Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tmm cnm inşallah 1. Kalite olur embriyoları da bu sefer Rabbim yüzünü güldürür inşallah

Tmm cnm inşallah 1. Kalite olur embriyoları da bu sefer Rabbim yüzünü güldürür inşallah

Amin canım inşallah.. Bu sefer herşey farklı ilerliyor.. Nedense daha umutlu oluyorum o yüzden. Bu arada claxene a gerek görmedi, sadece corasprin verdi

ohoooo dur bakalim hemen koyverme. yakinda gelcek o bebis insallah
ben snein kadar umutlu diilim diyorum bi ay daha klomen takip yapayım öbür aya hsg çektirmeden klomen kullanmıcam bu parmak testinde rahim ağzına dokunuyoruz ya bi doktor bana rahmin sola yatık demişti gerçekten tam ortada diil hafif solda parmağıma değiyo daha ilerisinde de bi anomali var mı tüpler açık mı emin olmak istiyorum

Reactions: iiz
ohoooo dur bakalim hemen koyverme. yakinda gelcek o bebis insallah
ben snein kadar umutlu diilim diyorum bi ay daha klomen takip yapayım öbür aya hsg çektirmeden klomen kullanmıcam bu parmak testinde rahim ağzına dokunuyoruz ya bi doktor bana rahmin sola yatık demişti gerçekten tam ortada diil hafif solda parmağıma değiyo daha ilerisinde de bi anomali var mı tüpler açık mı emin olmak istiyorum
dah 2. yi kullandım doktor 6ya kdr yolu var daha fazla kullanamazsın dedi hsgyide ortada veya klomenler işe yaramazsa çektirebilirsin senin kararın demişti bn bi ay daha klomen kullanıyım diyorum olmazsa öbür aya hsg çektircem kafaya koydum

insaallah Rabbim nasip eder
Bu arada arkadasim almanyadan derece gonderdi 4 sayılı degilmis malesef oyle zannettim benim derece 36.3 olctu simdi o 36.6 hangisi dogru acaba

Ya kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum yine yanma sancı var kadın doğum acile gittim beta istedi sadece onu görmem lazım dedi önceki testi gösterdim benim şikayetim idrar yolu dediysem de idrar tahlili istemedi en azından monurol iciyodum maydanoz suyu rahatlatiyodu şimdi onu da yapamam ki normal acile mi gitsem

Kizlar belimm fena agriyor. Sag bacagima vurdu sizliyor. Dayak yemisim gibi. Bi de grip oluyorum. (((((regl erken gelcek herhalde

Canim bi antibiyotik var penseptyl mi oyle bir sey eve gidinxe bakarim. O iyi geliyor da simdi hamilesin. Bol bol su tuket.

Canim bi antibiyotik var penseptyl mi oyle bir sey eve gidinxe bakarim. O iyi geliyor da simdi hamilesin. Bol bol su tuket.
Hamilelikte kullanılan bi ilaç mi ? ben de idrar tahlili yapar duruma göre uygun bi ilaç verir dedim ama önce beta gorecekmis ya ikisini ver ışte bakarsın durumuna da sinir oldum ya bu devlet hastaneleri özellikle acil niye benim asabımı bozuyor böyle

Yok anam yok ben hayatimda bi kere gittim
Devlete bin pisman oldum psikolojim bozuldu. Valla bilmiyorum. Antibiyotik önermiyorlar o yuzden degildir bence.. illa elli defa soyletirler. Hakikaten beta ne alaka idrar yoluyla.. luzumsuz doktor mu ararsin? Cokkk

K
Kiz sen hamile misinnnn ? Hayirli olsun valla nasil betan ?

Eşim dedi aslında özele gidelim diye boşver şimdi dedim yakın diye devlete gittik keşke gitdeymisiz neyse su içeyim bolca rahtlamazsam giderim

insaallah Rabbim nasip eder
Bu arada arkadasim almanyadan derece gonderdi 4 sayılı degilmis malesef oyle zannettim benim derece 36.3 olctu simdi o 36.6 hangisi dogru acaba
Her ikisi de doğrudur cnm bazı dereceler Arasında fark oluyor o Yüzden hangi derece ile başladıysan o derece ile devam et.değiştirme

K
Kiz sen hamile misinnnn ? Hayirli olsun valla nasil betan ?
Evet canım çok şükür pazartesi 383 çıktı başka yaptırmadım bugün idrar yolundan sikayetle gittim sadece beta istedi doktor çok merak etmiş şuan kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…