benim de fsh ım 12.24 olmuştu doktor ancak ilaçla düşer ama zor sen bekleme dedı boşuna tüpe bak dedı. ben hiççç aldırmadım çörek otu çiğnedim bir ay ve fhs 8.9 olmus ve devam ediyrum iğnemeye
bugun gttim sağlık ocagına laboratuar öğleden sonra gelcek dedi kaldı akşam belki acile gitcem canm. eğer yaşın müsaitse zamanında varsa devlette başla tedavine canm hem kafam dağılıyo git gel yapa yapa hemde daha ucuz oluyor fikir tabiki senin bu yüzden işten ayrılmak için patronuma söyledm aralık gbi ayrılcam inş bi aksilik olmazsa. hormonlara da martta baktırdım tüp bebek eski tarih diye kabul etmedi Allahımın güzelliği işte bende hatta eşime soylendim hast neden kendi yapmıyoda dışarda yaptr hormon tahlillerini dedm ctesi 24 adet olup 26sındada hormon vermeye gtcektim ve rahim filmi için gün alcaktım Rabbim çok büyük. eğer eşinde sorun yoksa kafandan at ve öyle ilişkiye devam et gün aşırı canmannesiyle bebişine maasallah. topigi takip edemedim kan testi yaptırdın mı ?
Cnm niye öyle düşünsün üzülme Rabbim dilerse tek ilişki bile yeter daha testler negatif Can'ını sıkma
Canım ben evlenince beysehire geldim eşim burda çalışıyor Annemler meramda oturuyor amaBen merkezdeyim canım. Eskigaraja mevlanaya yakin oturuyorum. Sen??
bugun gttim sağlık ocagına laboratuar öğleden sonra gelcek dedi kaldı akşam belki acile gitcem canm. eğer yaşın müsaitse zamanında varsa devlette başla tedavine canm hem kafam dağılıyo git gel yapa yapa hemde daha ucuz oluyor fikir tabiki senin bu yüzden işten ayrılmak için patronuma söyledm aralık gbi ayrılcam inş bi aksilik olmazsa. hormonlara da martta baktırdım tüp bebek eski tarih diye kabul etmedi Allahımın güzelliği işte bende hatta eşime soylendim hast neden kendi yapmıyoda dışarda yaptr hormon tahlillerini dedm ctesi 24 adet olup 26sındada hormon vermeye gtcektim ve rahim filmi için gün alcaktım Rabbim çok büyük. eğer eşinde sorun yoksa kafandan at ve öyle ilişkiye devam et gün aşırı canm
inşallah hepimizin kısa süre de vakti gelir canım :)valla ben dedım sıra sana geldı sen ve @missdincer yakındır güzel haberleriniz
inşallah inşallah canımcım
Dpo7 henüz birşey demek için erken inşallah güzel Şeyler olurVeson benim ateş yükselmedi yine önceden catlayinca yüksek seyrediyordu bu sefer niye böyle sence
bizde ereğliliyizEvet bu günkü testte negatif gıcık olmaya başladım valla
Canım ben evlenince beysehire geldim eşim burda çalışıyor Annemler meramda oturuyor ama
Sen yine de takipte kal testlerini cnm benimki ÇatladıC cok da Şeyapmamak Lazım canımcım dışardan takiptesin biliyoruz merak etme
Veson canım , cok da şey yapmamak lazım yine banlanmış mesajını tablısunun üstüne yazmış. ekliyorum
veson estrojen fazlaligi yumurtlamayi engelliyormus. yapay yada dogal da olsa engelliyormus... ben estrofemden günde 3 kullaniyorum bosuna yumurta beklemeyeyim bu ay bence :/ primoluta baslayinca ates yukselicek belli oldu ama yumurtlama olmayacak bence bu ay..
hadi inş güzel haberlerle gel canm tüm dualarım sizinle
eşimde sorun yok aslında 4-5 aydır kendi haline bırakmıştım ben daha yeni başladım doktor kontrolüne bir kaç kere doktora gittim ama çok ilgilenmediler ben de peşine düşmedim işin açıkçası . ben de önümüzdeki ay hcg için gün alacağım umarım bana da gerek kalmaz .
bbenim bugün ovulayon günüm tahminime göre ovulasyon testi yapayım derken yanlışlıkla hcg yapmışım :) inşallah bu bana bir işarettir . ne kadar tuhaf üstünü okudum ve dikkatlice baktım hcg ile karıştırmayayım diye okudugum halde görmemişim nasıl oldu ben de anlamadım o yüzden belki d ebu br işarettir diyorum. hayırlısı inşallah. hala şaşkınım çok dikkatli okudum ben demek ki göz okyunca omuyor beynim okumamış
Zaten eşinin de keyfi yoktu dert etme gecikmesi belki de senin için iyidir eşin de kendisini toplar bu sürede inşallahEvet bu günkü testte negatif gıcık olmaya başladım valla
Canım ben evlenince beysehire geldim eşim burda çalışıyor Annemler meramda oturuyor ama
Ay çok geçmiş olsun cnm hemen bir sadaka çıkarınKızlar eşim şirket aracıyla kaza yaptı arkadan tır çarpmış Buda öndeki araca çarpmış çok şükür eşim de bişey yok ufak tefek sıyrık ama araba bayağı hasar almış ben de öğrendiğimde ılk sol bacağıma kramp girdi sonra da kasıklarımda hafif ağrı oldu hala ağrı var
Sağol canım aklımda zaten hemen vericem sadaka ama benim anlamadığım 2016 model bi aracın hava yastığı ne zaman açılır on camlar bile patlamış tampon on arka kaput bagaj kapağı hepsi gitmiş nasıl bi darbe gerekli açılması için hayret bişey yaaAy çok geçmiş olsun cnm hemen bir sadaka çıkarın
C cok da Şeyapmamak Lazım canımcım dışardan takiptesin biliyoruz merak etme
Veson canım , cok da şey yapmamak lazım yine banlanmış mesajını tablısunun üstüne yazmış. ekliyorum
veson estrojen fazlaligi yumurtlamayi engelliyormus. yapay yada dogal da olsa engelliyormus... ben estrofemden günde 3 kullaniyorum bosuna yumurta beklemeyeyim bu ay bence :/ primoluta baslayinca ates yukselicek belli oldu ama yumurtlama olmayacak bence bu ay..
Sağol canım aklımda zaten hemen vericem sadaka ama benim anlamadığım 2016 model bi aracın hava yastığı ne zaman açılır on camlar bile patlamış tampon on arka kaput bagaj kapağı hepsi gitmiş nasıl bi darbe gerekli açılması için hayret bişey yaa
Beni sinirlendiren de o daha kötüsü olabilirdi çok şükür hafif atlattı eşim ama hafif geçecek bişey değil resimleri gördüm hava yastığı hayat kurtarır gerçekten böyle bi durumda netten baktım biraz bu markadan aynı durumdan dava açmış biri hava yastığı var ama onu patlatacak sensör yokmuş araçtaÇok geçmiş olsun cnm, Allah beterinden korusun.. hava yastığı açılmaması enteresan olmuş gerçekten.
Geçmiş olsun canım..ALLAH korumuş...bir fakire sadaka ver ya...Kızlar eşim şirket aracıyla kaza yaptı arkadan tır çarpmış Buda öndeki araca çarpmış çok şükür eşim de bişey yok ufak tefek sıyrık ama araba bayağı hasar almış ben de öğrendiğimde ılk sol bacağıma kramp girdi sonra da kasıklarımda hafif ağrı oldu hala ağrı varyeni araç ama hava yastıkları açılmamış nasıl olur yaa
Sağol canım ya ucuz atlattık gerçekten ben de olabilirdim araçta kuaföre uğrayayım dedim iyki demişim öyleGeçmiş olsun canım..ALLAH korumuş...bir fakire sadaka ver ya...
Ay canım ya çok geçmiş olsun neyse ki bişi olmamış kendine dikkat etKızlar eşim şirket aracıyla kaza yaptı arkadan tır çarpmış Buda öndeki araca çarpmış çok şükür eşim de bişey yok ufak tefek sıyrık ama araba bayağı hasar almış ben de öğrendiğimde ılk sol bacağıma kramp girdi sonra da kasıklarımda hafif ağrı oldu hala ağrı varyeni araç ama hava yastıkları açılmamış nasıl olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?