Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nazah35 cnm sen son kaybın dışında 8 senedir hiç hamile kalamadın mı? Sadece bir kez mi klomen kullandın.pco dışında bir sorun var mıydı? Eşinde falan.dr lar ne diyordu?
canm ben 8 sene hamile hiç kalamadım 3kere devlette yumurta takibi yapıldı oda Allaha emanet 2015 yılında özelde 2 aşılama denedim tutmadı ve 2016 mart ayında doktorum sonkez bi çatlatma iğnesi deneyelim dedi ve o şekilde hamile kaldım 10 haftalık düşük oldu. bende pco haricinde hiç bir sorun yok eşimdede bi sorun yok. hatta devlet tüp bebeğe gttik eşimin sperm testine baktı beni muayene etti ne işiniz var burda dedi ve güldü ama olmuyo dedim doktora canm soğan suyu içtim, çörek otu yedim ve bunları mutlaka deneyim derim arkadaşlar mucize resmen. ve ben 8 senede hiç kendiliğimde hamile kalmamıştım şok oldum inş bu şekilde devam eder

benim dünden beri var canm herkezde farklı bu durum sanırım

@sumbulkokusu canm hiç bir belirtim yoktu biraz sol kasık batıyodu ben hep ğöğüslerimi mıncıklardım ama göğüslerde hiç öyle bi belirti yoktu gbi ay dur bi test yapayım diyince çıktı cnm hayrlısıyla devam eder inş tüm temennim bu. inş sizlerede en kısa zamanda çifter çifter versin canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…