Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
elmol dikkat et canim ama deger super artmis maşallah bu arada sonuc cikmis bence inat etme bi daha git agrin varsa. iiz ben de 1 kere klomen kullandim doktor hsg cektirmeden bir daha kullandirmam dedi. aslinda dediginde cektirseydim iyi olcakti. bi baska doktora gittim o da ekime kadar bekle dedi. ben haftaya cektiriyorum artik hsg. kesinlikle uzatmamak lazim

kiz normalle yolla olmayacagini düşünsem yumurta takibi yaptirir miyim :) ama kesin dogalla yolla hamile kalirim da diyemiyorum. eğer 3. deneme olursa bunlari yaparim yazmak istedim kesin yaptircak demek istemedim :)
yani her koşulumu deneyecegim hem normal yolları ama tedavileri de arastırıyorum diyorsun sen. sen de haklısın tatlım benim. zor valla hepimize zor

bende eşimşe konuştum bi ay daha deneyelim sonra çektir dedi öyle karar verdik

Reactions: iiz
valla bu hsg bize pek sempatik gelmiyor ya sallıyoruz ,erteliyoruz hele ki doktorun bir tanesi ısrar etmeyince işimize de geliyor aslında cok yanlış

beni de doktor sevkettı ama adetımın 1 gunu randevu verılecek . gelecek aya kesin yani

kızlar , bugün ovu günüm olması lazım. doktora gittiğimde 9 folıkul var demişti ama yumurta takıbını rıca ettım gene de yapmadı

benım son aylar testlerim hep böyle. bu lh hormonunun yükselmediğini mi gösteriyor yoksa ? lh yükselmese ne olur kızlar?

yoksa yumurtalarım büyümüyor mu diye kafama takıldı şimdi ?

Aynen canim haklisin

Aynen canim haklisin
yumurta kaliteli sperm kaliteli olsa ne olur ki. bütün ay yumurta kalitesi için vitaminler alıyoruz , bitkisel şeyler deniyoruz, bol meyve sebze yiyoruz ama neye yarar ki

eğer spem yumurtaya ulaşamıyorsa önünde herhangi bir engel varsa o engele gelip orada kalıyorsa yumurta ıyı olsa ne olur , sperm iyi olsa ne olur

biz ikk başta yumurta kaliteli mi , sperm kaliteli mi bakıp aylarca yumurtlama çatlama peşine düşüyoruz önce buluşmalarında bir engel var mı bakmıyoruz. baktık 3-4 ay olmuyor hiç beklememiyiz aslında hsg o kadarda zor değil korkana da çözümü var zaten

Ben zaten bu ay doktor istese de istemese de yaptircaktim. 1 seneyi gectim artik yeter yani. ocakta kimyasal disinda tik yok. benim de testler cok fazla peak yapmiyor canim ben de killaniyordum. bu ay ogrendim ki ostrojen dusukmus. belki ondan mi dedim. ama sorunun cevabini ben de tam bilmiyorum

passionete yok ya ben korkmuyorum aslında bilmek istiyorum şimdiye kadar kaç tane doktora gittiysem yaşımda 27 ondan mıdır nedir olur olur diye baştan savdılar resmen bi yıl dene bi yıl dene hormon testi bile yapmadılar adetlerim düzenli dediğim için bnde sinir oluyorum doktorların bu tavrına bi problemin varsa bilelim ona göre davranalım neden bi yıl tırmalıyım her ay moral bozukluğu yaşayayım di mi ama

gelmiş bnmki bi damla offffff
rüyamda da cennet hurması yiyodum rüya görünce aklıma cok da seyapmamsk lazım gelio şimdi geçen estrofemdenmi rüyalar diyodu :) yarın banı kalkıodu

Canim ben de korkmuyorum hatta uyutarak cekilcem diye icime sinmiyor nw gerek var. ama gel görki yok uzak yok bu ay denk gelmedi falan doktorlar da 1 yili bekle diyince isine geliyor sanki. bence de 6 ay kadar kullanmak yerine arada cektir istersen. hem klomen de uzun sure kullaninca cok onerilmiyor.

en iyisi 21 .gün yumurta kalitesine baktırmak

27 çok küçük bir yaş değil ki hormonara bakmıyorlar. sen infertilite doktorlarına git

kızlar normal doğumculara gitmeyin. kadın doğumun infertilite bölümleri var oraya gidin yoksa baştan savıyorlar. ben gecen jınekologa gıttım alttan bakıyor ekranı göruyor yumurta kaç mm olmus dıyorum olmus işte var yumurta dıyor cevaba bakın ya.

normal dogumcular bakmıyor zaman kaybetmeyın. sen şimdiye kadar hormona bile baktırmadan mı bekliyorsun ?

ben doktora 2 yıldır denıyorum dedım. 1 yıl desen agırdan alıyorlar

gelmiş bnmki bi damla offffff
rüyamda da cennet hurması yiyodum rüya görünce aklıma cok da seyapmamsk lazım gelio şimdi geçen estrofemdenmi rüyalar diyodu :) yarın banı kalkıodu
yaaa off..hayirlisi kuzum insallah rabbim onumuzdeki ay sagliklica nasip etsin..
Birde dr degistirmeyi dusunmezmisin..inofolic bilmiyordu -estrafemi sen soyledin..infertilite dr bul canim..bence her dr bundan anlamiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…