- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Sagol kuzum. Kac gundur agrisiz aksamim yok valla. Basimi ovmaktan kollarim kas yapti.
Patates dilimini denemedim ama esarp ise yaramadi denedim
Hamilelikte kullanilir mi ki?
daha tam sökülemedi hala leke gibi ama başlangıç olsun diye girdim light ı inşallah hepimiz için az kalmıştır canım :) o bu ayda olmadı ilk şokunu atlattım önümüzdeki aya hazırım çabucak geçse@ya se min nerelerdesin sen ? ölçüm hiç yapmamışsın bu ay
@denizege34 transferin pt demiştin değil mi . merakla bekliyoruz seni. hayırlı olsun inş
@aichazeyn sıkı takiptesin ve çalışmaların da çok iyi . sanırım derecen de hata var sa bile tam zamanında çözülmüş. ovu olmamış görünüyor ama geçen ayın tablosuna göre bakarsak az kalmış .
zafrina89 az kaldı canım az içini ferah tut . kırmızı gelmiş ama son olsun inşallah
@XXYYXXYY pek sesin çıkmıyor topicte ama ateş takibine devam ediyorsun. mavi çizgi çekmişsin ovu yu doktorla mı tesbt ettin ?
iiz yani ben sabah 8_10 arası çatlattım yumurtayı ama çalışma yok . eşşek kafam. adama hayır demenin vakti mi o kadar da ısrar etti bak yarın ovu günün bile dedi eşşek kafalı ben
@kushi daha ayın başındasın . kolay geçsin inşallah
ShinSeGi niye kanama girdin ? dün büyüyen yum lar var diyordun ? hayırdır inşallah
@LeYLa_21 Leyloşum , dpo6 dasın ama ateşin gayet yüksek gidiyor. su gibi aksın geçsin zaman ve müjden gelsin dilerim
Elcanki eğer ff çatlamayı doğru tarıhe çektıyse dpo 12 desin inşallah güzel haber gelir 2 güne
@missdincer istikrarlı ölçüm yapmışsın çalışmalarında var . gecen ay tablona göre 2 güne ovu gelebilir. sıkı tut. sıra sen de çünkü
@BenanAsiye tatlım iyi dinlenmeler. tadını çıkar günlerinin
@tsefem28 dpo 9 dasın aslında çatlama ne kadar kesin ateş fırlamış ona ragmen ff kesik çizgi çekmiş. sen de şu dpo gösteren ticker lerden koysana canım tablona bakınca hemen görelim dpo gununu
xpreiaZ özledik kız seni. mune ile arayı yap ta ikide bir kovmasın seni. galiba dediğin gibi yumurtlama olmayacak bu ay . neyse dinlen 1 ay . her şey de de bir hayır var ne yapalim . her şey de bize baglı değil ki
SaskinAnne bence ovulasyonun bundan sonrakı gunlerde gelecek istersen ovu testıyle takıp yap şimdiden
8403BHC dpo6 dasın çalışmaların da var . hayırlı olsun inşallah. müjde gelsin inşallah
X xDerinMavix
@Melissa81
@elmolbebekleriniz nasıl kızlar ?
Veson bu ayı boş geçirdin ama önemli bir sorunu atlattın. gelecek ay gözümüz sen de . hadi hayırlısı
Saolasin cnm inşallah bebislerimiz olur hepimizin:) maşallah kimseyi unutmadan hal hatır sormussun Allah razı olsun :)@ya se min nerelerdesin sen ? ölçüm hiç yapmamışsın bu ay
@denizege34 transferin pt demiştin değil mi . merakla bekliyoruz seni. hayırlı olsun inş
@aichazeyn sıkı takiptesin ve çalışmaların da çok iyi . sanırım derecen de hata var sa bile tam zamanında çözülmüş. ovu olmamış görünüyor ama geçen ayın tablosuna göre bakarsak az kalmış .
zafrina89 az kaldı canım az içini ferah tut . kırmızı gelmiş ama son olsun inşallah
@XXYYXXYY pek sesin çıkmıyor topicte ama ateş takibine devam ediyorsun. mavi çizgi çekmişsin ovu yu doktorla mı tesbt ettin ?
iiz yani ben sabah 8_10 arası çatlattım yumurtayı ama çalışma yok . eşşek kafam. adama hayır demenin vakti mi o kadar da ısrar etti bak yarın ovu günün bile dedi eşşek kafalı ben
ShinSeGi niye kanama girdin ? dün büyüyen yum lar var diyordun ? hayırdır inşallah
@LeYLa_21 Leyloşum , dpo6 dasın ama ateşin gayet yüksek gidiyor. su gibi aksın geçsin zaman ve müjden gelsin dilerim
Elcanki eğer ff çatlamayı doğru tarıhe çektıyse dpo 12 desin inşallah güzel haber gelir 2 güne
@missdincer istikrarlı ölçüm yapmışsın çalışmalarında var . gecen ay tablona göre 2 güne ovu gelebilir. sıkı tut. sıra sen de çünkü
@tsefem28 dpo 9 dasın aslında çatlama ne kadar kesin ateş fırlamış ona ragmen ff kesik çizgi çekmiş. sen de şu dpo gösteren ticker lerden koysana canım tablona bakınca hemen görelim dpo gununu
xpreiaZ özledik kız seni. mune ile arayı yap ta ikide bir kovmasın seni. galiba dediğin gibi yumurtlama olmayacak bu ay . neyse dinlen 1 ay . her şey de de bir hayır var ne yapalim . her şey de bize baglı değil ki
SaskinAnne bence ovulasyonun bundan sonrakı gunlerde gelecek istersen ovu testıyle takıp yap şimdiden
8403BHC dpo6 dasın çalışmaların da var . hayırlı olsun inşallah. müjde gelsin inşallah
X xDerinMavix
@Melissa81
Veson bu ayı boş geçirdin ama önemli bir sorunu atlattın. gelecek ay gözümüz sen de . hadi hayırlısı
balla miskiamber yiyorum bi hoca tavsiye etmisti. bi de corek otunu balla yersem iyice kilo alcam ondan sade yiyorumBalla karıştırın arkadaşlar Acısını bastırır taın seviyorsanız biraz da tarçın dökün üzerineShinSeGi
Canim hadi hizli yumurtaya ulassinlar insAllah.. saglicakla bebiscikler olsun:))
Haydi insaallah bea :)))Haydi gözün Aydın bebiş olsun inşallah
Kızlar anlıyorum ama bu yöntemler sanki biraz daha stres yükler diye düşünüyorum.sürekli takip ve sürekli ay çatladı mı çatlamadı mı bu ne akıntısı yok günü bugündü yarındı derken gerilmekten başka işe yarar mı ? 3 günde bir ilişkiye girersin en basiti ,bı kadar programlı olmak akışı bozar gibi
söyleseydin doktora. ben de de miğren var lanet bir ey günlerce haftalarca orada öylece kalıyorKuzum bebek iyi de ben degilim.
Her aksam feci derecede bas agrisi yasiyorum. Gecmek bilmiyor
Saolasin cnm inşallah bebislerimiz olur hepimizin:) maşallah kimseyi unutmadan hal hatır sormussun Allah razı olsun :)
bana göre de değil ya . bebek için uğraştığımdan beri bambaşka biri odum çok zorlanıyorum ben ve hala basitleştirme yöntemini bulamadımCnm o Dediğin şey ovulasyonu takip etmediğim zaman da oluyor.acaba Çatladı mı kaçırdım mı.en azından bu şekilde çatladığını Anlıyorum ve ilişkiye ara vermek şstersem ara veriyorum.ama Dediğine şu noktada Katılıyorum takipsiz regl a kadar Günaşırı ilişki en Güzeli ama yapabilenebana göre değil yani
Selam herkeseeee@ya se min nerelerdesin sen ? ölçüm hiç yapmamışsın bu ay
X xDerinMavix
@Melissa81
Omuzlarina esarp koy ustune de yelek giy canim orasi isininca agri hafifler
Parol aldin mi?
Bende migren var hep yumurtlama zamanlarinda azar hamile kalirsam napcam hic bilmiyorum
Viks zararli mi sana? onu da boynuna biraz sursen
söyleseydin doktora. ben de de miğren var lanet bir ey günlerce haftalarca orada öylece kalıyor
olsun önümüzdeki aya yine böyle devam edin :) msjlarına baktık bendd girip girip baktm ne yazmışsın diyeSelam herkeseeee
Ben de sizi özledim yaaa..yazıp yazıp biri bakar inş İntroya diye mapusta beklemek çok zor neyse artık münakaşalara girmicem uslu kız olup şirinleri görcem
Yok çatlamayacak ovu testini de bıraktım boşa harcamayayım diye.Veson @Elcanki sizin de bence yumurtlama olmadı diyorum tablolarınıza bakınca. Çünkü progesteronla artmış ikinizin de ateşi benim de yarın değil öbür gün yükselicek ateş. primolut başlıyor çünkü estrofeme ek olarak. bu ay böyle olsun artık dinlenmiş oldum. ama bilsem o kadar yoğun çalışmaya gerek olmadığını iyiydi. eşimin isteği de benim bu ay yunurtlama olmayacağını söyleyince bitti
Ben de çözmeye çalışıyordum proxeeddan mı oldu acaba diye, histereskopi sonrası ümidi artmış onun da ben gibi ondan öyle bol çalışma oldu sanırım.
Ben öyle düşünmüyorum benim yumurta Çatladı bence ben girmedim ama cd22 ve 23 de de progestan kullandım onları da girince 17 ye çekiyor çünkü.hatta bir ara tümünü silmiştim o zaman da 17 ye çekmişti.ama ben 22 yada 24 te çatladığını düşünüyorum hangisi OLDUĞUNU regl günü belirleyecek artık.Selam herkeseeee
Ben de sizi özledim yaaa..yazıp yazıp biri bakar inş İntroya diye mapusta beklemek çok zor neyse artık münakaşalara girmicem uslu kız olup şirinleri görcem
Yok çatlamayacak ovu testini de bıraktım boşa harcamayayım diye.Veson @Elcanki sizin de bence yumurtlama olmadı diyorum tablolarınıza bakınca. Çünkü progesteronla artmış ikinizin de ateşi benim de yarın değil öbür gün yükselicek ateş. primolut başlıyor çünkü estrofeme ek olarak. bu ay böyle olsun artık dinlenmiş oldum. ama bilsem o kadar yoğun çalışmaya gerek olmadığını iyiydi. eşimin isteği de benim bu ay yunurtlama olmayacağını söyleyince bitti
Ben de çözmeye çalışıyordum proxeeddan mı oldu acaba diye, histereskopi sonrası ümidi artmış onun da ben gibi ondan öyle bol çalışma oldu sanırım.
Nedense ben bu ay catladigini dusunuyorum aksine.. o lekelenme donemii boyunca da yumurta buyumustur bence.. oyle bakinca da asagi yukari 24. Gune yumurta catlamis oluyor.. ki catlasada catlamasa da calisma olamdigi icin kirmizilar gelecek o bi kesin. Hayirlisi olsun. Duzene girsin de regl..Selam herkeseeee
Aynen benim de ya 14 ya 16 catladi bence.. boyle erken olmasini da uzun suren lekelenmeye bağlıyorum. Cunku lekelenmem 20 gun surdu.. 15 gun fazladan geldi o ara da buyumeye başlarmış yumurta ya.. 15+14 hemen hemen 30. Gune tekabul ediyor.. hayirlisi artik..Ben öyle düşünmüyorum benim yumurta Çatladı bence ben girmedim ama cd22 ve 23 de de progestan kullandım onları da girince 17 ye çekiyor çünkü.hatta bir ara tümünü silmiştim o zaman da 17 ye çekmişti.ama ben 22 yada 24 te çatladığını düşünüyorum hangisi OLDUĞUNU regl günü belirleyecek artık.
Progestan Ateş'e etki etmiştir mutlaka ama tek başına bu kadar ciddi Yükseliş yapacağını düşünmüyorum.hem kullandığımız ilacı kullanıp hamile kalanlar var diye sen yazmıştın diye Hatırlıyorum.ilacın yumurtlamayı baskıladığını düşünmüyorum.zaten üzerinde doğum kontrol hapı olarak kullanılmaz yazıyorAynen benim de ya 14 ya 16 catladi bence.. boyle erken olmasini da uzun suren lekelenmeye bağlıyorum. Cunku lekelenmem 20 gun surdu.. 15 gun fazladan geldi o ara da buyumeye başlarmış yumurta ya.. 15+14 hemen hemen 30. Gune tekabul ediyor.. hayirlisi artik..
aynı ugrasmaya devam canım hayırlısıyla bı bıteydıÇok şükür cnm sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?