Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende progesteronun ateşi yükselttiğini söylemiştim çünkü kist tedavisinde dk kullanırken içeriği progesteronluydu ateşim hemen yükselmişti ama veson progesteron kullanırken ateşi düşenler bile var demişti
@Cok da Seyapmamak Lazim

Dk hapları yükseltiyor orası kesin kim kullandı ise Ateş'i fırladı benim Bahsettiğim progestan ilaç onu kullanmaya rağmen regl öncesi Ateş düştüğünü görüyoruz

Gecmis olsun canim. aman cana gelmesin de

Dk hapları yükseltiyor orası kesin kim kullandı ise Ateş'i fırladı benim Bahsettiğim progestan ilaç onu kullanmaya rağmen regl öncesi Ateş düştüğünü görüyoruz
hııı şimdi anlaşıldı ama progestan başlayınca ateş yükselio değil mi sonradan düşmesini sormuyorum

Kız sümbül ben parmakla baktım da icersi boğum boğum yumuşak bi koridor gibi sankim oylemi oluyo kız sizinkide
ay ağzımda çay vardı püskürtcektm zor yuttum boğum boğum içerde değişik yüzeylere değiyosun gibi oluo ama kenarlarda o koridorun sonunda burun ucu gibi vişeye dokunman lazım rahim inmişse sertse ama ovulasyon zamanında hiç bişeye dokunamıyosun kpridorun sonunda

@Cok da Seyapmamak Lazim canim ostrojen yuksekligi yumurtanin buyumesini etkiler sana neden verdi yumurtlama zamani anlamadım
Estrofem yumurta catladiktan sonra kullanilir ama ben hep boyle kullanmıştım
Progesteron atesi yukseltir ama hamilelik yoksa progesteron alsan bile düşüyor tecrube ile sabit

hııı şimdi anlaşıldı ama progestan başlayınca ateş yükselio değil mi sonradan düşmesini sormuyorum
Ateş üzerinde mutlaka etkisi oluyordur.ama ciddi bir fark yapmıyor.ben gebe kaldığımda kullanmıştım.ateş diğer aylardan çok da farklı yükselmemişti

Hangisine yok daha neler :)
Adet sancısı na mi
Hamilelik belirtisine mi
Yoksa bir rahatsızlığa mi
Hiçbirineadete daha çok var bebek desen rahme bile ulaşmadı.kist falan zaten hiç aklıma getirme bşr yumurta vardı o da Ateş'e göre Çatladı

Kiz oyle de deme. Dpo 10 dayim yuksek ama atesim. 4 gunu var düşmesine

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…