Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
baktılar ama bi yıl dolunca düzenli denedik olmadı dedim halbuki sadece korunmayı bırakmıştm yumurtlama takibi yapmadm hiç olursa olur diyodum haftad abi ilişkiyle nasıl tutturcakmışım aklıma yanıyım şimdi gerçekten istiyorum ondan sardım acayip eşime sperm testi yağıldı bana hormon smear başka da bişey yok bn istiyorum hsg de çekilsin başka yapılması gerekenler varsa onlarda yapılsın bi engel varsa neden bekleyelim boşuna yıpranalım

yaaa off..hayirlisi kuzum insallah rabbim onumuzdeki ay sagliklica nasip etsin..
Birde dr degistirmeyi dusunmezmisin..inofolic bilmiyordu -estrafemi sen soyledin..infertilite dr bul canim..bence her dr bundan anlamiyor..
düşünüyorum ama özel sektörde çalışıyorum zırt pırt izin alamıyorum bu hastane yakın diye başlamıştm özel olunca cmt flnda gidebiliyorum yakınlarda da pek süper bi yer yok interfilite doktorunu naal bulucam internette çıkarmı ki

Canım ağrım yokta idrar yaparken yanma vardı hatta yapamiyodum geldiğimden beri bayağı bi su içtim sürekli tuvalete gidiyorum biraz açıldı da tekrar geçmezse gidicem zararlı olabiliyormuş ya

Benim hamile kalmam normalde mucize bu ay olursa doğa ustu olay olacak :)
Benim koca 1 hafta kacti bu gunde grip olmus yine yarin dedi
Bakalim yarin ki bahanesi ne olacak :)))

Bende hamis olmazsam benimde önümüzdeki ay kesin hsg kızlar :)

Kızlar ben bugun okunmaya diye kayinvalidemin dediği kadına geldim neler neler yaptı bana ebe kadın gibiymis belim acikmis belimi bardaklarla çekti rahmim egriymis onu duzeltti göbeğim düşmüş onu çekti bide birsürü okumaklik şeyler verdi inşallah vesile olurlar

Insallah vesile olsun canim.

ozaman önümüzdeki ayı hsg ayı ilan ediyorum yeter spermiyogram yorumladığımız biraz hsg yorumlayalım ay benimkinin filmi nasıl acep

Aynen acilisi ben yapicam gibi gorunuyor haftaya carsamba ya da ctesi gidiyorum ben bi aksilik olmazsa

haftasonu uykumu bölüp ateş ölçmüyodum ama sırf ne kadar birden düşcek diye merakımdan alarmı kurdum bakalım kaça düşcek ateş :) şimdi ölçtüm 36.8 çıktı

Universite hastanelerinde ozellikle infertilite bolumleri poliklinikleri var..ben genelde googledan aratiyorum memnuniyet sikayet yorumlarini okuyarak gittim hep.en son dr ark.tavsiye ettigi memnun kaldigi dr.du.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…