Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizim için bişey demiyormu için...çok kırıldım valla...

Rabbim insallah saglik versin minik bebis umut olur hersey olur insallah canim

@Melissa81 canm sen kalp atışını ve keseyi nekadarken gördün cnm? benim pazrtesi 6 olcak sanırım görülüp mü kese falan?
Canim ben kan degerim 8000 kusurken keseleri gordum buda ogrendikten 1 hafta sonraya denk geldi..kalp atisinida adete gore 7+0 da duydum canim.hep gobekten bakti vajinalle daha erken gorulebiliyor.nerden baksan 2-3 haftan var diyelim insallah supriz yapar sana fazla bekletmez bebisin gosterir hemen kendini(kan tahlilinde hcg1500den buyuk olunca kese gozukuyor)

bugun sağlık ocağına gittim laboratuardaki kişi öğleden sonra gelcek dedi geri işe geldim mecbur pazartesi ye kaldı stres yapmak istemiyom ama yapıyom işte

Kızlar öncelikle öğretmen olanların günü kutlarım kendim de dahil :) ayrıca bugün benim 12. Günüm ve yumurtama bakmak için Dr a gittim ve her iki tarafta da 8 er mm lik yumurtam gelişmiş diğerleri gelişmemiş fazla. Dr 12. Güne göre yumurtaların küçük ama belki de geç yumurtluyorsundur 5 gün sonra yine gel bakalım, eğer yeter kadar büyümezse klomen çatlatma iğnesi falan vereceğim dedi. Sizce 12. Güne göre 8 mm yumurta küçük mü? Benim ovulasyon ortalama 17. Günde oluyor.

inşallah şeker inşallah . güle güle git ama arada uğra . dnüşün bebişle birlikte olsun inşallah

C cok da şey..yine banlanmış kıs bi rahat dur
C cok da Şeyapmamak Lazım canımcım dışardan takiptesin biliyoruz merak etme

Veson canım , cok da şey yapmamak lazım yine banlanmış mesajını tablısunun üstüne yazmış. ekliyorum

veson estrojen fazlaligi yumurtlamayi engelliyormus. yapay yada dogal da olsa engelliyormus... ben estrofemden günde 3 kullaniyorum bosuna yumurta beklemeyeyim bu ay bence :/ primoluta baslayinca ates yukselicek belli oldu ama yumurtlama olmayacak bence bu ay..

benim de fsh ım 12.24 olmuştu doktor ancak ilaçla düşer ama zor sen bekleme dedı boşuna tüpe bak dedı. ben hiççç aldırmadım çörek otu çiğnedim bir ay ve fhs 8.9 olmus ve devam ediyrum iğnemeye

annesiyle bebişine maasallah. topigi takip edemedim kan testi yaptırdın mı ?

valla ben dedım sıra sana geldı sen ve missdincer yakındır güzel haberleriniz

inşallah inşallah canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…