- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Yaklaşık 2 senedir bu topikteyim henüz hist sonrası hamile kalan olmadı.inşallahyalnız o kadar yorum var ki okumak mümkün değil.belki vardır :)
Benim ne akıntım oluyor ne de ovulasyon ağrısı yaşıyorum.ancak ateş yöntemi ile yumurtamın ne zaman çatladığını Anlıyorum.Bu ateş ölçme yöntemini de şuan inceliyorum.yalnız ben ağrılarımdan yumurtladığımı zaten anlıyorum . Buna gerek var mı ki , kasıklarınız ağrıyor ve akıntı başladıysa zaten bu bi belirti sanırım ???
evet 19 a çekti çizgiyi doğru. evet ikimizin ovu günü aynı yanı bugun. hadı bakalım hayırlısıylaEki Görüntüle 1917395
Benim iki tarafta fena ağrı vardı sabah şimdi geçti canm zaten testler pik yaptı bugün benim böyle koyu olunca kesin çatlıyor
İşte ben de onu diyorum LH Yükseldi ama sen kaçırdın belki deevet ama kaçırsam bile yum bugun çatladıysa dun yaptıklarım koyu olmalıydı ancak bugun silinmeliydi . oysa dün silikti zaten. 3 gündür de hep silik
lh yükselmiyor benım kafama takılan bu . lh neden yukselmez ve zararı ne ? onu anlamaya calısyorum
bence gerek var öyle sanıyoruz ama bazen öyle olmuyor ben dün çatladı sandım ovu testıylede sılınmıstı yanı çatlamıs görunuyordu ama ateş çatlamadı dıyordu bu sabah hem atesten hem agrımdan aslında bu sabah çatladıgını anladım.Bu ateş ölçme yöntemini de şuan inceliyorum.yalnız ben ağrılarımdan yumurtladığımı zaten anlıyorum . Buna gerek var mı ki , kasıklarınız ağrıyor ve akıntı başladıysa zaten bu bi belirti sanırım ???
çatlamadan niye silinsin o zaman ? dün silinmşti testİşte ben de onu diyorum LH Yükseldi ama sen kaçırdın belki de
Önce LH yükselir sonra yumurta çatlar.kiminin lh pik yaptığı gün çatlar yumurtası.kiminin 2-3 gün sonra kişiden kişiye aydan aya değişir.tablolara deraylı bakarsan opk+ Girdiği gün çatlayan yumurta da var ,ertesi gün yada sonraki gün çatlayan daçatlamadan niye silinsin o zaman ? dün silinmşti test
Benim ne akıntım oluyor ne de ovulasyon ağrısı yaşıyorum.ancak ateş yöntemi ile yumurtamın ne zaman çatladığını Anlıyorum.
Kızlar anlıyorum ama bu yöntemler sanki biraz daha stres yükler diye düşünüyorum.sürekli takip ve sürekli ay çatladı mı çatlamadı mı bu ne akıntısı yok günü bugündü yarındı derken gerilmekten başka işe yarar mı ? 3 günde bir ilişkiye girersin en basiti ,bı kadar programlı olmak akışı bozar gibi
Yumurtanın çatlamadığını da Ateş'ten anlayabiliyorsun zaten cnm.ateş işi biraz hastalık cnm Başlayan pek bırakamıyor.ölçmeyen anlayamazBir de her ay yumurtlıcaz diye bi olgu yok. Yumurtladık diyelim o yumurtanın sağlıklı gelişeceği konusunda garantimiz yok. 18 ile 20 arasına gelip her ay bizi beklemiyolar çatlamak için. Bu programlamalar vücut için mantıklı gelmiyor bana. Rahat olun.2 olmadı 3 günde bir istekli ve sağlıklı bi ilişki kafi bilimde. Yormayın kendinizi ...
Yumurtanın çatlamadığını da Ateş'ten anlayabiliyorsun zaten cnm.ateş işi biraz hastalık cnm Başlayan pek bırakamıyor.ölçmeyen anlayamaz
@ya se min nerelerdesin sen ? ölçüm hiç yapmamışsın bu ay
@denizege34 transferin pt demiştin değil mi . merakla bekliyoruz seni. hayırlı olsun inş
@aichazeyn sıkı takiptesin ve çalışmaların da çok iyi . sanırım derecen de hata var sa bile tam zamanında çözülmüş. ovu olmamış görünüyor ama geçen ayın tablosuna göre bakarsak az kalmış .
@zafrina89 az kaldı canım az içini ferah tut . kırmızı gelmiş ama son olsun inşallah
@XXYYXXYY pek sesin çıkmıyor topicte ama ateş takibine devam ediyorsun. mavi çizgi çekmişsin ovu yu doktorla mı tesbt ettin ?
iiz yani ben sabah 8_10 arası çatlattım yumurtayı ama çalışma yok . eşşek kafam. adama hayır demenin vakti mi o kadar da ısrar etti bak yarın ovu günün bile dedi eşşek kafalı ben
@kushi daha ayın başındasın . kolay geçsin inşallah
@ShinSeGi niye kanama girdin ? dün büyüyen yum lar var diyordun ? hayırdır inşallah
@LeYLa_21 Leyloşum , dpo6 dasın ama ateşin gayet yüksek gidiyor. su gibi aksın geçsin zaman ve müjden gelsin dilerim
@Elcanki eğer ff çatlamayı doğru tarıhe çektıyse dpo 12 desin inşallah güzel haber gelir 2 güne
@missdincer istikrarlı ölçüm yapmışsın çalışmalarında var . gecen ay tablona göre 2 güne ovu gelebilir. sıkı tut. sıra sen de çünkü
@BenanAsiye tatlım iyi dinlenmeler. tadını çıkar günlerinin
@tsefem28 dpo 9 dasın aslında çatlama ne kadar kesin ateş fırlamış ona ragmen ff kesik çizgi çekmiş. sen de şu dpo gösteren ticker lerden koysana canım tablona bakınca hemen görelim dpo gununu
@Cok da Seyapmamak Lazim özledik kız seni. mune ile arayı yap ta ikide bir kovmasın seni. galiba dediğin gibi yumurtlama olmayacak bu ay . neyse dinlen 1 ay . her şey de de bir hayır var ne yapalim . her şey de bize baglı değil ki
SaskinAnne bence ovulasyonun bundan sonrakı gunlerde gelecek istersen ovu testıyle takıp yap şimdiden
@8403BHC dpo6 dasın çalışmaların da var . hayırlı olsun inşallah. müjde gelsin inşallah
X xDerinMavix
@Melissa81
@elmolbebekleriniz nasıl kızlar ?
Veson bu ayı boş geçirdin ama önemli bir sorunu atlattın. gelecek ay gözümüz sen de . hadi hayırlısı
ılKuzum bebek iyi de ben degilim.
Her aksam feci derecede bas agrisi yasiyorum. Gecmek bilmiyor
Gecmiş olsun canımKuzum bebek iyi de ben degilim.
Kuzum bebek iyi de ben degilim.
Bak bb dogru benim hep pik yaptigi gun catlardi gecen ay 2 gun sonra catladiÖnce LH yükselir sonra yumurta çatlar.kiminin lh pik yaptığı gün çatlar yumurtası.kiminin 2-3 gün sonra kişiden kişiye aydan aya değişir.tablolara deraylı bakarsan opk+ Girdiği gün çatlayan yumurta da var ,ertesi gün yada sonraki gün çatlayan da
Ay cnm ya baş ağrısını bilirim ne kafar kötü birşeyilaç da alamıyorsun Rabbim yardımcın olsun
Gecmiş olsun canım
Eşimin migreni var hafif ataklarda alnını eşarpla sıkıyorum cok iyi geliyo dene istersen.annem bası agırdıgında hep bu yontemi kullanıyor bide patates dilimleri koyup sarıyo alnını
Kantaron yağını araştır derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?