Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nereye başlarsan basayim bi hareket yok sanki donmuş gibi niye böyle ki

Reactions: iiz
Canım bana umut verdin :) Çarşamba günü gittim ben de Dr a 8mm yumurta vardı. Dr küçük dedi ama belki benimkiler de büyür :) ben de hayıt tohumu arı sütü falan içeren bir karışım kullanıyorum

36.5 la geldi sayılır benimkiler lekeyle sökülme arası bu sefer 5. gün gidicem polip flnda var mı diye bakıcaz doktor olmadığını düşünüo ama ben bida baksın istedim şimdiye kdr kaç dktora gittim hepsi tertemizsin demişti ama bidaki aya da hsg ayarlıcam eşimde daha ii bi doktora gidelim dio şu moralimi toparlıyım da yoluma devam ediyim küçücük evlenen komşu kızları bile hamile anneme artık senin kızının çocuğumu olmuo yoksa diolarmış bu millet ne kdr garip ya sana mı kaldı acaba bunun derdi

Canım üzülme. . Bir sorun yoksa Allah'ın izniyle vaktini bekliyodur. Rabbimin OL emrindeyiz. Bol bol duâ etcez canim.

Çıldırcam
Ovulasyon testi yine nnegatf
Sali gunu doktor randevum var birkac gun annemde kalmayi planlıyordum ama ya o zamana yumurtlama olursa
Moralim bozuluyor boyle
Belkide ara kanama falan oldu ya yumurtlama olmayacaktir dimi Veson

Reactions: iiz
ff de yumurtlamayi yarin olarak gosteriyor ama ne alakaysa

Kizlar onceki gebeligimin ovu gunu tam evliligimin 1.yildonumuydu. Ve eger bu ay hamile kalirsam bebegim evliligimizin 2. Yildonumu gunu dogacak takvime göre.. ayyyyyyyyyy şuan çok istedim hamile olmayı
Inşallah olur canım bu ay benim önceki gebelik ya doğum günüm ya evlilik yildonumune denk gelecekti bu defa da eşimin doğum gününe denk gelebilir zaten takvimi de öyle yaptım :)))

Canim ff nin tahminleri duzensiz olan benim dongumde bile genelde dogru cikiyo.. akintin var mi?? Bi kontrol etsene akintinin kivamini..
Birkac gundur sulu ve yapışkan karisik akintim var canim
Nasil tutuyor ff nin tahmini anlamadim bugun ki ovu testi dunku ne gore koyuydu sanki yarin pick yapacak gibi geldi bana bilemiyorum
Insaallah sende hamilesindir ayy herkes hamile cevremde insaallah bu grupta olan arkadaslar da bu ay mujdeli haber alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…