Benim dün 2103 dü canım 2000 üzeri kese görünüyor :)Senin kaçtı cnm kese gorunurmu ki
Pazartesi gitcem cnm kan artışına baktircam hemde kese gorunurse baktrcmAy çok güzel kese bile görülür kontrol ne zaman?
Bende bir buçuk senedir çocuk olmuyo ama ne eşimde ne bende sorun görmediler.hep bekledik.dostinex verdiler yok.çatlatma iğnesi ve yumurtlama olduğu halde olgunlaştırıcı haplar hepsini uyguladılar.daha sonra tüplere bakalım dedi artık dr un bitanesi.oke dedik Hsg çekildi tüplerde açık sıkıntı yok.sonra bi iki ay yine normal denedik olmadı.dr değiştirdik Prof bulduk ve et beni var dendi.yer kaplıyor rahimde almamız lazım.oke dedik ona da ameliyata girdim ve çıktığımda dr et beni kist ya da başka hiçbirşeyi görmediğini,sorunun doğuştan Rahimin kapalı olduğunu ve açtığını söyledi. Sperm girecek yer bulamadığından gebelikte oluşmuyormuş tabiki.Bende yapışıklık vardı.hist sonrası Dr ile görüşemedim.eşime 2 yerde düzeltme yaptık dedi.cd verdi ama onu da izleyemedim henüz.kontrol 2. Regl da.henüz ilk regl olmadı.ilişki yasağı için bir süre Olmasın dedi sadece.2. Regl a kadar korun 2. Regl da kontrol dedi.ama yapışıklık düzeltip hemen Çalışmalara başlayanlar olmuş kafam karıştı benim de.???sen de sorun ne ?
Kese görülür pazartesi.kese görüldükten sonra Beta artışını takip etmiyorlar.hadi herşey yolunda gitsin bu seferPazartesi gitcem cnm kan artışına baktircam hemde kese gorunurse baktrcm
Hımm anladım.inşallah bu ay gebe kalırsın.benimki daha farklı birşey oldu sonradan olan bir yapışıklık vardı onu düzeltti.benim 4 kaybım var bu Kayıplardan dolayı olmuş olabilir bu yapışıklık dedi ve eğer hamile kalırsam yeniden kaybedenilirmişim.yaklaşık 3 senedir de biz 2. Çocuk için uğraşıyoruz.bizimki de sebepsiz infertilite .rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.ama hist olanlar ya hiç korunmamış yada 2. Ay Başlamış Çalışmalara bana niye 2 ay korun dedi ya???Bende bir buçuk senedir çocuk olmuyo ama ne eşimde ne bende sorun görmediler.hep bekledik.dostinex verdiler yok.çatlatma iğnesi ve yumurtlama olduğu halde olgunlaştırıcı haplar hepsini uyguladılar.daha sonra tüplere bakalım dedi artık dr un bitanesi.oke dedik Hsg çekildi tüplerde açık sıkıntı yok.sonra bi iki ay yine normal denedik olmadı.dr değiştirdik Prof bulduk ve et beni var dendi.yer kaplıyor rahimde almamız lazım.oke dedik ona da ameliyata girdim ve çıktığımda dr et beni kist ya da başka hiçbirşeyi görmediğini,sorunun doğuştan Rahimin kapalı olduğunu ve açtığını söyledi. Sperm girecek yer bulamadığından gebelikte oluşmuyormuş tabiki.
Süperrrrrrrrr...... maşallah canım darısı başımıza inşallah.....2938 sonuç nasıl sizceelmol
yani ameliyata girince görmüş öyle mi... çok geçmiş olsun . ne kadar gectı amelıyatın üzerinden . tekrar denemeye başladın mı peki ?Bende bir buçuk senedir çocuk olmuyo ama ne eşimde ne bende sorun görmediler.hep bekledik.dostinex verdiler yok.çatlatma iğnesi ve yumurtlama olduğu halde olgunlaştırıcı haplar hepsini uyguladılar.daha sonra tüplere bakalım dedi artık dr un bitanesi.oke dedik Hsg çekildi tüplerde açık sıkıntı yok.sonra bi iki ay yine normal denedik olmadı.dr değiştirdik Prof bulduk ve et beni var dendi.yer kaplıyor rahimde almamız lazım.oke dedik ona da ameliyata girdim ve çıktığımda dr et beni kist ya da başka hiçbirşeyi görmediğini,sorunun doğuştan Rahimin kapalı olduğunu ve açtığını söyledi. Sperm girecek yer bulamadığından gebelikte oluşmuyormuş tabiki.
Kuzum jinekolog randevum yok benim birkac yildir sol gogus altinda bir kitle var onun icin gidiyorumSalı günü kontrolde ne var be yok anlaşılır
Sana 2 ay yine bana 3 ay korunma verdi duphaston verdi 3 ay sonra tam seviniyordum korunma bitti diye 2 3 ayda ara kanamalarla uğraştım :) inşallah artık gelir evlatlarimiz yaptirmadigim bişey kalmadı daha galiba tıbben olsun başka türlü ne duyduysam yaptım yaptırdık pazarteside hacamat var ama cesaret edemiyorumHımm anladım.inşallah bu ay gebe kalırsın.benimki daha farklı birşey oldu sonradan olan bir yapışıklık vardı onu düzeltti.benim 4 kaybım var bu Kayıplardan dolayı olmuş olabilir bu yapışıklık dedi ve eğer hamile kalırsam yeniden kaybedenilirmişim.yaklaşık 3 senedir de biz 2. Çocuk için uğraşıyoruz.bizimki de sebepsiz infertilite .rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.ama hist olanlar ya hiç korunmamış yada 2. Ay Başlamış Çalışmalara bana niye 2 ay korun dedi ya???
Dediğin gibi bi kayıp daha yaşanma riskinden koruyor sanırım seni dr'un. Benim hiç gebeliğim olmadı.salı günü ilk kontrolüm var benim.senin ameliyattan sonra kontrolün oldu mu yoksa iki ay sonraya mı attı onu da? Yani rahmin durumu ne suanda?Hımm anladım.inşallah bu ay gebe kalırsın.benimki daha farklı birşey oldu sonradan olan bir yapışıklık vardı onu düzeltti.benim 4 kaybım var bu Kayıplardan dolayı olmuş olabilir bu yapışıklık dedi ve eğer hamile kalırsam yeniden kaybedenilirmişim.yaklaşık 3 senedir de biz 2. Çocuk için uğraşıyoruz.bizimki de sebepsiz infertilite .rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.ama hist olanlar ya hiç korunmamış yada 2. Ay Başlamış Çalışmalara bana niye 2 ay korun dedi ya???
Bilmiyorum cnm hayrlisi kese görunurmu bilmem ama hayrlisi artikWayy sonuc cok guzel senin erken dollenmemi oldu acaba yada ikizmi geliyorrr acabahadi gozun aydin keseyi gorursun hemen :)
mKuzum jinekolog randevum yok benim birkac yildir sol gogus altinda bir kitle var onun icin gidiyorum
Sana 2 ay yine bana 3 ay korunma verdi duphaston verdi 3 ay sonra tam seviniyordum korunma bitti diye 2 3 ayda ara kanamalarla uğraştım :) inşallah artık gelir evlatlarimiz yaptirmadigim bişey kalmadı daha galiba tıbben olsun başka türlü ne duyduysam yaptım yaptırdık pazarteside hacamat var ama cesaret edemiyorum
Benim de bir seneyi geçti son kayıptan sonra henğz gebelik olmadı zaten zor oluyor olunca da gidiyor böyle .yok kontrol olmadım henüz o da 2. Regl ile olacakDediğin gibi bi kayıp daha yaşanma riskinden koruyor sanırım seni dr'un. Benim hiç gebeliğim olmadı.salı günü ilk kontrolüm var benim.senin ameliyattan sonra kontrolün oldu mu yoksa iki ay sonraya mı attı onu da? Yani rahmin durumu ne suanda?
Canim pazartesiye 2kat artmis olucak 4000 civari olur insallah gorursun keseyi..benim dr. mi gidiceksin karar verdinmi..gobekten baktircaksan sikisik gidersen net goruyor canim..Bilmiyorum cnm hayrlisi kese görunurmu bilmem ama hayrlisi artik
Yeni olduğum için soruyorum bu forumda. Histereskopiden sonraki ay normal yolla hamile kalan var mı burada peki ?Benim de bir seneyi geçti son kayıptan sonra henğz gebelik olmadı zaten zor oluyor olunca da gidiyor böyle .yok kontrol olmadım henüz o da 2. Regl ile olacak
Saol tatlım düzeldi evet bir sure sonraff arada bir böyle hatalar verebiliyor bekleyıp tekrar dene . bazen 2 gün böyle olduğu bile oluyor merak etme
Tatlım akıntı girmedigim icinnya se min nerelerdesin sen ? ölçüm hiç yapmamışsın bu ay
denizege34 transferin pt demiştin değil mi . merakla bekliyoruz seni. hayırlı olsun inş
A aichazeyn sıkı takiptesin ve çalışmaların da çok iyi . sanırım derecen de hata var sa bile tam zamanında çözülmüş. ovu olmamış görünüyor ama geçen ayın tablosuna göre bakarsak az kalmış .
zafrina89 az kaldı canım az içini ferah tut . kırmızı gelmiş ama son olsun inşallah
XXYYXXYY pek sesin çıkmıyor topicte ama ateş takibine devam ediyorsun. mavi çizgi çekmişsin ovu yu doktorla mı tesbt ettin ?
iiz yani ben sabah 8_10 arası çatlattım yumurtayı ama çalışma yok . eşşek kafam. adama hayır demenin vakti mi o kadar da ısrar etti bak yarın ovu günün bile dedi eşşek kafalı ben
kushi daha ayın başındasın . kolay geçsin inşallah
ShinSeGi niye kanama girdin ? dün büyüyen yum lar var diyordun ? hayırdır inşallah
LeYLa_21 Leyloşum , dpo6 dasın ama ateşin gayet yüksek gidiyor. su gibi aksın geçsin zaman ve müjden gelsin dilerim
Elcanki eğer ff çatlamayı doğru tarıhe çektıyse dpo 12 desin inşallah güzel haber gelir 2 güne
missdincer istikrarlı ölçüm yapmışsın çalışmalarında var . gecen ay tablona göre 2 güne ovu gelebilir. sıkı tut. sıra sen de çünkü
B BenanAsiye tatlım iyi dinlenmeler. tadını çıkar günlerinin
tsefem28 dpo 9 dasın aslında çatlama ne kadar kesin ateş fırlamış ona ragmen ff kesik çizgi çekmiş. sen de şu dpo gösteren ticker lerden koysana canım tablona bakınca hemen görelim dpo gununu
@Cok da Seyapmamak Lazim özledik kız seni. mune ile arayı yap ta ikide bir kovmasın seni. galiba dediğin gibi yumurtlama olmayacak bu ay . neyse dinlen 1 ay . her şey de de bir hayır var ne yapalim . her şey de bize baglı değil ki
SaskinAnne bence ovulasyonun bundan sonrakı gunlerde gelecek istersen ovu testıyle takıp yap şimdiden
8403BHC dpo6 dasın çalışmaların da var . hayırlı olsun inşallah. müjde gelsin inşallah
X xDerinMavix
Melissa81
elmol bebekleriniz nasıl kızlar ?
Veson bu ayı boş geçirdin ama nemli bir sorunu atlattın. gelecek ay gözümüz sen de . hadi hayırlısı
Kız adam rededilir mi böyle bi zamandaya se min nerelerdesin sen ? ölçüm hiç yapmamışsın bu ay
denizege34 transferin pt demiştin değil mi . merakla bekliyoruz seni. hayırlı olsun inş
A aichazeyn sıkı takiptesin ve çalışmaların da çok iyi . sanırım derecen de hata var sa bile tam zamanında çözülmüş. ovu olmamış görünüyor ama geçen ayın tablosuna göre bakarsak az kalmış .
zafrina89 az kaldı canım az içini ferah tut . kırmızı gelmiş ama son olsun inşallah
XXYYXXYY pek sesin çıkmıyor topicte ama ateş takibine devam ediyorsun. mavi çizgi çekmişsin ovu yu doktorla mı tesbt ettin ?
iiz yani ben sabah 8_10 arası çatlattım yumurtayı ama çalışma yok . eşşek kafam. adama hayır demenin vakti mi o kadar da ısrar etti bak yarın ovu günün bile dedi eşşek kafalı ben
kushi daha ayın başındasın . kolay geçsin inşallah
ShinSeGi niye kanama girdin ? dün büyüyen yum lar var diyordun ? hayırdır inşallah
LeYLa_21 Leyloşum , dpo6 dasın ama ateşin gayet yüksek gidiyor. su gibi aksın geçsin zaman ve müjden gelsin dilerim
Elcanki eğer ff çatlamayı doğru tarıhe çektıyse dpo 12 desin inşallah güzel haber gelir 2 güne
missdincer istikrarlı ölçüm yapmışsın çalışmalarında var . gecen ay tablona göre 2 güne ovu gelebilir. sıkı tut. sıra sen de çünkü
B BenanAsiye tatlım iyi dinlenmeler. tadını çıkar günlerinin
tsefem28 dpo 9 dasın aslında çatlama ne kadar kesin ateş fırlamış ona ragmen ff kesik çizgi çekmiş. sen de şu dpo gösteren ticker lerden koysana canım tablona bakınca hemen görelim dpo gununu
@Cok da Seyapmamak Lazim özledik kız seni. mune ile arayı yap ta ikide bir kovmasın seni. galiba dediğin gibi yumurtlama olmayacak bu ay . neyse dinlen 1 ay . her şey de de bir hayır var ne yapalim . her şey de bize baglı değil ki
SaskinAnne bence ovulasyonun bundan sonrakı gunlerde gelecek istersen ovu testıyle takıp yap şimdiden
8403BHC dpo6 dasın çalışmaların da var . hayırlı olsun inşallah. müjde gelsin inşallah
X xDerinMavix
Melissa81
elmol bebekleriniz nasıl kızlar ?
Veson bu ayı boş geçirdin ama önemli bir sorunu atlattın. gelecek ay gözümüz sen de . hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?