Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben bu kadar ani fırlayan ateşle çatlamayı yumurtanın kaliteli olmasına bağlıyorum ama bu tamamen benim yorumum.ben tekrar ateşin de yükselme olabilecegini düşünüyorum. çatlama zamanı tel ilişki olmuş .ben ateşin sabitlenmesini her zaman olumlu yorumluyorum . yarın ve sonra ki 2 güne bakalım ateş yükselirse ya da sabitlenme devam ederse yüzümüz güler iyi gidiyor deriz . müjden gelsin inşallah ya. bu ay bakalım kim yüzümüzü güldürecek .

8 gundur ovulasyon testi yapiyorum vw elimde 3 tane kaldi malesef insaallah bitmede olur :) bu ay olmazsa onumuzdeki ay 13. gun basliycam teste

Reactions: iiz
Kız adam rededilir mi böyle bi zamanda ben kocama hep dedim bebek olsun sen görürsün nazı niyazi surunduruyorum onu şimdi sıra bende bebek bakalım nasılmış pazartesi görücez Allah in izniyle
dün bir şey söylerken sesini yükseltti biraz sinirimi bozdu içimden gelmedi bir de dedim ovu ya galiba daha 2 gün var. tühh ya ! şimdi aradım erken gel diye ama dün de çalışma olsaydı iyiydi şimdi bütün ay kafama takılacak bu . ta 3 gün önceden çalışma var bir işe yarar mı ki bilmiyorum. bana neden se hep ovudan 1 gün önceki ilişkiyle bebek olacak gibi geliyor nedense

ne yaptin sen okadarda israr etmis kocacin..
Neyse tatlim rabbim ol derse hersey olur..sen bu geceye bir calisma ayarla..
Cat ignesi yaptigi.da bize bir hal gelmisti yok dr dedigi saatleri kacirdik hep 12 48 saat oldu..yani bence bugun icinde sansin var kuzum.. insallah tutucak :)

Oyy yerim yer. .... Ağzın bal yesin ne de güzel konuştun inşallah yarın iyi şeyler olur genelde 10. Gunki ateş belli ediyor benim durumumu

Canım usandım ateş ölcmektende bebek denemesi yapmaktan da
Yum gunlerimi biliyorum genelde adetin 10. Günü ile 15. Günü arası ateş ölçüp bırakıyorum
Gelecek hafta bi prof a gitcem bakalım ne diyecek

Gelecek ay da korunma var

Kızlar şimdi testlerime baktım toxoplazma negatifmis benim de iki pozitif var onlara iyi demişti kizamikcik bagisikligin var demişti ama toxoplazma negatif noluyodu öyle olunca ki

Amin canım benim inşallah sümbülüm... Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah tatlım...

Canim pazartesiye 2kat artmis olucak 4000 civari olur insallah gorursun keseyi..benim dr. mi gidiceksin karar verdinmi..gobekten baktircaksan sikisik gidersen net goruyor canim..
Önce tepecige gitcem cnm bi kan daha vereyim aklımda soru işareti kalmasın sonrada senin doktora giderim cnm

Kk nin ovusu nasil oluyormus anlamadm

Reactions: iiz
Bakcaz gorcez canim.. 30 kasima kadar gelmezse kirmizilar test yaparim

Kız prolaktin çok yüksek çıkmış.. gebelik te artıyormuydu unuttum...
O eski tahlil kız geçen şubatta yaptık onu o zaman prolaktin için önemsiz dedi doktor Prof du o değişken bi hormon biz ona takilmiyoruz dedi hakkaten de benim bi 16 bi 50 lerde hatta bi ara 122 oldu iki haftada 22 ye düştü hiç ilaç kullanmadım

Allah Allah bazı doktor da çok takılıyor... benim 28 di prolaktin ilaç kullandım.. doktor ilaca gerek yok dedi ama ısrarla yazdırdım. stresli bir bünyem var siz yazın dedim sen hangi ay düşük yapmıştın canım?

Eylülde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…