Öğretmen Değişikliği de kötü ya geçen sene bizim kız da üç öğretmen değiştirdi hep afalladı okula gitmek istemedi falanSağol canım benim...sizin yüreğinizin güzelliği ablacım...
amin gülüm inşallah...bugün moralim çok bozuk...çocuğumun öğretmeni zorunlu nedenlerden dolayı gidiyor..yeni öğretmen gelene kadar kızım evde kış günü gene daralacak..inşallah çabucak bir öğretmen atanır ya...
sorma canım ya...çok kötü gerçekten...hayırlısı bakalım..inşallah iyi biri daha gelir...Öğretmen Değişikliği de kötü ya geçen sene bizim kız da üç öğretmen değiştirdi hep afalladı okula gitmek istemedi falan
ohoooo dur bakalim hemen koyverme. yakinda gelcek o bebis insallahyok canım yaa daha aşılamanın adı bile yok 2. klomendi bu 6 ya kdr devam dedi doktor hsg çektirmek istiyorum aslında yumurtlamada zamanlama da sıkıntı yok niye gebelik oluşmuo kimyasal bile olmadı bakasana
canım malesef yine kocaman negatif yine tutmadı yine ol madı yüreğimdeki ateşi yangını tahmin edersiniz vesonum içim acıyor yüregim yanıyor be kardeşim ne söylesem az Rabbim inşallah sizlere nasip etsin inşallah benim umudum kalmadı canım yinede aklına gelmişim allah razı olsun anam bile takma kafana deyip duruyo eşim çok kötü belli etmiyo çok agladık sarılarak kimse anlamıyo canım bizi sadece burda ki bacılar anlıyo hepimiz in derdi aynı evlat bizim artık yüreğimizde sönmeyen ölene kadar sönmeyecek evlat kokusu Rabbim sizlere nasip etsin inşallah bacım
ahhhh canim yaa kiymamcanım malesef yine kocaman negatif yine tutmadı yine ol madı yüreğimdeki ateşi yangını tahmin edersiniz vesonum içim acıyor yüregim yanıyor be kardeşim ne söylesem az Rabbim inşallah sizlere nasip etsin inşallah benim umudum kalmadı canım yinede aklına gelmişim allah razı olsun anam bile takma kafana deyip duruyo eşim çok kötü belli etmiyo çok agladık sarılarak kimse anlamıyo canım bizi sadece burda ki bacılar anlıyo hepimiz in derdi aynı evlat bizim artık yüreğimizde sönmeyen ölene kadar sönmeyecek evlat kokusu Rabbim sizlere nasip etsin inşallah bacım
canım yaşın gencse hiç korkma benim korkum çok 2 aşılama 2 tüp bebek negatif kolay değil ve beni en çok üzen yaşım 42 umut yok be bacım ahhh yaşım 37 olsa ona bile razıyım Rabbim sizlere nasip etsin bizim madi iyice dibe vurdu ahhh ahh vla para olsa bida yaptırırdım sakın sizler pes etmeyin lütfenahhhh canim yaa kiymambenim de 2. tüp denemesindede saglikli gebelik olmadi. seni cok iyi anliyorum. hersey bitti artik istemiyorum dedim. en az 1 sene hic biseu yapmicam dedim. cok üZüldüm. ama zamam gectikce acımın yerini yine umut aldı. çünkü o bebegi deliler gibi istiyorum insallah Rabbim bize normal yoldan nasip eder artik
Canım hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki..ama ne olur umidini kesme duayı elden bırakma toparlan ve kaldıgın yerden devam et bir gun inşallah seninde bebişin olacak ben inanıyorum.canım malesef yine kocaman negatif yine tutmadı yine ol madı yüreğimdeki ateşi yangını tahmin edersiniz vesonum içim acıyor yüregim yanıyor be kardeşim ne söylesem az Rabbim inşallah sizlere nasip etsin inşallah benim umudum kalmadı canım yinede aklına gelmişim allah razı olsun anam bile takma kafana deyip duruyo eşim çok kötü belli etmiyo çok agladık sarılarak kimse anlamıyo canım bizi sadece burda ki bacılar anlıyo hepimiz in derdi aynı evlat bizim artık yüreğimizde sönmeyen ölene kadar sönmeyecek evlat kokusu Rabbim sizlere nasip etsin inşallah bacım
ben seni 38 filan saniyordum kiyamamcanım yaşın gencse hiç korkma benim korkum çok 2 aşılama 2 tüp bebek negatif kolay değil ve beni en çok üzen yaşım 42 umut yok be bacım ahhh yaşım 37 olsa ona bile razıyım Rabbim sizlere nasip etsin bizim madi iyice dibe vurdu ahhh ahh vla para olsa bida yaptırırdım sakın sizler pes etmeyin lütfen
bencede cnm tabiki en doğrusu sana mantikli gelen senin kafana yatan. bi de artik bayaga tecrube kazandik o yuzden bazi fikirler mantigimiza daha yakin geliyor. ben kararsiz kaldigim zamanlar doktoruma guveniyorsam doktoruma birakiyorum. mesela 2. aşılama bana da mantikli gelmemisti ama sirf tüp bebek raporu icin yaptirmistimYa kızlar bu drların her dediğini uyguluyor musunuz?onlar önerir elbet ama biz hasta olarak kendi tercihlerimizi yapmalıyız
Banada drlar aşılama önerdi ben tercih etmedim tüp yaptırdım sonuc negatif olsada pişman değilim sorunumuzu hiç değilse öğrenmiş olduk boşuna 3 kere aşılama yapıp hem maddi hem manevi yıpranacaktım..
Aynen oyle rapor için yapılabilir bende rapor isteseydim mecbur yaptırırdım ama raporsuz yaptırmayı tercih ettimbencede cnm tabiki en doğrusu sana mantikli gelen senin kafana yatan. bi de artik bayaga tecrube kazandik o yuzden bazi fikirler mantigimiza daha yakin geliyor. ben kararsiz kaldigim zamanlar doktoruma guveniyorsam doktoruma birakiyorum. mesela 2. aşılama bana da mantikli gelmemisti ama sirf tüp bebek raporu icin yaptirmistim
Oh oh maşallah güzel büyümüş bebek olsun inşallah ben de iki hamileligimde de choriomon kullandım canım ama kalcadan vurdurdum inşallah sana da nasip olsunKizlaaaarrrr mucize oldu bugünkeşke mucize oldu yumurtlamadan hamile kalmışım diyebilseydim ama benimki daha küçük bisey. pazartesi kontrolde yumurtam yoktu bugun (4 günde) 19mm olmuş yaramaz yumurta bi anda büyüyüvermis. 4 günde arisutu, incir ve @sumbulkokusu nun tavsiyesi ile çörek otu kullandim. ha bi de her zamanki gibi inofolic bi de hayit otu iceren yeni bi hap iciyorum artik hangisi fayda etti bilmem.
şaşkın doktor diyoki kendliginden catlayadabilir catlamayadabilir bi bakalim catlamazsa diğer ay igne veririm diyo. kadina ben bu ay sirf yumurtayi catlatsin diye gittimneyse ben ısrar edince catlatma ignemi yazdi. pregnly yazmis piyasa da yokki. choriomin buldum. eczaci daha bi şaşkın normal şırınga verdi yaninda, bilmesem koca igneyi göbeğime batircam diye ugrascam. insülin ignesi vermeniz lazim deyince pardon bilmiyordum diyo.
neyse bu bi anda büyüyen yumişim belki bebek olur hala umudum var östrojen hormonu sagolsun (yumurtlama öncesi pozitif umutlu olmamizi östrojen sagliyormus)
Hakikaten merak ettim. Eslerimiz fark ediyomuymus? Bazen aşırı zor oluyor. O zaman sertleşmiş olabilir mi rahimimiz? Genelde ya regl oncesi ya da hemen regl sonrasi cok aciyor? Bu ay benim ovu zamanindan 1-2 gun sonra da agridi..Kızlar dün akşam @Cok da Seyapmamak Lazim mesaj göndermiş
Kizlar disardan oldum gulmekten:)) Veson parmak kisa ise falan deyince esime sordum sen sonundaki seyin yumusak sert olusunu hissediyor musun diye sok olmus halde bakakaldi :))
Sumbulkokusu emeklerin icin cok tesekkurler)
Saskin anne ZehreNur un dedigi gibi hist sonrasi yapisiklik olmasin diye verdi doktor. Ve evet bence de bu kadar yuksek doz ve uzun sure engelledi yumurtlamayi... doktora da gidemedim ki iste ogreneyim aman bu ay havlu atiyorum artik bir daha ki aya ins..
ShinSeGi klomen olunca demek birbirini dengeliyor bilemedim ya.. ff de tablo aratt?m ama benim kadar uzun kullanani bulamadim. 1 hafta 10 gun kullanmislar ostrojeni en fazla..
Elcanki senin durum farkli zaten bu ay yumurtlama olmasa bile hormonlarini rahmini bir sonraki aya hazirlamis olur. Sen bana bakma hic.
Zafrina sen de bozma moralini sumbulkokusu kizacak ama parmakla gebelik erkenden belli olmaz diyorum ben israrla :/ kirmizi kart yemeden uzulmek yok.
Iyi geceler hepinize...
Benimki fark ediyor adete yakın sert bişeye carpıyor diyor ovu zamanı yokHakikaten merak ettim. Eslerimiz fark ediyomuymus? Bazen aşırı zor oluyor. O zaman sertleşmiş olabilir mi rahimimiz? Genelde ya regl oncesi ya da hemen regl sonrasi cok aciyor? Bu ay benim ovu zamanindan 1-2 gun sonra da agridi..
Ben o zaman bugun iliskiye gireyimBenimki fark ediyor adete yakın sert bişeye carpıyor diyor ovu zamanı yok
Adete yakın agrılı oluyor ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?