- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
kızlar, sperm testinde kurger yöntemi ile olunca daha mı geç çıkıyor sonuç ?
ertesi gün çıkar dediler ama 3 gün oldu hala sonuç yok. çok merak ettim ya
Kuzum bizleri de haberdar et. İnsAllahYarın kontrolüm var cnm, transfer günü belli olacak nasipse:) Sanırım benimde çatlamayacak. Ama doktorum öyle bir şey söylemedi hatta ilişki olayını sorduğumda transfer tedavisinde doğal yolla hamile kalan hastasından bahsetti, ilişkiye girebilirsin falan demişti. Herhalde istisnaydı o durum:))
canım ilişki yok diyosun ama öncesinde ve sonrasında ilişki var onlar yeter bence
Kiz valla bu ay yokkkkko ilişki yok derken günde 5 kere yok demek istemiştir yanlış anlamayın yani
Elcanki değil mi canım
Valla ben bu ay ilac da kullaninca hic beklemedigim seyler oldu ovu konusunda.. biraz da rahat gecirdim gunleri ölçümlerim 4-4luk degildi hala da olmaz gozuyle ciddi ciddi bakiyorum butun belirtileri ilaca bagliyorum. Olursa eger hakikaten şok olurum. Buyuk surpriz olur.. Rabbimin mucizesi olur :) aaaayy dusuncesi bile güzel
Kuzum bizleri de haberdar et. İnsAllah
Cifter cifter nasip
Olsun
Kiz valla bu ay yokkkkkiş yok bizde bu ayy.. bak inanmaz yaa. Eskidik herhalde
aayy ... valla nazar değdi kuzuma yaKiz valla bu ay yokkkkkiş yok bizde bu ayy.. bak inanmaz yaa. Eskidik herhalde
Cok gecmis olsun canim yaa rabbim beterinden korusunKızlar eşim şirket aracıyla kaza yaptı arkadan tır çarpmış Buda öndeki araca çarpmış çok şükür eşim de bişey yok ufak tefek sıyrık ama araba bayağı hasar almış ben de öğrendiğimde ılk sol bacağıma kramp girdi sonra da kasıklarımda hafif ağrı oldu hala ağrı varyeni araç ama hava yastıkları açılmamış nasıl olur yaa
Clio canımhadi yahangi araç o merak ettim?
Sağol canım aminnCok gecmis olsun canim yaa rabbim beterinden korusun
merakla haberini bekliyoruz tatlım. inşallah sürprizde gelirİlacın etkileride çok oluyor gerçekten.. dur bakalım belki sürpriz geliyordur:)
Ooo burasi konyali doluymus:))) esim bozkirli ama ben ithal gelinimHollandadan geldim. Babam ve annem konyanin yerlileri sayilirlar.. koyumuz merama bagli.. @SaskinAnne
geçmiş olsun canımSağolun kızlar valla eşimi görene kadar içim içimi yedi sonra rahatladım eşim de pişman olmus bana söylediğine dusunememis gerçekten de bacağıma kramp girdi bi süre yuruyemedim bizim aracın anahtarı da ondaymis taksiyle gittim acile sonradan farkettim o da uzun yoldan dolaştı nasıl dalginsam tarif etmedim şuradan gir diye ne uyaniklar yaa
ztn spermler bekleyince ölmüyo mu testler hızlıca yapılıo diye biliyorum ben çabuk çıkıodu sonuçlarBu mesaj da sana çok da şeyapmamsk tan:))
Sumbulkokusu o iste bir tuhaflik var sonucun birkac saat icinde cikmasi lazimdi. Hastaneyi arayip laboratuvara sordun mu hic? Esim defalarca verdi hepsi ayni gun icinde cikti. Krugere gore bakildi.
Şimdiye kadar çıkması gerekiyordu..
canim belki internette görünmüyor olabilir. bizimde genetik testler çıktığı halde internette görünmüyordukızlar, sperm testinde kurger yöntemi ile olunca daha mı geç çıkıyor sonuç ?
ertesi gün çıkar dediler ama 3 gün oldu hala sonuç yok. çok merak ettim ya
çok iyi yaaaaVeson Elcanki
kızlar C cok da Seyapmamak lazım dan alıntılıyorum sizin için.
veson elcanki sizinki gunde bir tane yani 2mg benimki günde 6mg ediyor(günde 3 iciyorum ya) ama bana sorarsaniz ikinizinde atesi progesteronlu haplara gecince yukselmis. ostrojen kullandiginiz donem yukselme yok. benim progesteron iceren haplara 3 gun sonra baslayacagim benim de ates o zaman yukselecek kesin ama lh da artis yok. bence yumurta yok...
elmol cok gecmis olsun Allah beterinden korusun yaaa
Not : bugün kendimi arkadaşımın sesi olmaya adadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?