Evet canim 14 de kaliyor 17. Kadar silince de 16 cekiyor.. bilemedim artikkk :/ progesteronu cektigin gunlerden iki gun önceye cizgi cekiyor. Hepsine p girince hic cekmiyor.. ya 14 ya 16 mış..? Ama kendimi 14 e odakladim. Haftasonj regl gelir herhaldeElcanki cd14 teki progestanı kaldırır mısın? Çizgi aynı yerde mi
Bende :)))Konyadayim ben canim
Canim o cihaz dopplerli ultrasonmus kan akisini falan boyle kirmizili mavili gosteriyordu. insallah canim hsg korkutuyor beni. İnşallah temiz cikar.Valla ilk kez gördüm Dr Detaylı bakmış anlaşılan ama rahim Duvarı ile bağlantılı birşeydir diye düşünüyorum.teşhis konulmuş inşallah tedavin başarılı olur hsg de ne diyecek bakalım
Benim esimde bu ay bi kizim vardi sari sacli mavi gozlu babammm babammm diyordum dedi.. :) insAllah hepimize bu rüyalar malum olurAmin canim insallah..benim esimde cocuklarla oynadigini soyluyordu ruyasinda..bazen malum oluyor..insallah rabbim nasip etmistir:)
Korkma cnm işlem gerçekten kısa be kolayCanim o cihaz dopplerli ultrasonmus kan akisini falan boyle kirmizili mavili gosteriyordu. insallah canim hsg korkutuyor beni. İnşallah temiz cikar.
Amin gülüm inşallah... duanızı eksik etmeyin kuzum...Amin canim insallah..benim esimde cocuklarla oynadigini soyluyordu ruyasinda..bazen malum oluyor..insallah rabbim nasip etmistir:)
Islemden korkmuyorum canim uyutarak olcak zaten sanirim. adet bitince cektircem o da haftaicine geliyor echomara gidemiyorim. bu gittigim yer yakin mecbur oraya gidicem orasi da uyutarak yapiyor. ben sonuç ne cikacak ondan korkuyorumKorkma cnm işlem gerçekten kısa be kolay
Köyü birşey çıkmaz inşallah herşey yolunda gider merak etme.dorun ne ise anlaşılsın da bebiş arkasına gelsin inşallahIslemden korkmuyorum canim uyutarak olcak zaten sanirim. adet bitince cektircem o da haftaicine geliyor echomara gidemiyorim. bu gittigim yer yakin mecbur oraya gidicem orasi da uyutarak yapiyor. ben sonuç ne cikacak ondan korkuyorum
heralde bu ay da olmadı benim ya bi ümitsizlik çöktü üstüne yumurtalamayı yakaladık ilişki var hala neden olmuobi ay daha klomen kullanıp hsg mi çektirsem
bilmiyorum kiNiye olumsızluk çöktü şimdiden daha bata var
İnşallah pozitif çıkar hadi Hayırlısı ardarda güzel haberler alalım inşallahbilmiyorum kihiç bi belirti hissiyat yok
en iisi cuma sabah test yapıyım ümidim kesilir en azından negatif çıkarsa dpo 12 olcam
benim de o dikkatimi çekti ilk kim mesaj yazacak diye beklerken sen yazdın:))20.000 sayfayı geride bırakmışız kızlar
Iyi akşamlar herkese
İnsaallah burda bebis sohbetide yaparız
Evet bu tablo değişik oldu bende anlam veremedim normal bişeydir herhalde derecemde bir sorunmu var diye pilini değiştirdim 10. Gün dü sanırım ama yine 2 gün aynı çıktı bugünde düşüş oldu sonunda ama bide şu var 12 . Güne kadar çörek bal ve tarçın karışımı kullandım bittikten sonrada ateşte farklılık başladı canm
ateşin uçmuş canım ama ff kesik çizgi çekmiş ovuyu dogru tespit ettiğine emin misin ? eger ovu dogruysa o zaman ateşin çok güzel yükselmişbilmiyorum kihiç bi belirti hissiyat yok
en iisi cuma sabah test yapıyım ümidim kesilir en azından negatif çıkarsa dpo 12 olcam
akıntıtı sulu ya da yumurta akı girersen ff genelde emin oluyor. ff bütün ayların ortalamasına bakıp ona göre çekiyor ya bakalım ne yapacak ama tabloya akıntı girmek önemliÖzelikle yaptım canım tam adetimin haftası diye o gün yaptım yine devam edecektim yarın da haftası oluyor yani ikinci perşembe ama yarın kaynanamlar geliyor yatılı o yüzden bu gece caliscam nasip olursa bu ay taktik uyguluyoz yasence de catlamis gibi dimi ama ateş kaç girersem gireyim çekmiyor cizgiyi nolcak boyle
bende hala anlamadım bugun öyle olmadı mesela dün belki internete sorun vardı ya da sitede .... neyseEstağfurullah canım olur mu hiç yazalım yani parmaklarımız mı kopacak sanki. anlayamamıştım niye öyle olduğunu şimdi anlaşıldı sevindim.
harikaaa..kızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
klomen yumurta takibi yapıyoruz cnm hcg iğnem var kesin çatladı ateş bugün uçmuş ama ben pek inanmadm onaateşin uçmuş canım ama ff kesik çizgi çekmiş ovuyu dogru tespit ettiğine emin misin ? eger ovu dogruysa o zaman ateşin çok güzel yükselmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?