benimde geçen gebelikte tsh yuksekti 3,25 mi neydi E harfiyle başlayan bi ilaç vermişti kullandım cnmOlmaz mi glikofem kullanıyorum tiroid hapı kullanıyorum ama onun dışında folik asit sadece
Canım bana umut verdin :) Çarşamba günü gittim ben de Dr a 8mm yumurta vardı. Dr küçük dedi ama belki benimkiler de büyür :) ben de hayıt tohumu arı sütü falan içeren bir karışım kullanıyorumKizlaaaarrrr mucize oldu bugünkeşke mucize oldu yumurtlamadan hamile kalmışım diyebilseydim ama benimki daha küçük bisey. pazartesi kontrolde yumurtam yoktu bugun (4 günde) 19mm olmuş yaramaz yumurta bi anda büyüyüvermis. 4 günde arisutu, incir ve @sumbulkokusu nun tavsiyesi ile çörek otu kullandim. ha bi de her zamanki gibi inofolic bi de hayit otu iceren yeni bi hap iciyorum artik hangisi fayda etti bilmem.
şaşkın doktor diyoki kendliginden catlayadabilir catlamayadabilir bi bakalim catlamazsa diğer ay igne veririm diyo. kadina ben bu ay sirf yumurtayi catlatsin diye gittimneyse ben ısrar edince catlatma ignemi yazdi. pregnly yazmis piyasa da yokki. choriomin buldum. eczaci daha bi şaşkın normal şırınga verdi yaninda, bilmesem koca igneyi göbeğime batircam diye ugrascam. insülin ignesi vermeniz lazim deyince pardon bilmiyordum diyo.
neyse bu bi anda büyüyen yumişim belki bebek olur hala umudum var östrojen hormonu sagolsun (yumurtlama öncesi pozitif umutlu olmamizi östrojen sagliyormus)
Canım bazen yapıyor ff onu. eğer telde ise telefonu kapat tekrar aç. düzelecektir...Kızlar ffde ateşi giremiyorum en ustte böyle bir yazı var
Evet canım benim de 3 çıktı euthrox kullanıyorum ben debenimde geçen gebelikte tsh yuksekti 3,25 mi neydi E harfiyle başlayan bi ilaç vermişti kullandım cnm
Benimki de açılmıyor düzelir bekleNereye başlarsan basayim bi hareket yok sanki donmuş gibi niye böyle ki
30 kasım:)) bu sabah kendimi zor tuttum test yapmamak icin ama hep gozumun onune tek cizgi belirdiSenin test günün ne zaman
Canım üzülme. . Bir sorun yoksa Allah'ın izniyle vaktini bekliyodur. Rabbimin OL emrindeyiz. Bol bol duâ etcez canim.36.5 la geldi sayılır benimkiler lekeyle sökülme arası bu sefer 5. gün gidicem polip flnda var mı diye bakıcaz doktor olmadığını düşünüo ama ben bida baksın istedim şimdiye kdr kaç dktora gittim hepsi tertemizsin demişti ama bidaki aya da hsg ayarlıcam eşimde daha ii bi doktora gidelim dio şu moralimi toparlıyım da yoluma devam ediyim küçücük evlenen komşu kızları bile hamile anneme artık senin kızının çocuğumu olmuo yoksa diolarmış bu millet ne kdr garip ya sana mı kaldı acaba bunun derdi
Canim ff nin tahminleri duzensiz olan benim dongumde bile genelde dogru cikiyo.. akintin var mi?? Bi kontrol etsene akintinin kivamini..ff de yumurtlamayi yarin olarak gosteriyor ama ne alakaysa
İnş hamilesindir cnmKizlar onceki gebeligimin ovu gunu tam evliligimin 1.yildonumuydu. Ve eger bu ay hamile kalirsam bebegim evliligimizin 2. Yildonumu gunu dogacak takvime göre.. ayyyyyyyyyy şuan çok istedim hamile olmayı
Inşallah olur canım bu ayKizlar onceki gebeligimin ovu gunu tam evliligimin 1.yildonumuydu. Ve eger bu ay hamile kalirsam bebegim evliligimizin 2. Yildonumu gunu dogacak takvime göre.. ayyyyyyyyyy şuan çok istedim hamile olmayı
Birkac gundur sulu ve yapışkan karisik akintim var canimCanim ff nin tahminleri duzensiz olan benim dongumde bile genelde dogru cikiyo.. akintin var mi?? Bi kontrol etsene akintinin kivamini..
Sonuç ne zaman çıkıyor canım kaçta vermiştin ?İnş hamilesindir cnm
Hamilelik nasil gidiyor canimSonuç ne zaman çıkıyor canım kaçta vermiştin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?