Çok da dert değil cnm arada 2 gün fark var en kötü testi iki gün geç yaparsınFf sasirmis. Ben de akintiyi tam dort dortluk takip etmedim. Eger 14 e w girersem 14 oluyor.hicbir sey girmezsem 6. Pleri girersem 14. 14-18 kadar p girmezsem 16 cekiyor:))) anaa kim vurduya gittim bu ayakintilar da kafami karistirdi 17 civari cok yogundu akintim sutlac gibi nolcak simdii?? Veson
Ay test yapacagim gunu gorecek miyim acabaÇok da dert değil cnm arada 2 gün fark var en kötü testi iki gün geç yaparsın
ay ağzımda çay vardı püskürtcektm zor yuttumboğum boğum içerde değişik yüzeylere değiyosun gibi oluo ama kenarlarda o koridorun sonunda burun ucu gibi vişeye dokunman lazım rahim inmişse sertse ama ovulasyon zamanında hiç bişeye dokunamıyosun kpridorun sonunda
Bu işler hesap kitapla olsaydı hepimiz burda Karnı burnunda olurduk nasip işi buAy test yapacagim gunu gorecek miyim acabakirmizi karti yemem insallah. Az iliskim var ya kendim de aliskin degilim olursa artikd erim fazla sperm bunyeye zarar!!! Ahhahahahahahah
Ay ben de sana güldüm yaaa koridor ha
arkidiş banlı ben cvp veriyim hiteroskopi sonrası verdi doktor ona heralde rahim duvarını güçlwndirsin diye@Cok da Seyapmamak Lazim canim ostrojen yuksekligi yumurtanin buyumesini etkiler sana neden verdi yumurtlama zamani anlamadım
Estrofem yumurta catladiktan sonra kullanilir ama ben hep boyle kullanmıştım
Progesteron atesi yukseltir ama hamilelik yoksa progesteron alsan bile düşüyor tecrube ile sabit
kı
aşk olsun kızlar ya bilimle alay edilir mi hiçbenim bilimsel erken gebelik yöntemimi niye önemsemiyorsunuz kızlar
neyse konumuza dönelimtsefem28 , canımcım kız ben ne bileyim ben diyorum ki ben parmagımı sokuyorum bir şey değiyorsa (ister sert ister yumuşak farketmvesonez ) o zaman rahim aşşagıdadır. ayrıntıya girmiyorum ben ya ne gerek var nasılsa ele bir şey gelmeyince boşluk olunca hamilelik şansı oluyor hah işte ben o muhteşem boşluğu bekliyorum.
anlatabildim mi
parmak atma parmak atma diye diye beniVeson diline düşüreceksiniz ya
bilimsel yöntemimi bir tıp terimi uydurmam lazım yoksa ciddi almayacaksınız . terravikro olsun
parmak atma parmak atma ... parmak atma olur mu hiç
hahh.. en sevdiğimiz şey işte bu : beklemek13 e akıntı girince 14 e çekmiş.ben hala 14 diye düşünüyorum çünkü orda ciddi bir Yükseliş olmuş beklemekten başka çare yok
tsefem öyle demiş ya ondan öyle anlattımAy ben de sana güldüm yaaa koridor ha
Ay test yapacagim gunu gorecek miyim acabakirmizi karti yemem insallah. Az iliskim var ya kendim de aliskin degilim olursa artikd erim fazla sperm bunyeye zarar!!! Ahhahahahahahah
Evet ateş topiğinden enterasan tarifler gelmeye devam ediyor sevgili arkadaşlar
ben de geçen gün sonsuz boşluk demişim B BenanAsiye bana güldü
Kız benim koridor çok uzun parmak felan yetmez ki o zaman
Ay Gülme krizine girdim resmenKız benim koridor çok uzun parmak felan yetmez ki o zaman
valla heyecan yapıp kendimi tutamayıp adette bile yapabilirim ben testi
Iki gün sonra tekrarla istersen cnm kafanda soru işareti kalmasınkızlar ya şaka yapıyorum ama bir şey diyeceğim
ben bugun ovu testi yapacağım diye hcg yapmısım ya şaka gibi ama hayalet çizgi var ya kafama takıldı. olur olur Allahın işi. hani ben hamile kalmıstım ya adetın bıttıgı gune denk gelmıstı birden aklıma o geldi.
ilişkiye baktım bundna öncekı 7 gün önce olsa bile cıkmaz 7 gunde testte değil mi. bozuk bozuk bu ama gene de tuhaf ya işin şakasını yaparken gözüm takıldı tekrar şaka gibi valla
O ne kız terravikroben kısaca size parmakçılar diyorum
kı
Yaaa ask olsunn damarima basmahahh.. en sevdiğimiz şey işte bu : beklemek
Elcanki bekler zaten kuzum 100 gün bekliyor yumurtayı çatlatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?