Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence genetikte sorun yoksa tekrarlayan düşükler yoksa maddi de sorun yoksa ilk 3 deneme normal tüp bebek denemek mantikli geliyor bana. çünkü ilk 3 denemede başarı şansı cok yüksek deniyor. 3 deneme de olmazsa ondan sonra cgh pgt gibi yontemlere gecmek lazim.

mesela 3. denemede de ben normal tüp denicem ama bu sefer farkli olarak uzun protokol, dondurulmus transfer ve de histeroskopi ile rahme cizik atma denicem. insalla son deneme olur tutar. tutmazsa ondan sonra artik heralde cgh pgt gibi yöntemlere yönelirim

Beni cok duygulandirdin zaten dokunsan aglicak kivamdayim..yasadiklarimi hislerimi senin cumlelerinde buldum..cogumuz ayni hissediyoruz zaten..umudunu yitirme bende 4 yil bekledim rabbim en hayirli zamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah canim..inaniyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Hakikaten merak ettim. Eslerimiz fark ediyomuymus? Bazen aşırı zor oluyor. O zaman sertleşmiş olabilir mi rahimimiz? Genelde ya regl oncesi ya da hemen regl sonrasi cok aciyor? Bu ay benim ovu zamanindan 1-2 gun sonra da agridi..
Bugün gir ilişkiye bakalım sor ne diyecek koca bir Boşluk mu yoksa sert birşeye mi denk geliyor:))

ShinSeGi canim igneyi nerden vuruyorsun benim dr tam gobek orta hizala demisti..o ay hamile kalan arkadasimda yumurtalarin ne yondeyse o tarafa yakin vur dedi..bilmiyorum bir ise yararmi ama bir fikir..insallah rabbim.. bebisine vesile olsun..insallahh

Daha ovulasyon olmamış cnm ateş ölçmeyi Bırakma ama bakalım nasıl ilerleyecrk

Daha ovulasyon olmamış cnm ateş ölçmeyi Bırakma ama bakalım nasıl ilerleyecrk
Psikoloji onemli guya ama benim psikoloji yerlerde
Kendimi iyi hissetmiyorum hic kendiliginden hamile kalanlara gipta ile bakiyorum
Hicbir pproblemimiz yokken olmuyor iste nasip tabi ama insan uzuluyor elde degil

canim valla doktora yumurta ne tarafta diye sormayi bile unutmusum :) göbek deliginin 4 parmak ilerisine yaptim sağ tarafa. sağ tarafta hafif ağrım var gibi. hayırlısı artik

Sen iki aydır zor günler geçirdin.düzenin bozuldu ovulasyon olmadı falan ama bu ay ateş çok sakin ilerliyor ani iniş çıkışlar yok.bana bu ay çatlayacak gibi geldi.rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.bak mucizeler de oluyor Nazah 8 Yıldır hiç hamile kalamamış bu sene iki kez nerde ise arka arkaya hamile kaldı.hem de son gebelik doğal yolla kendiliğinden.evet zor ama Rabbimdan ümidimizi kesmeyelim inşallah.
Psikoloji onemli guya ama benim psikoloji yerlerde
Kendimi iyi hissetmiyorum hic kendiliginden hamile kalanlara gipta ile bakiyorum
Hicbir pproblemimiz yokken olmuyor iste nasip tabi ama insan uzuluyor elde degil
e

2. De çizik atmayı banada önerdiler.bence mutlaka yapılmalı tüp topiğinde biri bu işlemden bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldı demem o ki 2. Tüpte mutlaka yapılmalı zaten cok cok basit bi işlemmiş

azap_cicegi cnm ne yaptın sonuç açıklandı mu?

denizege34 cnm senin transfer ne zaman belli oldu mu?

Pazartesi veya salı olacakmış, laboratuvar embriyoların durumuna göre haber verecekmiş cnm.
Bugün crinone jele başladım, kalçadan proluton depot iğne yapıldı bakalım yarınki ateşim nasıl çıkacak:)bir de ovitrelle yapıldı çatlatma iğnesi. hormon manyağı oldum bütün hormonlar tavan

Usg bakıldı mı yumurta var mıydı?

hadi hayırlısı olsun canım, bugün kaçıncı gün ki, nasıl büyümüş öyle hemen maşallah.. incir ve çörekotu bayağ işe yarıyor sanırım:))

Usg bakıldı mı yumurta var mıydı?

usg bakıldı, yumurta var mı diye sormadım açıkçası rahime odaklanmıştım:))yumurtalar temiz dedi sadece.
Ama ben ekranda görmedim cnm, sanırım yoktu.. zaten ilişki de olamaz artık, jel kullanırken zor olur sanki

2. De çizik atmayı banada önerdiler.bence mutlaka yapılmalı tüp topiğinde biri bu işlemden bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldı demem o ki 2. Tüpte mutlaka yapılmalı zaten cok cok basit bi işlemmiş

benim de ikincide çizik atılmıştı, histerokopi ile yapılıyor. Tutunması kolaylaşıyormuş.. İnşallah size vesile olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…