Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay böyle çok komik oldu yaa

Anladım cnm Hayırlısı artık zaten senin koca da yok yumurta olsa belki Boşa gidecekti @Cok da Seyapmamak Lazim

Sabırsızlanan parmak testine başlasın

valla dpo7 den sonra kimse tutamaz beni bulmuşum ki gebeliği erken öğrenme yöntemini..... ben ovu testi yapacagım diye yanlışlıkla hamilleik testi yapmışım sabahtan beri ona bakıyorum (NOT : daha ovulasyon olmadı ovu günüm bugün )

durum bu yanii

evet evet sokak canlarına biraz mama ve su mesela çok güzel olur elmol
O sadaka değil canım her daim görevimiz hatta daha yeni kardeşim iki tane annesi olmayan yavruyu yeni yavrulamis kediye alıştırdı da çok şükür anneleri oldu süt emdiler kurtuldular biz ailecek gonulluyuz o konuda

Valla canim bilmiyorum ben de o yuzden mi yukseldi.. ama muhtemelen onun etkisi olmustur. Yumurta catladi mi diye sorarsan, akintiya bakarsak catladi.. ama tabii bu kdr erken olunca acaba mii?? Diye de sormuyor degilim. Zaten iliski de yok o gün. Yanii bu haftasonuna kirmizilar gelir hehalde C cok da Seyapmamaklazim

Reactions: iiz
Bu mesaj da sana çok da şeyapmamsk tan:))
Sumbulkokusu o iste bir tuhaflik var sonucun birkac saat icinde cikmasi lazimdi. Hastaneyi arayip laboratuvara sordun mu hic? Esim defalarca verdi hepsi ayni gun icinde cikti. Krugere gore bakildi.

Sumbulkokusu o iste bir tuhaflik var sonucun birkac saat icinde cikmasi lazimdi. Hastaneyi arayip laboratuvara sordun mu hic? Esim defalarca verdi hepsi ayni gun icinde cikti. Krugere gore bakildi.

@Cok da Seyapmamak Lazim aaa benim de aklıma bu geldi de emin olamadım. yok canım aramadım ben. yarın ararım o zaman

saf saf bekliyorum ben de hi aklıma gelmedi

hadi ya hangi araç o merak ettim?

Kizceler valla benim agzimda asiri kuruma var.. ayaklarim hic isinmiyor, ceyizimden iki corap patik ust uste giyiyorum o zaman bile zor isiniyor. Uykum bastiriyo birkac gundur. Hep yorgunum hicbir sey yapmak istemiyorum. Yuzumde normalden fazla sivilce cikmaya basladi. Birde elimde bacagimda yesil damarlar asiri belirgin hale geldi. Hele parmaklarim morariyor gibi oluyorr.. sabah nefes nefese uyaniyorum. Fazla islakliktan olsa gerek pişik olmaya başladım. Ozellikle aksamlari kolum ya da bacagim sizliyor. Ama fazla uzun surmuyor. Birde karnim açken bile şiş. Hepsinin östrojen ve progeston etkisi var dimi?

elmol cok gecmis olsun canım Allah korumuş..

denizege34 canım tedavi nasıl gidiyor transfer ne zaman?ben transfer oldugum ay drum bu ay yumurtan catlamıycak demişti

Yarın kontrolüm var cnm, transfer günü belli olacak nasipse:) Sanırım benimde çatlamayacak. Ama doktorum öyle bir şey söylemedi hatta ilişki olayını sorduğumda transfer tedavisinde doğal yolla hamile kalan hastasından bahsetti, ilişkiye girebilirsin falan demişti. Herhalde istisnaydı o durum:))

canım ilişki yok diyosun ama öncesinde ve sonrasında ilişki var onlar yeter bence
Valla ben bu ay ilac da kullaninca hic beklemedigim seyler oldu ovu konusunda.. biraz da rahat gecirdim gunleri ölçümlerim 4-4luk degildi hala da olmaz gozuyle ciddi ciddi bakiyorum butun belirtileri ilaca bagliyorum. Olursa eger hakikaten şok olurum. Buyuk surpriz olur.. Rabbimin mucizesi olur :) aaaayy dusuncesi bile güzel

Bu mesaj da sana çok da şeyapmamsk tan:))

bu banlanma işi eğlenceli olmaya başladı . Mune ye söyleyelim de arada bir bizim kızı banlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…