- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
evet cnm yapıldı dün inşallah güzel sonuçlar alırım
Yine niye banlanmis bişey mi yazdı ben ggörmedi
Merhaba canlar,
2017 ye kadar biraz internet orucuna baslama karari aldim. insalkah dondugumde herkesler, hepiciģimiz hamile olur:) :)
Bu aydan yana @Elcanki vezafrina89 birde @sumbulkokusu hamile diyor içim:)
Hayirlar getire insallah.
Cokkkkk selam ediyorum .
canm ben 8 sene hamile hiç kalamadım 3kere devlette yumurta takibi yapıldı oda Allaha emanet 2015 yılında özelde 2 aşılama denedim tutmadı ve 2016 mart ayında doktorum sonkez bi çatlatma iğnesi deneyelim dedi ve o şekilde hamile kaldım 10 haftalık düşük oldu. bende pco haricinde hiç bir sorun yok eşimdede bi sorun yok. hatta devlet tüp bebeğe gttik eşimin sperm testine baktı beni muayene etti ne işiniz var burda dedi ve güldü ama olmuyo dedim doktora canm soğan suyu içtim, çörek otu yedim ve bunları mutlaka deneyim derim arkadaşlar mucize resmen. ve ben 8 senede hiç kendiliğimde hamile kalmamıştım şok oldum inş bu şekilde devam eder
benim ateş 36.8 in üstüne hiç çıkmamıştı o da bi gün fln çıkıodu 36.8 noldu bu ay anlamadm dün biraz boğazım tırtıklanıodu ondan mı acaba yarın sabah test yaparım ayeşin durununa göre dpo12 olucamzafrina89 ateş uçmuşş:)) bebişin habercisidir inşallah.
benim ateş 36.8 in üstüne hiç çıkmamıştı o da bi gün fln çıkıodu 36.8 noldu bu ay anlamadm dün biraz boğazım tırtıklanıodu ondan mı acaba yarın sabah test yaparım ayeşin durununa göre dpo12 olucamgeç kalmıyım teste
inş canm hepimize nasip olsun Rabbim sağlıkla eli ayağı düzgün yawrular nasip etsin inşcanım çok sevindim, 8 sene çok beklemişin gerçekten, vakti gelmiş demek ki:) inşallah salğlıklı bir şekilde sağ salim kucağına alırsın..
Aminnnnnnn.....kız sen niye yorum yapmadın kocamın rüyasına topic başı olarak şekerim..beğen kaç yok öyle....
İnşallah cnm inşallah bu ay yüzün Güler.ateş de fırlamış bugün 9 ay düşmesin inşallahevet cnm yapıldı dün inşallah güzel sonuçlar alırım
Onca test elinde mi kaldı şimdi@sumbulkokusu canm hiç bir belirtim yoktu biraz sol kasık batıyodu ben hep ğöğüslerimi mıncıklardım ama göğüslerde hiç öyle bi belirti yoktu gbi ay dur bi test yapayım diyince çıktı cnm hayrlısıyla devam eder inş tüm temennim bu. inş sizlerede en kısa zamanda çifter çifter versin canlar
evt canm olsun ama bayağı kullandım canm sıkıldıkça psikopata bağlamıştım isteyene gönderebilirim kalanları cnmOnca test elinde mi kaldı şimdi
hayırlısı olsun canım güzel sonu güzel olsun inşallah:)
İnşallah cnm inşallah bu ay yüzün Güler.ateş de fırlamış bugün 9 ay düşmesin inşallah
@Cok da Seyapmamak Lazim Allah bilir neler neler yazdın :)) bir dilini tutamadın neyse gelişmeleri tablodan yazarsın artıkff de tablonun başına yazmış, mune bana taktı demiş
Testlerini bugunden al bak catlatma bizi heyecanla bekliyorum seni canim insallah rabbim nasip etmistir insallahbenim ateş 36.8 in üstüne hiç çıkmamıştı o da bi gün fln çıkıodu 36.8 noldu bu ay anlamadm dün biraz boğazım tırtıklanıodu ondan mı acaba yarın sabah test yaparım ayeşin durununa göre dpo12 olucamgeç kalmıyım teste
Testlerini bugunden al bak catlatma bizi heyecanla bekliyorum seni canim insallah rabbim nasip etmistir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?