cok gecmis olsun cnm. çok şükür eşine bisey olmamis. aman sen stres yapma bebisin icinKızlar eşim şirket aracıyla kaza yaptı arkadan tır çarpmış Buda öndeki araca çarpmış çok şükür eşim de bişey yok ufak tefek sıyrık ama araba bayağı hasar almış ben de öğrendiğimde ılk sol bacağıma kramp girdi sonra da kasıklarımda hafif ağrı oldu hala ağrı varyeni araç ama hava yastıkları açılmamış nasıl olur yaa
Hem de normalden cok cok erken catladiiiSen yine de takipte kal testlerini cnm benimki ÇatladıElcanki de Çatladı o da östrojen kullandı @Cok da Seyapmamak Lazim
Cok gecmis olsun. Allah beterlerinden korusun.. verilmis sadakaniz varmissss.. bi seker falan dagitin cocuklara olmazsaKızlar eşim şirket aracıyla kaza yaptı arkadan tır çarpmış Buda öndeki araca çarpmış çok şükür eşim de bişey yok ufak tefek sıyrık ama araba bayağı hasar almış ben de öğrendiğimde ılk sol bacağıma kramp girdi sonra da kasıklarımda hafif ağrı oldu hala ağrı varyeni araç ama hava yastıkları açılmamış nasıl olur yaa
Ay canım ya çok geçmiş olsun neyse ki bişi olmamış kendine dikkat et
Sağolun kızlar valla eşimi görene kadar içim içimi yedi sonra rahatladım eşim de pişman olmus bana söylediğine dusunememis gerçekten de bacağıma kramp girdi bi süre yuruyemedim bizim aracın anahtarı da ondaymis taksiyle gittim acile sonradan farkettim o da uzun yoldan dolaştı nasıl dalginsam tarif etmedim şuradan gir diye ne uyaniklar yaacok gecmis olsun cnm. çok şükür eşine bisey olmamis. aman sen stres yapma bebisin icin
Ooo burasi konyali doluymus:))) esim bozkirli ama ben ithal gelinimbizde ereğliliyizElcanki
Sağol canım sadaka vericem ılk fırsattaCok gecmis olsun. Allah beterlerinden korusun.. verilmis sadakaniz varmissss.. bi seker falan dagitin cocuklara olmazsa
çok çok geçmiş olsun. Allah kazadan beladan korusun bütün iyi insanları. telaş yapma canım benim daha yeni bebegin insnalık hali hepimizin başına gelebilir. çok şükür iyiymiş. sen de kendine dikkat et. bebegine de dikkat et. insanız işte her an ne gelir başımıza bilemeyiz. çok geçmiş olsunSağol canım ya ucuz atlattık gerçekten ben de olabilirdim araçta kuaföre uğrayayım dedim iyki demişim öyle
İnsAllah canim da bende umut yokMerhaba canlar,
2017 ye kadar biraz internet orucuna baslama karari aldim. insalkah dondugumde herkesler, hepiciģimiz hamile olur:) :)
Bu aydan yanaElcanki ve @zafrina89 birde iiz hamile diyor içim:)
Hayirlar getire insallah.
Cokkkkk selam ediyorum .
kız tamam az kaldı evinin adresini yazacaksınOoo burasi konyali doluymus:))) esim bozkirli ama ben ithal gelinimHollandadan geldim. Babam ve annem konyanin yerlileri sayilirlar.. koyumuz merama bagli.. SaskinAnne
Oturmaya geleceksen yzayim sumbulumkız tamam az kaldı evinin adresini yazacaksın
Oturmaya geleceksen yzayim sumbulumkonya buyukk malum.. bence detay yok fazla
Allah razı olsun canım çok şükür bişey yok biraz telaş yaptım ama geçti şimdi rahatım eşimin burnunda kırık mi var acaba diye merak ettik bide estetik isterdi takıntılı kendisi sadece şişmiş işi espriye döktük artık nasıl pişman olmus bana söylediğine rahatlatmak için çabalıyor ışte :)çok çok geçmiş olsun. Allah kazadan beladan korusun bütün iyi insanları. telaş yapma canım benim daha yeni bebegin insnalık hali hepimizin başına gelebilir. çok şükür iyiymiş. sen de kendine dikkat et. bebegine de dikkat et. insanız işte her an ne gelir başımıza bilemeyiz. çok geçmiş olsun
Çok Sağol canımelmol cok gecmis olsun canım Allah korumuş..
denizege34 canım tedavi nasıl gidiyor transfer ne zaman?ben transfer oldugum ay drum bu ay yumurtan catlamıycak demişti
Aaa bak tabloma hic mesguliyet yok:))))) esim bugun arkadasiyla konusmus onlarda burda bi tupbebekciye gidiyorlarmis adini almis:)) kendi doktorumun esi oluyor o bahsettigi de.. gitsek mi dedi.. daha dur dedim kabul etmezler bizi oraya.. kendi kendime dedim demek ki adam da kafasina takmis.. neyse iste hem dedim performans yok ki. Neyle olacak?!! Onumuzdeki ay aksiyon alman lazm dedim. Ama gunler gercekten kisa geliyor
yok gelmeyeceğim sen çok meşgulsun tatlım bana zaman mı kalır
Aaa bak tabloma hic mesguliyet yok:))))) esim bugun arkadasiyla konusmus onlarda burda bi tupbebekciye gidiyorlarmis adini almis:)) kendi doktorumun esi oluyor o bahsettigi de.. gitsek mi dedi.. daha dur dedim kabul etmezler bizi oraya.. kendi kendime dedim demek ki adam da kafasina takmis.. neyse iste hem dedim performans yok ki. Neyle olacak?!! Onumuzdeki ay aksiyon alman lazm dedim. Ama gunler gercekten kisa geliyorona vakit kalmiyo:. Yani sen gell.. beklerim yolun düşerse ama ayy evin pismis falan deme simdiden soyliyim calisan bir bayanimm hihhhhh
bizim için bişey demiyormu için...çok kırıldım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?