Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bir buçuk senedir çocuk olmuyo ama ne eşimde ne bende sorun görmediler.hep bekledik.dostinex verdiler yok.çatlatma iğnesi ve yumurtlama olduğu halde olgunlaştırıcı haplar hepsini uyguladılar.daha sonra tüplere bakalım dedi artık dr un bitanesi.oke dedik Hsg çekildi tüplerde açık sıkıntı yok.sonra bi iki ay yine normal denedik olmadı.dr değiştirdik Prof bulduk ve et beni var dendi.yer kaplıyor rahimde almamız lazım.oke dedik ona da ameliyata girdim ve çıktığımda dr et beni kist ya da başka hiçbirşeyi görmediğini,sorunun doğuştan Rahimin kapalı olduğunu ve açtığını söyledi. Sperm girecek yer bulamadığından gebelikte oluşmuyormuş tabiki.

Reactions: iiz
Hımm anladım.inşallah bu ay gebe kalırsın.benimki daha farklı birşey oldu sonradan olan bir yapışıklık vardı onu düzeltti.benim 4 kaybım var bu Kayıplardan dolayı olmuş olabilir bu yapışıklık dedi ve eğer hamile kalırsam yeniden kaybedenilirmişim.yaklaşık 3 senedir de biz 2. Çocuk için uğraşıyoruz.bizimki de sebepsiz infertilite .rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.ama hist olanlar ya hiç korunmamış yada 2. Ay Başlamış Çalışmalara bana niye 2 ay korun dedi ya???

yani ameliyata girince görmüş öyle mi... çok geçmiş olsun . ne kadar gectı amelıyatın üzerinden . tekrar denemeye başladın mı peki ?

Sana 2 ay yine bana 3 ay korunma verdi duphaston verdi 3 ay sonra tam seviniyordum korunma bitti diye 2 3 ayda ara kanamalarla uğraştım :) inşallah artık gelir evlatlarimiz yaptirmadigim bişey kalmadı daha galiba tıbben olsun başka türlü ne duyduysam yaptım yaptırdık pazarteside hacamat var ama cesaret edemiyorum

Dediğin gibi bi kayıp daha yaşanma riskinden koruyor sanırım seni dr'un. Benim hiç gebeliğim olmadı.salı günü ilk kontrolüm var benim.senin ameliyattan sonra kontrolün oldu mu yoksa iki ay sonraya mı attı onu da? Yani rahmin durumu ne suanda?

Hatırlıyorum hatta sen de gelip burda. Dert yanmıştın benim gibi niye korunma verdin bu diye

Benim de bir seneyi geçti son kayıptan sonra henğz gebelik olmadı zaten zor oluyor olunca da gidiyor böyle .yok kontrol olmadım henüz o da 2. Regl ile olacak

Benim de bir seneyi geçti son kayıptan sonra henğz gebelik olmadı zaten zor oluyor olunca da gidiyor böyle .yok kontrol olmadım henüz o da 2. Regl ile olacak
Yeni olduğum için soruyorum bu forumda. Histereskopiden sonraki ay normal yolla hamile kalan var mı burada peki ?

ya se min nerelerdesin sen ? ölçüm hiç yapmamışsın bu ay

denizege34 transferin pt demiştin değil mi . merakla bekliyoruz seni. hayırlı olsun inş

A aichazeyn sıkı takiptesin ve çalışmaların da çok iyi . sanırım derecen de hata var sa bile tam zamanında çözülmüş. ovu olmamış görünüyor ama geçen ayın tablosuna göre bakarsak az kalmış .

zafrina89 az kaldı canım az içini ferah tut . kırmızı gelmiş ama son olsun inşallah

XXYYXXYY pek sesin çıkmıyor topicte ama ateş takibine devam ediyorsun. mavi çizgi çekmişsin ovu yu doktorla mı tesbt ettin ?

iiz yani ben sabah 8_10 arası çatlattım yumurtayı ama çalışma yok . eşşek kafam. adama hayır demenin vakti mi o kadar da ısrar etti bak yarın ovu günün bile dedi eşşek kafalı ben

kushi daha ayın başındasın . kolay geçsin inşallah

ShinSeGi niye kanama girdin ? dün büyüyen yum lar var diyordun ? hayırdır inşallah

LeYLa_21 Leyloşum , dpo6 dasın ama ateşin gayet yüksek gidiyor. su gibi aksın geçsin zaman ve müjden gelsin dilerim

Elcanki eğer ff çatlamayı doğru tarıhe çektıyse dpo 12 desin inşallah güzel haber gelir 2 güne

missdincer istikrarlı ölçüm yapmışsın çalışmalarında var . gecen ay tablona göre 2 güne ovu gelebilir. sıkı tut. sıra sen de çünkü

B BenanAsiye tatlım iyi dinlenmeler. tadını çıkar günlerinin

tsefem28 dpo 9 dasın aslında çatlama ne kadar kesin ateş fırlamış ona ragmen ff kesik çizgi çekmiş. sen de şu dpo gösteren ticker lerden koysana canım tablona bakınca hemen görelim dpo gununu

@Cok da Seyapmamak Lazim özledik kız seni. mune ile arayı yap ta ikide bir kovmasın seni. galiba dediğin gibi yumurtlama olmayacak bu ay . neyse dinlen 1 ay . her şey de de bir hayır var ne yapalim . her şey de bize baglı değil ki

SaskinAnne bence ovulasyonun bundan sonrakı gunlerde gelecek istersen ovu testıyle takıp yap şimdiden

8403BHC dpo6 dasın çalışmaların da var . hayırlı olsun inşallah. müjde gelsin inşallah

X xDerinMavix

Melissa81

elmol bebekleriniz nasıl kızlar ?

Veson bu ayı boş geçirdin ama önemli bir sorunu atlattın. gelecek ay gözümüz sen de . hadi hayırlısı

Tatlım akıntı girmedigim icinn
kesikli çizgi ama bahsettigin şeyi nasıl yapicam bilmiyorum ....
Sence bende unut varmı bu ay ateşin yüksek mi gitmesi lazımdı acaba mesela 36.6 ile catladi ya benimki 36.4 e sabitlendi sen çok arastiriyorsun ya bu şekil geniş tablosu girdunmu hic sol kasığımda tatli tatlı batmalar var namaza eğilip doğrulurken batıyor acaba var mı ki diyorum

Reactions: iiz
Kız adam rededilir mi böyle bi zamanda ben kocama hep dedim bebek olsun sen görürsün nazı niyazi surunduruyorum onu şimdi sıra bende bebek bakalım nasılmış pazartesi görücez Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…