adete kaç gün var canm senin? 21inde başladı batma canm test yaptım ozaman çıkmadınazah35 canım senin sol kasıkta batma ne zaman başladı?
benim sağ kasıkta var ama bazende belime vuruyor gerçi çok erken ama
yumurtlama geçeli 4 gün oldu dahaadete kaç gün var canm senin? 21inde başladı batma canm test yaptım ozaman çıkmadı
bizim için bişey demiyormu için...çok kırıldım valla...Merhaba canlar,
2017 ye kadar biraz internet orucuna baslama karari aldim. insalkah dondugumde herkesler, hepiciģimiz hamile olur:) :)
Bu aydan yana @Elcanki ve @zafrina89 birdeiiz hamile diyor içim:)
Hayirlar getire insallah.
Cokkkkk selam ediyorum .
Amin canım inşallah...bugün bir adaşımın daha ikinciye hamile olduğunu gördüm okulda...kutlamaya gitmiştim...Rabbim bizlerede nasip et diye dua ettim ...elim kolum boşaldı sanki...Bu rüyanın üzerine senden inşallah pozitif test bekliyoruz .
ahhh kuzum ne yaşadım o bellirtileri inş hamilesindir adete kaç gün var canmyumurtlama geçeli 4 gün oldu daha
benimki psikolojik mi ne
Rabbim insallah saglik versin minik bebis umut olur hersey olur insallah canimgeçen aydan hevesimi kursağımda bırakanlardan var bi tane sabah yapmayı düşünüyorum ateşe göre gerçi bnm atwş bata kadar düşmüo ztn belirleyici değil benim için hayırlısı bakalım kendimden çok babama ümit olsun diye istiyorumhaftaya salı durumu belli olcak
Canim ben kan degerim 8000 kusurken keseleri gordum buda ogrendikten 1 hafta sonraya denk geldi..kalp atisinida adete gore 7+0 da duydum canim.hep gobekten bakti vajinalle daha erken gorulebiliyor.nerden baksan 2-3 haftan var diyelim insallah supriz yapar sana fazla bekletmez bebisin gosterir hemen kendini(kan tahlilinde hcg1500den buyuk olunca kese gozukuyor)@Melissa81 canm sen kalp atışını ve keseyi nekadarken gördün cnm? benim pazrtesi 6 olcak sanırım görülüp mü kese falan?
bugun sağlık ocağına gittim laboratuardaki kişi öğleden sonra gelcek dedi geri işe geldim mecbur pazartesi ye kaldı stres yapmak istemiyom ama yapıyom işteCanim ben kan degerim 8000 kusurken keseleri gordum buda ogrendikten 1 hafta sonraya denk geldi..kalp atisinida adete gore 7+0 da duydum canim.hep gobekten bakti vajinalle daha erken gorulebiliyor.nerden baksan 2-3 haftan var diyelim insallah supriz yapar sana fazla bekletmez bebisin gosterir hemen kendini(kan tahlilinde hcg1500den buyuk olunca kese gozukuyor)
TAMI TAMINA 10 GÜN VARahhh kuzum ne yaşadım o bellirtileri inş hamilesindir adete kaç gün var canm
HADİ İNŞ CANM GÜZEL HABERLERLE GEL BEBİŞ OLSUN SONUTAMI TAMINA 10 GÜN VAR
Merhaba canlar,
2017 ye kadar biraz internet orucuna baslama karari aldim. insalkah dondugumde herkesler, hepiciģimiz hamile olur:) :)
Bu aydan yana @Elcanki ve @zafrina89 birdeiiz hamile diyor içim:)
Hayirlar getire insallah.
Cokkkkk selam ediyorum .
C cok da Şeyapmamak Lazım canımcım dışardan takiptesin biliyoruz merak etme
benim de fsh ım 12.24 olmuştu doktor ancak ilaçla düşer ama zor sen bekleme dedı boşuna tüpe bak dedı. ben hiççç aldırmadım çörek otu çiğnedim bir ay ve fhs 8.9 olmus ve devam ediyrum iğnemeyecanm ben 8 sene hamile hiç kalamadım 3kere devlette yumurta takibi yapıldı oda Allaha emanet 2015 yılında özelde 2 aşılama denedim tutmadı ve 2016 mart ayında doktorum sonkez bi çatlatma iğnesi deneyelim dedi ve o şekilde hamile kaldım 10 haftalık düşük oldu. bende pco haricinde hiç bir sorun yok eşimdede bi sorun yok. hatta devlet tüp bebeğe gttik eşimin sperm testine baktı beni muayene etti ne işiniz var burda dedi ve güldü ama olmuyo dedim doktora canm soğan suyu içtim, çörek otu yedim ve bunları mutlaka deneyim derim arkadaşlar mucize resmen. ve ben 8 senede hiç kendiliğimde hamile kalmamıştım şok oldum inş bu şekilde devam eder
@sumbulkokusu canm hiç bir belirtim yoktu biraz sol kasık batıyodu ben hep ğöğüslerimi mıncıklardım ama göğüslerde hiç öyle bi belirti yoktu gbi ay dur bi test yapayım diyince çıktı cnm hayrlısıyla devam eder inş tüm temennim bu. inş sizlerede en kısa zamanda çifter çifter versin canlar
valla ben dedım sıra sana geldı sen vebenim ateş 36.8 in üstüne hiç çıkmamıştı o da bi gün fln çıkıodu 36.8 noldu bu ay anlamadm dün biraz boğazım tırtıklanıodu ondan mı acaba yarın sabah test yaparım ayeşin durununa göre dpo12 olucamgeç kalmıyım teste
toplanıp@Cok da Seyapmamak Lazim Allah bilir neler neler yazdın :)) bir dilini tutamadın neyse gelişmeleri tablodan yazarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?