsuzdum ki ates ölçümü bile yapmadım bir iki ovulasyon yapıp çatlama görünce onu da bıraktım pik +çatlama + ertesi günü üstüste 3 gün ilişki olmuştu. Sonra o da olmadı bir daha . Karar vermiştim nasıl olsa yine olmayacak doktora giderim diye düşünürken gebelik süprizini aldım.hani kafadan cıkarınca stres olmayınca olur derler ya oyle oldu heralde. Çatlamanın 6. Günü leke gelmişti. Erken regl olucam sandım demekki yerleşme kanamasıymış. Başka da belirti birsey yok yarın bat günüm hala regl olacak gibiyim. İnşallah olmam inşallah sana da bir süpriz gelir burda bir bomba patlatırsın cnm

Merhaba evet ilk kez deniyorum. Kasımdan bu yana gebelik için uğraşıyoruz ama olmadı henüz. Bat 21 Ağustos . Bana da erken geldi ama bilemiyorum tabi. Zaten degerlendiremedim de eşim sağlıkçı 24 saat nöbete gitti

Regl oldum hanımlar ama burayı boş bırakmayayım dedim, ateş ölçme işini sevdim ben bayağı ama artık uygulamaya alıyorum notları grafik üzerinde n görsellik hoşuma gitti, dün ve bu sabah ateşim düştü aha dedim regl olacam ama yumurtlama olayını pek çözemedim

Benimde var ama paylasamiyorum sen hangi programi kullaniyorsun canim bende indireyim

Tatlım kusura bakma. Bayram yoğun geçti. Eşimin memleketi sonra benim memleketim derken. Bir de üzerine dedem vefat etti. Dahada yoğun olduk yazamadım. Diğer kızlarda kusura bakmasınlar. Yarından itibaren düzenli cevap veririm İnşaAllah
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Ben de bugün regl oldum malesef
Ne diyelim hayırlısı

Öncelikle başınız sağolsun. Bu ay kasmiyorum kendimi zaten özel günlerimi de degerlendiremedim. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah. Herşey de vardır bir hayır.

Öncelikle başınız sağolsun. Bu ay kasmiyorum kendimi zaten özel günlerimi de degerlendiremedim. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah. Herşey de vardır bir hayır.
Allah-u teala razı olsun canım.
Akışına bırak zaten iyi yapıyorsun
Amin İnşaAllah herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda

Basiniz sagolsun rabbim ahiretini guzel eylesin mekani cennet olsun insAllah bende bu ay memlekete gideceyim allah izin ederse ins o yuzen takvimi donusde atarim artik ins

Basiniz sagolsun rabbim ahiretini guzel eylesin mekani cennet olsun insAllah bende bu ay memlekete gideceyim allah izin ederse ins o yuzen takvimi donusde atarim artik ins
Allah-u teala razı olsun canım benim amin İnşaAllah
Tamam canım yolun açık olsun
Allah'a emanet ol

Allah-u teala razı olsun canım.
Akışına bırak zaten iyi yapıyorsun
Amin İnşaAllah herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
Merhaba bu ay çok uğraşmayacagim dedim ama her sabah ateş ölçmeye devam ettim. biz kadınlar sabredemiyoruz işte. 36.1 ile başlamıştım.bat 21 Ağustos . Şuan ateşim 36.4 ve son olarak bugün 36.6 olarak değişti. Acaba neler oluyor yine

Kızlar günaydın ilişkiden 10 gün sonra çıkan erken gebelik testi aldım yaptım sizce nedir ben çizgi gördüm ama

Eklentiler

• 042900F3-D52F-42AF-9C04-A39F199D446A.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 91
Benim yine umutlar başka bahara kaldı gecen ayda 2 gün kala ateşim düşmüştü bu ay 3 gün kala düştü bugun yarın adet olucam zaten belim agrıyor kasıklarım agrıyor testte negatif cıkmıstı yine olmadı..

Eklentiler

• 4FA9C3B0-D3D0-4CAC-85F9-2359960F44DB.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 94
İstiyoruz ya gerçekten o yüzden sabırsız oluyoruz doğal olarak. Regl derecen kaç biliyor musun?
1 hafta kalmış bat a. Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah canım

Üzgünüm canım hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah ne diyelim
Evet değerin düşmüş büyük ihtimalle adet olursun gibi
Benimde dün bitti reglim. Bugün doktora gittim 1 ay önce çekindiğim hsg filminde polipçıkmıştı rahim içinde. Prof. Dr a yönlendirdi doktorum polip ameliyatı için
Rabbim kaldıramayacağız yükler dertler vermesin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…