kız daha dpo4 tesin belirtin mi varTAMI TAMINA 10 GÜN VAR
Dpo7 henüz birşey demek için erken inşallah güzel Şeyler olur
evet evet sokak canlarına biraz mama ve su mesela çok güzel olurAy çok geçmiş olsun cnm hemen bir sadaka çıkarın
Ay böyle çok komik oldu yaaVeson Elcanki
kızlar C cok da Seyapmamak lazım dan alıntılıyorum sizin için.
veson elcanki sizinki gunde bir tane yani 2mg benimki günde 6mg ediyor(günde 3 iciyorum ya) ama bana sorarsaniz ikinizinde atesi progesteronlu haplara gecince yukselmis. ostrojen kullandiginiz donem yukselme yok. benim progesteron iceren haplara 3 gun sonra baslayacagim benim de ates o zaman yukselecek kesin ama lh da artis yok. bence yumurta yok...
elmol cok gecmis olsun Allah beterinden korusun yaaa
Not : bugün kendimi arkadaşımın sesi olmaya adadım
Sabırsızlanan parmak testine başlasınevet evet sokak canlarına biraz mama ve su mesela çok güzel olur
Sağol canım geçti şükürelmol ayyy geçmiş olsun canm Allah korumuş sende stres yapma canm
Sabırsızlanan parmak testine başlasın
O sadaka değil canım her daim görevimiz hatta daha yeni kardeşim iki tane annesi olmayan yavruyu yeni yavrulamis kediye alıştırdı da çok şükür anneleri oldu süt emdiler kurtuldular biz ailecek gonulluyuz o konudaevet evet sokak canlarına biraz mama ve su mesela çok güzel olurelmol
Zaten hepimizin bebisi arkadas olcak burda:)) atesArkadaslari
canımsın :) inşallah bir gün kısmet olur . hayat bu belli mi olur. teşekkür ederim tatlım. bebegin olsun belki onu görmeye gelirim kimbilir niye olmasın.belki sen bebegini alır gelirsin bana :) olur olur
Valla canim bilmiyorum ben de o yuzden mi yukseldi.. ama muhtemelen onun etkisi olmustur. Yumurta catladi mi diye sorarsan, akintiya bakarsak catladi.. ama tabii bu kdr erken olunca acaba mii?? Diye de sormuyor degilim. Zaten iliski de yok o gün. Yanii bu haftasonuna kirmizilar gelir hehaldeVeson Elcanki
kızlar C cok da Seyapmamak lazım dan alıntılıyorum sizin için.
veson elcanki sizinki gunde bir tane yani 2mg benimki günde 6mg ediyor(günde 3 iciyorum ya) ama bana sorarsaniz ikinizinde atesi progesteronlu haplara gecince yukselmis. ostrojen kullandiginiz donem yukselme yok. benim progesteron iceren haplara 3 gun sonra baslayacagim benim de ates o zaman yukselecek kesin ama lh da artis yok. bence yumurta yok...
elmol cok gecmis olsun Allah beterinden korusun yaaa
Not : bugün kendimi arkadaşımın sesi olmaya adadım
Bu mesaj da sana çok da şeyapmamsk tan:))
valla dpo7 den sonra kimse tutamaz beni bulmuşum ki gebeliği erken öğrenme yöntemini..... ben ovu testi yapacagım diye yanlışlıkla hamilleik testi yapmışım sabahtan beri ona bakıyorum (NOT : daha ovulasyon olmadı ovu günüm bugün )
durum bu yanii
Beni sinirlendiren de o daha kötüsü olabilirdi çok şükür hafif atlattı eşim ama hafif geçecek bişey değil resimleri gördüm hava yastığı hayat kurtarır gerçekten böyle bi durumda netten baktım biraz bu markadan aynı durumdan dava açmış biri hava yastığı var ama onu patlatacak sensör yokmuş araçta
İnsAllah canim da bende umut yokiliski yoktu o zamanlarda.. ama Allah buyuk tabi.. nasibimizde ne cikarsa. İnsaallah malum olmustur sana :)
elmol cok gecmis olsun canım Allah korumuş..
denizege34 canım tedavi nasıl gidiyor transfer ne zaman?ben transfer oldugum ay drum bu ay yumurtan catlamıycak demişti
Valla ben bu ay ilac da kullaninca hic beklemedigim seyler oldu ovu konusunda.. biraz da rahat gecirdim gunleri ölçümlerim 4-4luk degildi hala da olmaz gozuyle ciddi ciddi bakiyorum butun belirtileri ilaca bagliyorum. Olursa eger hakikaten şok olurum. Buyuk surpriz olur.. Rabbimin mucizesi olur :) aaaayy dusuncesi bile güzelcanım ilişki yok diyosun ama öncesinde ve sonrasında ilişki var onlar yeter bence
Bu mesaj da sana çok da şeyapmamsk tan:))
Sumbulkokusu o iste bir tuhaflik var sonucun birkac saat icinde cikmasi lazimdi. Hastaneyi arayip laboratuvara sordun mu hic? Esim defalarca verdi hepsi ayni gun icinde cikti. Krugere gore bakildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?