Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson görüyor musun biz dün bu testlerin hepsi de negatıf dedık ama bugun yum çatladı yanı dun bunların koyu olması lazımdı. yaaa benım son 4-5 ayır hep böyle. koyulaşmadan çatlıyor

bu kafamı karıstırıyor. acaba yumurtalar büyümeden mi çatlıyor niye lh yükselmiyor acaba bilen var mı kızlar ?

çörek otu da ye cnm günde 1 cay kasigi kadar agzinda cigne. biraz aci ama ilac niyetine :)

Reactions: iiz
Kızlar şimdi testlerime baktım toxoplazma negatifmis benim de iki pozitif var onlara iyi demişti kizamikcik bagisikligin var demişti ama toxoplazma negatif noluyodu öyle olunca ki
Eki Görüntüle 1917365
Tatlim progestan yeni mi cok dusuk ilac basla bence..dr sanada kedi kopekten topraktan uzak dur der.toksoplazma hayvanlardan bulasan hastalikmis.tabi asililar haric..sokak hayvanlari
Evin onundekileri is yerimdekileri sevemiyorum o yuzden

ben bugune hic bisey girmedim cnm hatta bayaga zamandir ffyi hic acmadim

Evet canım yumurta büyümeden çatlıyor olabilir geçen ay benim testlerde böyle idi.. bu ay serophene kullandım pik yaptı ovulasyon testim... onu doktora sor bir kere canım...

Tatlim progestan yeni mi cok dusuk ilac basla bence..dr sanada kedi kopekten topraktan uzak dur der.toksoplazma hayvanlardan bulasan hastalikmis.tabi asililar haric..sokak hayvanlari
Evin onundekileri is yerimdekileri sevemiyorum o yuzden
Yok canım bunlar eski tahliller adetken yapılmıştı ben de sevemicek miyim çiğ köfte etsiz oluyo dimi ondan da mi vazgecmeliyim ki

Evet canm boş yok bu ay sıkı takipteyim sanırım yum çatladı bugün baya ağrım vardı yarına belli olur ateşten eğer bugün çatlarsa senle aynı dpo da oluruz Eğer senin yum söylediğin saate çatladıysa hemen bir çalışma kondur canm 24 saat canlı kalıyor yumurta biliyorsun geç değil yani bak ben benimki geldiği gibi bir çalışma yaptım valla

çörek otu da ye cnm günde 1 cay kasigi kadar agzinda cigne. biraz aci ama ilac niyetine :)
doğru kulanırsanız acı değil bir de keyifli oluyor.

küçük cam şişeye koydum ben hep yanımda oturdugum yerde. işaret parmagımı dilimle ıslatıp şişeden 6-7 tane alıyorum ve çiğniyorum. bunu durmadan yapıyorum. iğnemek artık bana keyıflı gelıyor. ben ılk denediğimde 1 cay kasıgı attım ağzıma tiksindim sakın öyle yapmayın siz de çok zorlanırsınız. bakın böyle böyle alın iyice çiğneyinben akşama kadar aklıma geldikçe çiğniyorum alışkanlık oldu

ben de şimdi yapıcam dünü kaçırdım zaten. benım kesin bugun çatladı canım ama akıntımdan belli olmadı da agrımdan belli sol da çatladı

ff nin 3 gunune sahte deger gır bakalım çizgi çekiyor mu görelim . ben girince kesik çizgi çekiyor

Balla karıştırın arkadaşlar Acısını bastırır taın seviyorsanız biraz da tarçın dökün üzerine ShinSeGi

Balla karıştırın arkadaşlar Acısını bastırır taın seviyorsanız biraz da tarçın dökün üzerine ShinSeGi
olmaz olmaz canımcım , çörek otunu dişimizle iyice ezmeden tam faydasını göremiyormuşuz. çiğnememiz lazım . zaten az az alıp çiğneyince hiç acı değil hatta o kadar keyifli ki ben otomatiğe baglamısım farkında bile değilim elim sürekli şişe de .

Evet Bayağı bayağı silinmiş Dediğin gibi çatlamış demekki.testler neden pik yapmadı bir fikrim yok 22 Kasım'da ve daha önce yaptın mı? Pik olanı kaçırmış olabilir misin?
b

aslında bu sabah 8-10 arası çatladı tam günü bugun yarına da çalışma yaparım ne olur ne olmaz garantıye almak için ne yapalım artık dün de olmasın . küçük ihtimalde olsa 3 gün önceden çalışma var 72 saat sperm yaşıyormuş

Cnm evet dişlerin Arasında ezmelisin yutarsan Dediğin gibi hiçbir faydası yok.ben de Yaptım bir ara ama asıl tarifi o şekilde bal+çörekotu+tarçın Kür bu şekilde ama Dediğin gibi çörekotunu dişlerin Arasında ezmelisin

Benim iki tarafta fena ağrı vardı sabah şimdi geçti canm zaten testler pik yaptı bugün benim böyle koyu olunca kesin çatlıyor

Evet Bayağı bayağı silinmiş Dediğin gibi çatlamış demekki.testler neden pik yapmadı bir fikrim yok 22 Kasım'da ve daha önce yaptın mı? Pik olanı kaçırmış olabilir misin?

b

evet ama kaçırsam bile yum bugun çatladıysa dun yaptıklarım koyu olmalıydı ancak bugun silinmeliydi . oysa dün silikti zaten. 3 gündür de hep silik

lh yükselmiyor benım kafama takılan bu . lh neden yukselmez ve zararı ne ? onu anlamaya calısyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…