Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız sümbül iiz benim parmak işi negatif heralde yarın sabah yapıcağım teste negatif olur bu durumda bak bütün hevesim kaçtı

bir ben erkenden öğrendim diye seviniyorum galiba
kız belki yanlış biliyoruzdur Allahtan umut kesilir mi hiç.

hem hamile biri hiç parmak testini denemedi ki belki onda da inmiştir . üzülme tatlım benim.

Bozuk mu bilmem ama bence çizgi var
Ovu daha olmadı demi?
ovu ya bugece sabaha kadar olmuş olur genelde öyle ama ben 1 kere hamile kalmıstım ve adetın bitiği gün olan ilişkiyle o ay tek ilişkiydi eşim yanımda yoktu çünkü gene öyle olmus olabilirmi acaba diye kafama takıldı ama ateşim düşük öyle olsa yüksek olurdu heralde.

Bak sümbülüm ben az önce yine parmakladim şöyle anlatayım
Yumos yumos balon gibi duvarları olan koridor dusun ama dümdüz değil balon gibi kabartilari olan sonra en dipte de yumos bir şişlik gibi bisey değdi parmagima...... şimdi inmis mi oluyor yani bu ayda olmadimi

Benimki yine otel niyetine geldi.bir poşet kirli ile geldi yine.banyonyaptı Tıraş oldu yemek yedi sen hiç pas vermiyorsun en iyisi ben çayımı dışarda içeyim dedi Arkadaşının yanına gitti.

ben elime ne değerse değsin inmiş diyorum . şimdiye kadar böyle olunca ben de adet geldi canım

yeni hamile kızlardan biri bize bu konu da yardım etse iyi olacak ancak o zaman emin olacağız bu yöntem doğrumu . ben emindim ama kızlar hamile oldugunda da eline değer serviks dediler tabi bunu deneme şansım olmadığı için şüpheye düştüm

Bu anlattığın tırtıklı koridoru bende mantar için fitil kullanırken farketmiştim çok şaşırmıştım vajen yolu böyle bişey mi diye

Evet canım haklisin

Reactions: iiz
Bu anlattığın tırtıklı koridoru bende mantar için fitil kullanırken farketmiştim çok şaşırmıştım vajen yolu böyle bişey mi diye
Ay işte bizim kuccumen spermlerin işi öyle zor ki o engelleri aşıp yumise ulaşacaklar bazen kendime sasiyom nasıl oldu bu oğlan diye tam bir mucize

Ben yapamam ki son ay perine masajını yapıp yapmamayı bile düşünüyorum kara kara yoksa dener yazardım sizin için

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…