Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ay hadi inşallah sende aramıza hamile dönersin inşallah canım

canım çok sevindim, 8 sene çok beklemişin gerçekten, vakti gelmiş demek ki:) inşallah salğlıklı bir şekilde sağ salim kucağına alırsın..

zafrina89 ateş uçmuşş:)) bebişin habercisidir inşallah.
benim ateş 36.8 in üstüne hiç çıkmamıştı o da bi gün fln çıkıodu 36.8 noldu bu ay anlamadm dün biraz boğazım tırtıklanıodu ondan mı acaba yarın sabah test yaparım ayeşin durununa göre dpo12 olucam geç kalmıyım teste

acaba neden çıktı çok heycanlııı dpo 12 çok mantıklıı test için... yarın benimde dr kontrolü var.

Onca test elinde mi kaldı şimdi

Testlerini bugunden al bak catlatma bizi heyecanla bekliyorum seni canim insallah rabbim nasip etmistir insallah

Testlerini bugunden al bak catlatma bizi heyecanla bekliyorum seni canim insallah rabbim nasip etmistir insallah
geçen aydan hevesimi kursağımda bırakanlardan var bi tane sabah yapmayı düşünüyorum ateşe göre gerçi bnm atwş bata kadar düşmüo ztn belirleyici değil benim için hayırlısı bakalım kendimden çok babama ümit olsun diye istiyorumhaftaya salı durumu belli olcak

nazah35 canım senin sol kasıkta batma ne zaman başladı?
benim sağ kasıkta var ama bazende belime vuruyor gerçi çok erken ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…