Tmm cnm inşallah 1. Kalite olur embriyoları da bu sefer Rabbim yüzünü güldürür inşallahusg bakıldı, yumurta var mı diye sormadım açıkçası rahime odaklanmıştım:))yumurtalar temiz dedi sadece.
Ama ben ekranda görmedim cnm, sanırım yoktu.. zaten ilişki de olamaz artık, jel kullanırken zor olur sanki
Tmm cnm inşallah 1. Kalite olur embriyoları da bu sefer Rabbim yüzünü güldürür inşallah
ohoooo dur bakalim hemen koyverme. yakinda gelcek o bebis insallah
ohoooo dur bakalim hemen koyverme. yakinda gelcek o bebis insallah
dah 2. yi kullandım doktor 6ya kdr yolu var daha fazla kullanamazsın dedi hsgyide ortada veya klomenler işe yaramazsa çektirebilirsin senin kararın demişti bn bi ay daha klomen kullanıyım diyorum olmazsa öbür aya hsg çektircem kafaya koydumCanım hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki..ama ne olur umidini kesme duayı elden bırakma toparlan ve kaldıgın yerden devam et bir gun inşallah seninde bebişin olacak ben inanıyorum.
Ben daha iki ay once negatif sonuc aldım bizde cok agladık ama hayat devam ediyor kendi capımızda b planları yapıyoruz yeni tedavi için rota çiziyoruz..bu bile iyi hissettiriyor..
Kaçıncı denemendi canım hangi merkezde yaptırdın
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün
zafrina89 canım 6 klomen mi?hsg bile cekilmemişsin belki tüplerin kapalı 6 kere vucuduna hormon mu alacaksın?hormon ilacları kullanmak uzun vadede çok zararları var.en çok bilineni de yum rezervini azaltması.bir an once hsg cektir için rahat yola devam et. 6 klomen yerine bundan sonra aşılama düşün hiç değilse tüp raporu çıkarırsın
Forumda bi ark bi seneyi gecmişti cocuk olmamıstı en son hsg cekildi iki tüpte kapalı cıktı o ark cok pişman onceden bktrmgı için
Şimdi tüpe hazırlanıyor
o bende de var ya eşime açık açık sormadım ama bi engele takılıo içerde belli yaniBenimki fark ediyor adete yakın sert bişeye carpıyor diyor ovu zamanı yok
Adete yakın agrılı oluyor ilişki
Sen iki aydır zor günler geçirdin.düzenin bozuldu ovulasyon olmadı falan ama bu ay ateş çok sakin ilerliyor ani iniş çıkışlar yok.bana bu ay çatlayacak gibi geldi.rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.bak mucizeler de oluyor Nazah 8 Yıldır hiç hamile kalamamış bu sene iki kez nerde ise arka arkaya hamile kaldı.hem de son gebelik doğal yolla kendiliğinden.evet zor ama Rabbimdan ümidimizi kesmeyelim inşallah.
e
Evet canım 5 gün kullanılıyo o ilaçShinSeGi ZehreNur kızlar size prednol verilmişmiydi? Transfere kadar yazılmış sadece
Bu aradaThemodernmumma nerelerdesin canım hiç sesin çıkmıyor?
Canim bi antibiyotik var penseptyl mi oyle bir sey eve gidinxe bakarim. O iyi geliyor da simdi hamilesin. Bol bol su tuket.Ya kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum yine yanma sancı var kadın doğum acile gittim beta istedi sadece onu görmem lazım dedi önceki testi gösterdim benim şikayetim idrar yolu dediysem de idrar tahlili istemedi en azından monurol iciyodum maydanoz suyu rahatlatiyodu şimdi onu da yapamam kinormal acile mi gitsem
Hamilelikte kullanılan bi ilaç mi ? ben de idrar tahlili yapar duruma göre uygun bi ilaç verir dedim ama önce beta gorecekmis ya ikisini ver ışte bakarsın durumuna da sinir oldum ya bu devlet hastaneleri özellikle acil niye benim asabımı bozuyor böyleCanim bi antibiyotik var penseptyl mi oyle bir sey eve gidinxe bakarim. O iyi geliyor da simdi hamilesin. Bol bol su tuket.
Merhaba canim, benim tempo o kadar yogun ki biraz icime kapanmak istedim. Ne asamadasin ? Bana estrofem verdiler transfer oncesi ve proluton depot igne.ShinSeGi ZehreNur kızlar size prednol verilmişmiydi? Transfere kadar yazılmış sadece
Bu aradaThemodernmumma nerelerdesin canım hiç sesin çıkmıyor?
Yok anam yok ben hayatimda bi kere gittimHamilelikte kullanılan bi ilaç mi ? ben de idrar tahlili yapar duruma göre uygun bi ilaç verir dedim ama önce beta gorecekmis ya ikisini ver ışte bakarsın durumuna da sinir oldum ya bu devlet hastaneleri özellikle acil niye benim asabımı bozuyor böyle
Kiz sen hamile misinnnn ? Hayirli olsun valla nasil betan ?Ya kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum yine yanma sancı var kadın doğum acile gittim beta istedi sadece onu görmem lazım dedi önceki testi gösterdim benim şikayetim idrar yolu dediysem de idrar tahlili istemedi en azından monurol iciyodum maydanoz suyu rahatlatiyodu şimdi onu da yapamam kinormal acile mi gitsem
Eşim dedi aslında özele gidelim diye boşver şimdi dedim yakın diye devlete gittik keşke gitdeymisiz neyse su içeyim bolca rahtlamazsam giderimYok anam yok ben hayatimda bi kere gittim
Devlete bin pisman oldum psikolojim bozuldu. Valla bilmiyorum. Antibiyotik önermiyorlar o yuzden degildir bence.. illa elli defa soyletirler. Hakikaten beta ne alaka idrar yoluyla.. luzumsuz doktor mu ararsin? Cokkk
Her ikisi de doğrudur cnm bazı dereceler Arasında fark oluyor o Yüzden hangi derece ile başladıysan o derece ile devam et.değiştirmeinsaallah Rabbim nasip eder
Bu arada arkadasim almanyadan derece gonderdi 4 sayılı degilmis malesef oyle zannettim benim derece 36.3 olctu simdi o 36.6 hangisi dogru acaba
belki de bnm 3. tembel yumurta anca büyümüştür yerleşme düşüşüdür dimi valla kafayı yedim regl lekesi gelir onada yerleşme lekesi derim artık
Evet canımK
Kiz sen hamile misinnnn ? Hayirli olsun valla nasil betan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?