denemekte fayda var. bana hic histeroskopi yapilmadi hem onu da yaptirmis olurum2. De çizik atmayı banada önerdiler.bence mutlaka yapılmalı tüp topiğinde biri bu işlemden bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldı demem o ki 2. Tüpte mutlaka yapılmalı zaten cok cok basit bi işlemmiş
Kızlar dün akşam @Cok da Seyapmamak Lazim mesaj göndermiş
Kizlar disardan oldum gulmekten:)) Veson parmak kisa ise falan deyince esime sordum sen sonundaki seyin yumusak sert olusunu hissediyor musun diye sok olmus halde bakakaldi :))
Sumbulkokusu emeklerin icin cok tesekkurler)
Saskin anne ZehreNur un dedigi gibi hist sonrasi yapisiklik olmasin diye verdi doktor. Ve evet bence de bu kadar yuksek doz ve uzun sure engelledi yumurtlamayi... doktora da gidemedim ki iste ogreneyim aman bu ay havlu atiyorum artik bir daha ki aya ins..
ShinSeGi klomen olunca demek birbirini dengeliyor bilemedim ya.. ff de tablo aratt?m ama benim kadar uzun kullanani bulamadim. 1 hafta 10 gun kullanmislar ostrojeni en fazla..
Elcanki senin durum farkli zaten bu ay yumurtlama olmasa bile hormonlarini rahmini bir sonraki aya hazirlamis olur. Sen bana bakma hic.
Zafrina sen de bozma moralini sumbulkokusu kizacak ama parmakla gebelik erkenden belli olmaz diyorum ben israrla :/ kirmizi kart yemeden uzulmek yok.
Iyi geceler hepinize...
bugün 15. gün cnm. 11. gün de doktor büyüyen yumurta yok demisti ondan şaşırdım bendehadi hayırlısı olsun canım, bugün kaçıncı gün ki, nasıl büyümüş öyle hemen maşallah.. incir ve çörekotu bayağ işe yarıyor sanırım:))
o ne ilaci ki? bana verilmedi. sadece estrafem, prolaton depo, crinine jel kullandimShinSeGi @ZehreNur kızlar size prednol verilmişmiydi? Transfere kadar yazılmış sadece
Bu arada @Themodernmumma nerelerdesin canım hiç sesin çıkmıyor?
bence de cnm bi an evvel rahim filmini cektir öyle devam etben snein kadar umutlu diilim diyorum bi ay daha klomen takip yapayım öbür aya hsg çektirmeden klomen kullanmıcam bu parmak testinde rahim ağzına dokunuyoruz ya bi doktor bana rahmin sola yatık demişti gerçekten tam ortada diil hafif solda parmağıma değiyo daha ilerisinde de bi anomali var mı tüpler açık mı emin olmak istiyorum
bol bol su ic cnm en iyi çözüm. arada karbonatli su da ic. bi günde 3-4 litre ic cok iyi geliyorYa kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum yine yanma sancı var kadın doğum acile gittim beta istedi sadece onu görmem lazım dedi önceki testi gösterdim benim şikayetim idrar yolu dediysem de idrar tahlili istemedi en azından monurol iciyodum maydanoz suyu rahatlatiyodu şimdi onu da yapamam kinormal acile mi gitsem
Neyse en azından beta 2103 çıkmış daha yaptırmam herhalde pazartesi doktorum gerek görmez dimi kese de görürse artık kan verme sıkıntım var zaten
ohoooo masallah. vajinal bakilda kese bile görülür. cok güzel artti. kiz seninki de ikiz olmasinNeyse en azından beta 2103 çıkmış daha yaptırmam herhalde pazartesi doktorum gerek görmez dimi kese de görürse artık kan verme sıkıntım var zaten
Içiyorum canım bitane de sade soda içiyorum hergünbol bol su ic cnm en iyi çözüm. arada karbonatli su da ic. bi günde 3-4 litre ic cok iyi geliyor
Kizlaaaarrrr mucize oldu bugünkeşke mucize oldu yumurtlamadan hamile kalmışım diyebilseydim ama benimki daha küçük bisey. pazartesi kontrolde yumurtam yoktu bugun (4 günde) 19mm olmuş yaramaz yumurta bi anda büyüyüvermis. 4 günde arisutu, incir ve iiz nun tavsiyesi ile çörek otu kullandim. ha bi de her zamanki gibi inofolic bi de hayit otu iceren yeni bi hap iciyorum artik hangisi fayda etti bilmem.
şaşkın doktor diyoki kendliginden catlayadabilir catlamayadabilir bi bakalim catlamazsa diğer ay igne veririm diyo. kadina ben bu ay sirf yumurtayi catlatsin diye gittimneyse ben ısrar edince catlatma ignemi yazdi. pregnly yazmis piyasa da yokki. choriomin buldum. eczaci daha bi şaşkın normal şırınga verdi yaninda, bilmesem koca igneyi göbeğime batircam diye ugrascam. insülin ignesi vermeniz lazim deyince pardon bilmiyordum diyo.
neyse bu bi anda büyüyen yumişim belki bebek olur hala umudum var östrojen hormonu sagolsun (yumurtlama öncesi pozitif umutlu olmamizi östrojen sagliyormus)
ohoooo masallah. vajinal bakilda kese bile görülür. cok güzel artti. kiz seninki de ikiz olmasin
Pazartesi olmaz bana artık heyecanlıyım :))) ikiz kadar yukselmedi canım ya ne yalan söyliyim kan verince hep bi heyecan basiyo yükseldi mi acaba hep düşecek korkusu varohoooo masallah. vajinal bakilda kese bile görülür. cok güzel artti. kiz seninki de ikiz olmasin
Inşallah canım ikiz de sanki daha da yükseliyor bakalım pazartesi herşey belli olacak artık
aa gerçekten de değer ne kadar yüksek maasallah ya sankı ikiz gibi hadi hayırlısı olsun inşallah
elmol bence de bu değerle kese görünür
tabi farkediyor. daralma ve sertleşme oluyor. aynen dediğin gibi rahim regl öncesi sertleşiyor. işte biz de bundan bahsediyoruzHakikaten merak ettim. Eslerimiz fark ediyomuymus? Bazen aşırı zor oluyor. O zaman sertleşmiş olabilir mi rahimimiz? Genelde ya regl oncesi ya da hemen regl sonrasi cok aciyor? Bu ay benim ovu zamanindan 1-2 gun sonra da agridi..
senin kendin ile ilgii yazdıklarını okudugumda hep aynı şeyi düşünüyorum. sen kendiliğinden olma şansını kafanda silmişsin o kadar inanmışsın ki tedaviyle oabilecegine. oysa yaşın küçük, yeni evlisin, üstelik bir sorunun yokbence genetikte sorun yoksa tekrarlayan düşükler yoksa maddi de sorun yoksa ilk 3 deneme normal tüp bebek denemek mantikli geliyor bana. çünkü ilk 3 denemede başarı şansı cok yüksek deniyor. 3 deneme de olmazsa ondan sonra cgh pgt gibi yontemlere gecmek lazim.
mesela 3. denemede de ben normal tüp denicem ama bu sefer farkli olarak uzun protokol, dondurulmus transfer ve de histeroskopi ile rahme cizik atma denicem. insalla son deneme olur tutar. tutmazsa ondan sonra artik heralde cgh pgt gibi yöntemlere yönelirim
hayırlı olsun. bebek olsun inşallah. merakla takip ediyoruzPazartesi veya salı olacakmış, laboratuvar embriyoların durumuna göre haber verecekmiş cnm.
Bugün crinone jele başladım, kalçadan proluton depot iğne yapıldı bakalım yarınki ateşim nasıl çıkacak:)bir de ovitrelle yapıldı çatlatma iğnesi. hormon manyağı oldum bütün hormonlar tavan
ben snein kadar umutlu diilim diyorum bi ay daha klomen takip yapayım öbür aya hsg çektirmeden klomen kullanmıcam bu parmak testinde rahim ağzına dokunuyoruz ya bi doktor bana rahmin sola yatık demişti gerçekten tam ortada diil hafif solda parmağıma değiyo daha ilerisinde de bi anomali var mı tüpler açık mı emin olmak istiyorum
kiz normalle yolla olmayacagini düşünsem yumurta takibi yaptirir miyim :) ama kesin dogalla yolla hamile kalirim da diyemiyorum. eğer 3. deneme olursa bunlari yaparim yazmak istedim kesin yaptircak demek istemedim :)senin kendin ile ilgii yazdıklarını okudugumda hep aynı şeyi düşünüyorum. sen kendiliğinden olma şansını kafanda silmişsin o kadar inanmışsın ki tedaviyle oabilecegine. oysa yaşın küçük, yeni evlisin, üstelik bir sorunun yok
kendine hiç şans vermiyorsun. oysa şansın da var zamanın da var koşullarında var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?