Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elcanki cd14 teki progestanı kaldırır mısın? Çizgi aynı yerde mi
Evet canim 14 de kaliyor 17. Kadar silince de 16 cekiyor.. bilemedim artikkk :/ progesteronu cektigin gunlerden iki gun önceye cizgi cekiyor. Hepsine p girince hic cekmiyor.. ya 14 ya 16 mış..? Ama kendimi 14 e odakladim. Haftasonj regl gelir herhalde

Son düzenleme:
Valla ilk kez gördüm Dr Detaylı bakmış anlaşılan ama rahim Duvarı ile bağlantılı birşeydir diye düşünüyorum.teşhis konulmuş inşallah tedavin başarılı olur hsg de ne diyecek bakalım
Canim o cihaz dopplerli ultrasonmus kan akisini falan boyle kirmizili mavili gosteriyordu. insallah canim hsg korkutuyor beni. İnşallah temiz cikar.

Korkma cnm işlem gerçekten kısa be kolay
Islemden korkmuyorum canim uyutarak olcak zaten sanirim. adet bitince cektircem o da haftaicine geliyor echomara gidemiyorim. bu gittigim yer yakin mecbur oraya gidicem orasi da uyutarak yapiyor. ben sonuç ne cikacak ondan korkuyorum

Islemden korkmuyorum canim uyutarak olcak zaten sanirim. adet bitince cektircem o da haftaicine geliyor echomara gidemiyorim. bu gittigim yer yakin mecbur oraya gidicem orasi da uyutarak yapiyor. ben sonuç ne cikacak ondan korkuyorum
Köyü birşey çıkmaz inşallah herşey yolunda gider merak etme.dorun ne ise anlaşılsın da bebiş arkasına gelsin inşallah

heralde bu ay da olmadı benim ya bi ümitsizlik çöktü üstüne yumurtalamayı yakaladık ilişki var hala neden olmuobi ay daha klomen kullanıp hsg mi çektirsem

bilmiyorum ki hiç bi belirti hissiyat yok

en iisi cuma sabah test yapıyım ümidim kesilir en azından negatif çıkarsa dpo 12 olcam
İnşallah pozitif çıkar hadi Hayırlısı ardarda güzel haberler alalım inşallah
20.000 sayfayı geride bırakmışız kızlar
Iyi akşamlar herkese
İnsaallah burda bebis sohbetide yaparız
benim de o dikkatimi çekti ilk kim mesaj yazacak diye beklerken sen yazdın:))

ama canımcım yanı, ölçüm yap 1 dk sonra aynı koşullarda tekrar ölç orada bile sonuc oynar . ha bu oynama önemsizdiir ama 12 gün boyunca aynı değer çıkması dogru olmaz 0.1 bile oynamaması tuhaf sanırım pilde sorun var bu önemli değil aslında yeter ki ovulasyona yakın yanlış olmasın ve ovuyu kaçırma ama bence kesinlile yanlış olmuş. pilden dolayı tek degerde sabıtlenmiş demek ki böyle bir şey mümkün değil ki

Son düzenleme:
bilmiyorum ki hiç bi belirti hissiyat yok

en iisi cuma sabah test yapıyım ümidim kesilir en azından negatif çıkarsa dpo 12 olcam
ateşin uçmuş canım ama ff kesik çizgi çekmiş ovuyu dogru tespit ettiğine emin misin ? eger ovu dogruysa o zaman ateşin çok güzel yükselmiş

akıntıtı sulu ya da yumurta akı girersen ff genelde emin oluyor. ff bütün ayların ortalamasına bakıp ona göre çekiyor ya bakalım ne yapacak ama tabloya akıntı girmek önemli

ateşin uçmuş canım ama ff kesik çizgi çekmiş ovuyu dogru tespit ettiğine emin misin ? eger ovu dogruysa o zaman ateşin çok güzel yükselmiş
klomen yumurta takibi yapıyoruz cnm hcg iğnem var kesin çatladı ateş bugün uçmuş ama ben pek inanmadm ona sabah boğazım ağrıodu o mu yükseltti ateşimi bilemedim kaç aydır ölçüyorum 37 yi hiç görmemiştim şimdi ölçtüm 36.7 çıktı ztn benim regl gelmeden ateş düşmüo ateş pek renk vermio bende

he bide akıntı ya da opk girmeyince genelde kesikli çekio çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…