Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu anlattığın tırtıklı koridoru bende mantar için fitil kullanırken farketmiştim çok şaşırmıştım vajen yolu böyle bişey mi diye

ya kızlar ben size 2 haftadır 2 cm bile içine bakarsanız anlarsınız diyorum bin dereden su getirdiniz yok mikrop kaparım yok ben şey yapamam diye şimdi sırayla hepiniz korıdorun sonu diyorsunuz ya valla muhteşemsiniz seviyorum hepinizi ya

peki yarın ben bir bakayım bu koridor olayına anlatmaya çalışayım bari ya ne yapayım kıyamam size cicilerim

Ben yapamam ki son ay perine masajını yapıp yapmamayı bile düşünüyorum kara kara yoksa dener yazardım sizin için
yok tatlım sen olmazsı ki zaten hamılelıgın ılk günlerinde olan biri olmalı belki ilerleyen zamanda serviksin durumu değişiyordur

Çok tatlısın ya

Reactions: iiz
kızlar selam,
size bir sorum olucakti. adetin 23. günü bugün. döngüm tam bir ay.
benim ateşim de bir yükselme yok hala. 35,9 / 36,2 arasında bir düşüyor bir çıkıyor. sizce yumurtlama olmadı mı? yoksa böyle durumlar olabiliyor mu? bir de 36 düşük bir ısı mi sizce? herkes 37lerden bahsediyor ben hiç 37 görmedim neredeyse

ateşe rağmen yaptım testi yine tek çizgi ben ne zamam hamile kalıcam yaa tükendim artık

Reactions: iiz
yok cnm düşük degil. burda ateşi cok düşük olup 35.9 larda filan hamile kalip hamileyken ateşi 36.3 olan arkadaslar var. eger bu ay atesi düzenli olctuysen bize onu at ancak oyle yorum yapabiliriz yumurtlama olmus mu diye

ateşe rağmen yaptım testi yine tek çizgi ben ne zamam hamile kalıcam yaa tükendim artık
Kuzum siz aşılamaya mi geçecektiniz? Yanlış mı hatırlıyorum?? Biliyorum çok üzücü hepimiz burda yaşıyoruz. Yok ovu oldu mu yok tuttu mu stressi mahvediyo yipraniyoruz.. ama bunlar bi imtihan. İnsAllah Rabbim son negatifini göstermiştir..

valla ben dedım sıra sana geldı sen ve missdincer yakındır güzel haberleriniz

inşallah inşallah canımcım
merhaba canım,
Bazı döngümüzde yumurtlama olmayabilir. Vücut ısısı da kişiden kişiye hatta mevsime göre bile değişiklik gösterebilir. Bazıları 36.3 ile gebe kalırken bazıları 37 ile gebe kalıyor.

yok canım yaa daha aşılamanın adı bile yok 2. klomendi bu 6 ya kdr devam dedi doktor hsg çektirmek istiyorum aslında yumurtlamada zamanlama da sıkıntı yok niye gebelik oluşmuo kimyasal bile olmadı bakasana

yok canım yaa daha aşılamanın adı bile yok 2. klomendi bu 6 ya kdr devam dedi doktor hsg çektirmek istiyorum aslında yumurtlamada zamanlama da sıkıntı yok niye gebelik oluşmuo kimyasal bile olmadı bakasana
Cnm ya ilk senin Ateş'e baktım Düşüşü görünce üzüldüm ne denir bilmiyorum Rabbim sizin gibi yenileri biZler gibi senelerce bekletmesin inşallah.inşallah en kısa zamanda babana müjdeyi verirsin

zafrina89 ates cidden saglam düşmüş test de negatif ama hemen umut yitirmek yok. devam canim. LeYLa_21 ablacim duan ne guzel ve ateş de
Sağol canım benim...sizin yüreğinizin güzelliği ablacım...
Ateş güzel gidiyor çalışmalarda yerinde birşey demek için erken Hayırlısı diyelim inşallah
amin gülüm inşallah...bugün moralim çok bozuk...çocuğumun öğretmeni zorunlu nedenlerden dolayı gidiyor..yeni öğretmen gelene kadar kızım evde kış günü gene daralacak..inşallah çabucak bir öğretmen atanır ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…