benimkide maç izlemeye çalıştı benim kahkahalarım arasındavalla muhabbet iyi oluyor. eşim geldiginden beri bi mac izliyor bi gitar akort etmeye çalışıyor benim de canim sıkıldı sizi okumak iyi geldi
kız sümbüliiz benim parmak işi negatif heralde yarın sabah yapıcağım teste negatif olur bu durumda bak bütün hevesim kaçtı
ben pek anlamıyorum testlerden kızların buharlaşma diye bahsettikleri mi bukızlar bu test bozulmuş mu yoksa sizde hayalet çizgi görüyor musunuz ?
Eki Görüntüle 1916721
Bozuk mu bilmem ama bence çizgi varkızlar bu test bozulmuş mu yoksa sizde hayalet çizgi görüyor musunuz ?
Eki Görüntüle 1916721
Biraz da su damlat bakalım ne olacak ? İnşaallah gitmez çizgikızlar bu test bozulmuş mu yoksa sizde hayalet çizgi görüyor musunuz ?
Eki Görüntüle 1916721
ovu ya bugece sabaha kadar olmuş olur genelde öyle ama ben 1 kere hamile kalmıstım ve adetın bitiği gün olan ilişkiyle o ay tek ilişkiydi eşim yanımda yoktu çünkü gene öyle olmus olabilirmi acaba diye kafama takıldı ama ateşim düşük öyle olsa yüksek olurdu heralde.Bozuk mu bilmem ama bence çizgi var
Ovu daha olmadı demi?
su mu ? musluğun altına mı tutayım ?Biraz da su damlat bakalım ne olacak ? İnşaallah gitmez çizgi
buharlaşma mı o ne bilmiyorum kiben pek anlamıyorum testlerden kızların buharlaşma diye bahsettikleri mi bu
İdrar damlattigimiz yere su damlat eğer giderse buharlaşma çizgisi oluyor maalesef gitmezse ön numara 5 yildizsu mu ? musluğun altına mı tutayım ?
İdrar damlattigimiz yere su damlat eğer giderse buharlaşma çizgisi oluyor maalesef gitmezse ön numara 5 yildiz
ben elime ne değerse değsin inmiş diyorum . şimdiye kadar böyle olunca ben de adet geldi canımBak sümbülüm ben az önce yine parmakladim şöyle anlatayım
Yumos yumos balon gibi duvarları olan koridor dusun ama dümdüz değil balon gibi kabartilari olan sonra en dipte de yumos bir şişlik gibi bisey değdi parmagima...... şimdi inmis mi oluyor yani bu ayda olmadimi
Bu anlattığın tırtıklı koridoru bende mantar için fitil kullanırken farketmiştim çok şaşırmıştım vajen yolu böyle bişey mi diyeBak sümbülüm ben az önce yine parmakladim şöyle anlatayım
Yumos yumos balon gibi duvarları olan koridor dusun ama dümdüz değil balon gibi kabartilari olan sonra en dipte de yumos bir şişlik gibi bisey değdi parmagima...... şimdi inmis mi oluyor yani bu ayda olmadimi
Evet canım haklisinben elime ne değerse değsin inmiş diyorum . şimdiye kadar böyle olunca ben de adet geldi canım
yeni hamile kızlardan biri bize bu konu da yardım etse iyi olacak ancak o zaman emin olacağız bu yöntem doğrumu . ben emindim ama kızlar hamile oldugunda da eline değer serviks dediler tabi bunu deneme şansım olmadığı için şüpheye düştüm
Ay işte bizim kuccumen spermlerin işi öyle zor ki o engelleri aşıp yumise ulaşacaklar bazen kendime sasiyom nasıl oldu bu oğlan diye tam bir mucizeBu anlattığın tırtıklı koridoru bende mantar için fitil kullanırken farketmiştim çok şaşırmıştım vajen yolu böyle bişey mi diye
Ben yapamam ki son ay perine masajını yapıp yapmamayı bile düşünüyorum kara karaben elime ne değerse değsin inmiş diyorum . şimdiye kadar böyle olunca ben de adet geldi canım
yeni hamile kızlardan biri bize bu konu da yardım etse iyi olacak ancak o zaman emin olacağız bu yöntem doğrumu . ben emindim ama kızlar hamile oldugunda da eline değer serviks dediler tabi bunu deneme şansım olmadığı için şüpheye düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?