Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9
Ay hadi hayırlı olur insaallah
Bugün bi ilişki kondur bari :) Rabbim nasip eder insaallah

9
Ay hadi hayırlı olur insaallah
Bugün bi ilişki kondur bari :) Rabbim nasip eder insaallah
Amin gülüm sağolasın kuzum. inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin...dün akşam çalışma var yarın akşam belki çalışırım...

Kızlar hcg iğnesi bana bigün bulantı yapardı hep akşam yemek yediğimden beri midem bulanıyor yemek mi dokundu bulantı mi başlayacak bilemedim çok erken bu belirti için de genelde 6 haftadan sonra yazıyor heryerde kişiye göre değişir mi ki bu durum da

Şu ovulasyon testlerinin olduğu yerde pick falan yazıyor ya o mmonitör değil mi ayyy ben yanlış mı biliyorum.
Evet canım ovulasyon testim bu ay pik yaptı.ffde test kısmında monitor dan girip peak ve high işaretledim... sanırım onu diyorsun...

Değişebilir canım.. benimde erken başlamıştı. 4 cü haftada test yapmadan önce acayip bulantım vardı. kahvaltı zorla yapıyordum kuzum... Endişe etme herşey yolunda inşallah.. bulantı iyiye işarettir. bebişin büyüyor annesi.. :))

Erken başlamis olabilir senin bulantinbazi kişilerde olabilir aç bırakmamaya çalış kendini ara ara sürekli birşeyler atıştır. Ceviz , fındık, kuru üzüm tüketmeye başla gelişim için

Sürekli bakıyorum sabit durması genelde güzel gibi herşeyden bişey arıyorum ışte ister istemez fobi olmus
Kötüyü çağırma lütfen canım
.iyi düşün vesvese yapma bitanem... Allahın izniyle 9 ay geçecek sağlıkla da doğacak annesi inşallah... dua et sadece...

Annemin de günü biraz geçince hemen başlamış bana benzedin o zaman şöminenin hcg iğnesi bile bulantı yapıyordu

Erken başlamis olabilir senin bulantinbazi kişilerde olabilir aç bırakmamaya çalış kendini ara ara sürekli birşeyler atıştır. Ceviz , fındık, kuru üzüm tüketmeye başla gelişim için
Sabah bişey yoktu akşam yemeğinden sonra başladı bakalım yarın da olacak mı kuru üzüm vardı çok sevmem ama başlıyım yemeğe

A aichazeyn ateş mi ölçmeye başladın. ateşin 12 gün sabit kalmış çok ilginç gerçekten de derecende bir hata yokt değil mi ?
Evet bu tablo değişik oldu bende anlam veremedim normal bişeydir herhalde derecemde bir sorunmu var diye pilini değiştirdim 10. Gün dü sanırım ama yine 2 gün aynı çıktı bugünde düşüş oldu sonunda ama bide şu var 12 . Güne kadar çörek bal ve tarçın karışımı kullandım bittikten sonrada ateşte farklılık başladı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…