Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben estrofem i tüpte regl olur olmaz baslamıstım sonuca kadar da devam etmiştim
Çok da şey in sanırım histten sonra yapısıklıgı onlemek için kullanıyodu oyle hatırlıyorum

Onu bilmiyordum ben tupte uzun protokol tedavi oldum ekstra lucrin kkullandi transfer sonrasi da climara

Kuzu senin dpo niye okdr kisa? Daha yumurtlaman olmamis ki? Ovu test mi negatif..
Evet canim ovu. testi
Çok geçmiş olsun cnm

k
Sagol kuzucum
arkidiş banlı ben cvp veriyim hiteroskopi sonrası verdi doktor ona heralde rahim duvarını güçlwndirsin diye
Banli oldugunu biliyorum canim okur diye yazdim
Hist. sonrasi kullanildigini bbilmiyordm

Yaaa ask olsunn damarima basma bu ay 14. De catlattim bak. Oda fos cikcak onumuzdeki ayda mi kullansam su ilaci.. yan etkisi 10000 kiloya cikmam olur herhalde
maşallah diyelim bu son çatlama olsunda bebegin olsun ... yeter çalışma 2 gün önceden çalışman var o ertesı gunde var olacağı varsa olur kuzum

@Cok da Seyapmamak Lazim canım dogru söylüyorsun, işin o tarafi da var. ama gecen ay yumurtlamadim ki.. bu ay nedense olmustur diye dusunuyorum.. malum gecen ayki döngü kanama dahil olmak uzere 70 gunu buldu!!! Hayirlisi artik. Catladiysa da catlamadiysa da regl gelir haftaya kadar. Test gunu 30 kasim:)

Reactions: iiz
yav önceden daha cok yazar yazmaz çıkıyordu nicki simdi çıkmıyor bende anlamadim heralde etiketlemeyelim diye bisi yaptilar
Tüm nicki yazdiktan sonra cevaplayinca etiketliyor.banli olunca engellenmis oluyor herhaldee 3 gunluk mu acaba yine.. ahhh şu bdv..

telefon etsem söylerler galiba boşuna çıkıp gitmek istemiyorum
benim gittigim hastanede (devlet hastanesi) giciklar telefonla bile söylemedi gelin doktorunuza sorun dediler üstelik gittigim hastaneye 3 aktarma yaparak 1bucuk- 2 saatte gidiyordum. ama ankarada farklidir belki

ayyy .....@Cok da Seyapmamak Lazim ı unuttum ben orada bak beni lafa tuttun gördün mü . canımmm hemen geldim hemen

Elcanki bu mesaj sana

Elcanki benim de bu ay hic olmadigi kadar fazlaca yumurta aki akinti oldu. Ostrojenin etkisi bence. Yoksa ovulasyon testi pozitif olurdu o negatif olunca benim aklima geldi netten baktim iste ostrojen fazlal?g? yumurtlamaya engelmis ama sizinki benimkinden baya dusuk doz belli olmaz denizegeye doktoru bak ne demis. Nasip kismet.. ben kendi yumurtlamadigima ve yumurtlamayacagima emin oldum ama sizinki dusuk doz sonucta...

from C cok C cok

yav önceden daha cok yazar yazmaz çıkıyordu nicki simdi çıkmıyor bende anlamadim heralde etiketlemeyelim diye bisi yaptilar
banlı ya ve biz sabahtan beri etiketliyoruz C cok da Sey yapmamak Lazım mı kesin müne yapmıştır :) ( ya beni de banlarsa )

ama mune iyice anlamıştır C cok da Seyapmamak ı ne kadar sevdiğimizi amma meşhurmuş bu kız diyordur şimdi

başkaları gelip topiği basmayacak ama biraz daha yazmaya devam edersem Veson beni topikten atacak bugün resmen sabote ettim topiği

sussam iyi olacak

arada bende bdv ye bakiyorum canim sıkılınca bundan sonra @Cok da Seyapmamak Lazim i takip edeyim bari banlanmasin

başkaları gelip topiği basmayacak ama biraz daha yazmaya devam edersem Veson beni topikten atacak bugün resmen sabote ettim topiği

sussam iyi olacak
valla muhabbet iyi oluyor. eşim geldiginden beri bi mac izliyor bi gitar akort etmeye çalışıyor benim de canim sıkıldı sizi okumak iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…