Idrar testi yap için rahatlar cnm bol su içYa kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum yine yanma sancı var kadın doğum acile gittim beta istedi sadece onu görmem lazım dedi önceki testi gösterdim benim şikayetim idrar yolu dediysem de idrar tahlili istemedi en azından monurol iciyodum maydanoz suyu rahatlatiyodu şimdi onu da yapamam kinormal acile mi gitsem
Valla oyle acillik sorunlarda asla devlete gidilmesinden yana değilim. Sen de artık tercih etme. Bi de hamilesin. Dikkatli ol kuzucum.Eşim dedi aslında özele gidelim diye boşver şimdi dedim yakın diye devlete gittik keşke gitdeymisiz neyse su içeyim bolca rahtlamazsam giderim
Evet canım 5 gün kullanılıyo o ilaç
Hayirli olsun canim cok sevindim adina. Kucagina almak nasip olsun.Evet canımçok şükür pazartesi 383 çıktı başka yaptırmadım bugün idrar yolundan sikayetle gittim sadece beta istedi doktor çok merak etmiş şuan kaç
Yapmadı ki doktor idrar tahlili usteledim hatta idrar testi yapsak ben taş da düşürdüm dedim ama yok beta hcg bakalım dedi baksın şimdi gitmicem sonuç falan göstermeye ondan sonra idrar testi isteyecek bide herhalde git gel bekle sürün işin yoksa aldım sürahiyi yanıma doktor bana o şimdi :) enfeksiyon gebelige bi zarar verir mi ki ondan zaten endişem çok sık yaşıyorum ben bu enfeksiyonu yaaIdrar testi yap için rahatlar cnm bol su iç
Merhaba canim, benim tempo o kadar yogun ki biraz icime kapanmak istedim. Ne asamadasin ? Bana estrofem verdiler transfer oncesi ve proluton depot igne.
Amin inşallah canım pazartesi bo keseyi göreyim inşallah bi tane kız kalp atışı yokmuş yatış yapılıyordu çok ağlıyordu beni çok etkilediHayirli olsun canim cok sevindim adina. Kucagina almak nasip olsun.
Evet enfeksiyon maalesef gebelikte risk ve çok sık rastlanılan bir durum.bol bol su iç inan ilaçtan çok daha iyidir.Yapmadı ki doktor idrar tahlili usteledim hatta idrar testi yapsak ben taş da düşürdüm dedim ama yok beta hcg bakalım dedi baksın şimdi gitmicem sonuç falan göstermeye ondan sonra idrar testi isteyecek bide herhalde git gel bekle sürün işin yoksa aldım sürahiyi yanıma doktor bana o şimdi :) enfeksiyon gebelige bi zarar verir mi ki ondan zaten endişem çok sık yaşıyorum ben bu enfeksiyonu yaa
Yok bu sondu canım ben artık direk özele giderim aslında benim memleketimde özelden farkı yok acilin de devlet hastanesinin de burda ben çok sinir oluyorum her işineValla oyle acillik sorunlarda asla devlete gidilmesinden yana değilim. Sen de artık tercih etme. Bi de hamilesin. Dikkatli ol kuzucum.
Ay bakmadı kör olasıca doktor ben suyu surahiyle içiyorum şimdi bardak kullanmadanEvet enfeksiyon maalesef gebelikte risk ve çok sık rastlanılan bir durum.bol bol su iç inan ilaçtan çok daha iyidir.
Sanırım oyle tüp topiğinde biri oyle birsey yazmıstı tam hatırlamıyorum emriyoyu yabancı bi madde olarak algılamaması için bunlar bagısıklıgı baskılıyormuşpeki cnm bu kortizon gibi bir şey mi biliyormusun?ona göre yediğime dikkat edeyim . üstünden kortikosteroid yazıyor.
Abartma dur wc den çıkamazsın şimdi:))) 2-3 litreyi geçmeAy bakmadı kör olasıca doktor ben suyu surahiyle içiyorum şimdi bardak kullanmadan
Ay kese bile görülür:))Neyse en azından beta 2103 çıkmış daha yaptırmam herhalde pazartesi doktorum gerek görmez dimi kese de görürse artık kan verme sıkıntım var zaten
Ay zaten işkence çekiyorum idrarda yanma var yaAbartma dur wc den çıkamazsın şimdi:))) 2-3 litreyi geçme
Pazartesi inşallah görücez ay çok heyecanlıAy kese bile görülür:))
az kaldı az kaldı inşallahateşe rağmen yaptım testi yine tek çizgi ben ne zamam hamile kalıcam yaa tükendim artık
Sanırım oyle tüp topiğinde biri oyle birsey yazmıstı tam hatırlamıyorum emriyoyu yabancı bi madde olarak algılamaması için bunlar bagısıklıgı baskılıyormuş
vayy ateşin uçmuş resmen. hayır olsun inşallahAteşim bugün tavan yaptı...sağ kasığımda batmalar var....Cumalar hürmetine hayra delalet olsun Rabbim....Veson
Neyse en azından beta 2103 çıkmış daha yaptırmam herhalde pazartesi doktorum gerek görmez dimi kese de görürse artık kan verme sıkıntım var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?