Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş üzerinde mutlaka etkisi oluyordur.ama ciddi bir fark yapmıyor.ben gebe kaldığımda kullanmıştım.ateş diğer aylardan çok da farklı yükselmemişti
Kiz benimki catladi mi sence? Bak kafam karisti. Bu kadar firlarmiydi sence?? Ve sence cd 14 mu cd 16mi catladi

Reactions: iiz
Ay ben de sana güldüm yaaa koridor ha

Son düzenleme:
BUgun de ben kocadan kaciyorum :)
Hastalandim ya midem fena dis agrim var mide de sıkıntı olunca dis curugu artiyormus herhalde yarin doktoruma gidicem
Test de negatif nasil olsa napalim kismet

Canım ben estrofem i tüpte regl olur olmaz baslamıstım sonuca kadar da devam etmiştim
Çok da şey in sanırım histten sonra yapısıklıgı onlemek için kullanıyodu oyle hatırlıyorum

Kiz benimki catladi mi sence? Bak kafam karisti. Bu kadar firlarmiydi sence?? Ve sence cd 14 mu cd 16mi catladi
Bence Çatladı.ilaç tamm etki etmiştir sma bu kadar da değil bak benimki de çatladı bizim ilaç farklı çok da şeyapmamsk farklı ilaç kullandı bu ay.seninki 14 te Çatladı bence hatta 13 bile olabilir.tüm p ler kalkınca çizgi aynı yerde mi?

BUgun de ben kocadan kaciyorum :)
Hastalandim ya midem fena dis agrim var mide de sıkıntı olunca dis curugu artiyormus herhalde yarin doktoruma gidicem
Test de negatif nasil olsa napalim kismet
Kuzu senin dpo niye okdr kisa? Daha yumurtlaman olmamis ki? Ovu test mi negatif..

O zaman 16 ya cekiyo

Tekrar emin olmak icinsildim butun p leri.. bi bakar misin tabloya? Boyle olabilir mi peki?? Kafam iyice karisti! Veson akintilari da girdim bi kontrol edeyim tekrar

He he he :) adet sancilarim başladı galiba belim ve sağ kasigimda zaman zaman ağrı ve batma oluyo. İllaki belirti diye demedim farklı bir rahatsizligim mi var diye korkuyorum ayrıca
canım ben zaten dölleme sürecinnde hareketli geçtiğini düşünenlerdenim ben de öyle oluyor ama dpo4 erken ya hiç bir yorum yapamayız ama batmalar bence cok ıyı ben onu vucut hamileliğe zorluyor lkendini diye yorumluyorum kendimde. hiç bir belirtim yoktu hamileydim diyenler bana hep tuhaf geliyor

Tekrar emin olmak icinsildim butun p leri.. bi bakar misin tabloya? Boyle olabilir mi peki?? Kafam iyice karisti! Veson akintilari da girdim bi kontrol edeyim tekrar
13 e akıntı girince 14 e çekmiş.ben hala 14 diye düşünüyorum çünkü orda ciddi bir Yükseliş olmuş beklemekten başka çare yok

Ff sasirmis. Ben de akintiyi tam dort dortluk takip etmedim. Eger 14 e w girersem 14 oluyor.hicbir sey girmezsem 6. Pleri girersem 14. 14-18 kadar p girmezsem 16 cekiyor:))) anaa kim vurduya gittim bu ay akintilar da kafami karistirdi 17 civari cok yogundu akintim sutlac gibi nolcak simdii?? Veson

Reactions: iiz
Kız benim koridor çok uzun parmak felan yetmez ki o zaman

Kız benim koridor çok uzun parmak felan yetmez ki o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…