Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tabi canım her şeyine bakılsın bil ki ona göre... infertilite doktoruna git kadın doğumcular ilgilenmiyor . infertiliteye gidersen her bölüme kendi sevkediyor zaten hiç oyalamıyor

canım infetilite doktoru bulmak değil , hastane bul sen kadın doğum beölümü tam teşekküllü olan bir hastane orada da herhangı bır ınfertılıte dotoruna gıt . gıdebıırsen kadın dogum hastanesıne gıt bu konuda en uzman hastaneler oralar

Aynen canim insAllah... hepimize nasip olsun insaAllah

kız bu ne biçim anlatmak ! her ay birimize geliyorlar bu ay sen galiba

Salı günü kontrolde ne var be yok anlaşılır

aaa bu iyi değil işte o zaman 21. gün progestan baktırmamız lazım . ordan anlaşılır galiba. benım de kafama bu takılmaya başladı

Canim ff nin tahminleri duzensiz olan benim dongumde bile genelde dogru cikiyo.. akintin var mi?? Bi kontrol etsene akintinin kivamini..
ben bir şey diyyeyim mi kızlar kk nın ovulasyon hesaplaması var ya , ben de o kk dan bile dogru tahmın yapıyor . ff 2 gundur yumurtlama gösterıyor benım tablo da ama kk en yüksek güne bugun dıyor ki bence çatlama oldu bugun

Cnm bu at korunuyoruz histereskopi oldum ya bu ay ve gelecek ay korunma.benim ateş hep böyle hamile tablosuna benziyor ama bat bekliyorum zaten tabloya bak ilişki iki tane o da korunmalı
Merhaba.bende bir ay önce Histereskopi oldum yalnız ameliyat sonrası bir ay ilişki yasağı verdi dr. Yani adetim bitti sonraki ikinci günü ilk beraberlik oldu çünkü yumurtlama dönemimi kaçırmamamı belirtti. Sizin tam olarak sorun neydi de iki ay yasak getirdi ?

Reactions: iiz
Bende yapışıklık vardı.hist sonrası Dr ile görüşemedim.eşime 2 yerde düzeltme yaptık dedi.cd verdi ama onu da izleyemedim henüz.kontrol 2. Regl da.henüz ilk regl olmadı.ilişki yasağı için bir süre Olmasın dedi sadece.2. Regl a kadar korun 2. Regl da kontrol dedi.ama yapışıklık düzeltip hemen Çalışmalara başlayanlar olmuş kafam karıştı benim de.???sen de sorun ne ?

evetevett. ben yumurtayı çatlattım sabah 8 ile 10 arası oldu
nasıl mı anladım saati
sabah 8 de ölçtüğümde 36.3 dü hiç yataktan kalkmadan saat 10 :00 da tekrar ölçtüm 36.5 ti
ve şimdi ayakta ölçüyrum 36.8

dün gün içinde ne zaman ölçersem ölçeyim 36. 5 gecemedı artık gecıyor demek ki ateş yükselişe geçti

bu arada dün adama hayır dedim salak kafam işte canım sıkkındı 3 gün önce çalışma var bugun ve yarında yaparsam bir şansım var galiba .. off 1 gun önce ılıskı olmayınca nedense ben hep umutsu oluyorum. incelediğim hamile tablolarında genelde 1 gün önceki ilişkiyle hamilelik çoktu galiba ben de bu yargıya vardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…