bence 14Kiz benimki catladi mi sence? Bak kafam karisti. Bu kadar firlarmiydi sence?? Ve sence cd 14 mu cd 16mi catladi
Canım ben estrofem i tüpte regl olur olmaz baslamıstım sonuca kadar da devam etmiştim
Çok da şey in sanırım histten sonra yapısıklıgı onlemek için kullanıyodu oyle hatırlıyorum
Evet canim ovu. testiKuzu senin dpo niye okdr kisa? Daha yumurtlaman olmamis ki? Ovu test mi negatif..
Sagol kuzucumÇok geçmiş olsun cnm
k
Banli oldugunu biliyorum canim okur diye yazdimarkidiş banlı ben cvp veriyim hiteroskopi sonrası verdi doktor ona heralde rahim duvarını güçlwndirsin diye
Hahahahahahaha benim bünyeye belki de FAZLASI zararlı
az.... !
maşallah diyelim bu son çatlama olsunda bebegin olsun ... yeter çalışma 2 gün önceden çalışman var o ertesı gunde var olacağı varsa olur kuzumYaaa ask olsunn damarima basmabu ay 14. De catlattim bak. Oda fos cikcak onumuzdeki ayda mi kullansam su ilaci.. yan etkisi 10000 kiloya cikmam olur herhalde
Hahahahahahaha benim bünyeye belki de FAZLASI zararlı( buna cok üzülürüm inan hahahahaha... onumuzdeki ay kendimizi toplamaya çalışalım adamla
Valla olursa tüm topiğe benden çayyyyyy!! Şakire yokmaşallah diyelim bu son çatlama olsunda bebegin olsun ... yeter çalışma 2 gün önceden çalışman var o ertesı gunde var olacağı varsa olur kuzum
Tüm nicki yazdiktan sonra cevaplayinca etiketliyor.banli olunca engellenmis oluyor herhaldeeyav önceden daha cok yazar yazmaz çıkıyordu nicki simdi çıkmıyor bende anlamadim heralde etiketlemeyelim diye bisi yaptilar
Kız benim koridor çok uzun parmak felan yetmez ki o zaman
benim gittigim hastanede (devlet hastanesi) giciklar telefonla bile söylemedi gelin doktorunuza sorun dediler üstelik gittigim hastaneye 3 aktarma yaparak 1bucuk- 2 saatte gidiyordum. ama ankarada farklidir belkitelefon etsem söylerler galiba boşuna çıkıp gitmek istemiyorum
sümbülağa (parmakçılar ağası ) çok uydu valla.O ne kız terravikroben kısaca size parmakçılar diyorum
kı
ayyy .....@Cok da Seyapmamak Lazim ı unuttum ben orada bak beni lafa tuttun gördün mü . canımmm hemen geldim hemen
banlı ya ve biz sabahtan beri etiketliyoruz C cok da Sey yapmamak Lazım mı kesin müne yapmıştır :) ( ya beni de banlarsayav önceden daha cok yazar yazmaz çıkıyordu nicki simdi çıkmıyor bende anlamadim heralde etiketlemeyelim diye bisi yaptilar
arada bende bdv ye bakiyorum canim sıkılınca bundan sonra @Cok da Seyapmamak Lazim i takip edeyim bari banlanmasin
valla muhabbet iyi oluyor. eşim geldiginden beri bi mac izliyor bi gitar akort etmeye çalışıyor benim de canim sıkıldı sizi okumak iyi geldibaşkaları gelip topiği basmayacak ama biraz daha yazmaya devam edersemVeson beni topikten atacak bugün resmen sabote ettim topiği
sussam iyi olacak
ben de takibe aldım ya destegimize ihtiyacı var gerçekten de zavallım dışardan izliyor olan biteniarada bende bdv ye bakiyorum canim sıkılınca bundan sonra @Cok da Seyapmamak Lazim i takip edeyim bari banlanmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?