Çok iyi canım gerçekten de aynıyız desene :))) pazartesi kese görmeye gidecek misin ben çok heyecanlıyım da :))2938 sonuç nasıl sizceelmol
Senin kaçtı cnm kese gorunurmu kiÇok iyi canım gerçekten de aynıyız desene :))) pazartesi kese görmeye gidecek misin ben çok heyecanlıyım da :))
baktılar ama bi yıl dolunca düzenli denedik olmadı dedim halbuki sadece korunmayı bırakmıştm yumurtlama takibi yapmadm hiç olursa olur diyodum haftad abi ilişkiyle nasıl tutturcakmışım aklıma yanıyım şimdi gerçekten istiyorum ondan sardım acayip eşime sperm testi yağıldı bana hormon smear başka da bişey yok bn istiyorum hsg de çekilsin başka yapılması gerekenler varsa onlarda yapılsın bi engel varsa neden bekleyelim boşuna yıpranalım
canım infetilite doktoru bulmak değil , hastane bul sen kadın doğum beölümü tam teşekküllü olan bir hastane orada da herhangı bır ınfertılıte dotoruna gıt . gıdebıırsen kadın dogum hastanesıne gıt bu konuda en uzman hastaneler oralardüşünüyorum ama özel sektörde çalışıyorum zırt pırt izin alamıyorum bu hastane yakın diye başlamıştm özel olunca cmt flnda gidebiliyorum yakınlarda da pek süper bi yer yok interfilite doktorunu naal bulucam internette çıkarmı ki
Aynen canim insAllah... hepimize nasip olsun insaAllahBirkac gundur sulu ve yapışkan karisik akintim var canim
Nasil tutuyor ff nin tahmini anlamadim bugun ki ovu testi dunku ne gore koyuydu sanki yarin pick yapacak gibi geldi bana bilemiyorum
Insaallah sende hamilesindir ayy herkes hamile cevremde insaallah bu grupta olan arkadaslar da bu ay mujdeli haber alir
20 gün sonrada ben hsg için gidecegimInsallah vesile olsun canim.
Aynen acilisi ben yapicam gibi gorunuyor haftaya carsamba ya da ctesi gidiyorum ben bi aksilik olmazsa
Şu ilişkideki sertlik oluyomu diye sordm yok dedi esim sadece iyice girince bir seye degiyorum dedi. O her zama oyle oluyor zaten. Benim yalniz kuruluktan sikayetim var hatta oyle ki iliski esnasinda bile cikip geri grierke sanki yine kuru gibi zorlaniyor. Regl gelcek herhalde
Salı günü kontrolde ne var be yok anlaşılırÇıldırcam
Ovulasyon testi yine nnegatf
Sali gunu doktor randevum var birkac gun annemde kalmayi planlıyordum ama ya o zamana yumurtlama olursa
Moralim bozuluyor boyle
Belkide ara kanama falan oldu ya yumurtlama olmayacaktir dimiVeson
O sadece tahminff de yumurtlamayi yarin olarak gosteriyor ama ne alakaysa
aaa bu iyi değil işte o zaman 21. gün progestan baktırmamız lazım . ordan anlaşılır galiba. benım de kafama bu takılmaya başladıBen de prednol krem kullanmıştım ekzama
Aynı souruları ben de Merak ediyorum canım. 12. Gün Dr a gittiğimde en büyük foliküller 8mm, belki de yumurtaların tam gelişmeden çatlıyordur dedi. Ama her ihtimale karşı 17. Gün yeniden çağırdı tekrar folikülleri ölçecek, belki de geç yumurtluyorsundur ondan büyümemiştir yumurtan dedi. Benim tablolarda da gayet net ateş yükselmeleri var ama yumurta olgunlaşmadan da çatlayabilirmiş.
Ay çok güzel kese bile görülür kontrol ne zaman?2938 sonuç nasıl sizceelmol
ff arada bir böyle hatalar verebiliyor bekleyıp tekrar dene . bazen 2 gün böyle olduğu bile oluyor merak etmeNereye başlarsan basayim bi hareket yok sanki donmuş gibi niye böyle ki
ben bir şey diyyeyim mi kızlar kk nın ovulasyon hesaplaması var ya , ben de o kk dan bile dogru tahmın yapıyor . ff 2 gundur yumurtlama gösterıyor benım tablo da ama kk en yüksek güne bugun dıyor ki bence çatlama oldu bugunCanim ff nin tahminleri duzensiz olan benim dongumde bile genelde dogru cikiyo.. akintin var mi?? Bi kontrol etsene akintinin kivamini..
Merhaba.bende bir ay önce Histereskopi oldum yalnız ameliyat sonrası bir ay ilişki yasağı verdi dr. Yani adetim bitti sonraki ikinci günü ilk beraberlik oldu çünkü yumurtlama dönemimi kaçırmamamı belirtti. Sizin tam olarak sorun neydi de iki ay yasak getirdi ?Cnm bu at korunuyoruz histereskopi oldum ya bu ay ve gelecek ay korunma.benim ateş hep böyle hamile tablosuna benziyor ama bat bekliyorum zaten tabloya bak ilişki iki tane o da korunmalı
Bende yapışıklık vardı.hist sonrası Dr ile görüşemedim.eşime 2 yerde düzeltme yaptık dedi.cd verdi ama onu da izleyemedim henüz.kontrol 2. Regl da.henüz ilk regl olmadı.ilişki yasağı için bir süre Olmasın dedi sadece.2. Regl a kadar korun 2. Regl da kontrol dedi.ama yapışıklık düzeltip hemen Çalışmalara başlayanlar olmuş kafam karıştı benim de.???sen de sorun ne ?Merhaba.bende bir ay önce Histereskopi oldum yalnız ameliyat sonrası bir ay ilişki yasağı verdi dr. Yani adetim bitti sonraki ikinci günü ilk beraberlik oldu çünkü yumurtlama dönemimi kaçırmamamı belirtti. Sizin tam olarak sorun neydi de iki ay yasak getirdi ?
Wayy sonuc cok guzel senin erken dollenmemi oldu acaba yada ikizmi geliyorrr acaba2938 sonuç nasıl sizceelmol
Şimdilik güzel çok şükür canım inşallah kalbini de duyarım sağlıkla kucağıma alırımHamilelik nasil gidiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?