Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Idrar testi yap için rahatlar cnm bol su iç

Eşim dedi aslında özele gidelim diye boşver şimdi dedim yakın diye devlete gittik keşke gitdeymisiz neyse su içeyim bolca rahtlamazsam giderim
Valla oyle acillik sorunlarda asla devlete gidilmesinden yana değilim. Sen de artık tercih etme. Bi de hamilesin. Dikkatli ol kuzucum.

Idrar testi yap için rahatlar cnm bol su iç
Yapmadı ki doktor idrar tahlili usteledim hatta idrar testi yapsak ben taş da düşürdüm dedim ama yok beta hcg bakalım dedi baksın şimdi gitmicem sonuç falan göstermeye ondan sonra idrar testi isteyecek bide herhalde git gel bekle sürün işin yoksa aldım sürahiyi yanıma doktor bana o şimdi :) enfeksiyon gebelige bi zarar verir mi ki ondan zaten endişem çok sık yaşıyorum ben bu enfeksiyonu yaa

Evet enfeksiyon maalesef gebelikte risk ve çok sık rastlanılan bir durum.bol bol su iç inan ilaçtan çok daha iyidir.

Valla oyle acillik sorunlarda asla devlete gidilmesinden yana değilim. Sen de artık tercih etme. Bi de hamilesin. Dikkatli ol kuzucum.
Yok bu sondu canım ben artık direk özele giderim aslında benim memleketimde özelden farkı yok acilin de devlet hastanesinin de burda ben çok sinir oluyorum her işine

peki cnm bu kortizon gibi bir şey mi biliyormusun?ona göre yediğime dikkat edeyim . üstünden kortikosteroid yazıyor.
Sanırım oyle tüp topiğinde biri oyle birsey yazmıstı tam hatırlamıyorum emriyoyu yabancı bi madde olarak algılamaması için bunlar bagısıklıgı baskılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…