Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. De çizik atmayı banada önerdiler.bence mutlaka yapılmalı tüp topiğinde biri bu işlemden bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldı demem o ki 2. Tüpte mutlaka yapılmalı zaten cok cok basit bi işlemmiş
denemekte fayda var. bana hic histeroskopi yapilmadi hem onu da yaptirmis olurum

Son düzenleme:
Reactions: iiz

yok canımcım kızarmıyım hiç. benimde kafam karıştı zaten.

bence de cnm bi an evvel rahim filmini cektir öyle devam et

bol bol su ic cnm en iyi çözüm. arada karbonatli su da ic. bi günde 3-4 litre ic cok iyi geliyor

vavv çok güzel haber. bu ayın boş geçmemesine sevindim o kadar vitaminler aldın boşa gitmesin. bir tuhaf ya bazen sağlıkçılar basit herkesinbilecegi şeyleri bile bilmiyorlar

ohoooo masallah. vajinal bakilda kese bile görülür. cok güzel artti. kiz seninki de ikiz olmasin
Pazartesi olmaz bana artık heyecanlıyım :))) ikiz kadar yukselmedi canım ya ne yalan söyliyim kan verince hep bi heyecan basiyo yükseldi mi acaba hep düşecek korkusu var

aa gerçekten de değer ne kadar yüksek maasallah ya sankı ikiz gibi hadi hayırlısı olsun inşallah

elmol bence de bu değerle kese görünür
Inşallah canım ikiz de sanki daha da yükseliyor bakalım pazartesi herşey belli olacak artık

Hakikaten merak ettim. Eslerimiz fark ediyomuymus? Bazen aşırı zor oluyor. O zaman sertleşmiş olabilir mi rahimimiz? Genelde ya regl oncesi ya da hemen regl sonrasi cok aciyor? Bu ay benim ovu zamanindan 1-2 gun sonra da agridi..
tabi farkediyor. daralma ve sertleşme oluyor. aynen dediğin gibi rahim regl öncesi sertleşiyor. işte biz de bundan bahsediyoruz

@Cok da Seyapmamak Lazim , canımcım sen iddialıyım diyorsun ya tabi önemli olan doğru bilğiye ulaşmak ama bunu bilmemizin en iyi yolu bence kızlardan biri mesela der ki , ben parmakla kontrolümü yaptım ve evet rahim cok sert elime değiyor yani ben bu ay kesin reg olucam der sonra tam tesri olur bebek olur ve biz de deriz ki aa evet biz yanlış biliyormuşuz büyük ihtimal

galiba yanlış olan şey biizm anlatma şeklimiz rahim indi demek yerine hani kızlar bogaz diyor ya ( tavuk boynuna genzıyor gercekten de değil mi kızlar ) onun sertleşip iyice girişe yanaşması şişmesi y da yumuşak olup o bölgeyi sıkıştırmaması

galiba kontrol de biz yanlış yapmadıkta anlam karışıklığı oldu bana hala bu tesbit doğruymuş gibi geliyor ama denemeye anlamaya ve okumaya fikir yürütmeye devam edelim tabi emin olmanın yolunu bulana kadar

Kızlar yazılarınızı tek tek okudum hepinizden Allâh razı olsun Rabbim tez vakitte kulaklarınızı doldursun inş alıntı yapmıştım hepsi silindi anladım bişi arkadaşlardan biri sormuş bu kaçıncı diye bu 2. Tüp bebek denemem ank özel hastane de yaptırdım canım @ Veson saol kardeşim allah Razı olsun ama biliyosun benim dogal yolla hamile kalmam olanaksız rahim duvarı sorun kalbimden dilimden dualar hiç durmuyor allahım A sıgındım Rabbim ne eyler ne eyler se güzel eyler Rabbim den gelen başım üstüne allah kötüsün den korusun @ elmol bacımmm hamilemisin hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

senin kendin ile ilgii yazdıklarını okudugumda hep aynı şeyi düşünüyorum. sen kendiliğinden olma şansını kafanda silmişsin o kadar inanmışsın ki tedaviyle oabilecegine. oysa yaşın küçük, yeni evlisin, üstelik bir sorunun yok
kendine hiç şans vermiyorsun. oysa şansın da var zamanın da var koşullarında var

hayırlı olsun. bebek olsun inşallah. merakla takip ediyoruz

ben senden çok umutluyum hatta bu 1-2 ay içinde güzel haberin gelecek inşallah.
aslında var ya hsg hepimiz çektirmeliyiz bir baktık 3-4 ay kendilğindne olmuyor hemen tedavi başlamadan başında yapmalıyız işte yanlış sıra izliyoruz. benim şimdi gittiğim doktor hsg ni görmeden hiç bir şey yapmam dedi bana . ben bu ayı boş geçmeyelim klomen kullanayım dedim bana hayır dedi önce hsg boşu boşuna neden yumurtalıkları yoralım eger rahımde sorun vars ayapılan her şey zaten boşuna tüplerden yumurtaya sperm ulaşmadıktan sonra neye yarar ki

ben bu ay hamile olmazsam gelecek aya hcg çektireceğim

kiz normalle yolla olmayacagini düşünsem yumurta takibi yaptirir miyim :) ama kesin dogalla yolla hamile kalirim da diyemiyorum. eğer 3. deneme olursa bunlari yaparim yazmak istedim kesin yaptircak demek istemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…