Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın ilişkiden 10 gün sonra çıkan erken gebelik testi aldım yaptım sizce nedir ben çizgi gördüm ama
Günaydın canım hoşgeldin
Hayali bir çizgi var gibi
Bence yarın sabah tekrarla testi
Çizgi görürsen git kan ver
Hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah canım

Kızlar günaydın ilişkiden 10 gün sonra çıkan erken gebelik testi aldım yaptım sizce nedir ben çizgi gördüm ama
Golge var ama sasi oldum canim gormek icin ins vardir bazen erken gebelik testleri yaniltiyormus ben bir defa kullanmistim golge hic yoktu mark nedir kuzum birde yarin sabah dene normal testle ondada cikar

Golge var ama sasi oldum canim gormek icin ins vardir bazen erken gebelik testleri yaniltiyormus ben bir defa kullanmistim golge hic yoktu mark nedir kuzum birde yarin sabah dene normal testle ondada cikar
Miratech marka canım.aslında şöyle oldu ayın 3 ünde korunmasız oldu adetim bitti sandık aslında bitmemiş sonrasında 1 ped değişti sadece ve bitti 11 gün geçti dün gittim test aldım geçen ay da normalde 3 ünde olmam gerekirken 29 unda oldum düzensizlik olduğu için o gün yumurtlamaya mı denk geldi test aldım hemen gölge çizgi çıktı

Gecer gider ins canim bu yil cikmadan yuzun guler karnin iki bebisle dolar beklemenin ve uzuntunun mukafati tez zamanda gelir ailenle mutluluk goz yaslarina bogulursunuz insAllah

Regli arasi yumurtlama nadirde olsa oluyormus canim. Bazen donguler degisir bu ay nedense herkeste regli duzensizligi olmus bende yasadim ama lekelenme uzun surdu 4 gunde biten 8 gunde bitti lekeler 4 gun surdu 15 gunu yumurtlama oldu. Ama nasip allahtan tutmusda olabilir rabbimin neyi nezaman verecegi bilinmez miratch test yanilmiyor fazla ama erken testini kullanmadim ben normal kaset test 11 gunde cikariyor senin iliskini ustunden 12 gun gecmis erkenle bir tik daha net cikmasi gerekmiyormuydu acaba bence sen normal test dene kuzum

Evet kaset testte alıcam ilişkiden 11 gün sonra mı çıkartıyor erken değil mi o testler adet gecikmesinden sonra çıkarıyor diye biliyordum canım ben

Aynen oyle canım hayırlısı inş sana da rabbim sabır versin inş atlatıcaksın sende bir an evvel hamiş kalırız inş

Evet kaset testte alıcam ilişkiden 11 gün sonra mı çıkartıyor erken değil mi o testler adet gecikmesinden sonra çıkarıyor diye biliyordum canım ben
Yok canim gecikmiye gerek kalmiyor yumurtlama sonrasi 11/12 cikiyor sonuc 6 ile 12 gun arasi dollenme oluyormus zaten ben denedim silik cizgi cikmisti ertesi gunde net cikmisdi tabi saglikli olmadi o ayri ins seninde vardir canim saglikli kucagina alirsin

Gecer gider ins canim bu yil cikmadan yuzun guler karnin iki bebisle dolar beklemenin ve uzuntunun mukafati tez zamanda gelir ailenle mutluluk goz yaslarina bogulursunuz insAllah
Amin İnşaAllah kuzum
Allah-u teala razı olsun
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısı ile

Slm hanımlar bende döndüm. Geçtiğimiz ay çok yoğun geçti ve evde çok durmadım bu sebepten ne ateş ölçtüm ne ovülasyon takip ettim. Nitekim geçtiğimiz pazar regl oldum üzerine bir de rahatsızlandı ateşim vs çıktı. Şu an iyiyim. Reglimin son günündeyim yarından itibaren ateşe devam inşallah

Hoşgeldin tatlım tekrardan
Ben de geçen cuma olmuştum dün bitti yıkandım bizim günler yakın gidiyor sanırım önceki aylarda da öyleydi
Geçmiş olsun buarada
Ben de ilk defa bu ay ovulasyon testi aldım. Bugün 5 de yapacam ilk olarak. 2 saat su içmemek ve yemek yememek gerekmiş sanırım. Bu sıcakta zor olacak 2 saat ama duracam bakalım. Yarın sabah bende başlıyorum ateş ölçmeye. Bakalım çatlamayı görebilecekmiyim merak ediyorum.
Bu arada rahmimde 8 mm polip var. Hsg de çıktı. Doktorum prof. Dr a yönlendirdi. Onunla konuştuk. 3 hafta sonra tekar arayacaz gidecez bakalım.
Polip ameliyatı sonrası 1 ay iliski de yasak oluyormuş nette okumuştum.
Bu ay bebiş olmazsa bir daha ki ay da gitti kaldık ekim ayına
Hayırlısı
Ne yazdım ama

Hoş buldum canım çok teşekkür ederim evet yakın gidiyor bakarsın bu ay birlikte hamile kalırız doğumumuz da yakın olur bu arada ovülasyon testinden bir saat önce sıvı alımını kesmen yeterli canım ben hep öyle yapıyorum. Sana da çok geçmiş olsun. Umarım hamileliğe engel değildir ve bu ay hamile kalırsın canım.

Amin İnşaAllah kuzuumm ne güzel yazdın öyle
Tamam canım sağol 1 saat yeterli olmasına sevindim
Hamile kalmaya tamamen engel değilmiş ama kısmen engellermiş. Bebeğin tutunmasina ve tutunmuş olsa bile düşük riskini artırırmış. O yüzden alınması şart
Rabbim nasip ederse her durumda olur tabi ama biz çaresine bakmalıyız öncelikle
Rabbim tüm hastalarla birlikte bizlerede şifa versin
Yer gök dua ile ve dua etmeyide ihmal etmeyelim. Bu mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere

Amin inşAllah hayırlısı herşeyin
Amin hayırlısı inşAllah

Merhaba nasıl bi yöntem acaba bu anlatabilirmisiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…