Ne görmüştü canım ben kaçırmışım hayırlara vesile olsun inşallahSendende canım... ben hala eşimin rüyasının şokuntayım ya...duâ edin nolur...
2 hafta 1 lük hamile olduğumu görmüş.. bugün tam 2 hafta 1 gün oluyor canım.. inşallah eşime malum olmuştur. eşime dedim bugün tam gördüğün rüya gibi 2hafta 1günlük dedim eğer hamişsem inşallah öyledir hayırlısı ile.. adamda şoka girdi.. belki de Rabbim eşime malum etmiştir içi çok temizdir benim eşimin. inşallah canım...Ne görmüştü canım ben kaçırmışım hayırlara vesile olsun inşallah
Her evet onu demek istedimEvet canım ovulasyon testim bu ay pik yaptı.ffde test kısmında monitor dan girip peak ve high işaretledim... sanırım onu diyorsun...
Özelikle yaptım canım tam adetimin haftası diye o gün yaptım yine devam edecektim yarın da haftası oluyor yani ikinci perşembe ama yarın kaynanamlar geliyor yatılı o yüzden bu gece caliscam nasip olursa bu ay taktik uyguluyoz yaçok erken gibi ama 8 de çatlamış galiba neyse ki kaçırmamışsın. özellikle yapmaıdn galiba denk mi geldi ilişki eğer öyleyse inşallah bu tesadüf bir müjdeye dönüşür
Ay hadi inşallah malum olmuştur gönlüne göre versin Rabbim eşinin ne güzel rüya2 hafta 1 lük hamile olduğumu görmüş.. bugün tam 2 hafta 1 gün oluyor canım.. inşallah eşime malum olmuştur. eşime dedim bugün tam gördüğün rüya gibi 2hafta 1günlük dedim eğer hamişsem inşallah öyledir hayırlısı ile.. adamda şoka girdi.. belki de Rabbim eşime malum etmiştir içi çok temizdir benim eşimin. inşallah canım...
Bence değişir kişiden kişiye ben oğlumda nerdeyse hiç bulantı hissetmesini mesela sadece dokuz ay boyunca yemeklerin tadı çok kötüydü hiç lezzet alamiyodum ama bu iyi bisey başlaması gebeliğin sağlıklı ilerlediğine işaret ki insaaallahhhhhh.....Kızlar hcg iğnesi bana bigün bulantı yapardı hep akşam yemek yediğimden beri midem bulanıyor yemek mi dokundu bulantı mi başlayacak bilemedim çok erken bu belirti için de genelde 6 haftadan sonra yazıyor heryerde kişiye göre değişir mi ki bu durum da
Hadi inşallah pazartesi belli olacak bakalım nasıl ilerliyoruzBence değişir kişiden kişiye ben oğlumda nerdeyse hiç bulantı hissetmesini mesela sadece dokuz ay boyunca yemeklerin tadı çok kötüydü hiç lezzet alamiyodum ama bu iyi bisey başlaması gebeliğin sağlıklı ilerlediğine işaret ki insaaallahhhhhh.....
Leylosum ruyani okuyunca içim kipurdadi sanki ayy inşallah içine doğmuştur insallahKötüyü çağırma lütfen canım
.iyi düşün vesvese yapma bitanem... Allahın izniyle 9 ay geçecek sağlıkla da doğacak annesi inşallah... dua et sadece...
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim...inşallah Rabbim malum etmiştir... ben merak edip dün akşam hamilelik takvimine bakmıştım. eşimin hiç bir şeyden haberi yok. bugün kaçıncı günüm olduğunu sorsan bilmez bile. hiç konuşmadık şu gün bugün diye...eşim dedi 2 hafta 1 günlük diye ben dedimki bugün gerçekten 2 hafta 1.gün dedim ikimizde şoka girdik ya.... inşallah Rabbim nasip etmiştir de yüreğimde kaybettiğim yavrumun acısı bir nebzede olsa hafifler...Ay hadi inşallah malum olmuştur gönlüne göre versin Rabbim eşinin ne güzel rüya
İnş ruyaniz gerçek olur cnm :) senin 14. Gün yumis çatlamış benim 15. Gun ve ikimizde dpo 3 teyiz :) inş bebis olur .yumisimin sağda olduğunu bildiğim için sanırım sağ kasigimda değişik bisi hissediyorum kis falan mı diye korkuyorum bide :O2 hafta 1 lük hamile olduğumu görmüş.. bugün tam 2 hafta 1 gün oluyor canım.. inşallah eşime malum olmuştur. eşime dedim bugün tam gördüğün rüya gibi 2hafta 1günlük dedim eğer hamişsem inşallah öyledir hayırlısı ile.. adamda şoka girdi.. belki de Rabbim eşime malum etmiştir içi çok temizdir benim eşimin. inşallah canım...
nÇok kızdım bugün cidden... taşınınca nerede isek orada bir doktor hastane bulurum diye düşündüm ama adetli iken gideyim bir kontrole.. öfke ile kalkıp zararla oturmayayım
Veson senin kontrol ne zamandı?
Boyle bir goruntu 2 gun once gordum arkadasim 10 haftalik hamile bebisinin fotosundada vardi.bu ultrason cihazinin ozelligi heralde yada inceledigi mod mu desek.bende yok mesela..Kizlar bakin kalp atisi gibi dedigim şöyle ultrason görüntüsü akim dedigi altta vermis.Veson @Cok da Seyapmamak Lazim Melissa81
Boyle bir goruntu 2 gun once gordum arkadasim 10 haftalik hamile bebisinin fotosundada vardi.bu ultrason cihazinin ozelligi heralde yada inceledigi mod mu desek.bende yok mesela..
Valla ilk kez gördüm Dr Detaylı bakmış anlaşılan ama rahim Duvarı ile bağlantılı birşeydir diye düşünüyorum.teşhis konulmuş inşallah tedavin başarılı olur hsg de ne diyecek bakalımKizlar bakin kalp atisi gibi dedigim şöyle ultrason görüntüsü akim dedigi altta vermis.Veson @Cok da Seyapmamak Lazim Melissa81
Amin canim insallah..benim esimde cocuklarla oynadigini soyluyordu ruyasinda..bazen malum oluyor..insallah rabbim nasip etmistir:)Kızlar ya az önce eşimle konuşuyorduk. dün gece bir rüya gördüm. rüyamda 2 hafta 1 günlük hamile idin dedi.. bende dün akşam merak edip hamile takvimine bakmıştım bugün tam 2 hafta 1 günlük ya...Rabbim inşallah eşime rüyasında bildirmiştir ve inşallah Hamileyimdir.eşim rüyasını anlatınca şok oldum ya...Rabbim inşallah nasip etmiştir bu ay.. eşimin rüyasını Gerçeğe döndürsün Rabbim... Aminnnnnnn...
Aynen canim her vucudta farkli tepkiler oluyor ben cok usuyorum dogal gaz acik ev sicak benim ayagimda su torbasi var :) hic bulantim yokKızlar hcg iğnesi bana bigün bulantı yapardı hep akşam yemek yediğimden beri midem bulanıyor yemek mi dokundu bulantı mi başlayacak bilemedim çok erken bu belirti için de genelde 6 haftadan sonra yazıyor heryerde kişiye göre değişir mi ki bu durum da
Ilk günler düzenli Ölçüm yok o Yüzden çekmiyor benceÖzelikle yaptım canım tam adetimin haftası diye o gün yaptım yine devam edecektim yarın da haftası oluyor yani ikinci perşembe ama yarın kaynanamlar geliyor yatılı o yüzden bu gece caliscam nasip olursa bu ay taktik uyguluyoz yasence de catlamis gibi dimi ama ateş kaç girersem gireyim çekmiyor cizgiyi nolcak boyle
Kuruyemiş de şart ama atlama günde 3 4 ceviz yemeye çalışSabah bişey yoktu akşam yemeğinden sonra başladı bakalım yarın da olacak mı kuru üzüm vardı çok sevmem ama başlıyım yemeğe
AA gireyim onlara da bisilerIlk günler düzenli Ölçüm yok o Yüzden çekmiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?