Amin gülüm inşallah... eşim temiz kalplidir. bazen söylediği şeyler çıkıyor o yüzden bende heyecan yaptım valla ne yalan söyliyim... :))Leylosum ruyani okuyunca içim kipurdadi sanki ayy inşallah içine doğmuştur insallah
Cnm bence hala sorun var gibi çümkü bir eski mesajlara cevap veriyorsun bir yeni mesaja yani demek istediğim sıra ile gitmiyorsun Mesajları okurken o Yüzden bazı Mesajları kaçırıyorsun çok sonra farkediyorsun neden öyle oluyor anlamadımbende hala anlamadım bugun öyle olmadı mesela dün belki internete sorun vardı ya da sitede .... neyse
Amin gülüm sağolasın inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün ya...bişey yoktur korkma.. kendini dinlememeye çalış canım...İnş ruyaniz gerçek olur cnm :) senin 14. Gün yumis çatlamış benim 15. Gun ve ikimizde dpo 3 teyiz :) inş bebis olur .yumisimin sağda olduğunu bildiğim için sanırım sağ kasigimda değişik bisi hissediyorum kis falan mı diye korkuyorum bide :O
ben Ankara da devlette yaptırıcam oktorum kendı ben demeden sevkettı. kan aldı ben sonradan anladım ki Amh almıi ve rahım fılmıne sevkettı . çok beklemene gerek yok sonuclar cıksın aşılama yapabiliriz dedi hemen. hatta eşimden spermiyografı ıstedı ve o da krugere göreymiş yani ben hiç bir şey söylemeden hepsi tek tek çözüldü yani işin sırrı tam teşekküllü bir devlet hastanesine gitmekte. olduğun yerde kadın doğum hastanesi varsa bu alanda en iyi yer orasıdır tek tek doktor aramak yerine doğru bir hastanenin infertilite doktoruna gidersen sıkıntın kalmaz.Sen nerde yaptırcan cnm? ben bir de celal bayar üniversitesine sorayım
ben normalde bütün mesajları sıra ile okurum . daha önce böyle olmuyordu biliyorsunuz . ben sistemimi değiştirmedim ki. anlamadım sitede bir sıkıntı var belki bana yansıyan dikkat ederim kızlar tekrar kontrol edeceğim toparlarım merak etmeyin. verdiğim rahatsızlıklardan dolayı özür.Cnm bence hala sorun var gibi çümkü bir eski mesajlara cevap veriyorsun bir yeni mesaja yani demek istediğim sıra ile gitmiyorsun Mesajları okurken o Yüzden bazı Mesajları kaçırıyorsun çok sonra farkediyorsun neden öyle oluyor anlamadım
canımcım hadi bize belirtilerini yazakşam resim çekmeden resmen hayaletti canm durunca iyice koyulaştı bu kadar net değildi
Yok rahatsızlık değil cnm kendini Sıkma rahatsız olan yok sen rahatsız ölmüyorsan sıkıntı yok.bazrn sana cevap vermediğimizi Düşünme yani bazı Mesajları çık geç farkediyorsunben normalde bütün mesajları sıra ile okurum . daha önce böyle olmuyordu biliyorsunuz . ben sistemimi değiştirmedim ki. anlamadım sitede bir sıkıntı var belki bana yansıyan dikkat ederim kızlar tekrar kontrol edeceğim toparlarım merak etmeyin. verdiğim rahatsızlıklardan dolayı özür.
Tatlım adetin son iki günü acaip yum akıntısı vardı bi deneyim bakalım ne olacakakıntıtı sulu ya da yumurta akı girersen ff genelde emin oluyor. ff bütün ayların ortalamasına bakıp ona göre çekiyor ya bakalım ne yapacak ama tabloya akıntı girmek önemli
Insallah canim cani gonulden aminn diyorum..rabbim daha fazla bekletmesin tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahBenim esimde bu ay bi kizim vardi sari sacli mavi gozlu babammm babammm diyordum dedi.. :) insAllah hepimize bu rüyalar malum olur
Hadi ya neresindesinBende :)))
Canim ya sonsuz boşluk gülmekten krihlere girdim:) :) :)bekide dogrudur . ben adet gelecegı ıcın rahım ıner dıyorum ama hamıle olupta ınmeyen sonsuz boşlugu gören oldu mu ki onu bilmiyorum . biizm kızlardan birinde öyleydı ama galiba @elmol canım sen de elle kontro etmiştin degıl mı bosluk vardı hatta sen dpo10 da test yaptın degıl mı canım
o zaman yukarda ki bilgi yanlış .
Canim.masalkah. saglicakla gelsin hayirlar getirsin insallah. kucaginada alirsjn sag selammet. darisi basimiza insallah:)kızlar kusura bakmayın dün yüklenmedi tüm uğraşlarıma rağmen şimdi yukledm
Yine niye banlanmis bişey mi yazdı ben ggörmedi
Evet olabilir bu ay bitsinde yeni derecemi alıyım bende huylandım biraz ama dediğin gibi ilk ölçümüm hep 36.3 tü ardından ölçtüğüm zamanlar oldu ya hep aynı çıktı yada 36.2 çıkıyordu ikinci ölçümümde bende ilk ölçümü kaydettim canm
ama canımcım yanı, ölçüm yap 1 dk sonra aynı koşullarda tekrar ölç orada bile sonuc oynar . ha bu oynama önemsizdiir ama 12 gün boyunca aynı değer çıkması dogru olmaz 0.1 bile oynamaması tuhaf sanırım pilde sorun var bu önemli değil aslında yeter ki ovulasyona yakın yanlış olmasın ve ovuyu kaçırma ama bence kesinlile yanlış olmuş. pilden dolayı tek degerde sabıtlenmiş demek ki böyle bir şey mümkün değil ki
Bende gormedim valla canımYine niye banlanmis bişey mi yazdı ben ggörmedi
Cnm niye öyle düşünsün üzülme Rabbim dilerse tek ilişki bile yeter daha testler negatif Can'ını sıkmaYine bir klasik
Koca işten geç gelir tv seyreder hadi kalk derim yarına der
O da benden umudu kesti belli ki
Kısır benim Hanim diyordur belki boşuna yorulmayim diye ddüşünüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?