harikasin yaaa
kızlar ben bugün ovulasyon testi yapacağım diye yanlışlıkla hamilelik testi yaptım ya valla çizgi görüyorum testte ya
Eki Görüntüle 1916624
He he he :) adet sancilarim başladı galiba belim ve sağ kasigimda zaman zaman ağrı ve batma oluyo. İllaki belirti diye demedim farklı bir rahatsizligim mi var diye korkuyorum ayrıcakız daha dpo4 tesin belirtin mi var
ne belirtisi ?
Dk hapları yükseltiyor orası kesin kim kullandı ise Ateş'i fırladı benim Bahsettiğim progestan ilaç onu kullanmaya rağmen regl öncesi Ateş düştüğünü görüyoruzbende progesteronun ateşi yükselttiğini söylemiştim çünkü kist tedavisinde dk kullanırken içeriği progesteronluydu ateşim hemen yükselmişti ama veson progesteron kullanırken ateşi düşenler bile var demişti
@Cok da Seyapmamak Lazim
Kız sümbül ben parmakla baktım da icersi boğum boğum yumuşak bi koridor gibi sankim oylemi oluyo kız sizinkide
anlaşıldı bu ay da delirme sırasıtsefem28 de :) şimdiden başlamış
Benimde oyle ondan hicbisey anlamadim benKız sümbül ben parmakla baktım da icersi boğum boğum yumuşak bi koridor gibi sankim oylemi oluyo kız sizinkide
Kiz benim ff ile zaten başım belada her ay beni karamsar yapıyor sorsanaVeson daha iyi bilir ... bide kaynanamlar geldiler bilemiyorum yani iyice delice mesajlar yazabilirim şaşirmayin
taKız sümbül ben parmakla baktım da icersi boğum boğum yumuşak bi koridor gibi sankim oylemi oluyo kız sizinkide
Yok daha neler dpo4 te mi?He he he :) adet sancilarim başladı galiba belim ve sağ kasigimda zaman zaman ağrı ve batma oluyo. İllaki belirti diye demedim farklı bir rahatsizligim mi var diye korkuyorum ayrıca
Gecmis olsun canim. aman cana gelmesin deKızlar eşim şirket aracıyla kaza yaptı arkadan tır çarpmış Buda öndeki araca çarpmış çok şükür eşim de bişey yok ufak tefek sıyrık ama araba bayağı hasar almış ben de öğrendiğimde ılk sol bacağıma kramp girdi sonra da kasıklarımda hafif ağrı oldu hala ağrı varyeni araç ama hava yastıkları açılmamış nasıl olur yaa
hııı şimdi anlaşıldı ama progestan başlayınca ateş yükselio değil mi sonradan düşmesini sormuyorumDk hapları yükseltiyor orası kesin kim kullandı ise Ateş'i fırladı benim Bahsettiğim progestan ilaç onu kullanmaya rağmen regl öncesi Ateş düştüğünü görüyoruz
Hangisine yok daha neler :)Yok daha neler dpo4 te mi?
ay ağzımda çay vardı püskürtcektm zor yuttumKız sümbül ben parmakla baktım da icersi boğum boğum yumuşak bi koridor gibi sankim oylemi oluyo kız sizinkide
belirti içinde adet içinde erken tatlım kasma kendini vakit geçmez valla :) hastalık hele hiç aklına gelmesin bnm dpo en çok 12 sürüodu klomen ovitrelleyle dpo14te regl gelioHangisine yok daha neler :)
Adet sancısı na mi
Hamilelik belirtisine mi
Yoksa bir rahatsızlığa mi
Ateş üzerinde mutlaka etkisi oluyordur.ama ciddi bir fark yapmıyor.ben gebe kaldığımda kullanmıştım.ateş diğer aylardan çok da farklı yükselmemiştihııı şimdi anlaşıldı ama progestan başlayınca ateş yükselio değil mi sonradan düşmesini sormuyorum
HiçbirineHangisine yok daha neler :)
Adet sancısı na mi
Hamilelik belirtisine mi
Yoksa bir rahatsızlığa mi
Kiz oyle de deme. Dpo 10 dayim yuksek ama atesim. 4 gunu var düşmesine@Cok da Seyapmamak Lazim canim ostrojen yuksekligi yumurtanin buyumesini etkiler sana neden verdi yumurtlama zamani anlamadım
Estrofem yumurta catladiktan sonra kullanilir ama ben hep boyle kullanmıştım
Progesteron atesi yukseltir ama hamilelik yoksa progesteron alsan bile düşüyor tecrube ile sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?