Bu anlattığın tırtıklı koridoru bende mantar için fitil kullanırken farketmiştim çok şaşırmıştım vajen yolu böyle bişey mi diye
Burada kızlardan öğrendim bende bu yöntemi. Gitmeyen cizgin olsun bir dahaki testinde inşaallahbu çok iyi bir yöntemmiş gerçekten de. suya tuttum bekledim ve test tertemiz oldu. çizgi uçtu. sağolun kızlar
Eki Görüntüle 1916740
yok tatlım sen olmazsı ki zaten hamılelıgın ılk günlerinde olan biri olmalı belki ilerleyen zamanda serviksin durumu değişiyordurBen yapamam ki son ay perine masajını yapıp yapmamayı bile düşünüyorum kara karayoksa dener yazardım sizin için
sağolasın öyle olsun inşallah inşallah güzel Allahım bana da nasip eder inşallah. sen ve bebişin nasılsınız ?Burada kızlardan öğrendim bende bu yöntemi. Gitmeyen cizgin olsun bir dahaki testinde inşaallah
Çok tatlısın ya
ya kızlar ben size 2 haftadır 2 cm bile içine bakarsanız anlarsınız diyorum bin dereden su getirdiniz yok mikrop kaparım yok ben şey yapamam diye şimdi sırayla hepiniz korıdorun sonu diyorsunuz ya valla muhteşemsiniz seviyorum hepinizi ya
peki yarın ben bir bakayım bu koridor olayına anlatmaya çalışayım bari ya ne yapayım kıyamam size cicilerim
yok cnm düşük degil. burda ateşi cok düşük olup 35.9 larda filan hamile kalip hamileyken ateşi 36.3 olan arkadaslar var. eger bu ay atesi düzenli olctuysen bize onu at ancak oyle yorum yapabiliriz yumurtlama olmus mu diyekızlar selam,
size bir sorum olucakti. adetin 23. günü bugün. döngüm tam bir ay.
benim ateşim de bir yükselme yok hala. 35,9 / 36,2 arasında bir düşüyor bir çıkıyor. sizce yumurtlama olmadı mı? yoksa böyle durumlar olabiliyor mu? bir de 36 düşük bir ısı mi sizce? herkes 37lerden bahsediyor ben hiç 37 görmedim neredeyse
Kuzum siz aşılamaya mi geçecektiniz? Yanlış mı hatırlıyorum?? Biliyorum çok üzücüateşe rağmen yaptım testi yine tek çizgi ben ne zamam hamile kalıcam yaa tükendim artık
valla ben dedım sıra sana geldı sen vemissdincer yakındır güzel haberleriniz
inşallah inşallah canımcım
merhaba canım,kızlar selam,
size bir sorum olucakti. adetin 23. günü bugün. döngüm tam bir ay.
benim ateşim de bir yükselme yok hala. 35,9 / 36,2 arasında bir düşüyor bir çıkıyor. sizce yumurtlama olmadı mı? yoksa böyle durumlar olabiliyor mu? bir de 36 düşük bir ısı mi sizce? herkes 37lerden bahsediyor ben hiç 37 görmedim neredeyse
Kuzum siz aşılamaya mi geçecektiniz? Yanlış mı hatırlıyorum?? Biliyorum çok üzücühepimiz burda yaşıyoruz. Yok ovu oldu mu yok tuttu mu stressi mahvediyo yipraniyoruz.. ama bunlar bi imtihan. İnsAllah Rabbim son negatifini göstermiştir..
Cnm ya ilk senin Ateş'e baktım Düşüşü görünce üzüldüm ne denir bilmiyorum Rabbim sizin gibi yenileri biZler gibi senelerce bekletmesin inşallah.inşallah en kısa zamanda babana müjdeyi verirsinyok canım yaa daha aşılamanın adı bile yok 2. klomendi bu 6 ya kdr devam dedi doktor hsg çektirmek istiyorum aslında yumurtlamada zamanlama da sıkıntı yok niye gebelik oluşmuo kimyasal bile olmadı bakasana
Ateş güzel gidiyor çalışmalarda yerinde birşey demek için erken Hayırlısı diyelim inşallahAteşim bugün tavan yaptı...sağ kasığımda batmalar var....Cumalar hürmetine hayra delalet olsun Rabbim....Veson
teşekkür ederim canımmerhaba canım,
Bazı döngümüzde yumurtlama olmayabilir. Vücut ısısı da kişiden kişiye hatta mevsime göre bile değişiklik gösterebilir. Bazıları 36.3 ile gebe kalırken bazıları 37 ile gebe kalıyor.
Sağol canım benim...sizin yüreğinizin güzelliği ablacım...
amin gülüm inşallah...bugün moralim çok bozuk...çocuğumun öğretmeni zorunlu nedenlerden dolayı gidiyor..yeni öğretmen gelene kadar kızım evde kış günü gene daralacak..inşallah çabucak bir öğretmen atanır ya...Ateş güzel gidiyor çalışmalarda yerinde birşey demek için erken Hayırlısı diyelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?