Görmez olur muyum:)) yarın da güzel çıkarsa test bekliyoruz inşallah ardarda güzel haberler alalım topikteVeson ateşimi gördünmü söyle ona beni ümitlendirmesin
Aminnnnnnn.....kız sen niye yorum yapmadın kocamın rüyasına topic başı olarak şekerim..Görmez olur muyum:)) yarın da güzel çıkarsa test bekliyoruz inşallah ardarda güzel haberler alalım topikte
Ben merkezdeyim canım. Eskigaraja mevlanaya yakin oturuyorum. Sen??Hadi ya neresindesin
Hayirli olsun canim bebis gelsin insallahevet cnm yapıldı dün inşallah güzel sonuçlar alırım
Hayirli olsun canim bebis gelsin insallah
canm ben 8 sene hamile hiç kalamadım 3kere devlette yumurta takibi yapıldı oda Allaha emanet 2015 yılında özelde 2 aşılama denedim tutmadı ve 2016 mart ayında doktorum sonkez bi çatlatma iğnesi deneyelim dedi ve o şekilde hamile kaldım 10 haftalık düşük oldu. bende pco haricinde hiç bir sorun yok eşimdede bi sorun yok. hatta devlet tüp bebeğe gttik eşimin sperm testine baktı beni muayene etti ne işiniz var burda dedi ve güldü ama olmuyo dedim doktora canm soğan suyu içtim, çörek otu yedim ve bunları mutlaka deneyim derim arkadaşlar mucize resmen. ve ben 8 senede hiç kendiliğimde hamile kalmamıştım şok oldum inş bu şekilde devam edernazah35 cnm sen son kaybın dışında 8 senedir hiç hamile kalamadın mı? Sadece bir kez mi klomen kullandın.pco dışında bir sorun var mıydı? Eşinde falan.dr lar ne diyordu?
benim dünden beri var canm herkezde farklı bu durum sanırımKızlar hcg iğnesi bana bigün bulantı yapardı hep akşam yemek yediğimden beri midem bulanıyor yemek mi dokundu bulantı mi başlayacak bilemedim çok erken bu belirti için de genelde 6 haftadan sonra yazıyor heryerde kişiye göre değişir mi ki bu durum da
Bide kaç sabahtır üç gündür yemek yememisim gibi uyanıyorumbenim dünden beri var canm herkezde farklı bu durum sanırım
benim hiç iştahım yok zorla yiyorum tiksine tiksine içim almıyo hiçBide kaç sabahtır üç gündür yemek yememisim gibi uyanıyorum
amin gülüm..Allah razı olsun...inşallah Rabbim malum etmiştir kuzum...duanızı esirgemeyin ablacım...@LeYLa_21 inş rüyan bebiş olur inş canm hayrlısıyla inş
hep dualarımdasınız emin olun canmamin gülüm..Allah razı olsun...inşallah Rabbim malum etmiştir kuzum...duanızı esirgemeyin ablacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?