Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hala anlamadım bugun öyle olmadı mesela dün belki internete sorun vardı ya da sitede .... neyse
Cnm bence hala sorun var gibi çümkü bir eski mesajlara cevap veriyorsun bir yeni mesaja yani demek istediğim sıra ile gitmiyorsun Mesajları okurken o Yüzden bazı Mesajları kaçırıyorsun çok sonra farkediyorsun neden öyle oluyor anlamadım

Amin gülüm sağolasın inşallah Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün ya...bişey yoktur korkma.. kendini dinlememeye çalış canım...

Sen nerde yaptırcan cnm? ben bir de celal bayar üniversitesine sorayım
ben Ankara da devlette yaptırıcam oktorum kendı ben demeden sevkettı. kan aldı ben sonradan anladım ki Amh almıi ve rahım fılmıne sevkettı . çok beklemene gerek yok sonuclar cıksın aşılama yapabiliriz dedi hemen. hatta eşimden spermiyografı ıstedı ve o da krugere göreymiş yani ben hiç bir şey söylemeden hepsi tek tek çözüldü yani işin sırrı tam teşekküllü bir devlet hastanesine gitmekte. olduğun yerde kadın doğum hastanesi varsa bu alanda en iyi yer orasıdır tek tek doktor aramak yerine doğru bir hastanenin infertilite doktoruna gidersen sıkıntın kalmaz.

ben normalde bütün mesajları sıra ile okurum . daha önce böyle olmuyordu biliyorsunuz . ben sistemimi değiştirmedim ki. anlamadım sitede bir sıkıntı var belki bana yansıyan dikkat ederim kızlar tekrar kontrol edeceğim toparlarım merak etmeyin. verdiğim rahatsızlıklardan dolayı özür.

Yok rahatsızlık değil cnm kendini Sıkma rahatsız olan yok sen rahatsız ölmüyorsan sıkıntı yok.bazrn sana cevap vermediğimizi Düşünme yani bazı Mesajları çık geç farkediyorsun

akıntıtı sulu ya da yumurta akı girersen ff genelde emin oluyor. ff bütün ayların ortalamasına bakıp ona göre çekiyor ya bakalım ne yapacak ama tabloya akıntı girmek önemli
Tatlım adetin son iki günü acaip yum akıntısı vardı bi deneyim bakalım ne olacak

Reactions: iiz
iiz evet adet günlerine sallama ateş girdim bide akıntıları girince düz çizgi oldu bakalım hayırlısı inşallah bundan sonraki ateş umut verici olur

Benim esimde bu ay bi kizim vardi sari sacli mavi gozlu babammm babammm diyordum dedi.. :) insAllah hepimize bu rüyalar malum olur
Insallah canim cani gonulden aminn diyorum..rabbim daha fazla bekletmesin tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Yine bir klasik
Koca işten geç gelir tv seyreder hadi kalk derim yarına der
O da benden umudu kesti belli ki
Kısır benim Hanim diyordur belki boşuna yorulmayim diye ddüşünüyordur

Canim ya sonsuz boşluk gülmekten krihlere girdim:) :) :) iiz

Evet olabilir bu ay bitsinde yeni derecemi alıyım bende huylandım biraz ama dediğin gibi ilk ölçümüm hep 36.3 tü ardından ölçtüğüm zamanlar oldu ya hep aynı çıktı yada 36.2 çıkıyordu ikinci ölçümümde bende ilk ölçümü kaydettim canm

Yine bir klasik
Koca işten geç gelir tv seyreder hadi kalk derim yarına der
O da benden umudu kesti belli ki
Kısır benim Hanim diyordur belki boşuna yorulmayim diye ddüşünüyordur
Cnm niye öyle düşünsün üzülme Rabbim dilerse tek ilişki bile yeter daha testler negatif Can'ını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…