Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne görmüştü canım ben kaçırmışım hayırlara vesile olsun inşallah
2 hafta 1 lük hamile olduğumu görmüş.. bugün tam 2 hafta 1 gün oluyor canım.. inşallah eşime malum olmuştur. eşime dedim bugün tam gördüğün rüya gibi 2hafta 1günlük dedim eğer hamişsem inşallah öyledir hayırlısı ile.. adamda şoka girdi.. belki de Rabbim eşime malum etmiştir içi çok temizdir benim eşimin. inşallah canım...

Benim koca yine işte ne zaman gelecek belli değil iyice stres oldum ya
Daha siftah yapamadık bu ay

çok erken gibi ama 8 de çatlamış galiba neyse ki kaçırmamışsın. özellikle yapmaıdn galiba denk mi geldi ilişki eğer öyleyse inşallah bu tesadüf bir müjdeye dönüşür
Özelikle yaptım canım tam adetimin haftası diye o gün yaptım yine devam edecektim yarın da haftası oluyor yani ikinci perşembe ama yarın kaynanamlar geliyor yatılı o yüzden bu gece caliscam nasip olursa bu ay taktik uyguluyoz yasence de catlamis gibi dimi ama ateş kaç girersem gireyim çekmiyor cizgiyi nolcak boyle

Reactions: iiz
Ay hadi inşallah malum olmuştur gönlüne göre versin Rabbim eşinin ne güzel rüya

Bence değişir kişiden kişiye ben oğlumda nerdeyse hiç bulantı hissetmesini mesela sadece dokuz ay boyunca yemeklerin tadı çok kötüydü hiç lezzet alamiyodum ama bu iyi bisey başlaması gebeliğin sağlıklı ilerlediğine işaret ki insaaallahhhhhh.....

Hadi inşallah pazartesi belli olacak bakalım nasıl ilerliyoruz

Ay hadi inşallah malum olmuştur gönlüne göre versin Rabbim eşinin ne güzel rüya
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim...inşallah Rabbim malum etmiştir... ben merak edip dün akşam hamilelik takvimine bakmıştım. eşimin hiç bir şeyden haberi yok. bugün kaçıncı günüm olduğunu sorsan bilmez bile. hiç konuşmadık şu gün bugün diye...eşim dedi 2 hafta 1 günlük diye ben dedimki bugün gerçekten 2 hafta 1.gün dedim ikimizde şoka girdik ya.... inşallah Rabbim nasip etmiştir de yüreğimde kaybettiğim yavrumun acısı bir nebzede olsa hafifler...

İnş ruyaniz gerçek olur cnm :) senin 14. Gün yumis çatlamış benim 15. Gun ve ikimizde dpo 3 teyiz :) inş bebis olur .yumisimin sağda olduğunu bildiğim için sanırım sağ kasigimda değişik bisi hissediyorum kis falan mı diye korkuyorum bide :O

Amin canim insallah..benim esimde cocuklarla oynadigini soyluyordu ruyasinda..bazen malum oluyor..insallah rabbim nasip etmistir:)

Aynen canim her vucudta farkli tepkiler oluyor ben cok usuyorum dogal gaz acik ev sicak benim ayagimda su torbasi var :) hic bulantim yok

Ilk günler düzenli Ölçüm yok o Yüzden çekmiyor bence

Sabah bişey yoktu akşam yemeğinden sonra başladı bakalım yarın da olacak mı kuru üzüm vardı çok sevmem ama başlıyım yemeğe
Kuruyemiş de şart ama atlama günde 3 4 ceviz yemeye çalış mide bulantısına birşey diyemem de bebek gelişimi için önemli omega kaynaklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…