Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu ilişkideki sertlik oluyomu diye sordm yok dedi esim sadece iyice girince bir seye degiyorum dedi. O her zama oyle oluyor zaten. Benim yalniz kuruluktan sikayetim var hatta oyle ki iliski esnasinda bile cikip geri grierke sanki yine kuru gibi zorlaniyor. Regl gelcek herhalde

Kızlar ffde ateşi giremiyorum en ustte böyle bir yazı var

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-26-07-31-28.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 41
Pazartesi olmaz bana artık heyecanlıyım :))) ikiz kadar yukselmedi canım ya ne yalan söyliyim kan verince hep bi heyecan basiyo yükseldi mi acaba hep düşecek korkusu var
ayy al bendende o kadar bak korkudan hala kan vermedim rahatlığın böylesini kimse görmemiştir heralde

elmol maaşalah arttmış sonucun kat kat artsın inş canm senle aynıyız biz inş benimde böyle yüksek çıkar sonucum
Inşallah canım güzel sonuçlarla gel :) benim sat a göre 6 haftalık diyo da ben eşimin doğum gününü yaptım :) zaten muhtemelen sata göre çıkmıyo sonuç

Inşallah canım güzel sonuçlarla gel :) benim sat a göre 6 haftalık diyo da ben eşimin doğum gününü yaptım :) zaten muhtemelen sata göre çıkmıyo sonuç
inş canm inş benimde 5+3 sata göre ayyy bildiğin gbi değil çok stresliyim sabah tekrar test yaptım bi belirti yok dye korktum

Reactions: iiz
inş canm inş benimde 5+3 sata göre ayyy bildiğin gbi değil çok stresliyim sabah tekrar test yaptım bi belirti yok dye korktum
Kese görüp kalp atışı alana kadar rahat yok canım ben ateş niye yukselmedi bi sorun mu var diyodum çok şükür artış güzel gitti pazartesiyi iple çekiyorum şimdi

Kese görüp kalp atışı alana kadar rahat yok canım ben ateş niye yukselmedi bi sorun mu var diyodum çok şükür artış güzel gitti pazartesiyi iple çekiyorum şimdi
aynen yaaa hamile kalamamak stres sonrası dahada stres yaaa bende bugun kan vercem acilde bakarlarsa tabi pazartesi ye randevum var ordada yapar yada salıya alcam randevuyu

aynen yaaa hamile kalamamak stres sonrası dahada stres yaaa bende bugun kan vercem acilde bakarlarsa tabi pazartesi ye randevum var ordada yapar yada salıya alcam randevuyu
Ben kendi doktoruma bilerek 10 gün sonraya aldım herşey net olsun diye o arada sağlık ocağında test yaptırdım bide dün acilde yapıldı ışte

Ben kendi doktoruma bilerek 10 gün sonraya aldım herşey net olsun diye o arada sağlık ocağında test yaptırdım bide dün acilde yapıldı ışte
en güzelini yapmışsın canm bende devlet hast kan tahlillerini yapıp kese ve kalp atışı için başka doktora gtcem nasip artık canm. ben folic asitten başka bişy kullanmıyom sen başka kullandığın bi ilaç vs varmı canm??

Reactions: iiz
Olmaz mi glikofem kullanıyorum tiroid hapı kullanıyorum ama onun dışında folik asit sadece

Ben de prednol krem kullanmıştım ekzama
çatlama olmazsa ateş yükselmez değil mi Veson benim tablolarıma göre çatlama var diyebilir miyiz ?

Aynı souruları ben de Merak ediyorum canım. 12. Gün Dr a gittiğimde en büyük foliküller 8mm, belki de yumurtaların tam gelişmeden çatlıyordur dedi. Ama her ihtimale karşı 17. Gün yeniden çağırdı tekrar folikülleri ölçecek, belki de geç yumurtluyorsundur ondan büyümemiştir yumurtan dedi. Benim tablolarda da gayet net ateş yükselmeleri var ama yumurta olgunlaşmadan da çatlayabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…