- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
soda yı hiçç aksatma . aslında hepimizin içmesi lazım günde 1 taneIçiyorum canım bitane de sade soda içiyorum hergün
yani her koşulumu deneyecegim hem normal yolları ama tedavileri de arastırıyorum diyorsun sen. sen de haklısın tatlım benim. zor valla hepimize zorkiz normalle yolla olmayacagini düşünsem yumurta takibi yaptirir miyim :) ama kesin dogalla yolla hamile kalirim da diyemiyorum. eğer 3. deneme olursa bunlari yaparim yazmak istedim kesin yaptircak demek istemedim :)
bende eşimşe konuştum bi ay daha deneyelim sonra çektir dedi öyle karar verdik
ben senden çok umutluyum hatta bu 1-2 ay içinde güzel haberin gelecek inşallah.
aslında var ya hsg hepimiz çektirmeliyiz bir baktık 3-4 ay kendilğindne olmuyor hemen tedavi başlamadan başında yapmalıyız işte yanlış sıra izliyoruz. benim şimdi gittiğim doktor hsg ni görmeden hiç bir şey yapmam dedi bana . ben bu ayı boş geçmeyelim klomen kullanayım dedim bana hayır dedi önce hsg boşu boşuna neden yumurtalıkları yoralım eger rahımde sorun vars ayapılan her şey zaten boşuna tüplerden yumurtaya sperm ulaşmadıktan sonra neye yarar ki
ben bu ay hamile olmazsam gelecek aya hcg çektireceğim
valla bu hsg bize pek sempatik gelmiyor ya sallıyoruz ,erteliyoruz hele ki doktorun bir tanesi ısrar etmeyince işimize de geliyor aslında cok yanlışelmol dikkat et canim ama deger super artmis maşallah bu arada sonuc cikmis bence inat etme bi daha git agrin varsa. iiz ben de 1 kere klomen kullandim doktor hsg cektirmeden bir daha kullandirmam dedi. aslinda dediginde cektirseydim iyi olcakti. bi baska doktora gittim o da ekime kadar bekle dedi. ben haftaya cektiriyorum artik hsg. kesinlikle uzatmamak lazim
bence bekleme bu adette sonra ayarlamaya calışbende eşimşe konuştum bi ay daha deneyelim sonra çektir dedi öyle karar verdik
Aynen canim haklisinvalla bu hsg bize pek sempatik gelmiyor ya sallıyoruz ,erteliyoruz hele ki doktorun bir tanesi ısrar etmeyince işimize de geliyor aslında cok yanlış
beni de doktor sevkettı ama adetımın 1 gunu randevu verılecek . gelecek aya kesin yani
yumurta kaliteli sperm kaliteli olsa ne olur ki. bütün ay yumurta kalitesi için vitaminler alıyoruz , bitkisel şeyler deniyoruz, bol meyve sebze yiyoruz ama neye yarar kiAynen canim haklisin
Ben zaten bu ay doktor istese de istemese de yaptircaktim. 1 seneyi gectim artik yeter yani. ocakta kimyasal disinda tik yok. benim de testler cok fazla peak yapmiyor canim ben de killaniyordum. bu ay ogrendim ki ostrojen dusukmus. belki ondan mi dedim. ama sorunun cevabini ben de tam bilmiyorumyumurta kaliteli sperm kaliteli olsa ne olur ki. bütün ay yumurta kalitesi için vitaminler alıyoruz , bitkisel şeyler deniyoruz, bol meyve sebze yiyoruz ama neye yarar ki
eğer spem yumurtaya ulaşamıyorsa önünde herhangi bir engel varsa o engele gelip orada kalıyorsa yumurta ıyı olsa ne olur , sperm iyi olsa ne olur
biz ikk başta yumurta kaliteli mi , sperm kaliteli mi bakıp aylarca yumurtlama çatlama peşine düşüyoruz önce buluşmalarında bir engel var mı bakmıyoruz. baktık 3-4 ay olmuyor hiç beklememiyiz aslında hsg o kadarda zor değil korkana da çözümü var zaten
valla bu hsg bize pek sempatik gelmiyor ya sallıyoruz ,erteliyoruz hele ki doktorun bir tanesi ısrar etmeyince işimize de geliyor aslında cok yanlış
beni de doktor sevkettı ama adetımın 1 gunu randevu verılecek . gelecek aya kesin yani
Geçen ay 36.6 Lara yükselmiş henğz Yükseliş yok yükseliş yoksa çatlama yok demektirçatlama olmazsa ateş yükselmez değil miVeson benim tablolarıma göre çatlama var diyebilir miyiz ?
Bende şok oldum canım ya..bugün sağ kasığımda da acayip batmalar vardı... Rabbim hayra delalet etsin inşallah sümbülüm....vayy ateşin uçmuş resmen. hayır olsun inşallah
Canim ben de korkmuyorum hatta uyutarak cekilcem diye icime sinmiyor nw gerek var. ama gel görki yok uzak yok bu ay denk gelmedi falan doktorlar da 1 yili bekle diyince isine geliyor sanki. bence de 6 ay kadar kullanmak yerine arada cektir istersen. hem klomen de uzun sure kullaninca cok onerilmiyor.passionete yok ya ben korkmuyorum aslında bilmek istiyorum şimdiye kadar kaç tane doktora gittiysem yaşımda 27 ondan mıdır nedir olur olur diye baştan savdılar resmen bi yıl dene bi yıl dene hormon testi bile yapmadılar adetlerim düzenli dediğim için bnde sinir oluyorum doktorların bu tavrına bi problemin varsa bilelim ona göre davranalım neden bi yıl tırmalıyım her ay moral bozukluğu yaşayayım di mi ama
en iyisi 21 .gün yumurta kalitesine baktırmakBen zaten bu ay doktor istese de istemese de yaptircaktim. 1 seneyi gectim artik yeter yani. ocakta kimyasal disinda tik yok. benim de testler cok fazla peak yapmiyor canim ben de killaniyordum. bu ay ogrendim ki ostrojen dusukmus. belki ondan mi dedim. ama sorunun cevabini ben de tam bilmiyorum
27 çok küçük bir yaş değil ki hormonara bakmıyorlar. sen infertilite doktorlarına gitpassionete yok ya ben korkmuyorum aslında bilmek istiyorum şimdiye kadar kaç tane doktora gittiysem yaşımda 27 ondan mıdır nedir olur olur diye baştan savdılar resmen bi yıl dene bi yıl dene hormon testi bile yapmadılar adetlerim düzenli dediğim için bnde sinir oluyorum doktorların bu tavrına bi problemin varsa bilelim ona göre davranalım neden bi yıl tırmalıyım her ay moral bozukluğu yaşayayım di mi ama
ben doktora 2 yıldır denıyorum dedım. 1 yıl desen agırdan alıyorlarCanim ben de korkmuyorum hatta uyutarak cekilcem diye icime sinmiyor nw gerek var. ama gel görki yok uzak yok bu ay denk gelmedi falan doktorlar da 1 yili bekle diyince isine geliyor sanki. bence de 6 ay kadar kullanmak yerine arada cektir istersen. hem klomen de uzun sure kullaninca cok onerilmiyor.
gelmiş bnmki bi damla offffff
rüyamda da cennet hurması yiyodum rüya görünce aklıma cok da seyapmamsk lazım gelio şimdi geçen estrofemdenmi rüyalar diyodu :) yarın banı kalkıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?