- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
İnsAllah yükselir canım!!arkadaşlar nolursunuz dua edin bana bugun saat 2 gbi acile gtcem beta hcg baktırcam inş yüksek çıkarda şu stresten kurtulurum
inş canm acayip stresliyimİnsAllah yükselir canım!!
Bir süre sonra tekrar dene cnmKızlar ffde ateşi giremiyorum en ustte böyle bir yazı var
Senin test günün ne zamanİnsAllah yükselir canım!!
Rabbim yüzünü güldürsüninş canm acayip stresliyim
Çok şükür cnm sen nasılsın?İyi Akşamlar kizlar nasılsınız? ?
ayy al bendende o kadar bak korkudan hala kan vermedim rahatlığın böylesini kimse görmemiştir heraldePazartesi olmaz bana artık heyecanlıyım :))) ikiz kadar yukselmedi canım ya ne yalan söyliyim kan verince hep bi heyecan basiyo yükseldi mi acaba hep düşecek korkusu var
Inşallah canım güzel sonuçlarla gel :) benim sat a göre 6 haftalık diyo da ben eşimin doğum gününü yaptım :) zaten muhtemelen sata göre çıkmıyo sonuçelmol maaşalah arttmış sonucun kat kat artsın inş canm senle aynıyız biz inş benimde böyle yüksek çıkar sonucum
inş canm inş benimde 5+3 sata göre ayyy bildiğin gbi değil çok stresliyim sabah tekrar test yaptım bi belirti yok dye korktumInşallah canım güzel sonuçlarla gel :) benim sat a göre 6 haftalık diyo da ben eşimin doğum gününü yaptım :) zaten muhtemelen sata göre çıkmıyo sonuç
Kese görüp kalp atışı alana kadar rahat yok canım ben ateş niye yukselmedi bi sorun mu var diyodum çok şükür artış güzel gitti pazartesiyi iple çekiyorum şimdiinş canm inş benimde 5+3 sata göre ayyy bildiğin gbi değil çok stresliyim sabah tekrar test yaptım bi belirti yok dye korktum
aynen yaaa hamile kalamamak stres sonrası dahada stres yaaa bende bugun kan vercem acilde bakarlarsa tabi pazartesi ye randevum var ordada yapar yada salıya alcam randevuyuKese görüp kalp atışı alana kadar rahat yok canım ben ateş niye yukselmedi bi sorun mu var diyodum çok şükür artış güzel gitti pazartesiyi iple çekiyorum şimdi
Ben kendi doktoruma bilerek 10 gün sonraya aldım herşey net olsun diye o arada sağlık ocağında test yaptırdım bide dün acilde yapıldı ışteaynen yaaa hamile kalamamak stres sonrası dahada stres yaaa bende bugun kan vercem acilde bakarlarsa tabi pazartesi ye randevum var ordada yapar yada salıya alcam randevuyu
en güzelini yapmışsın canm bende devlet hast kan tahlillerini yapıp kese ve kalp atışı için başka doktora gtcem nasip artık canm. ben folic asitten başka bişy kullanmıyom sen başka kullandığın bi ilaç vs varmı canm??Ben kendi doktoruma bilerek 10 gün sonraya aldım herşey net olsun diye o arada sağlık ocağında test yaptırdım bide dün acilde yapıldı ışte
Olmaz mi glikofem kullanıyorum tiroid hapı kullanıyorum ama onun dışında folik asit sadeceen güzelini yapmışsın canm bende devlet hast kan tahlillerini yapıp kese ve kalp atışı için başka doktora gtcem nasip artık canm. ben folic asitten başka bişy kullanmıyom sen başka kullandığın bi ilaç vs varmı canm??
Ben de prednol krem kullanmıştım ekzamaPrednol.
çatlama olmazsa ateş yükselmez değil miVeson benim tablolarıma göre çatlama var diyebilir miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?