baktılar ama bi yıl dolunca düzenli denedik olmadı dedim halbuki sadece korunmayı bırakmıştm yumurtlama takibi yapmadm hiç olursa olur diyodum haftad abi ilişkiyle nasıl tutturcakmışım aklıma yanıyım şimdi gerçekten istiyorum ondan sardım acayip eşime sperm testi yağıldı bana hormon smear başka da bişey yok bn istiyorum hsg de çekilsin başka yapılması gerekenler varsa onlarda yapılsın bi engel varsa neden bekleyelim boşuna yıpranalım27 çok küçük bir yaş değil ki hormonara bakmıyorlar. sen infertilite doktorlarına git
kızlar normal doğumculara gitmeyin. kadın doğumun infertilite bölümleri var oraya gidin yoksa baştan savıyorlar. ben gecen jınekologa gıttım alttan bakıyor ekranı göruyor yumurta kaç mm olmus dıyorum olmus işte var yumurta dıyor cevaba bakın ya.
normal dogumcular bakmıyor zaman kaybetmeyın. sen şimdiye kadar hormona bile baktırmadan mı bekliyorsun ?
Yok canım klomenle olduelmol bacım tüp bebekmi
düşünüyorum ama özel sektörde çalışıyorum zırt pırt izin alamıyorum bu hastane yakın diye başlamıştm özel olunca cmt flnda gidebiliyorum yakınlarda da pek süper bi yer yok interfilite doktorunu naal bulucam internette çıkarmı kiyaaa off..hayirlisi kuzum insallah rabbim onumuzdeki ay sagliklica nasip etsin..
Birde dr degistirmeyi dusunmezmisin..inofolic bilmiyordu -estrafemi sen soyledin..infertilite dr bul canim..bence her dr bundan anlamiyor..
Canım ağrım yokta idrar yaparken yanma vardı hatta yapamiyodum geldiğimden beri bayağı bi su içtim sürekli tuvalete gidiyorum biraz açıldı da tekrar geçmezse gidicem zararlı olabiliyormuş yaelmol dikkat et canim ama deger super artmis maşallah bu arada sonuc cikmis bence inat etme bi daha git agrin varsa. @sumbulkokusu ben de 1 kere klomen kullandim doktor hsg cektirmeden bir daha kullandirmam dedi. aslinda dediginde cektirseydim iyi olcakti. bi baska doktora gittim o da ekime kadar bekle dedi. ben haftaya cektiriyorum artik hsg. kesinlikle uzatmamak lazim
Ben normalde içerim hatta iki tane falan azalttım resmen :))soda yı hiçç aksatma . aslında hepimizin içmesi lazım günde 1 tane
Ben normalde içerim hatta iki tane falan azalttım resmen :))soda yı hiçç aksatma . aslında hepimizin içmesi lazım günde 1 tane
Hahaa iyi yapmissin valla. ben mayista baya niyetlenmistim o gittigim doktor gerek yok demisti ikna oldum. bu hemen istedi allahtan.ben doktora 2 yıldır denıyorum dedım. 1 yıl desen agırdan alıyorlar
Bende hamis olmazsam benimde önümüzdeki ay kesin hsg kızlar :)valla bu hsg bize pek sempatik gelmiyor ya sallıyoruz ,erteliyoruz hele ki doktorun bir tanesi ısrar etmeyince işimize de geliyor aslında cok yanlış
beni de doktor sevkettı ama adetımın 1 gunu randevu verılecek . gelecek aya kesin yani
Bende hamis olmazsam benimde önümüzdeki ay kesin hsg kızlar :)
Kızlar ben bugun okunmaya diye kayinvalidemin dediği kadına geldim neler neler yaptı bana ebe kadın gibiymis belim acikmis belimi bardaklarla çekti rahmim egriymis onu duzeltti göbeğim düşmüş onu çekti bide birsürü okumaklik şeyler verdi inşallah vesile olurlar
ozaman önümüzdeki ayı hsg ayı ilan ediyorum yeter spermiyogram yorumladığımız biraz hsg yorumlayalım ay benimkinin filmi nasıl acep
o ne ilaci ki? bana verilmedi. sadece estrafem, prolaton depo, crinine jel kullandim
hayırlı olsun. bebek olsun inşallah. merakla takip ediyoruz
banada öyle bi ilac lazim. iki sefer de kimyasal olduguna göre benim vücut atıyor olabilir. neydi ilacin ismi?Bağışıklıgi baskiliyormus cnm ZehreNur un yazDigi gibi. Benim bundan önceki doktor da 3. Denemede verecekti bunu.
banada öyle bi ilac lazim. iki sefer de kimyasal olduguna göre benim vücut atıyor olabilir. neydi ilacin ismi?
Universite hastanelerinde ozellikle infertilite bolumleri poliklinikleri var..ben genelde googledan aratiyorum memnuniyet sikayet yorumlarini okuyarak gittim hep.en son dr ark.tavsiye ettigi memnun kaldigi dr.du.düşünüyorum ama özel sektörde çalışıyorum zırt pırt izin alamıyorum bu hastane yakın diye başlamıştm özel olunca cmt flnda gidebiliyorum yakınlarda da pek süper bi yer yok interfilite doktorunu naal bulucam internette çıkarmı ki
Bu prednolu bende romatizma icin kullanmistim ertesi ay gebe kalinca dr vucuttaki iltihabi hasimatoyu baskiladigini soylemisti..tup tedavilerindede veriyolar demekki..tuzu ve tatliyi kesmek lazim..Prednol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?