Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok da dert değil cnm arada 2 gün fark var en kötü testi iki gün geç yaparsın

Çok da dert değil cnm arada 2 gün fark var en kötü testi iki gün geç yaparsın
Ay test yapacagim gunu gorecek miyim acaba kirmizi karti yemem insallah. Az iliskim var ya kendim de aliskin degilim olursa artikd erim fazla sperm bunyeye zarar!!! Ahhahahahahahah

Reactions: iiz

aşk olsun kızlar ya bilimle alay edilir mi hiç benim bilimsel erken gebelik yöntemimi niye önemsemiyorsunuz kızlar

neyse konumuza dönelim tsefem28 , canımcım kız ben ne bileyim ben diyorum ki ben parmagımı sokuyorum bir şey değiyorsa (ister sert ister yumuşak farketmvesonez ) o zaman rahim aşşagıdadır. ayrıntıya girmiyorum ben ya ne gerek var nasılsa ele bir şey gelmeyince boşluk olunca hamilelik şansı oluyor hah işte ben o muhteşem boşluğu bekliyorum.

anlatabildim mi

parmak atma parmak atma diye diye beni Veson diline düşüreceksiniz ya

bilimsel yöntemimi bir tıp terimi uydurmam lazım yoksa ciddi almayacaksınız . terravikro olsun
parmak atma parmak atma ... parmak atma olur mu hiç

arkidiş banlı ben cvp veriyim hiteroskopi sonrası verdi doktor ona heralde rahim duvarını güçlwndirsin diye

O ne kız terravikro ben kısaca size parmakçılar diyorum

kızlar ya şaka yapıyorum ama bir şey diyeceğim

ben bugun ovu testi yapacağım diye hcg yapmısım ya şaka gibi ama hayalet çizgi var ya kafama takıldı. olur olur Allahın işi. hani ben hamile kalmıstım ya adetın bıttıgı gune denk gelmıstı birden aklıma o geldi.
ilişkiye baktım bundna öncekı 7 gün önce olsa bile cıkmaz 7 gunde testte değil mi. bozuk bozuk bu ama gene de tuhaf ya işin şakasını yaparken gözüm takıldı tekrar şaka gibi valla

Iki gün sonra tekrarla istersen cnm kafanda soru işareti kalmasın

Reactions: iiz
O ne kız terravikro ben kısaca size parmakçılar diyorum

bilimsel bir hava verdim çarpıcı olsun diye de adını terravikro koydum olmamış mı . az daha bebegim olmazsa gerekirse yeni bir bilim dalı bile yaratabilirim o kadar yani

sperm sonucu da çıkmıyor 3 gündür zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…