Hayirli olsun canim umarim memnun kalirsin..icini ferah tut Allahin izniyle guzel guzel buyucek insallah tatlimÖnce tepecige gitcem cnm bi kan daha vereyim aklımda soru işareti kalmasın sonrada senin doktora giderim cnm
çörek otu da ye cnm günde 1 cay kasigi kadar agzinda cigne. biraz aci ama ilac niyetine :)Canım bana umut verdin :) Çarşamba günü gittim ben de Dr a 8mm yumurta vardı. Dr küçük dedi ama belki benimkiler de büyür :) ben de hayıt tohumu arı sütü falan içeren bir karışım kullanıyorum
Tatlim progestan yeni mi cok dusuk ilac basla bence..dr sanada kedi kopekten topraktan uzak dur der.toksoplazma hayvanlardan bulasan hastalikmis.tabi asililar haric..sokak hayvanlariKızlar şimdi testlerime baktım toxoplazma negatifmis benim de iki pozitif var onlara iyi demişti kizamikcik bagisikligin var demişti ama toxoplazma negatif noluyodu öyle olunca ki
Eki Görüntüle 1917365
ben bugune hic bisey girmedim cnm hatta bayaga zamandir ffyi hic acmadim@ya se min nerelerdesin sen ? ölçüm hiç yapmamışsın bu ay
@denizege34 transferin pt demiştin değil mi . merakla bekliyoruz seni. hayırlı olsun inş
A aichazeyn sıkı takiptesin ve çalışmaların da çok iyi . sanırım derecen de hata var sa bile tam zamanında çözülmüş. ovu olmamış görünüyor ama geçen ayın tablosuna göre bakarsak az kalmış .
@zafrina89 az kaldı canım az içini ferah tut . kırmızı gelmiş ama son olsun inşallah
@XXYYXXYY pek sesin çıkmıyor topicte ama ateş takibine devam ediyorsun. mavi çizgi çekmişsin ovu yu doktorla mı tesbt ettin ?
iiz yani ben sabah 8_10 arası çatlattım yumurtayı ama çalışma yok . eşşek kafam. adama hayır demenin vakti mi o kadar da ısrar etti bak yarın ovu günün bile dedi eşşek kafalı ben
@kushi daha ayın başındasın . kolay geçsin inşallah
ShinSeGi niye kanama girdin ? dün büyüyen yum lar var diyordun ? hayırdır inşallah
LeYLa_21 Leyloşum , dpo6 dasın ama ateşin gayet yüksek gidiyor. su gibi aksın geçsin zaman ve müjden gelsin dilerim
@Elcanki eğer ff çatlamayı doğru tarıhe çektıyse dpo 12 desin inşallah güzel haber gelir 2 güne
@missdincer istikrarlı ölçüm yapmışsın çalışmalarında var . gecen ay tablona göre 2 güne ovu gelebilir. sıkı tut. sıra sen de çünkü
@BenanAsiye tatlım iyi dinlenmeler. tadını çıkar günlerinin
@tsefem28 dpo 9 dasın aslında çatlama ne kadar kesin ateş fırlamış ona ragmen ff kesik çizgi çekmiş. sen de şu dpo gösteren ticker lerden koysana canım tablona bakınca hemen görelim dpo gununu
@Cok da Seyapmamak Lazim özledik kız seni. mune ile arayı yap ta ikide bir kovmasın seni. galiba dediğin gibi yumurtlama olmayacak bu ay . neyse dinlen 1 ay . her şey de de bir hayır var ne yapalim . her şey de bize baglı değil ki
@SaskinAnne bence ovulasyonun bundan sonrakı gunlerde gelecek istersen ovu testıyle takıp yap şimdiden
@8403BHC dpo6 dasın çalışmaların da var . hayırlı olsun inşallah. müjde gelsin inşallah
@xDerinMavix
Melissa81
elmol bebekleriniz nasıl kızlar ?
Veson bu ayı boş geçirdin ama önemli bir sorunu atlattın. gelecek ay gözümüz sen de . hadi hayırlısı
misafirlerin vardi cnm ondan giremedim.ovu testi yaptin mi tekrar?ShinSeGi neredesin şekerim ?
Evet canım yumurta büyümeden çatlıyor olabilir geçen ay benim testlerde böyle idi.. bu ay serophene kullandım pik yaptı ovulasyon testim... onu doktora sor bir kere canım...Veson görüyor musun biz dün bu testlerin hepsi de negatıf dedık ama bugun yum çatladı yanı dun bunların koyu olması lazımdı. yaaa benım son 4-5 ayır hep böyle. koyulaşmadan çatlıyor
bu kafamı karıstırıyor. acaba yumurtalar büyümeden mi çatlıyor niye lh yükselmiyor acaba bilen var mı kızlar ?
Eki Görüntüle 1917376
Yok canım bunlar eski tahliller adetken yapılmıştı ben de sevemicek miyimTatlim progestan yeni mi cok dusuk ilac basla bence..dr sanada kedi kopekten topraktan uzak dur der.toksoplazma hayvanlardan bulasan hastalikmis.tabi asililar haric..sokak hayvanlari
Evin onundekileri is yerimdekileri sevemiyorum o yuzden
Evet canm boş yok bu ay sıkı takipteyim sanırım yum çatladı bugün baya ağrım vardı yarına belli olur ateşten eğer bugün çatlarsa senle aynı dpo da oluruz@ya se min nerelerdesin sen ? ölçüm hiç yapmamışsın bu ay
@denizege34 transferin pt demiştin değil mi . merakla bekliyoruz seni. hayırlı olsun inş
A aichazeyn sıkı takiptesin ve çalışmaların da çok iyi . sanırım derecen de hata var sa bile tam zamanında çözülmüş. ovu olmamış görünüyor ama geçen ayın tablosuna göre bakarsak az kalmış .
@zafrina89 az kaldı canım az içini ferah tut . kırmızı gelmiş ama son olsun inşallah
@XXYYXXYY pek sesin çıkmıyor topicte ama ateş takibine devam ediyorsun. mavi çizgi çekmişsin ovu yu doktorla mı tesbt ettin ?
iiz yani ben sabah 8_10 arası çatlattım yumurtayı ama çalışma yok . eşşek kafam. adama hayır demenin vakti mi o kadar da ısrar etti bak yarın ovu günün bile dedi eşşek kafalı ben
@kushi daha ayın başındasın . kolay geçsin inşallah
ShinSeGi niye kanama girdin ? dün büyüyen yum lar var diyordun ? hayırdır inşallah
LeYLa_21 Leyloşum , dpo6 dasın ama ateşin gayet yüksek gidiyor. su gibi aksın geçsin zaman ve müjden gelsin dilerim
@Elcanki eğer ff çatlamayı doğru tarıhe çektıyse dpo 12 desin inşallah güzel haber gelir 2 güne
@missdincer istikrarlı ölçüm yapmışsın çalışmalarında var . gecen ay tablona göre 2 güne ovu gelebilir. sıkı tut. sıra sen de çünkü
@BenanAsiye tatlım iyi dinlenmeler. tadını çıkar günlerinin
@tsefem28 dpo 9 dasın aslında çatlama ne kadar kesin ateş fırlamış ona ragmen ff kesik çizgi çekmiş. sen de şu dpo gösteren ticker lerden koysana canım tablona bakınca hemen görelim dpo gununu
@Cok da Seyapmamak Lazim özledik kız seni. mune ile arayı yap ta ikide bir kovmasın seni. galiba dediğin gibi yumurtlama olmayacak bu ay . neyse dinlen 1 ay . her şey de de bir hayır var ne yapalim . her şey de bize baglı değil ki
@SaskinAnne bence ovulasyonun bundan sonrakı gunlerde gelecek istersen ovu testıyle takıp yap şimdiden
@8403BHC dpo6 dasın çalışmaların da var . hayırlı olsun inşallah. müjde gelsin inşallah
@xDerinMavix
Melissa81
elmol bebekleriniz nasıl kızlar ?
Veson bu ayı boş geçirdin ama önemli bir sorunu atlattın. gelecek ay gözümüz sen de . hadi hayırlısı
doğru kulanırsanız acı değil bir de keyifli oluyor.çörek otu da ye cnm günde 1 cay kasigi kadar agzinda cigne. biraz aci ama ilac niyetine :)
Evet canm boş yok bu ay sıkı takipteyim sanırım yum çatladı bugün baya ağrım vardı yarına belli olur ateşten eğer bugün çatlarsa senle aynı dpo da oluruzEğer senin yum söylediğin saate çatladıysa hemen bir çalışma kondur canm 24 saat canlı kalıyor yumurta biliyorsun geç değil yani bak ben benimki geldiği gibi bir çalışma yaptım valla
Balla karıştırın arkadaşlar Acısını bastırır taın seviyorsanız biraz da tarçın dökün üzerinedoğru kulanırsanız acı değil bir de keyifli oluyor.
küçük cam şişeye koydum ben hep yanımda oturdugum yerde. işaret parmagımı dilimle ıslatıp şişeden 6-7 tane alıyorum ve çiğniyorum. bunu durmadan yapıyorum. iğnemek artık bana keyıflı gelıyor. ben ılk denediğimde 1 cay kasıgı attım ağzıma tiksindim sakın öyle yapmayın siz de çok zorlanırsınız. bakın böyle böyle alın iyice çiğneyinben akşama kadar aklıma geldikçe çiğniyorum alışkanlık oldu
Eki Görüntüle 1917387
olmaz olmaz canımcım , çörek otunu dişimizle iyice ezmeden tam faydasını göremiyormuşuz. çiğnememiz lazım . zaten az az alıp çiğneyince hiç acı değil hatta o kadar keyifli ki ben otomatiğe baglamısım farkında bile değilim elim sürekli şişe de .Balla karıştırın arkadaşlar Acısını bastırır taın seviyorsanız biraz da tarçın dökün üzerineShinSeGi
bVeson görüyor musun biz dün bu testlerin hepsi de negatıf dedık ama bugun yum çatladı yanı dun bunların koyu olması lazımdı. yaaa benım son 4-5 ayır hep böyle. koyulaşmadan çatlıyor
bu kafamı karıstırıyor. acaba yumurtalar büyümeden mi çatlıyor niye lh yükselmiyor acaba bilen var mı kızlar ?
Eki Görüntüle 1917376
aslında bu sabah 8-10 arası çatladı tam günü bugun yarına da çalışma yaparım ne olur ne olmaz garantıye almak içinne yaptin sen okadarda israr etmis kocacin..
Neyse tatlim rabbim ol derse hersey olur..sen bu geceye bir calisma ayarla..
Cat ignesi yaptigi.da bize bir hal gelmisti yok dr dedigi saatleri kacirdik hep 12 48 saat oldu..yani bence bugun icinde sansin var kuzum.. insallah tutucak :)
Cnm evet dişlerin Arasında ezmelisin yutarsan Dediğin gibi hiçbir faydası yok.ben de Yaptım bir ara ama asıl tarifi o şekilde bal+çörekotu+tarçın Kür bu şekilde ama Dediğin gibi çörekotunu dişlerin Arasında ezmelisinolmaz olmaz canımcım , çörek otunu dişimizle iyice ezmeden tam faydasını göremiyormuşuz. çiğnememiz lazım . zaten az az alıp çiğneyince hiç acı değil hatta o kadar keyifli ki ben otomatiğe baglamısım farkında bile değilim elim sürekli şişe de .
Benim iki tarafta fena ağrı vardı sabah şimdi geçti canm zaten testler pik yaptı bugün benim böyle koyu olunca kesin çatlıyor
ben de şimdi yapıcam dünü kaçırdım zaten. benım kesin bugun çatladı canım ama akıntımdan belli olmadı da agrımdan belli sol da çatladı
ff nin 3 gunune sahte deger gır bakalım çizgi çekiyor mu görelim . ben girince kesik çizgi çekiyor
yanlış bakmışımben bugune hic bisey girmedim cnm hatta bayaga zamandir ffyi hic acmadim
henüz yok cnm inşallah biri ben olurum:))
Evet Bayağı bayağı silinmiş Dediğin gibi çatlamış demekki.testler neden pik yapmadı bir fikrim yok 22 Kasım'da ve daha önce yaptın mı? Pik olanı kaçırmış olabilir misin?
b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?