Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol kuzum. Kac gundur agrisiz aksamim yok valla. Basimi ovmaktan kollarim kas yapti.

Patates dilimini denemedim ama esarp ise yaramadi denedim

Hamilelikte kullanilir mi ki?

Omuzlarina esarp koy ustune de yelek giy canim orasi isininca agri hafifler
Parol aldin mi?
Bende migren var hep yumurtlama zamanlarinda azar hamile kalirsam napcam hic bilmiyorum
Viks zararli mi sana? onu da boynuna biraz sursen

daha tam sökülemedi hala leke gibi ama başlangıç olsun diye girdim light ı inşallah hepimiz için az kalmıştır canım :) o bu ayda olmadı ilk şokunu atlattım önümüzdeki aya hazırım çabucak geçse

Reactions: iiz
Saolasin cnm inşallah bebislerimiz olur hepimizin:) maşallah kimseyi unutmadan hal hatır sormussun Allah razı olsun :)

Kizlar belim agrimaya basladi.. akinti gibi bisey geldi kostum wc ye.. yokk gelmemis kirmizi.. yarinki atesi merak ediyorum bide ben asiri gribali ysiyorum kemiklerim sizliyor.. ilk hamileligimde merdivenden bile zor cikiyodum
O duruma geldim. Kafam cok karisik. İdrarim bile cok su icmeme ragmen koyu!? Sabah da yuksek cikarsa atesim, test yaparim diyodum.. tereddutluyum.. carsambaya kadar beklemeye calisayim gelmezse eger

cok haklısın eğer yaşımız müsaitse , acelemiz yoksa haklısın ama bazılarımızın o lüksü yok malesef yüksek ihtimal ile o esadüfü bekleyemeyiz

bana göre de değil ya . bebek için uğraştığımdan beri bambaşka biri odum çok zorlanıyorum ben ve hala basitleştirme yöntemini bulamadım

Selam herkeseeee

Ben de sizi özledim yaaa.. yazıp yazıp biri bakar inş İntroya diye mapusta beklemek çok zor neyse artık münakaşalara girmicem uslu kız olup şirinleri görcem

Yok çatlamayacak ovu testini de bıraktım boşa harcamayayım diye. Veson @Elcanki sizin de bence yumurtlama olmadı diyorum tablolarınıza bakınca. Çünkü progesteronla artmış ikinizin de ateşi benim de yarın değil öbür gün yükselicek ateş. primolut başlıyor çünkü estrofeme ek olarak. bu ay böyle olsun artık dinlenmiş oldum. ama bilsem o kadar yoğun çalışmaya gerek olmadığını iyiydi. eşimin isteği de benim bu ay yunurtlama olmayacağını söyleyince bitti

Ben de çözmeye çalışıyordum proxeeddan mı oldu acaba diye, histereskopi sonrası ümidi artmış onun da ben gibi ondan öyle bol çalışma oldu sanırım.

Omuzlarina esarp koy ustune de yelek giy canim orasi isininca agri hafifler
Parol aldin mi?
Bende migren var hep yumurtlama zamanlarinda azar hamile kalirsam napcam hic bilmiyorum
Viks zararli mi sana? onu da boynuna biraz sursen

Parol almadim canim. Her gun her gun almiyim diyorum. Cok sukur hafifledi simdi. Alnimda hafif zonklama var o kadar.
Vicks hic bilmiyorum arastirmak lazim aslinda.

söyleseydin doktora. ben de de miğren var lanet bir ey günlerce haftalarca orada öylece kalıyor

Doktora soyleyecektim odaya girerken aklimdaydi ultrason falan derken unutmusum
Sorma canim anneannemin de oyle. Bir migren atagi kadini 1 hafta yatalak yapiyormus oyle demisti.

olsun önümüzdeki aya yine böyle devam edin :) msjlarına baktık bendd girip girip baktm ne yazmışsın diye yeni iletişim yöntemi

Ben öyle düşünmüyorum benim yumurta Çatladı bence ben girmedim ama cd22 ve 23 de de progestan kullandım onları da girince 17 ye çekiyor çünkü.hatta bir ara tümünü silmiştim o zaman da 17 ye çekmişti.ama ben 22 yada 24 te çatladığını düşünüyorum hangisi OLDUĞUNU regl günü belirleyecek artık.

Nedense ben bu ay catladigini dusunuyorum aksine.. o lekelenme donemii boyunca da yumurta buyumustur bence.. oyle bakinca da asagi yukari 24. Gune yumurta catlamis oluyor.. ki catlasada catlamasa da calisma olamdigi icin kirmizilar gelecek o bi kesin. Hayirlisi olsun. Duzene girsin de regl..

Aynen benim de ya 14 ya 16 catladi bence.. boyle erken olmasini da uzun suren lekelenmeye bağlıyorum. Cunku lekelenmem 20 gun surdu.. 15 gun fazladan geldi o ara da buyumeye başlarmış yumurta ya.. 15+14 hemen hemen 30. Gune tekabul ediyor.. hayirlisi artik..

Progestan Ateş'e etki etmiştir mutlaka ama tek başına bu kadar ciddi Yükseliş yapacağını düşünmüyorum.hem kullandığımız ilacı kullanıp hamile kalanlar var diye sen yazmıştın diye Hatırlıyorum.ilacın yumurtlamayı baskıladığını düşünmüyorum.zaten üzerinde doğum kontrol hapı olarak kullanılmaz yazıyor xpreiaZ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…