Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ateş ölçme yöntemini de şuan inceliyorum.yalnız ben ağrılarımdan yumurtladığımı zaten anlıyorum . Buna gerek var mı ki , kasıklarınız ağrıyor ve akıntı başladıysa zaten bu bi belirti sanırım ???

Reactions: iiz
Benim ne akıntım oluyor ne de ovulasyon ağrısı yaşıyorum.ancak ateş yöntemi ile yumurtamın ne zaman çatladığını Anlıyorum.

İşte ben de onu diyorum LH Yükseldi ama sen kaçırdın belki de

bence gerek var öyle sanıyoruz ama bazen öyle olmuyor ben dün çatladı sandım ovu testıylede sılınmıstı yanı çatlamıs görunuyordu ama ateş çatlamadı dıyordu bu sabah hem atesten hem agrımdan aslında bu sabah çatladıgını anladım.

ateş ölçme saglam bir yöntem

çatlamadan niye silinsin o zaman ? dün silinmşti test
Önce LH yükselir sonra yumurta çatlar.kiminin lh pik yaptığı gün çatlar yumurtası.kiminin 2-3 gün sonra kişiden kişiye aydan aya değişir.tablolara deraylı bakarsan opk+ Girdiği gün çatlayan yumurta da var ,ertesi gün yada sonraki gün çatlayan da

Benim ne akıntım oluyor ne de ovulasyon ağrısı yaşıyorum.ancak ateş yöntemi ile yumurtamın ne zaman çatladığını Anlıyorum.

Kızlar anlıyorum ama bu yöntemler sanki biraz daha stres yükler diye düşünüyorum.sürekli takip ve sürekli ay çatladı mı çatlamadı mı bu ne akıntısı yok günü bugündü yarındı derken gerilmekten başka işe yarar mı ? 3 günde bir ilişkiye girersin en basiti ,bı kadar programlı olmak akışı bozar gibi

Bir de her ay yumurtlıcaz diye bi olgu yok. Yumurtladık diyelim o yumurtanın sağlıklı gelişeceği konusunda garantimiz yok. 18 ile 20 arasına gelip her ay bizi beklemiyolar çatlamak için. Bu programlamalar vücut için mantıklı gelmiyor bana. Rahat olun.2 olmadı 3 günde bir istekli ve sağlıklı bi ilişki kafi bilimde. Yormayın kendinizi ...

Cnm o Dediğin şey ovulasyonu takip etmediğim zaman da oluyor.acaba Çatladı mı kaçırdım mı.en azından bu şekilde çatladığını Anlıyorum ve ilişkiye ara vermek şstersem ara veriyorum.ama Dediğine şu noktada Katılıyorum takipsiz regl a kadar Günaşırı ilişki en Güzeli ama yapabilenebana göre değil yani

Yumurtanın çatlamadığını da Ateş'ten anlayabiliyorsun zaten cnm.ateş işi biraz hastalık cnm Başlayan pek bırakamıyor.ölçmeyen anlayamaz

Kuzum bebek iyi de ben degilim.
Her aksam feci derecede bas agrisi yasiyorum. Gecmek bilmiyor

Kuzum bebek iyi de ben degilim.
Her aksam feci derecede bas agrisi yasiyorum. Gecmek bilmiyor
Gecmiş olsun canım
Eşimin migreni var hafif ataklarda alnını eşarpla sıkıyorum cok iyi geliyo dene istersen.annem bası agırdıgında hep bu yontemi kullanıyor bide patates dilimleri koyup sarıyo alnını

Bak bb dogru benim hep pik yaptigi gun catlardi gecen ay 2 gun sonra catladi
Bu arada mujdeli haberim var aksam idrar tuttum ov. testi yaptim sonunda koyulasti :)
Ya bu gece catlayacak agrim var ya da yarin iyice lh artacak ertesi gun catlayacak bilmiyorum
Nasil mutlu oldum anlatamam

Ay cnm ya baş ağrısını bilirim ne kafar kötü birşey ilaç da alamıyorsun Rabbim yardımcın olsun

Sagol kuzum. Kac gundur agrisiz aksamim yok valla. Basimi ovmaktan kollarim kas yapti.

Gecmiş olsun canım
Eşimin migreni var hafif ataklarda alnını eşarpla sıkıyorum cok iyi geliyo dene istersen.annem bası agırdıgında hep bu yontemi kullanıyor bide patates dilimleri koyup sarıyo alnını

Patates dilimini denemedim ama esarp ise yaramadi denedim

Kantaron yağını araştır derim.

Hamilelikte kullanilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…