Kiz benimki catladi mi sence? Bak kafam karisti. Bu kadar firlarmiydi sence?? Ve sence cd 14 mu cd 16mi catladiAteş üzerinde mutlaka etkisi oluyordur.ama ciddi bir fark yapmıyor.ben gebe kaldığımda kullanmıştım.ateş diğer aylardan çok da farklı yükselmemişti
Ay ben de sana güldüm yaaa koridor haay ağzımda çay vardı püskürtcektm zor yuttumboğum boğum içerde değişik yüzeylere değiyosun gibi oluo ama kenarlarda o koridorun sonunda burun ucu gibi vişeye dokunman lazım rahim inmişse sertse ama ovulasyon zamanında hiç bişeye dokunamıyosun kpridorun sonunda
Niye dusecek belki bebe vardir :)Kiz oyle de deme. Dpo 10 dayim yuksek ama atesim. 4 gunu var düşmesine
Canım ben estrofem i tüpte regl olur olmaz baslamıstım sonuca kadar da devam etmiştim@Cok da Seyapmamak Lazim canim ostrojen yuksekligi yumurtanin buyumesini etkiler sana neden verdi yumurtlama zamani anlamadım
Estrofem yumurta catladiktan sonra kullanilir ama ben hep boyle kullanmıştım
Progesteron atesi yukseltir ama hamilelik yoksa progesteron alsan bile düşüyor tecrube ile sabit
Bence Çatladı.ilaç tamm etki etmiştir sma bu kadar da değil bak benimki de çatladı bizim ilaç farklı çok da şeyapmamsk farklı ilaç kullandı bu ay.seninki 14 te Çatladı bence hatta 13 bile olabilir.tüm p ler kalkınca çizgi aynı yerde mi?Kiz benimki catladi mi sence? Bak kafam karisti. Bu kadar firlarmiydi sence?? Ve sence cd 14 mu cd 16mi catladi
Kuzu senin dpo niye okdr kisa? Daha yumurtlaman olmamis ki? Ovu test mi negatif..BUgun de ben kocadan kaciyorum :)
Hastalandim ya midem fena dis agrim var mide de sıkıntı olunca dis curugu artiyormus herhalde yarin doktoruma gidicem
Test de negatif nasil olsa napalim kismet
O zaman 16 ya cekiyoBence Çatladı.ilaç tamm etki etmiştir sma bu kadar da değil bak benimki de çatladı bizim ilaç farklı çok da şeyapmamsk farklı ilaç kullandı bu ay.seninki 14 te Çatladı bence hatta 13 bile olabilir.tüm p ler kalkınca çizgi aynı yerde mi?
İnş iyi şeyler olur :)Hiçbirineadete daha çok var bebek desen rahme bile ulaşmadı.kist falan zaten hiç aklıma getirme bşr yumurta vardı o da Ateş'e göre Çatladı
kBUgun de ben kocadan kaciyorum :)
Hastalandim ya midem fena dis agrim var mide de sıkıntı olunca dis curugu artiyormus herhalde yarin doktoruma gidicem
Test de negatif nasil olsa napalim kismet
Hadi ya hiç beklemediğim bir hareket yaptı ffO zaman 16 ya cekiyo
telefon etsem söylerler galiba boşuna çıkıp gitmek istemiyorumcanim belki internette görünmüyor olabilir. bizimde genetik testler çıktığı halde internette görünmüyordu
Kız sacmalama asıl geçen ay igne olduğum halde önce çekti ya ay ilahiiiiBir tek geçen ay ff tutturdu sanki
canım ben zaten dölleme sürecinnde hareketli geçtiğini düşünenlerdenim ben de öyle oluyor ama dpo4 erken ya hiç bir yorum yapamayız ama batmalar bence cok ıyı ben onu vucut hamileliğe zorluyor lkendini diye yorumluyorum kendimde. hiç bir belirtim yoktu hamileydim diyenler bana hep tuhaf geliyorHe he he :) adet sancilarim başladı galiba belim ve sağ kasigimda zaman zaman ağrı ve batma oluyo. İllaki belirti diye demedim farklı bir rahatsizligim mi var diye korkuyorum ayrıca
13 e akıntı girince 14 e çekmiş.ben hala 14 diye düşünüyorum çünkü orda ciddi bir Yükseliş olmuş beklemekten başka çare yokTekrar emin olmak icinsildim butun p leri.. bi bakar misin tabloya? Boyle olabilir mi peki?? Kafam iyice karisti!Veson akintilari da girdim bi kontrol edeyim tekrar
Kız benim koridor çok uzun parmak felan yetmez ki o zamanay ağzımda çay vardı püskürtcektm zor yuttumboğum boğum içerde değişik yüzeylere değiyosun gibi oluo ama kenarlarda o koridorun sonunda burun ucu gibi vişeye dokunman lazım rahim inmişse sertse ama ovulasyon zamanında hiç bişeye dokunamıyosun kpridorun sonunda
Ha doğru ya o zaman da acele etmişti pardonKız sacmalama asıl geçen ay igne olduğum halde önce çekti ya ay ilahiiii
Kız benim koridor çok uzun parmak felan yetmez ki o zamanay ağzımda çay vardı püskürtcektm zor yuttumboğum boğum içerde değişik yüzeylere değiyosun gibi oluo ama kenarlarda o koridorun sonunda burun ucu gibi vişeye dokunman lazım rahim inmişse sertse ama ovulasyon zamanında hiç bişeye dokunamıyosun kpridorun sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?